geovard Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Newsflash: Τα δυο μεγάλα οπαδικά topic απενεργοποιήθηκαν ώστε να περάσει το συνεργείο καθαρισμού με τις μάνικες. Είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία, άγνωστο λοιπόν το πότε θα τελειώσει. Γιά δείτε το μήπως δεν πρέπει να συνεχίσουν να υπάρχουν οπαδικά θέματα? Αλλά έτσι πάλι θα μαζεύονται όλοι εδώ καί θα είναι σαν να βάζεις οπαδούς να κάθονται δίπλα δίπλα στο γήπεδο. Δεν έχει φτάσει όμως ακόμη ο Έλληνας (καί δεν πρόκειται να γίνει μάλλον ποτέ αυτό) σε τέτοιο επίπεδο ώστε να μπορεί να συζητάει με τον "εχθρό" του.
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Moderators Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Γιατί μετά είναι σα να προσπαθείς να πείσεις κάποιον ότι ο ήλιος δε βγαίνει από τη δύση, τζάμπα κόπος δλδ Κάπως περίεργο μου ακούστηκε αυτό, αφού ο ήλιος ανατέλλει;
Snolly Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Επειδή έλειπα 2 μέρες, μπορείτε να μου πείτε τι έγινα τα threads των 2 μεγάλων; Τώρα μιλάμε όλοι εδώ; Αν είναι έτσι μαλακία γιατί μόνο θα τρωγώμαστε και δε θα μπορεί ο καθένας να πει και τα δικά του χωρίς να του πρήζουν τα @@ οι αντίπαλοι.
johnyboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Μα και πριν εμείς γράφαμε στο Ολυμπιακός και εκείνοι στο Παναθηναϊκός.Μπορεί όχι όλοι αλλά αρκετοί το κάνανε.
Critter Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Προσωρινο ειναι. Αλλιώς θα είχαν φύγει και αυτα των υπολοιπων ομάδων. Οχι τπτ αλλο αλλα πιο παλια στα 2 μεγαλα τοπικς ειχανε πεσει μπινελικια, bans κτλ. Αυτη τη φορα δεν νομιζω οτι εγινε κατι τοσο σημαντικο για να τα σβησουν διαπαντως. Εκτος αν εγινε οσο ελειπα :-p.
KaizerSoze Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 ΘΡΥΛΑΡΑ ΜΑΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!! ετσι παιζεται η μπαλα μαγκες.. λουφαξτε τωρα στις καρεκλες σας οι υπολοιποι και παρακολουθηστε!Κοντομανικη για ΤΛ εχεις ή το ΟΥΕΦΑ παιζεται μονο χειμωνα?
elis88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Εγω να σου πω παιχνίδι καλό του Ολυμπιακού. Εσύ θα παραδεχθείς το: 1 τουλάχιστον ( ίσως υπάρχει και 2ο, δεν φταίω εγω που η ΝΕΤ δεν έχει να δείξει replay όταν η αμφισβητούμενη φάση είναι κατά του ΟΣΦΠ ) πέναλτυ 1 γκόλ του ΟΣΦΠ οφ-σάϊντ 2 ίσως τρείς φάσεις επικίνδυνες του ΟΣΦΠ που ήταν οφ-σάϊντ ( παραδείγματος χάρη η φάση γύρω στο 60(?) που δεν μπόρεσε να βάλει το πόδι του ο Γκαλέτι και κάποιος άλλος δεν μπόρεσε να σκοράρει στην συνέχεια της φάσης από πλάγια το ανύπαρκτο φάουλ που κόστισε την 2η κίτρινη κάρτα στον Κουμορτζή το συνεχές χάρισμα του Κύρκου σε κάμποσες κλοτσιές ( έστω μια μπορούσε να δωθεί κίτρινη ) του Αβράαμ ? Δώθηκε στο Diogo. Κοίτα όταν βλέπεις τέτοια μπάλα από μια ομάδα τα λόγια είναι περιτά, το μόνο που μπορει να πεις είναι ένα ευχαριστώ στο θρύλο γιατί είναι η μόνη ελληνική ομάδα που βλέπεις ποδόσφαιρο και δεν βαριέσαι, προσφέρει ακριβως αυτό που θέλει να δει ένας φίλαθλος.
johnyboy Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν ο οσφπ παίζει μπαλάρα η Μπαρτσελόνα τι κάνει? Δείτε κανένα άλλο πρωτάθλημα μπας και καταλάβετε τι σημαίνει η λέξη μπαλάρα. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος.
Krokodilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Ο κανονισμός δεν εννοεί αυτό πάντως. Λέει απλά πως δεν επιτρέπεται να βιαιοπραγήσεις εναντίον φίλαθλου. Ο κανονισμος μιλαει για χρηση υπερβολικης δυναμης ή ωμοτητας. Στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν τον χτύπησε. Αλλά? Τι τον εκανε? Του εβαλε τρικλοποδια χτυπωντας τον μετρια στο ποδι. Δεν ειναι ωμοτητα αυτο και αρα βιαιη συμπεριφορα?
elis88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν ο οσφπ παίζει μπαλάρα η Μπαρτσελόνα τι κάνει? Δείτε κανένα άλλο πρωτάθλημα μπας και καταλάβετε τι σημαίνει η λέξη μπαλάρα. Στους τυφλούς ο μονόφθαλμος. Αν αναφέρεσαι σε εμένα διευκρήνησα... στην Ελλάδα. Σαφώς και ο Ολυμπικός δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την Barcelona κλπ, αλλά είναι ένα επίπεδο ποιο πάνω από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες... -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 11 : 46 : 22----- Ο κανονισμος μιλαει για χρηση υπερβολικης δυναμης ή ωμοτητας. Αλλά? Τι τον εκανε? Του εβαλε τρικλοποδια χτυπωντας τον μετρια στο ποδι. Δεν ειναι ωμοτητα αυτο και αρα βιαιη συμπεριφορα? Δεν το έκανε με πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά για να τον πιάσουν...
MiltoZ Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Τα παιδιά πάντως τα δικαιολογώ για χθες γιατί ήταν κουρασμένα. Μόνο 35 ευκαιρίες έκαναν.
Krokodilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δώθηκε στο Diogo. Κοίτα όταν βλέπεις τέτοια μπάλα από μια ομάδα τα λόγια είναι περιτά, το μόνο που μπορει να πεις είναι ένα ευχαριστώ στο θρύλο γιατί είναι η μόνη ελληνική ομάδα που βλέπεις ποδόσφαιρο και δεν βαριέσαι, προσφέρει ακριβως αυτό που θέλει να δει ένας φίλαθλος. Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Το οτι μια ομαδα παιζει καλα δεν σημαινει οτι οι υπερ αυτης ευνοιες διαιτησιας δεν εχουν σημασια. Εχουν και παραεχουν. Δεν ξερω αν ο Ολυμπιακος νικουσε ή οχι αν δεν ευνοουνταν αλλα ξερω οτι παλι ευνοηθηκε. 2 οφ-σαιντ που δεν δωθηκαν ειπε ο διαιτητης (στην ΕΡΤ3 ηταν?) οτι ηταν τα 2 γκολ του Ολυμπιακου και οτι δεν δωθηκαν 2 πεναλτι στον Πανιωνιο. Ε μετα πως να πω οτι ηταν δικαιο το 4-1 και οτι επαιξε μπαλαρα κλπ? Και μετα βλεπεις και ενα πεναλτι στον ΟΦΗ που δεν δωθηκε τελειως καθαρο, μια κοκκινη καρτα στον Πανσεραικο που δεν δωθηκε και χαριστηκε η κοκκινη στον παικτη του Αρη, ενα γκολ του Αρη που πιθανοτατα ειναι οφ-σαιντ αλλα η ΝΕΤ επειδη ο Αρης ειναι σε αυτην το επνιξε εντεχνως, ενα πεναλτι στην ΑΕΚ που δεν ηταν και ευτυχως δεν μπηκε, μια μπασκετικη ασιστ απο παικτη του Θρασυβουλου, μια κοκκινη καρτα σε παικτη του Θρασυβουλου επειδη σηκωσε 8 εκατοστα πιο πανω τη φανελα απο αυτο που επρεπε(), 2 τελειως αδικες κιτρινες στον Γκαρσια γιατι στεκοτανε στο γηπεδο την ωρα που γυρνουσαν οι συμπαικτες του πισω μετα απο γκολ, με τον Μπαρουφα να μην το βλεπει ή να κανει οτι δεν το βλεπει και να λεει αλλα αντι αλλων οτι ηταν δικαιες οι καρτες!(:-() και διαφορες αλλες φασεις διαιτητικης τρελας και βλακειας. Σιγα το πρωταθλημα.
