Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φίλτατε devil_will_cry, αν αναφέρεσαι σε μένα με τον όρο υποχείριο χαμηλών τόνων, οφείλω να σου ζητήσω συγγνώμη που δεν έχω αρχίσει ακόμα τα γαμωσταυρίδια ώστε να σε πείσω πως βρομάω βαρβατίλα.

Με τις υγείες μας.

Δημοσ.
ΥΓ. Νομίζω πως υπάρχουν πολλοί σοβαροί φίλαθλοι στο insomnia και δη του Παο

σιγουρα υπαρχουν και πολλοι καλοι φιλαθλοι του παο στο φορουμ.υπαρχουν και κατι χλιμιτζουρες ομως.............

Δημοσ.
Φίλτατε devil_will_cry' date=' αν αναφέρεσαι σε μένα με τον όρο υποχείριο χαμηλών τόνων, οφείλω να σου ζητήσω συγγνώμη που δεν έχω αρχίσει ακόμα τα γαμωσταυρίδια ώστε να σε πείσω πως βρομάω βαρβατίλα.

Με τις υγείες μας.[/quote']

ναι σε σενα αναφερομαι γιατι στην συγκεκριμενη περιπτωση πας με τα νερα του γιατι δεν γουσταρεις να ερθεις σε αντιπαραθεση. δεν ηθελα να σε προσβαλω αλλα εγω ετσι το ενοιωσα. ενταξει εξαλου με ελληναρα εχουμε να κανουμε εδω.

Δημοσ.
Φίλτατε devil_will_cry' date=' αν αναφέρεσαι σε μένα με τον όρο υποχείριο χαμηλών τόνων, οφείλω να σου ζητήσω συγγνώμη που δεν έχω αρχίσει ακόμα τα γαμωσταυρίδια ώστε να σε πείσω πως βρομάω βαρβατίλα.

Με τις υγείες μας.[/quote']

ριξε μου κανα μπινελικι φιλε rising1980,να γουσταρει λιγο το παλικαρι μας!προφανος δεν του εφτασε η ηττα μας στο μπασκετ.

Δημοσ.
στην συγκεκριμενη περιπτωση πας με τα νερα του γιατι δεν γουσταρεις να ερθεις σε αντιπαραθεση.

ναι!οπως τα λες ειναι!και αν συνεχισει ετσι,θα τον κανω και super moderator!

Δημοσ.

Συγγνώμη κιόλας, αλλά πήγα με τα νερά του επειδή είπε πως ο καθένας υποστηρίζει ό,τι τον συμφέρει κι εγώ συμφώνησα;

'Η θεωρείς πως έπρεπε να τον βρίσω προκαταβολικώς επειδή εν γένει είναι προκλητικός αλλά σε μένα απευθύνθηκε με ευγένεια;

Δημοσ.

κριμα πληισιασε τοσο πολυ, αλλα δεν μπορεις να εχεις παραπονο, εκτος εδρας με τους δισ προταθλιτες. Νομιζο ολα χαθικαν εκει που ο βλακας ο σειμπουτις (ο οποιοσ ειναι πεσμενος με σχεση στα μεσα της σεζον, εκεγε πιο πολυ το χερι του) πηρε το ριμπαουντ στο χαμενο λει απ του σχορτσιανιτη και εκανε αμεσος σουτ χορις ισοροπια ενο μπορουσε να κανει πιο σιγουρο σουτ. Και μετα εκανε το φαουλ ο σοφο με τη βουτια. Και βεβαια στο τριποντο του παπαμακαριου, αλλο ενα βηματακι το χε να πλησιασει.

λοιπουν 1-2 εμπειροι παιχτες να κανουν την διαφορα και να κρατανε την ομαδα στο πανικο, ο edney δεν μπορει παντα μονος του. και ενα βρομοχερο τυπου αλβερτη στα καλα του. Με λιγες ουσιαστικες ομος προσθικες μπορει να γινει ομαδα για τιτλους.

Δημοσ.

Δεν έχω κανένα παράπονο από την ομάδα. Τι παραπάνω απαιτήσεις να έχεις από ένα νεοσύστατο σύνολο, που έδωσε ντέρμπι με τον ΠΑΟ και καπάκι εκτός έδρας παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Ευρώπης και ιδιαίτερα αξιόλογη ομάδα επίσης και χάνει στο τσακ. Μπράβο στα παιδιά και συνεχίζουμε το μακρύ δρόμο της επαναφοράς στην καταξίωση.

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι χρειαζομαστε 3 παικτες.ρακετα,πλει μεικερ,και 3αρι καλο.

να ξερεις οτι θα εχουν ενα μεσο ορο 15-20 ποντους σε καθε παιχνιδι,που σημαινει σταθεροτητα,πραμα που με σχορτσιανιτη,λιουις,δεν το εχουμε.

Δημοσ.
ναι!οπως τα λες ειναι!και αν συνεχισει ετσι,θα τον κανω και super moderator!

ρε ανθρωπε μαθε να μιλας φυσιολογικα. εχεις καταντησει αηδια με την ειρωνια. για να τελειωνουμε εγω εχω στραβωσει με την παρτη σου για να μιλησω και στην γλωσα σου γιατι εισαι ειρωνας και χαιρεσε με την πικρα του αλλου. την πλακα την δεχομαι την κακεντρεχια οχι. ασε που προσπαθεις να δημιουργεις εντυπωσεις και πετας υπονοουμενα συνεχεια. μαθε να εισαι ειλικρινης και ευθης αλλα επειδη οπως ειπα και πριν εισαι ελληναρας προφανως δεν εχεις μαθει απο το περιβαλλον σου την ειλικρινια και την ευθυτητα. τελοσπαντων ειμαστε το ασπρο με το μαυρο οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να βρουμε μια μεση οδο ουτε και χρειαζετε αλλωστε. στο αλλο παιδι ζητω συγνωμη απλα τον πηρε η μπαλα και αυτον μαζι με σενα.

Δημοσ.
μαθε να εισαι ειλικρινης και ευθης αλλα επειδη οπως ειπα και πριν εισαι ελληναρας προφανως δεν εχεις μαθει απο το περιβαλλον σου την ειλικρινια και την ευθυτητα

εισαι και.........ψυχολογος!

Δημοσ.

ο σχορτσιανιτης δεν γινεται να φαει παγκο, εχει φοβερη εξελικση ειναι στο σημειο που μπορει να γινει το καλυτερο σεντερ που εχει βγαλει ποτε η ελλαδα. Ο ζιγκιτς δεν μου γεμιζει το ματι, πολυ ασταθις, ενας λιγο καλυτερος σεντερ να κσεκουραζει τον σοφο και η ρακετα γινεται απροσπελαστη. Φαντασου λαζαρο παπαδοπουλο με σχορτσιανιτη να μοιραζονται τον χρονο. Να αλαξει ισος τον λιουισ με ενα πιο σταθερο παιχτη, επιπεδου edney με σταθερο σκοραρισμα 15-20 ποντον οπος λες. τορα για πλειμεικερ με edney για βασικο και χαριση για μπακ απ δεν χοραει πεκτης που να κανει τη διαφορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...