KaizerSoze Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 To θεμα ειναι απλο, ο Χουτος εφερε Ρεκομπα που εφερε Εστογιανοφ. Οταν επιτρεπεις να σου χτιζει την ομαδα το κωλοπαιδο τοτε καταληγεις να εχεις μια ομαδα τσιφλικι που δεν εχει λογο υπαρξης προπονητης Ο Πανιωνιος ειχε 2 δρομους, -ειτε θα πιστευε πολυ στον Λινεν και θα καθαριζε τον Χουτο και θα ελεγε στους Ρεκομπα-Εστογιανοφ "Αμα θελετε να κατσετε καθιστε, αλλιως φερτε προταση και σαλτα και γαμηθειτε" με οτι συνεπειες θα ειχε αυτο -είτε δεν θα πιστευε στον Λινεν αλλα στους Ρε-Χου-Εστο και θα ετρωγε τον Λινεν με οτι συνεπειες εχει αυτο(μπορει να ειναι και καλο, μπορει αν τα αφησεις τα τσογλανια να αλωνιζουν να παιξουν και μπαλα αφου την εχουν)
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2008 Πολύ χαίρομαι που δεν τον πήραμε εμείς τον Χούτο τελικά. Επίσης χαίρομαι που δικαιώθηκα όταν τα έλεγα τότε ότι ο χαρακτήρας είναι πολύ σημαντικός παράγοντας, και μου έλεγαν τον πρώτο καιρό που έκανε καλά παιχνίδια ο Χούτος στον Πανιώνιο "δες τα τώρα". Για να δούμε τώρα.
Trustworthy Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Είναι από αυτές τις φορές ότι το τελικό αποτέλεσμα δεν αντικατοπτρίζει ούτε στο ελάχιστο την εικόνα ενός αγώνα. Στο δημοτικό γήπεδο της Καβάλας αναμετρήθηκε η ομώνυμη ομάδα με τον εκ των κορυφαίων του ελληνικού ποδοσφαίρου και το θέαμα που παρακολούθησαν οι 7000 και πλέον φίλαθλοι ήταν πραγματικά εξαιρετικό. Αυτό που έκανε εξαιρετικό το παιχνίδι ήταν η εικόνα της Καβάλας η οποία κοίταξε στα μάτια τον μεγάλο της αντίπαλο και, κινδυνεύοντας να εκτεθώ, πιστεύουμε ότι αυτή έπρεπε να ήταν η μεγάλη νικήτρια. Το γρήγορο γκολ του Παναθηναϊκού και μάλιστα από θέση οφ-σάιντ δε φάνηκε να επηρεάζει τους παίκτες της Καβάλας οι οποίοι από το 7' και μετά που επιτεύχθηκε το γκολ έκλεισαν την ομάδα του Παναθηναϊκού στα καρέ της και τη σφυροκοπούσαν ανελέητα. Το οριζόντιο δοκάρι (μετά τη βολίδα του Κάλαϊτζιτς στο 27') αλλά και η πολύ καλή παρουσία του Τζόρβα κράτησαν τους Γαλάζιους Αργοναύτες μακριά από το γκολ σε ένα πρώτο ημίχρονο που η άμυνα του Παναθηναϊκού έδειξε πόσο αδύναμη είναι αφού σε κάθε επίθεση των Καβαλιωτών...πελαγοδρομούσε. Ίδιο και απαράλλακτο το σκηνικό στο δεύτερο ημίχρονο με τον Παναθηναϊκό να στριμώχνει την Καβάλα στα καρέ της για το πρώτο δεκάλεπτο αλλά από εκεί και μετά η πίεση των Καβαλιωτών έγινε και πάλι εμφανής στα καρέ του Παναθηναϊκού. Από τους γηπεδούχους...