elis88 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δεν ειναι ετσι τα πραγματα. Το οτι μια ομαδα παιζει καλα δεν σημαινει οτι οι υπερ αυτης ευνοιες διαιτησιας δεν εχουν σημασια. Εχουν και παραεχουν. Δεν ξερω αν ο Ολυμπιακος νικουσε ή οχι αν δεν ευνοουνταν αλλα ξερω οτι παλι ευνοηθηκε. 2 οφ-σαιντ που δεν δωθηκαν ειπε ο διαιτητης (στην ΕΡΤ3 ηταν?) οτι ηταν τα 2 γκολ του Ολυμπιακου και οτι δεν δωθηκαν 2 πεναλτι στον Πανιωνιο. Ε μετα πως να πω οτι ηταν δικαιο το 4-1 και οτι επαιξε μπαλαρα κλπ? Και μετα βλεπεις και ενα πεναλτι στον ΟΦΗ που δεν δωθηκε τελειως καθαρο, μια κοκκινη καρτα στον Πανσεραικο που δεν δωθηκε και χαριστηκε η κοκκινη στον παικτη του Αρη, ενα γκολ του Αρη που πιθανοτατα ειναι οφ-σαιντ αλλα η ΝΕΤ επειδη ο Αρης ειναι σε αυτην το επνιξε εντεχνως, ενα πεναλτι στην ΑΕΚ που δεν ηταν και ευτυχως δεν μπηκε, μια μπασκετικη ασιστ απο παικτη του Θρασυβουλου, μια κοκκινη καρτα σε παικτη του Θρασυβουλου επειδη σηκωσε 8 εκατοστα πιο πανω τη φανελα απο αυτο που επρεπε(), 2 τελειως αδικες κιτρινες στον Γκαρσια γιατι στεκοτανε στο γηπεδο την ωρα που γυρνουσαν οι συμπαικτες του πισω μετα απο γκολ, με τον Μπαρουφα να μην το βλεπει ή να κανει οτι δεν το βλεπει και να λεει αλλα αντι αλλων οτι ηταν δικαιες οι καρτες!(:-() και διαφορες αλλες φασεις διαιτητικης τρελας και βλακειας. Σιγα το πρωταθλημα. Μ' αρέσει που λες πάλι.... Θέλω όμως να σε δω να τα λες και όταν αδικείται όχι μόνο όταν ευνοείται σε 2-3 φάσεις που δεν νομίζω ότι θα άλλαζαν το αποτέλεσμα του αγώνα.
Krokodilos Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Αν αναφέρεσαι σε εμένα διευκρήνησα... στην Ελλάδα. Σαφώς και ο Ολυμπικός δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με την Barcelona κλπ, αλλά είναι ένα επίπεδο ποιο πάνω από τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες... Ο Ολυμπιακος ειναι καμια 30ρια επιπεδα κατω απο την Μπαρτσελονα(και αυτα του Οσκαρ ειναι απλα βλακειες) και πραγματι πιο πανω απο τις υπολοιπες Ελληνικες ομαδες φετος. Δεν το έκανε με πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά για να τον πιάσουν... Δεν εχει σημασια! Ο κανονισμος δεν του δινει το δικαιωμα να το κανει αυτο. Οχι οτι εγω συμφωνω με αυτο τον κανονισμο γιατι ποιος μου λεει οτι δεν εχει κανενα κρυμμενο αντικειμενο που να μπορει να προβει επικινδυνο για τους παικτες. Αλλα ετσι ειναι ο κανονισμος τι να κανουμε? -----Προστέθηκε 1/12/2008 στις 12 : 03 : 55----- Μ' αρέσει που λες πάλι....Θέλω όμως να σε δω να τα λες και όταν αδικίται όχι μόνο όταν ευνοείται σε 2-3 φάσεις που δεν νομίζω ότι θα άλαζαν το αποτέλεσμα του αγώνα. Κοιταξε μεσα στο Καραισκακη συνεχως ευνοειται σε ολους τους αγωνες. Σχετικα λιγο. Και οχι πολυ οπως παλαιοτερα. Κυριως οχι με μεγαλα/κρισιμα σφυριγματα αλλά με μικρα φαουλακια υπερ του που δινονται που τον σπρωχνουν στην αντιπαλη περιοχη αλλα και μικρα παρομοια φαουλακια που δεν δινονται στον αντιπαλο και τον απομακρυνουν απο την περιοχη του Ολυμπιακου. Αλλα βεβαιως και αδικηθηκε και σε μερικα παιχνιδια(πχ ΟΦΗ). Γενικα μπορω να πω οτι αγωνιστικα παρολη την σχετικα μικρη ευνοια υπερ του Ολυμπιακου μεσα στο Καραισκακη, ο Ολυμπιακος αξιζει την θεση που βρισκεται.
Tuko Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2008 Έχετε καταντήσει γελοίοι ορισμένοι ρε, πω πω. Οι ίδιοι οι παίχτες και ο προπονητής του Πανιωνίου είπαν ότι οι καλύτεροι παίχτες που διαθέτει ο Ολυμπιακός και η πίεση που τους άσκησε, τους έφεραν σε κατάσταση αποσύνθεσης. (Συνεντεύξεις Λεμονή - Εστογιάνοφ). Όταν κάνεις 34 τελικές έναντι πόσων; 6; Ε, σε τέτοια περίπτωση όταν κάποιος μιλάει για διαιτησία είναι για τα πανηγύρια! Άντε, είχατε δεν είχατε, το πάτε πάλι για κλείσιμο το τόπικ ορισμένοι βάζελοι ( βλέπε Κατρίνες κλπ ) που κάνετε FLAMES όλη την ώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.