Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Σχολίασαν του Βγαινόπουλου που τα είπε καλά και μάλλον δεν τους άρεσαν.

Εχμ, τι ακριβώς είπε σωστά ο Βγιενόπουλος?

"Είμαι στενοχωρημένος. Δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με τον Ολυμπιακό. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά", τόνισε χαρακτηριστικά, ενώ σε ερώτηση για τη διαιτησία, ο κ.Βγενόπουλος είπε: "Με ενότητα, προγραμματισμό και σκληρή δουλειά του χρόνου ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα ακόμα κι αν παίζει με 10 παίκτες και δεν του δίνουν πέναλτι".

Δεν πρέπει να γίνονται ποιά? Να μην δίνει έστω ένα πέναλτυ στις δύο βουτιές? Να μην ξεχάσουν να βγάλουν και ανακοίνωση όταν τους ξαναπέσει ο ίδιος διαιτητής. Κάθε χρόνο τα ίδια. Με τόση πλύση εγκεφάλου σε λίγο θα το πιστέψουμε όλοι ότι είναι αδικημένοι.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καθαρότατο πέναλτυ. Και η τραγική εξήγηση του Βαρούχα. Επεσε ο Μαντζιος πάνω στο πόδι του Αβρααμ γιατί το είχε σταθερό κάτω. ΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗ Το είδε και ο διαιτητής αυτό γιαυτό το πνιξε.

Δημοσ.

Ρε έλεος ρε σεις! Ποιο πέναλτυ μωρέ? Επειδή έχετε την στέρησή σας πρέπει ντε και καλά να είναι πέναλτυ? Άμα έπαιρνε αυτό το πέναλτυ χτες ο Ολυμπιακός θα ήσαστε καλά τώρα ή θα κάνατε πορεία στο Σύνταγμα? Σοβαρευτείτε λίγο ρε σεις... βάλτε να μιλήσει η λογική σας και όχι η στέρηση

Δημοσ.

Ετσι είναι Alexzzz ;) Εγώ ήμουν στο ΠΑΟΚ - Πανιώνιος και σου λέω σφαγή του Πανιωνίου στο Α' ημίχρονο. Αμα έδινε το πέναλτυ θα ήταν διαφορετικό ισως το αποτέλεσμα στη λήξη του αγώνα. Δεν μπορεί ο κάθε διαιτητής να κρεμάει μια ομάδα. Και να διορθώνει τα λάθη σφυρίζοντας ανάποδα ;) Απο ένα πέναλτυ κρίνονται παιχνίδια και ειδικά σε ντέρμπυ

Δημοσ.

Αμα δεν ηταν πεναλτυ τοτε να κατεργηθει και το φραγμα. Ιδια περιπτωση ειναι, μπαινεις μπροστα και πεφτει ο αλλος πανω σου.

Αντε γιατι θα τρελαθουμε μου φαινεται. Τι με νοιαζει εμενα αν ειχε σταθερο ποδι?Κανει προβολη, δεν βρισκει μπαλα, ο Μαντζιος δεν εχει κανενα τροπο να τον αποφυγει αφου προφανως δεν ειναι ο Φλας, ειναι πεναλτυ. Τελεια και παυλα.

Αλλα που θα παει, θα την νιωσετε και σεις την αδικια καποτε ρε πουστη μου, ψευτες μια ζωη, εσεις που κλαιγοσασταν για ενα φαουλ εκτος περιοχης που το λεγατε πεναλτυ στον ΟΦΗ και γιατι δεν απεβληθη στο 80' ο Μπαρκαουαν

Δημοσ.

ο πανιωνιος απελυσε τον λινεν

ο χουτος χτυπησε το βοηθο του λινεν και επειδη ο λινεν τον εθεσε εκτος ομαδας απολυθηκε και αυτος και ο βοηθος του

γι αυτο καποιες ομαδες θα μεινουν για παντα μικρες

Δημοσ.

παντως αυτα που λεγατε για πεναλτυ στην φαση μαντζιου παπαδοπουλου και επειδη κατηγορειται την νετ (οχι αδικα μερικες φορες) και ο διαιτητης που σχολιαζει στον alpha οπως και οι περισσοτερες ουδετερες εφημεριδες ειπαν οτι δεν ειναι πεναλτυ.

οποτε αφηστε την κλαψα....

Δημοσ.
ο πανιωνιος απελυσε τον λινεν

ο χουτος χτυπησε το βοηθο του λινεν και επειδη ο λινεν τον εθεσε εκτος ομαδας απολυθηκε και αυτος και ο βοηθος του

γι αυτο καποιες ομαδες θα μεινουν για παντα μικρες

Δεν τα έχεις καταλάβει τα πράγματα. Η διοίκηση του Πανιωνίου έθεσε εκτός ομάδος τον Χούτο, όχι ο Λίνεν. Ο βοηθός απολύθηκε από την ομάδα για το επεισόδιο, όχι επειδή ο Λίνεν έθεσε εκτός ομάδας τον Χούτο. Ο Λίνεν ζήτησε να φύγει και η ομάδα συμφώνησε, δεν απολύθηκε.

Τώρα για το αν αυτό κάνει μια ομάδα μικρή ή μεγάλη, ειδικά για την Ελλάδα δε θα το 'λεγα. Είδαμε και τον Ολυμπιακό που πέταξε τον προπονητή του σαν στημένο Λεμονή-κουπα, ουσιαστικά χωρίς λόγο.

Δημοσ.

Η μαλακία του Πανιωνίου ήταν που ανεχόταν τα καπρίτσια του Χούτου. Δεν έχει και πολύ καιρό που ήθελε να κάνει προπόνηση μόνος του με τον δικό του γυμναστή. Ήταν λέει όρος στο συμβόλαιο. Αν ήταν όρος, μαλακία του Πανιωνίου... αν δεν ήταν, ας τον έδιωχναν πριν αρχίσει τις μπούφλες με τον βοηθό.

Κρίμα πάντως... τον συμπαθούσα τον Λίνεν.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...