όλοι ήταν υπέροχοι. Το ποδόσφαιρο που έπαιξαν ήταν φανταστικό και άφησαν υπόσχεση ότι απλά τα καλύτερα έρχονται. Αν εξαιρέσει κάποιος την γενικότερα ασταθή άμυνα της Καβάλας τότε μπορούμε να μιλάμε για ένα πολύ καλό σύνολο που πολύ σύντομα θα το δούμε στη Super League. Από τον Παναθηναϊκό μοναδικοί διασωθέντες ήταν ο πολύ καλός Τζόρβας, ο Σαλπιγγίδης ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους Καβαλιώτες φιλάθλους αφού αγωνίστηκε αρκετά χρόνια με τη φανέλα της Καβάλας και ο Γκούμας ο οποίος έσωσε ουκ ολίγες φορές την ομάδα του με τις πολύ καλές του τοποθετήσεις στο κέντρο της άμυνας. Ειδική μνεία αξίζουν στους φιλάθλους των δύο ομάδων οι οποίοι δημιούργησαν μία πολύ καλή ατμόσφαιρα, καθαρά ποδοσφαιρική και πραγματικά όποιος παρεβρέθηκε στο γήπεδο ευχαριστήθηκε καλό ποδόσφαιρο. ΚΑΒΑΛΑ: Κατεργιαννάκης, Πετκάκης, Νιανγκ, Κουέρντα, Μπάρμπας, Καγκιούζης, Κάλαϊτζιτς, Τσιμπλίδης, Σαπάνης, Σουλτανίδης (80΄ Ταραχούλσκι), Ντρούλιτς (64΄ Αλβες). ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Σιόντης (46΄ Σαριέγκι), Μελίσσης, Γκούμας, Σπυρόπουλος, Μάτος, Τζιόλης, Νίνης (76΄ Κλέιτον), Ιβανσιτς (56΄ Χριστοδουλόπουλος), Σαλπιγγίδης, Ρουκάβινα.
antreaslam Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 δηλώσεις αντόνιο κασσανο!! ΤΙ κωλόπαιδο ειναι αυτο! Ο πρώην άσος της Ρόμα και Ρεάλ και νυν παίκτης της Σαμπντόρια τονίζει μεταξύ άλλων για τους προπονητές του στις συγκεκριμένες ομάδες: «Σε ένα ματς με την Ταραγόνα ο Καπέλο με είχε σηκώσει για αλλαγή και δεν με βάζει ποτέ. Αργότερα στα αποδυτήρια του λέω: Είσαι μαλ…, πιο ψεύτικος και από τα χαρτονομίσματα της Μονόπολης. Στον Σπαλέτι μόλις ήρθε στην Ρόμα του είπα: Δεν προπονείς επαρχιώτες της Ουντινέζε. Εδώ είναι το δικό μου σπίτι όχι το δικό σου» Ο ξεχωριστός αυτός ποδοσφαιριστής τονίζει μεταξύ άλλων: «Σε 11 χρόνια είχα 4 σχέσεις και περίπου 600 με 700 περιπέτειες, οι 20 ανήκουν στον χώρο της σόου μπιζ. Πάντα έπαιζα καλά όταν είχα κάνει σεξ. Πριν από ένα ματς Ρόμα-Γιουβέντους 4-0, στο οποίο πέταγα είχα κάνει 6 φορές σεξ με την κοπέλα μου». Ενώ για τα παιδικά του χρόνια ο Κασάνο ήταν… αφοπλιστικός: «Μικρός ήμουν φτωχός, όμως δεν δούλεψα ποτέ. Δεν έμαθα να κάνω τίποτα. Στο σχολείο ενώ διάβαζα έπαιρνα 2 σε όλα τα μαθήματα. Έχω μείνει έξι φορές ανάμεσα στο δημοτικό και το γυμνάσιο. Αν δεν έβαζα εκείνο το γκολ με την Ίντερ το 1999, πιθανότατα να γινόμουν, κλέφτης ή εγκληματίας»
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ιδεα μου ή ο Κουφος παει να γινει ο 1ος Ελληνας(αν και μονο στην καταγωγη) που θα κανει καριερα στο ΝΒΑ??? 12π στο 2ο ματς του σαν βασικος μετα τους 5 στην νικη των Τζαζ την 1η φορα Καλος ο μικρος
