Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

You miss the point.

Σε είχα για πιο έξυπνο πάντως από το να μου αραδιάσεις δέκα αράδες τέτοιου τύπου σαν επιχείρημα για το επίπεδο ζωής μιας χώρας. Ελπίζω πως απλά έχεις εκνευριστεί που δε συμμετέχω στην κουβέντα και όχι πως προσπαθείς πραγματικά ν' αποδείξεις κάτι.

-----Προστέθηκε 4/11/2008 στις 01 : 36 : 55-----

Τέλος πάντων, το μαμήσαμε που το μαμήσαμε το thread, ας πω και εγώ τη γνώμη μου.

Το πόσο καλά περνάς σε μια χώρα και ειδικά τη στιγμή που είσαι εκεί για 2-3 μήνες και πρόκειται να φύγεις κάποια στιγμή στους επόμενους <δεν ξέρω πόσους ακριβώς>, δεν εξαρτάται προφανώς από το πολιτικό σύστημα της χώρας.

Εξαρτάται από τη συμπεριφορά και τη διάθεση των ανθρώπων.

Οι ανατολικοί λαοί έχουν, κατά κανόνα, ένα βασικό χαρακτηριστικό: βάζουν τις κοινωνικές ιδέες και αξίες πάνω από τις ατομικές. Αυτό βγάζει κάποια χαρακτηριστικά στη συμπεριφορά τους που σε κάποιους μπορεί να αρέσει και σε κάποιους όχι.

Αυτά. Δε θέλω να πλατιάσω.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Σφαγές, βασανιστήρια, διαφθορά, διακρίσεις, απομόνωση στο Oυγκ-μπεγκισνταν
You miss the point.

Σε είχα για πιο έξυπνο πάντως από το να μου αραδιάσεις δέκα αράδες τέτοιου τύπου σαν επιχείρημα για το επίπεδο ζωής μιας χώρας. Ελπίζω πως απλά έχεις εκνευριστεί που δε συμμετέχω στην κουβέντα και όχι πως προσπαθείς πραγματικά ν' αποδείξεις κάτι.

:confused::shock::shock:

Denial.ashx

Σορυ αλλά δεν γινόταν να μην σχολιάσω

Δημοσ.

Ρε παιδιά, προφανώς δεν προσπαθώ να υπερασπιστώ ότι η ζωή στο Ουζμπεκιστάν είναι αντικειμενικά καλύτερη από την Ελλάδα. Έλεος πια. Σκεφτείτε λίγο προτού γράψετε.

Μιλάμε για τον Ριβάλντο. Τι σχέση έχει αυτός με σφαγές και βασανιστήρια;

Άσε που για διαφθορά και διακρίσεις, μη μου πείτε ότι δεν έχουμε και στην Ελλάδα αν και αυτό είναι άσχετο.

Milito ίσως είμαι ο μόνος στο φόρουμ που σε αθλητικά θέματα έχω παραδεχτεί πως είχα άδικο.

Δημοσ.

Δεν ξέρω αν βλέπει κανείς το Αρσεναλ-Μαντσεστερ, αλλά το 2ο γκολ της Άρσεναλ είναι απίστευτο, όχι τόσο για το συνδυασμό στο τέλος αλλά γιατί ξεκίνησαν το β' ημίχρονο, η μάντσεστερ για 2,5 λεπτά σχεδον δεν ακούμπησε μπάλα (2 φορές για να τη βγάλουν κόρνερ) και στο γκολ αλλάζουν πάσες επι ένα λεπτο περίπου.

Δημοσ.

Καλά, τι πίνουν οι της ΝΕΤ και δε μας δίνουν. Μια λένε ότι τα καλά ντέρμπι είναι αυτά, μια ότι ήταν πέναλντι του Μάντζιου, βγαίνει οφσάιντ παίκτης και κατακρίνει την άμυνα που τον έχασε (!), ο Λέτο λέει φοβερός σήμερα... Τι άλλο θα ακούσουμε...

