Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Punky από την μία ναι, αλλά από την άλλη διαφωνείς σε όλα με κάποιον που είναι άλλη ομάδα; Ή επειδή έχεις έρθει σε κόντρα μαζί του στα οπαδικά τον κυνηγάς και τον μαρκάρεις συνέχεια;

Εγώ πχ την μόνη φορά που εν γνώση μου έγινα εκνευριστικός δεν ήταν με βάζελο αλλά με άτομο που διαφωνήσαμε στα λειτουργικά (όνομα και μη χωρίο).

Αν είναι να γίνεις μαλάκας, γίνεσαι για 1002 λόγους, έτσι το βλέπω εγώ.

Σύμφωνοι, μαλάκας μπορεί να γίνεις παντού.

Απλά τα αθλητικά δεν χωράνε και καμιά ιδιαίτερη συζήτηση.

Είναι μοιρασμένα στρατόπεδα. Και νομίζω ότι ευνοούν μια κλικαδόρικη συμπεριφορά που θεωρώ ότι δεν είναι έντιμη.

Επί σχεδόν 10 χρόνια (ή όσο τέλος πάντων), μαζευομαστε οι ίδιες μούρες στο ίδιο σπίτι και παρακολουθούμε τον γάβρο στην Ευρώπη. Επί 10 χρόνια διασκεδάζουμε παίρνοντας τηλέφωνο τους ίδιους γάβρους φίλους, να τους ρωτήσουμε μήπως είδαν το παιχνίδι γιατί τάχα δεν ξέρουμε το σκορ. Για ένα τσούρμο παιδικών φίλων ήταν θεσμός το να βρεθούμε και να φάμε μαζί λεχματζούν, για να διασκεδάσουμε με την συνήθη εκτός έδρας ήττας του γάβρου.

Αλλά είναι σίγουρο ότι η καζούρα δεν πρόκειται να χαλάσει τη φιλία μας.

Μας ενώνουν πιο πολλά πράγματα.

Στην πρώτη εκτός έδρας νίκης σας, ο πιο ευγενικός και χαμηλών τόνων γάβρος φίλος, μας πήρε τηλέφωνο και ούρλιαζε στο ακουστικό: "τώρα ρε αρχίδια, βάλτε τα λεχματζούν στον κώλο σας". Δηλαδή οκ, τους είχαμε σπάσει τα αρχίδια επί μία δεκαετία. Και πεθάναμε στα γέλια με την αντίδραση. Στο κάτω-κάτω την αξίζαμε.

Αλλά παρεξήγηση καμία.

Δεν παίζει αυτό σε ένα φόρουμ.

Ούτε προτείνω τι πρέπει να κάνει το φόρουμ. Επισκέπτης είμαι.

Απλά λέω ότι υπάρχουν άνθρωποι που έρχονται χρόνια σε αυτό, έχουμε πει πολλά μεταξύ μας, διαφωνήσαμε, συμφωνήσαμε, γελάσαμε συχνά. Είναι κρίμα να χαλιόμαστε, με κάτι που έχει εγγενώς την τάση να μας οδηγήσει εκεί.

Υπάρχουν παιδιά εδώ μέσα που τα εκτιμώ πάρα πολύ. Δεν συμφωνούμε πάντα.

Αλλά αυτό δεν αλλάζει τίποτε.

Πιστεύω όμως ότι αν σχεδόν καθημερινά ψιλοτρωγόμασταν για τα αθλητικά, αυτό κάπου θα έφθειρε αυτή την εκτίμηση και καλή προδιάθεση μεταξύ μας.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιστεύω όμως ότι αν σχεδόν καθημερινά ψιλοτρωγόμασταν για τα αθλητικά, αυτό κάπου θα έφθειρε αυτή την εκτίμηση και καλή προδιάθεση μεταξύ μας.

Εδώ είναι που διαφωνώ. Με γνωστό εριστικό βάζελο που τρωγόμουν εδώ και καιρό καταλήξαμε και χαβαλέ να κάνουμε και πιο προσωπικά να μιλάμε.

Τέσπα, δεν θα σώσουμε εμείς τον κόσμο (πόσο μάλλον εγώ) όποτε...

Δημοσ.
τον κολλητό μου μπορώ να τον προσφωνήσω χουντοβάζελο, κι αυτός εμένα γυρολόγο της Β' Εθνικής.

Τα ίδια λόγια εδώ μέσα, ξεκινάνε πόλεμο και όχι φιλικά πειράγματα.

Εγώ για το βάζελος είναι η αλήθεια μια παναγία μπορεί να σου την τρεσάρω αν έχω ξυπνήσει στραβά. Για το υπόλοιπο βέβαια ξέρεις....

Και επι του θέματος. Όσο κωλοχανείο κάνουΜΕ δυο τόπικ τα οποία έχουν και ένα διαχωρισμό άλλο τόσο και μεγαλύτερο θα κάνουμε το συγκεκριμένο.

Προφανώς και δεν το λέω σαν απειλή αλλά σαν πρόβλεψη με βάση τη διαπίστωση ότι πολύ απλά δε διορθώνετε τίποτα. Για αθλητικά αν κατάλαβα καλά εξακολουθούμε να είμαστε ελεύθεροι να μιλάμε, φαντάζομαι θα ποστάρουμε στο παρόν τόπικ οτι θα ποστάραμε και στα άλλα δυο. Είναι σαν να βάζεις τους οπαδούς των δυο ομάδων στην ίδια κερκίδα. Θα συνετιστούν; Μάλλον απλώς θα τα κάνουν πιο άνετα όλα πουτάνα.

Δημοσ.
ρε παιδιά, τα topic του Παναθηναϊκού πού είναι;

Κάνουν service.