insomniaK Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Και το Ελληνόπουλο Τσακαλίδης είχε κάνει, αλλά εννοείς σε διαφορετική κλίμακα.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Καμια σχεση, μιλαω για καριερα. Ο Τσακαλιδης ηταν ενα αγγουρι και μισο που επαιξε ΝΒΑ γιατι ηταν 2,17. Μολις βρεθηκαν 4-5 κορμια στο ΝΒΑ πηρε πουλο Ο Κουφος ΕΑΝ κανει καριερα λογικα θα κανει καλη ή εστω μακροχρονια καριερα. Ετσι ειναι το στυλ του. Δεν λεω οτι ΘΑ κανει, μπορει να μεινει στασιμος και να γινει νεος Φωτσης. Απλα θεωρω οτι ΑΜΑ προσαρμοστει και ΑΜΑ βελτιωθει τοτε θα κανει καλη καριερα για χρονια. Ισως δεν γινει Πετζα αλλα καπου εκει. ΕΑΝ, επαναλαμβανω
adamakos Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Από ανοιχτής εμβέλειας κανάλια θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ για την τριετία 2009-12. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στην συχνότητα του Mega Channel, το οποίο θα προβάλλει τις αναμετρήσεις που θα διεξάγονται την Τρίτη και η κρατική τηλεόραση θα διατηρήσει το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων της Τετάρτης . Στον ποδοσφαιρικό χώρο μπήκε και ο Ant1, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, οι αγώνες του οποίου θα γίνονται κάθε Πέμπτη. Η έκπληξη έγινε από την ON TELECOMS που εξασφάλισε όλο το πακέτο των αγώνων 3-16 στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τις Πέμπτες. Για πρώτη φορά μετά εκτός παιχνιδιού μένει η NOVA κάτι που κανείς δεν περίμενε. Πηγη: sport-fm.gr προσωπικα δεν μου αρεσει αυτη η εξελιξη προτιμουσα τη νοβα τουλαχιστον εκει εβλεπες ολους τους αγωνες ενω τωρα θα βλεπουμε μονο εναν λαιβ και πιθανον αλλο ενα σε κονσερβα
alexzzz Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ναι, αλλά και τα κοντά 50 τον μήνα πολλά είναι...
firewalker Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Στο Mega οι αγώνες του CL από το 2009 ~ 2012.
Chrisxxx Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Ιδεα μου ή ο Κουφος παει να γινει ο 1ος Ελληνας(αν και μονο στην καταγωγη) που θα κανει καριερα στο ΝΒΑ???12π στο 2ο ματς του σαν βασικος μετα τους 5 στην νικη των Τζαζ την 1η φορα Καλος ο μικρος Παει καλυτερα απο οτι περιμενα αν και στα 2 προηγουμενα επαιξε επειδη ελειπε ο Οκυρ και ο Καναδος, βεβαια πηγε καλα και αυτο μετραει. Θα κανει καριερα σιγουρα αλλά θα φαει τρελο παγκο φετος και του χρονου. Το καλο με τον Κουφο ειναι εχει το κορμι και το υψος να γινει σεντερ αλλά ταυτοχρονα διαθετει εξαιρετικη ικανοτητα στο σουτ και στο παιχνιδι με προσωπο στο καλαθι. Επιθετικα ως προς το στυλ οντως μπορει να θυμισει Ρομπινσον ή Ντανκαν αν και ο Κουφος μπορει να σουταρει απο πιο μακρυα. Αμυντικα εχει το μεγαλο προβλημα κυριως γιατι δεν εχει μαθει να κλεινει με το κορμι του αλλά περιμενει σε στυλ Φωτση να σταματησει τον αντιπαλο στον αερα χωρις να κοιταει να του κλεισει το διαδρομο. Ειναι στους Τζαζ του Σλοαν δεν φοβαμαι καθολου για την εξελιξη του. Μια μερα θα παιζει στο ολ σταρ γκειμ του ΝΒΑ.
