elis88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ο Ολυμπιακος ειναι καμια 30ρια επιπεδα κατω απο την Μπαρτσελονα(και αυτα του Οσκαρ ειναι απλα βλακειες) και πραγματι πιο πανω απο τις υπολοιπες Ελληνικες ομαδες φετος. Δεν εχει σημασια! Ο κανονισμος δεν του δινει το δικαιωμα να το κανει αυτο. Οχι οτι εγω συμφωνω με αυτο τον κανονισμο γιατι ποιος μου λεει οτι δεν εχει κανενα κρυμμενο αντικειμενο που να μπορει να προβει επικινδυνο για τους παικτες. Αλλα ετσι ειναι ο κανονισμος τι να κανουμε? -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 12 : 03 : 55----- Κοιταξε μεσα στο Καραισκακη συνεχως ευνοειται σε ολους τους αγωνες. Σχετικα λιγο. Και οχι πολυ οπως παλαιοτερα. Κυριως οχι με μεγαλα/κρισιμα σφυριγματα αλλά με μικρα φαουλακια υπερ του που δινονται που τον σπρωχνουν στην αντιπαλη περιοχη αλλα και μικρα παρομοια φαουλακια που δεν δινονται στον αντιπαλο και τον απομακρυνουν απο την περιοχη του Ολυμπιακου. Αλλα βεβαιως και αδικηθηκε και σε μερικα παιχνιδια(πχ ΟΦΗ). Γενικα μπορω να πω οτι αγωνιστικα παρολη την σχετικα μικρη ευνοια υπερ του Ολυμπιακου μεσα στο Καραισκακη, ο Ολυμπιακος αξιζει την θεση που βρισκεται. Τώρα μιλάς σωστά. Η διαιτησία στην Ελλάδα είναι ένα μεγάλο πρόβλημα γενικά, ανεξαρτήτως ομάδας....
cbr600RR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 εμενα μου αρεσει που μετα τα ban ορισμενων "μπλαμπλακηδων" μπαινουν και μιλανε χρηστες απο το πουθενα! εκει που δεν υπηρχανν..τσουπ! χαχαχα .. 32 τελικες και 2 δοκαρια.. πεναλντι στον ντιογκο πριν μπει το πρωτο γκολ.. οφσαιντ του πανιωνιου στο 5ο λεπτο που ευτυχως το επιασε ο Αντωναρος.. και αλλα πολλα! αλλα ναι ειπαμε.. το γκολ του πανιωνιου να μετρησει για 5 γκολ.. επειδη πηρε η μπαλα πολυ ωραια τροχια! χαχαχα.. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ ΑΚΟΜΑ!! ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ!!! -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 01 : 05 : 18----- Τα παιδιά πάντως τα δικαιολογώ για χθες γιατί ήταν κουρασμένα. Μόνο 35 ευκαιρίες έκαναν. ναι! χαχαχα επρεπε να παιξουμε με 3 κοφτες και 5 αμυντικους..
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή έλειπα 2 μέρες, μπορείτε να μου πείτε τι έγινα τα threads των 2 μεγάλων; Τώρα μιλάμε όλοι εδώ; Αν είναι έτσι μαλακία γιατί μόνο θα τρωγώμαστε και δε θα μπορεί ο καθένας να πει και τα δικά του χωρίς να του πρήζουν τα @@ οι αντίπαλοι. Τα ταχυδακτυλουργικά με τα νήματα είναι απόπειρα φίμωσης του λαού του ΠΑΟ για να μη γιορτάσει άλλη μια ιστορική νίκη και προσπάθεια εξίσωσης της επιτυχίας με την αξιοθρήνητη νίκη του αντιπάλου. Δεν κατάλαβα τι παίχτηκε και με τον κwsaκi_men και τον Edge να σου πω την αλήθεια, αλλά δεν φαντάζομαι να είχε στο μυαλό του να μας στείλει εδώ όλους. Μα και πριν εμείς γράφαμε στο Ολυμπιακός και εκείνοι στο Παναθηναϊκός.Μπορεί όχι όλοι αλλά αρκετοί το κάνανε. Εντάξει, είχαμε και ένα πόντιο γάβρο στο νήμα που πιθανότατα είχε χαθεί, αλλά δεν βλέπω και τίποτα το παράνομο στην υπόθεση. Για μπάλα μιλάμε, άμα θέλαμε ευγένειες θα μιλάγαμε για μπαλέτο. Οι αεκτζήδες γιατί εξαιρέθηκαν δηλαδή, επειδή κλαίνε όλη μέρα;
insomniaK Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Βασικά κι αυτό το θέμα θα μπιμπιπηθεί αγρίως τώρα και δε θα έχουμε κι ένα θέμα να συζητάμε γενικά αθλητικά. Αρκούσαν οι 2 οπαδικές μας ζούγκλες, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν έχουν όλη την υπομονή του Luci, ακατανόητη ενέργεια αλλά σεβαστή για την προσπάθεια των οικοδεσποτών.