Newsflash:

Τα δυο μεγάλα οπαδικά topic απενεργοποιήθηκαν ώστε να περάσει το συνεργείο καθαρισμού με τις μάνικες. Είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία, άγνωστο λοιπόν το πότε θα τελειώσει.

-----Προστέθηκε 29/11/2008 στις 01 : 43 : 14-----

Όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

tzigerzilasuy0.jpg

Δημοσ.

Συνελήφθη ο πρόεδρος της Ανόρθωσης!

..........Συγκεκριμένα, λέγεται ότι οικειοποιήθηκε περί τα 500.000 ευρώ μετρητά και άλλο 1εκατ. ευρώ σε επιταγές.

Εκεινο το αγνο παιδι, που κοντεψε να πνιγει απο τη ροχαλα στο λεωφορειο και δεν το πιστευε κανεις, δεν ειναι ?

Δημοσ.

Κάποιος μας κάνει πλάκα. Είμαι 3,5 χρόνια Γλασκώβη αλλά τέτοια σκωτσεζίκα ντους δεν αντέχονται άλλο γαμώ

Δημοσ.

lol ο εκφωνητης που ζει?

Ο ΠΑΟ λεει δεν μπορεσε να εκμεταλευτει τις απωλειες του ΠΑΟΚ στην Φυλη...

Ε?

Δημοσ.
Δεν γίνονται αυτά ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεε,

ΠΑΟ-Αστέρας 1-1 και είναι στο 90

Γινονται και παραγινονται. Το οτι νικησε την Ιντερ δεν σημαινει οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτη ουτε καν οτι πλησιαζει το επιπεδο της.

Επισης η ψαλιδα συνεχως κλεινει και δεν υπαρχουν πια ευκολες ομαδες! Τελος.

Δεν ειναι μονο οτι οι ΠΑΟ και ΑΕΚ εχουν τα μαυρα τους τα χαλια φετος(καλα η ΑΕΚ τα εχει και αυτα, ενω ο ΠΑΟ δεν νομιζω και τοσο), ειναι κυριως οτι οι υπολοιπες ομαδες λογω της παγκοσμιοποιησης του ποδοσφαιρου και λογω της αλλαγης του στυλ ποδοσφαιρου απο το 2002 ειδικα και μετα(αμυντικογενες), εχουν πλησιασει αρκετα.

Δημοσ.

Στο ερασιτεχνικο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι συνηθισμενο φαινομενο μετα απο 1 μεγαλη νικη να ερχεται μια κακη εμφανιση στο καπακι. Αυτη ειναι ψυχολογια του Ελληνα (πανηγυρτζή) ποδοσφαιριστη.

Δημοσ.
Το οτι νικησε την Ιντερ δεν σημαινει οτι ειναι στο ιδιο επιπεδο με αυτη ουτε καν οτι πλησιαζει το επιπεδο της.

Ενώ εσύ επειδή ξέσκισες την Μπενφίκα, νομίζεις ότι μπορείς να φτάσεις στο ελάχιστο τη φήμη της καί την ιστορία της την Ευρωπαϊκή ε?

Πάντως γιά να δούμε πόσο προγραμματίζουν εκεί στον Παναθηναϊκό σκεφτείτε ότι έλεγαν (δεν ξέρω αν το λένε ακόμη) ότι πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα καί ότι κάτσει από την Ευρώπη!

Αν ήταν έτσι τότε λογικά θα έπαιζαν χαλαρά στην Ίντερ καί θα ξεσκίζονταν σήμερα.

Απλά εγώ βλέπω τι συμβαίνει.Καί τώρα που κατακάθισε η σκόνη από το θρίαμβο τού Μεάτσα μπορούμε να κριτικάρουμε καί τον Τεν Κάτε.

Κάποιοι εκείνο το βράδυ από την έξαψη, έλεγαν σχεδόν απειλητικά, κάτω τα χέρια από τον Τεν Κάτε καί πού είναι τώρα οι προπονητές της εξέδρας κ.λ.π

Λοιπόν εγώ δεν θα πάψω να φωνάζω ότι στην Ευρώπη τα ξέρει τα πράγματα. Είχα μιλήσει γιά άγνοια της Ελληνικής πραγματικότητας από τον προπονητή και ότι στην Ευρώπη θα κάνει μεγαλύτερα πράγματα απ' ότι στο πρωτάθλημα το οποίο δεν πρόκειται να κατακτήσει φέτος.

Περιμένω ανταπάντηση απ' όσους τότε με είπαν μίζερο καί ότι δεν ξέρω τι λέω.

Καί να μού πούνε επίσης πού τις είδαν τις δύο ισοδύναμες ενδεκάδες πού έχει στο ρόστερ η ομάδα.

Αν ήταν έτσι έτσι δεν θα είχε απώλειες στο κωλοπρωτάθλημα.

Δημοσ.
Στο ερασιτεχνικο ελληνικο ποδοσφαιρο ειναι συνηθισμενο φαινομενο μετα απο 1 μεγαλη νικη να ερχεται μια κακη εμφανιση στο καπακι. Αυτη ειναι ψυχολογια του Ελληνα (πανηγυρτζή) ποδοσφαιριστη.

Και αυτο ναι. Αλλα και η κουραση επαιξε καποιο ρολο. Μετα απο ενα σημειο ο ΠΑΟ καθησε σχετικα και φανηκε οτι δεν εχει δυναμεις. Δεν ηταν ζωηρος.

Ο Αστερας δεν το εκμεταλλευτηκε αυτο για να παει για τη νικη και οπισθοχωρησε παιζοντας αμυνα, και ηταν ρισκο αφου ισως το πληρωνε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...