Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ban στα αθλητικα!

Η άποψη μου για όποιον δεν ασχολείται με τα αθλητικά είναι γνωστή. και στο κάτω κάτω δεν είμαστε αμερικανάκια να πηγαίνουμε σε ψυχολόγους, βγάζουμε το άχτι μας στο γήπεδο. Τώρα δεν κατάλαβα ποιος έθιξε ποιόν?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σωστότατη κίνηση και τα ban επίσης γιατί είχε παραγίνει το κακό.

Προτείνω στην 1η επίθεση να γίνεται παρατήρηση αν ανοίξουν πάλι, και στη 2η να γίνεται ban.

Αν δε η επίθεση έχει και υβριστικά /ρατσιστικά σχόλια κλπ, να γίνεται ban αμέσως.

Δημοσ.
Εγώ είμαι της άποψης ότι ο αθλητισμός είναι συνυφασμένος με τον συναγωνισμό, και συναγωνισμός χωρίς καζούρα δεν έχει σκοπό ύπαρξης.

johnny συμφωνώ.

αλλά αρχίζω σιγά-σιγά να πείθομαι ότι μπορεί να ήταν και καλύτερα να μην υπήρχαν στο φόρουμ τα αθλητικά τόπικ, από τη στιγμή που δεν είμαστε σε θέση να παραμείνουμε στο επίπεδο της καζούρας.

άλλωστε ακόμη και η καζούρα, αλλιώς εκλαμβάνετε μεταξύ αγνώστων.

τον κολλητό μου μπορώ να τον προσφωνήσω χουντοβάζελο, κι αυτός εμένα γυρολόγο της Β' Εθνικής.

Τα ίδια λόγια εδώ μέσα, ξεκινάνε πόλεμο και όχι φιλικά πειράγματα.

Δημοσ.
johnny συμφωνώ.

κι αυτός εμένα γυρολόγο της Β' Εθνικής.

lol

Αρης θρησκεία-τουρνέ στην επαρχία;;;

Δημοσ.

Σιγά που παράγινε το κακό. Αυτά γίνονται συχνά- πυκνά, πέφτουν τα μπαν και μετά για λίγο υπάρχει ηρεμία. Τα μπαν κύκλους κάνουν και περνάνε όλοι από αυτά.

Επίσης όποιος δεν γουστάρει απλά δεν μπαίνει. Δεν έκραξα εγώ τα τόπικ του ΠΡΙΖΟΜΠΡΕΙΚ ή του λόστ που με τσατίζουν... απλά δεν μπαίνω.

Δημοσ.

Το θέμα δεν περιορίζεται στο "όποιος δεν γουστάρει, δεν μπαίνει".

Το πρόβλημα (όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον) είναι ότι αξιόλογοι χρήστες του ινσόμνια μπαίνουν στο τριπάκι και χαλάνε τις καρδιές του με αυτά.

Όχι πως είμαι κι εγώ κάνα μοντέλο ψυχραιμίας γενικά.

Δημοσ.
Χαρτιά παίζει κανείς μέχρι να ξανανοίξουν;

Ασε ρε, θα κερδιζουν οι γαυροι συνεχεια. Αφου απο περσυ ειναι μαστορες στο να κερδιζουν στα χαρτια:lol::lol::lol:

Δημοσ.
Το θέμα δεν περιορίζεται στο "όποιος δεν γουστάρει, δεν μπαίνει".

Το πρόβλημα (όπως εγώ το αντιλαμβάνομαι τουλάχιστον) είναι ότι αξιόλογοι χρήστες του ινσόμνια μπαίνουν στο τριπάκι και χαλάνε τις καρδιές του με αυτά.

Όχι πως είμαι κι εγώ κάνα μοντέλο ψυχραιμίας γενικά.

Ρε ακόμα και στις ταινίες μπορούμε να τσακωθούμε, στα βιντεοπαιχνίδια, στους επεξεργαστές, στα κοινωνικά, στη μουσική, στους παρόχους, στα λειτουργικά, ε άρα να τα κλείσουμε όλα

Δημοσ.