The_Edge Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μαντέψτε τι είναι αυτό Απάντηση Ένα από τα τελευταία μηνύματα ενός από τα δυο αυτών topic. Και φανταστείτε ότι είχαν προηγηθεί ήδη 5 ban τις προηγούμενες ώρες/ημέρες. Βασικά θα ήθελα την άποψή σας για μερικά θέματα. Ήταν σωστό το κλίμα και η εικόνα εκείνων των topic? Αν όχι, σε ποιο πλαίσιο θα έπρεπε να ανοίξουν πάλι δεδομένου πως εμείς, ως moderating ομάδα ενός τεχνολογικού forum, δε θέλουμε (και δεν πρέπει) να ασχολούμαστε σχεδόν καθόλου με αυτά. Πιστεύετε ότι υπάρχουν τρόποι ώστε να κρατηθούν αυτά τα topic καθαρά και ευπαρουσίαστα και αν ναι, ποιοι? Και επειδή κάποιος αναφέρθηκε σε πιο συγκεκριμένο ζήτημα, το ban του KWSN_Men είχε ως εξής... Εμφανίζεται ένας τύπος Aims από το πουθενά ο οποίος συμπεριφέρεται στα topic αυτά σαν troll 13 χρονών. Γίνεται λοιπόν το ban, όπως έχει γίνει δεκάδες φορές με χρήστες-πυροτεχνήμα που τρολάρουν από το πουθενά. O KWSN_Men κάνει post Να ρωτήσω κάτι; Ο γραφικός ο Aims γιατί banαρίστηκε; Από τη μια τον αποκαλεί γραφικό, από την άλλη αναρωτιέται. Τέσπα. Φυσικά, ως μέλος απο το 2003 θα έπρεπε να ξέρει ότι τα μηνύματα που ρωτάνε "γιατί έγινε το τάδε ban κτλ" σβήνονται και όλες οι απορίες λύνονται μέσω pm. Έτσι λοιπόν γίνεται και με το συγκεκριμένο. Αχαχαχα, κάποιος έχει νευράκια και σβήνει μηνύματα.... Περαστικά σας κύριε. "Περαστικά μου", μου ευχήθηκε ο κ. KSWN_Men :-). Τέτοιο λοιπόν attitude απέναντι στο moderation team δεν το ανεχόμαστε, ούτε σε οπαδικά ούτε σε κονσολικά, ούτε σε κανένα θέμα γενικότερα. Για την ιστορία, την επόμενη μέρα πήρε τηλέφωνο γνωστό του moderator για να μάθει γιατί μπαναρίστηκε :shock: Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότεροι απο τους χρήστες που μπαναρίστηκαν εκείνο το τριήμερο επικοινώνησαν με moderators και ρώτησαν "Γιατί εγώ και όχι o X?", "γιατί εγώ (γενικότερα)". Και ας ήταν όλα τα ban self-explaining. Εδώ είμαστε λοιπόν. Προτείνετε αν σας ενδιαφέρει τρόπους ώστε τα topic να κρατιούνται καθαρά, αξιοπρεπή και να απαιτούν όσο το δυνατό λιγότερο moderation.
johnyboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί οι αεκτζήδες κοιτάνε τα δικά τους χάλια και δεν ασχολούνται με τους άλλους.Εμείς αντί να δούμε να τελειώσουμε τους καραγκούνη μάντζιο τζιώλη σαριέγγη γκουμα βύντρα που παίζουν όταν θέλουν, κοιτάμε τον γαύρο πως κερδίζει. Και το λέω για πολλοστή φορά πως δεν χάνουμε τα πρωταθλήματα από τις φουστιές του θείου αλλά επειδή δεν φροντίζουμε να λύσουμε τα προβλήματα από μέσα. Η τουλουμπο παρέα φέτος θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να μην αποδειχθεί ο σιχαμένος άχρηστος. εντιτ Τα 2 οπαδικά θέματα δεν έχουν κανένα λόγο ύπαρξης από την στιγμή που όλοι πάνε στο αντίπαλο για να βριστούν. Για να μην πω πόσες φορές τσακώνονταν οι μεν με τους δε για τον γιανάκη τον σοφοκλή τον παπαλουκα μπλα μπλα μπλα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 lolol@φάσκελο εντάξει, μας λύθηκε η απορία. Αλλά αφού έστω και σε spoiler δεν ήταν και τόσο κακό, εγώ είμαι προβληματισμένος με το τι στο μπλα-μπλα είναι τεχνολογικό και τι όχι. Να γίνουν τα νήματά μας αόρατα και με προσκλήσεις τότε. Να γίνονται underground τα γλέντια. Αν δεν υπάρχουν καθόλου, θα σηκώσουμε μαύρες σημαίες.
The_Edge Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Το φάσκελο δεν ήταν σε spoiler... Eγώ το έβαλα το spoiler τώρα.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Το φάσκελο δεν ήταν σε spoiler... Eγώ το έβαλα το spoiler τώρα. Το κατάλαβα, αλλά τι ήταν το κακό, το ίδιο το φάσκελο ή το ότι δεν ήταν σε spoiler?
The_Edge Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Και προφανώς δεν ήταν "η μούτζα" ο λόγος κλειδώματος. Απλά η μούτζα συνόψισε αυτά που είχαν προηγηθεί τις τελευταίες μέρες.
Krokodilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 KWSN_Men:Να ρωτήσω κάτι; Ο γραφικός ο Aims γιατί banαρίστηκε; :lol::lol::lol: Εδώ είμαστε λοιπόν. Προτείνετε αν σας ενδιαφέρει τρόπους ώστε τα topic να κρατιούνται καθαρά, αξιοπρεπή και να απαιτούν όσο το δυνατό λιγότερο moderation. Μονο ενας αποτελεσματικος τροπος υπαρχει: Ο φόβος! Ο φοβος μηπως banaριστουμε για πολλες, πολλες μερες. Πρεπει να βγαλετε ενα μικρο ειδικο charter που να λεει οτι οποιαδηποτε κακοπροαιρετη ειρωνια, οποιαδηποτε αποπειρα για ανοιγμα flame war, trolling, κακοπροαιρετης υποβαθμισης αντιπαλου, αστηριχτη κατηγορια προς ομαδα ή προσωπα, αστηριχτη προσβολη δημοσιων προσωπων ή μελων του φορουμ, αστηριχτη υποβαθμιση προσωπων, κλπ, κλπ θα επιφερει ban για 7 μερες, ξερω γω χωρις περαιτερω εξηγησεις. Το Charter βεβαια θα πρεπει να ειναι σαφες ως προς τους λογους banαρισματος και οχι με ασαφειες(αποπειρα για ανοιγμα flame war, trolling, κλπ.) οπως εδωσα εγω χαριν συντομιας.
Snolly Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Να ρωτήσω κάτι εντελώς καλοπροαίρετα; Φυσιολογικό είναι σε οπαδικά threads να ανάβουν που και που τα αίματα. Γιατί χρειάζονται κλειδώματα, μπαναρίσματα και διαγραφές αν δεν παραπονιέται κανείς; Αν παραπονέθηκε η προσβλήθηκε κάποιος το καταλαβαίνω... Εγώ με τους ίδιους ολυμπιακούς ας πούμε που "πλακωνόμαστε" στα οπαδικά είμαστε κολλητάρια στο Mac OS X. Δε βλέπω το λόγο να χαλάμε τις καρδιές μας με τα οπαδικά. Αν δεν υπάρχουν βρισίδια κλπ κλπ που προσβάλλουν το φόρουμ αυτό καθεαυτό ή και τους χρήστες τότε δεκτό.
Harkon Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 συμφωνώ με Aigeas, το μπλαμπλα ή τουλάχιστον τα off-topic + οπαδικά φορουμ να γίνουν αόρατα στον anonymous επισκέπτη γιατί κάλλιστα μπορεί να σχηματίσει άσχημη γνώμη για το σύνολο του φόρουμ
Mika Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 http://www.e-tipos.com/newsitem?id=63600 οτι να ναι η ανορθωση αντε και πολυ κρατησε το παραμυθακι της
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.