Δημοσ.

Μας τα πρηξανε οι εφημεριδες οι τηλεορασεις τα ραδιοφωνα μια βδομαδα τωρα! Η μητερα των μαχων, το καλυτερο ντερμπι των τελευταιων χρονων, πολυ φορμαρισμενος ο παναθηναικος και αλλα τετοια ομορφα! Και τι εγινε?? Ειδαμε δυο ομαδες να σερνονται, να μην μπορουν να αλλαξουν δυο πασες στο κεντρο και γενικα να μας σπανε τα νευρα!

Καλα τα δυο center back και ο Γκαλινοβιτς πολυ απλα ειναι μεγαλα κριαρια!

• Super Moderators
Δημοσ.
Καλά, τι πίνουν οι της ΝΕΤ και δε μας δίνουν. Μια λένε ότι τα καλά ντέρμπι είναι αυτά, μια ότι ήταν πέναλντι του Μάντζιου, βγαίνει οφσάιντ παίκτης και κατακρίνει την άμυνα που τον έχασε (!), ο Λέτο λέει φοβερός σήμερα... Τι άλλο θα ακούσουμε...

Αυτό που πίνουν οι της ΝΕΤ ονομάζεται ανάγκη δικαιολόγησης της ύπαρξης τους. Αν καθίσει κανείς σοβαρά να σκεφτεί (με πρόσφατο τον τραγέλαφο της "κεντρικής" διαχείρισης των τηλεοπτικών) πόσα χρήματα παίρνουν αυτές οι ομάδες από κρατικά και ιδιωτικά ταμεία για να παρουσιάζουν την αισχρή χτεσινή εικόνα, θα πέσει σε απελπισία.

Πάντως, τους λυπήθηκα και λίγο, για να είμαι ειλικρινής. Τους δημοσιογράφους, δηλαδή. Τι να γράψεις και τι να αναλύσεις από αυτή τη σούπα. Από τις 5 είχε κατεβάσει ρολά η κρατική με Παπαδημητρίου, Μίχο, Γαλάνη που έκανε πρόβλεψη βάση στατιστικής (αυτό ομολογώ δεν το είχα ξαναδεί σε κανένα πρωτάθλημα) και μετά δυο ώρες φιδέ. Κρίμα.

Δημοσ.
στο ημιχρονο ειπε ο αθεοφοβος οτι ειδαμε ενα ωραιο ντερμπυ

και ακομα τον εχουν στη θεση του

Μηπως ελεγε το Αρσεναλ-Γιουναιτεντ και τον παρεξηγησατε?

Δημοσ.
Σαββάτο απόγευμα, σχολιάζω την διαφορά του Άρσεναλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με το πρόσφατο Ολυμπιακός-ΑΕΚ. Μια μέρα και 90 ανούσια ποδοσφαιρικά λεπτά γεμάτα γκρίνιες, κίτρινες κάρτες και ημιτελείς προσπάθειες, αργότερα, ο Galanis Sports Data, μας δίνει τα ίδια στατιστικά πάνω-κάτω, με αυτά του τυχαίου παραδείγματος του Σαββάτου! Και αυτήν την φορά, τα στατιστικά λένε την αλήθεια..

Όσο στην Ελλάδα, η πίεση της μη ήττας από τον αιώνιο αντίπαλο, θα εξαφανίζει κάθε διάθεση για επιθετικό ποδόσφαιρο και η λογική "φύλαγε τα ρούχα σου, να έχεις τα μισά, γιατί αλλιώς τα πρωτοσέλιδα της επόμενης μέρας θα σε εμφανίσουν γυμνό" θα υπερισχύει της διάθεσης να βγεις για να 'σαρώσεις' τον αντίπαλο με διαρκή επίθεση, τόσο τα ντέρμπι μας θα έχουν αυτήν την άγευστη εικόνα, κατά την οποία 22 ακριβοπληρωμένοι ποδοσφαιριστές, αδυνατούν να φτιάξουν μια ωραία φάση!