Ναι ΡΕ. Σε όλα μπορεί να διαφωνήσουμε. Αλλά είναι άλλο να διαφωνήσω με τον LL_Neo πχ στο θέμα "υποχρεωτική χρήσης ζώνης" και να συμφωνούμε στο ότι η otenet είναι ο ποιοτικότερος πάροχος, παρά να τον κηνυγάω από τόπικ σε τόπικ για να του την πω επειδή έχουμε πλακωθεί 130 φορές τα τελευταία 2 χρόνια στα αθλητικά, που είναι καθημερινά ο ίδιος χώρος πόλωσης.

Δημοσ.

Punky από την μία ναι, αλλά από την άλλη διαφωνείς σε όλα με κάποιον που είναι άλλη ομάδα; Ή επειδή έχεις έρθει σε κόντρα μαζί του στα οπαδικά τον κυνηγάς και τον μαρκάρεις συνέχεια;

Εγώ πχ την μόνη φορά που εν γνώση μου έγινα εκνευριστικός δεν ήταν με βάζελο αλλά με άτομο που διαφωνήσαμε στα λειτουργικά (όνομα και μη χωρίο).

Αν είναι να γίνεις μαλάκας, γίνεσαι για 1002 λόγους, έτσι το βλέπω εγώ.

• Moderators
Δημοσ.
Ρε ακόμα και στις ταινίες μπορούμε να τσακωθούμε, στα βιντεοπαιχνίδια, στους επεξεργαστές, στα κοινωνικά, στη μουσική, στους παρόχους, στα λειτουργικά, ε άρα να τα κλείσουμε όλα

Εκτός από τα βιντεοπαιχνίδια (που και αυτά έχουν το ανταγωνιστικό/συναγωνιστικό τους), τα αθλητικά είναι το σύνηθες μέρος που πέφτουν φωνές, μετά βρισίδια.

Μην ξεχνάμε ότι αρκετοί φανατίζονται κιόλας και "ποτέ" δεν έχουν άδικο. ;)

Δημοσ.
Newsflash:

Τα δυο μεγάλα οπαδικά topic απενεργοποιήθηκαν ώστε να περάσει το συνεργείο καθαρισμού με τις μάνικες. Είναι μια πολύ επίπονη διαδικασία, άγνωστο λοιπόν το πότε θα τελειώσει.

WOW! Great decision! Μου περασε πολλες φορες η ιδεα να κραξω τους μοντερέιτορς του insomnia για αυτα τα 2 τοπικ συγκεκριμενα, διοτι επετρεπαν να θριαμβευει χωρις καμια παρεμβαση η μη-λογικη, η γελοιοτητα, η υποκρισια, ο κομπλεξισμος, οι ανουσιες αλληλοκατηγοριες για χιλιοειπωμενα πραγματα και πολλα άλλα τραγικα πραγματα που δεν συμβαδιζαν με το επιπεδο που υπηρχε στο insomnia γενικα στα άλλα τοπικ.

Αλλα τελικα χαιρομαι που με διαψευδετε και το επιπεδο θα κρατηθει σε πολυ καλυτερα επιπεδα.

Δημοσ.
Πάω να ξεράσω και έρχομαι....

Κοίτα να δείς που κοκκινο-πράσινοι θα συμφωνήσουμε.

Οκ, οι μοντεράτορες έχουν τους λόγους τους να βάζουν κανόνες στο φόρουμ και το κάνουν όπως νομίζουν αυτοί πως είναι σωστό. Οι υπόλοιποι τι έχουν να χάσουν-κερδίσουν? Τόσο δύσκολο είναι αγνοήσουνε 2-3 θέματα που δεν τους ενδιαφέρουν ή τους χαλάνε, όπως κάνω εγώ ας πούμε με το 80% όλου του insomnia? :rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...