KaizerSoze Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2008 Από ανοιχτής εμβέλειας κανάλια θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ για την τριετία 2009-12. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στην συχνότητα του Mega Channel, το οποίο θα προβάλλει τις αναμετρήσεις που θα διεξάγονται την Τρίτη και η κρατική τηλεόραση θα διατηρήσει το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων της Τετάρτης . Στον ποδοσφαιρικό χώρο μπήκε και ο Ant1, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, οι αγώνες του οποίου θα γίνονται κάθε Πέμπτη. Η έκπληξη έγινε από την ON TELECOMS που εξασφάλισε όλο το πακέτο των αγώνων 3-16 στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τις Πέμπτες. Για πρώτη φορά μετά εκτός παιχνιδιού μένει η NOVA κάτι που κανείς δεν περίμενε. Πηγη: sport-fm.gr προσωπικα δεν μου αρεσει αυτη η εξελιξη προτιμουσα τη νοβα τουλαχιστον εκει εβλεπες ολους τους αγωνες ενω τωρα θα βλεπουμε μονο εναν λαιβ και πιθανον αλλο ενα σε κονσερβα Γιατι δεν βαζεις ΟΝ? Θα βλεπεις και τα υπολοιπα μεσω ψηφιακης, θα βλεπεις και Μεγκα-ΝΕΤ για τα Ελληνικα παιχνιδια
Ruler Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Από ανοιχτής εμβέλειας κανάλια θα παρακολουθήσουν οι Έλληνες φίλαθλοι το Τσάμπιονς Λιγκ και το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ για την τριετία 2009-12. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση επιστρέφει στην συχνότητα του Mega Channel, το οποίο θα προβάλλει τις αναμετρήσεις που θα διεξάγονται την Τρίτη και η κρατική τηλεόραση θα διατηρήσει το δικαίωμα μετάδοσης των αγώνων της Τετάρτης . Στον ποδοσφαιρικό χώρο μπήκε και ο Ant1, ο οποίος εξασφάλισε τα δικαιώματα του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ, οι αγώνες του οποίου θα γίνονται κάθε Πέμπτη. Η έκπληξη έγινε από την ON TELECOMS που εξασφάλισε όλο το πακέτο των αγώνων 3-16 στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά και τα υπόλοιπα ματς του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ τις Πέμπτες. Για πρώτη φορά μετά εκτός παιχνιδιού μένει η NOVA κάτι που κανείς δεν περίμενε. Πηγη: sport-fm.gr προσωπικα δεν μου αρεσει αυτη η εξελιξη προτιμουσα τη νοβα τουλαχιστον εκει εβλεπες ολους τους αγωνες ενω τωρα θα βλεπουμε μονο εναν λαιβ και πιθανον αλλο ενα σε κονσερβα Συμφωνώ και εγώ , χάνεις την επιλογή να δεις το ματς που σου αρέσει. Προσωπικά αν και δεν έχω Νοβα πήγαινα σε μαγαζί κάθε φορά που είχε τσαμπιονς λιγκ και έβλεπα από Νόβα σχεδόν όλα τα παιχνίδια σε 4-5 οθόνες συγχρόνως. Τώρα τι θα βλέπουμε;
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Έλεος ρε παιδιά! Εδώ στο "επαρχία" δεν έχουμε ON, τι θα κάνουμε δηλαδή; Ούτε σε καφετέριες, ούτε πουθενά δε θα μπορούμε να βλέπουμε. Μα ποιος τις βγάζει τις αποφάσεις ρε γ... μου;! Τι στο καλό, μόνο στην Αθήνα βλέπουνε CL; Αν η μισή Ελλάδα είναι στην Αθήνα, η άλλη μισή δεν μπορεί πια να βλέπει CL. Δε θα μειωθεί στο μισό η ακροαματικότητές τους; Μιλάω γι' αυτούς που πούλησαν στην ΟΝ τα δικαιώματα (δεν ξέρω ποιοι είναι ή πώς λειτουργεί το σύστημα) Δεν μπορώ να καταλάβω ρε παιδί μου...
adamakos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2008 Γιατι δεν βαζεις ΟΝ?Θα βλεπεις και τα υπολοιπα μεσω ψηφιακης, θα βλεπεις και Μεγκα-ΝΕΤ για τα Ελληνικα παιχνιδια 1) μενω στην επαρχια και δεν υπαρχουν ιδιοκτητα δικτυα 2) δεν εμπιστευομαι την ποιοτητα και κυριως την τεχνικη υποστηριξη των εναλλακτικων κατι που σημαινει ότι και να υπηρχε η δυνατοτητα δεν θα εβαζα. ας μην ξεχναμε ότι η On ψαχνει επενδυτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.