Μια ολόκληρη χώρα, 'δέσμια' της ίδιας της, της νοοτροπίας ακόμα και στο ποδόσφαιρο της. Γιατί ο φαύλος κύκλος της πίεσης, ξεκινάει από τον οπαδό, περνάει στον δημοσιογράφο, γίνεται τίτλος σε πρωτοσέλιδο, συνεχίζει στον παράγοντα, χώνεται στα αποδυτήρια, γίνεται σημάδι στον μαυροπίνακα της τακτικής, επηρεάζει τον αγώνα και επιστρέφει μετά σαν οπτικό ..έκτρωμα στα μάτια του θεατή ή τηλεθεατή!

Όσο θα διαιωνίζεται αυτός ο φαύλος κύκλος, την επόμενη μέρα, χιλιάδες άνθρωποι και δεκάδες άθρα και συνεντεύξεις, θα αναζητούν αγωνιωδώς με το 'μικροσκόπιο' το ποιος, στο διάολο, ήταν ο "νικητής" αυτού που είδαμε, με τον ίδιο τρόπο που το κάνουν και την επόμενη μέρα των εκλογών! Γιατί το ποδόσφαιρο, είναι εξαιρετικά σπάνιο να 'κερδίσει' σ'αυτήν την χώρα, στην οποία ψάχνεις με το ζόρι να βρεις ένα γκολ, να του αποδώσεις το 'sombrero of the week'...

Πηγή: el sombrero

Μην περιμένετε να δείτε ποτέ θέαμα σ'αυτήν την χώρα.. Θέμα συμβιβασμού πλέον είναι. Η δορυφορική να είναι καλά..

Δημοσ.

Τι περίμενες να πεί ενας έμισθος απο έσενα , εμένα και όλους τους Ελληνες που τυχαίνει να είναι Ολυμπιακός αλλά πάνω απο όλα αντικειμενικός. Σιγα μην έλεγε για παράδειγμα μεγάλη φάση για τον Παναθηναικό. Του προκαλεί μεγάλη εκπληξη που η τρομερή αμυνα του Ολυμπιακού έχασε τον Μαντζιο και δεν τον ενδιαφέρει αν ήταν Offside ή οχι. Εδώ στο ΠΑΟΚ - Πανιώνιος στο πρώτο ημίχρονο σφάξανε τον Πανιώνιο και στο 2ο ημίχροχο σφύριζε 80 - 20 υπέρ του Πανιωνίου και βγήκαν αμέσως να πούν παράγκα στον ΠΑΟΚ. Και βγήκε χτές το βράδυ ο Κωνσταντίνου και άρχισε να τα μαζεύει , μεγάλη ομάδα ο ΠΑΟΚ κλπ κλπ. Δυστήχως γιαυτούς ο Ζαγοράκης δεν είναι άνθρωπος παράγκας. Οταν ο ίδιος ο πρόεδρος του Πανιωνίου μιλάει για 80-20 υπέρ του στο β ημίχρονο και για την ακαταλληλότητα του Παμπορίδη , αμέσως αναιρεί τις σκοπευμένες μπαρούφες που λέγαν στη ΝΕΤ

Ας θυμηθούν αυτοι στη ΝΕΤ πως πέρναν τα πρωταθλήματα παλιότερα και αφήσουν ήσυχες ομάδες μεγαλύτερης ιστορίας κλπ κλπ Γιατί δεν σχολίασαν τις δηλώσεις του Θεοδωρίδη που για άλλη μία φορά ξεφτιλίστηκε δημόσια? Σχολίασαν του Βγαινόπουλου που τα είπε καλά και μάλλον δεν τους άρεσαν. ΧΑΛΛΛΛΑΡΑ ΣΕ ΛΕΩ το πήραμε το Χ. Αλλά μπορούσε και διπλό παρόλο που έπνιξε πέναλτυ στον Παναθηναικό

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...