Επισκέπτης Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 μ'αρεσει ετσι οπως εξελισεται το πρωταθλημα μεχρι στιγμης.. δεν υπαρχει το χασμα μεταξυ των "μεγαλων" και των "μικροτερων" ομαδων πλεον. πραγμα που το κανει πιο ενδιαφερον και επιτελους δειχνουν να δυναμωνουν και οι ομαδες εκτος ΠΟΚ Νομίζω ότι οφείλεται στη βελτίωση της διαιτησίας όσον αφορά τη μοιρασιά. Δηλαδή εξακολουθούν να κάνουν τρελά λάθη, αλλά τουλάχιστον τώρα τα κάνουν προς όλους.
Mystirios Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Μη μπλέκεις τη διαιτησία. Ο παθαναικός τρώει γκολ για πλάκα κι ο ομπυλιακός δε βάζει εύκολα . Την αεκ μόνο σ ένα ματς την έχω δει , ούτε αυτή φαίνεται να τραβάει. Ο μόνος που κάνει τη διαφορά σε σχέση με άλλες χρονίες απ τους υπόλοιπους είναι ο μπαοκ.
tsakonas Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 μπαοκ να πεις το πρωτο σου παιδι και να ναι και κοριτσι ρε τσακαλε
johnyboy Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2008 Τα πράγματα είναι απλά. Παοκ Λάρισα και πανιώνιος πήρανε καλούς παίχτες από έξω και πάσαραν τα σαπάκια στους μεγάλους.οι <<μεγάλοι>> κάνανε μεταγραφές βιτρίνας και οι <<μικροί>> ουσίας.
innerwisp Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 σατανική σύπτωση. Εγινε διακοπή ρεύματος και στη διακοπή διέρευσε στους παίχτες του διαγόρα ότι ένας συμπαίχτης τους (εκτός αποστολής) είχε αυτοκτονήσει νωρίτερα ,κάτι που προσπαθούσε ως τότε η διοίκηση να τους το κρύψει για να μην πέσει το ηθικό τους. Και μετά τη διακοπή έβαλε γκολ ο ολυμπιακός και προκρίθηκε. Αμα δε σε θέλει...
Mika Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2008 πηγε ο Κυριακος ο Παπαδοπουλος και εκοψε τα καλωδια?
konnak Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ρε, τι καραγκιόζης είναι αυτός; Ριβάλντο:«Ανώτερο το πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν από το ελληνικό» Ο τύπος είναι γλοιώδης, πράγμα βέβαια που είχε φανεί από παλιά (π.χ. εκείνα τα καραγκιοζιλίκια στον ημιτελικό με την Τουρκία). Αναλυτικά οι δηλώσεις του: «Κάποιοι πιστεύουν ότι πήγα στο Ουζμπεκιστάν για τα χρήματα' date=' όμως δεν χωράει καμία αμφισβήτηση. [b']Αυτό δεν ισχύει.[/b] Πήγα επειδή οι συνθήκες είναι καλύτερες και από πλευράς ζωής και από πλευράς ποδοσφαίρου. Θεωρώ ότι το πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν είναι ανώτερο από το ελληνικό. Αυτό έχω καταλάβει τους λίγους μήνες που βρίσκομαι εδώ. Όπως επίσης και η Μπουντιόκορ δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις ελληνικές ομάδες, μάλιστα μπορώ, να πω ότι σε πολλά πράγματα είναι καλύτερη. Όπως επίσης σε επίπεδο οργάνωσης».
alexzzz Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δεν θα πω ότι τα λέγαμε όταν έφυγε από τον Ολυμπιακό και όλοι οι υπόλοιποι φίλαθλοι μας έλεγαν κολλημένους και κακούς, θα πω απλά ότι ο άνθρωπος είμαι μέγας βλάκας.
Krokodilos Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Ρε, τι καραγκιόζης είναι αυτός; Ριβάλντο:«Ανώτερο το πρωτάθλημα του Ουζμπεκιστάν από το ελληνικό» Ο τύπος είναι γλοιώδης, πράγμα βέβαια που είχε φανεί από παλιά (π.χ. εκείνα τα καραγκιοζιλίκια στον ημιτελικό με την Τουρκία). Αναλυτικά οι δηλώσεις του: Γελοια τα μάλα η αποψη του για τα πρωταθληματα. Ειπαμε ειναι χαλια μαυρα το πρωταθλημα μας αλλα οχι και χειροτερο απο του Ουζμπεκισταν, αφου στο Ελληνικο πρωταθλημα συμμετεχουν και ομαδες οπως ΟΣΦΠ, ΠΑΟ, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αρης κλπ οπου στην Ευρωπη ειναι σαφως πολυ καλυτερες απο αυτες του Ουζμπεκισταν. Ας παιξει αυτη η Μπουντιόκορ με αυτον τον τραγικο ΠΑΟ τωρα, να δουμε ποσα γκολ θα φαει(η Μπουντιόκορ) και να δουμε αν δεν εχει να ζηλεψει τιποτα απο τις ελληνικες ομαδες. Εγω θα σταθω στην αλλη τραγικα απιστευτα γελοια δηλωση του: "Πήγα επειδή οι συνθήκες είναι καλύτερες και από πλευράς ζωής." Ριβαλντο αγορι μου καλυτερη ζωη(-διασκεδαση) απο την Ελλαδα δεν θα βρεις και το ξερεις! Ο Ριβαλντο παραμενει ενα ποδοσφαιρικο ειδωλο για μενα απο τις μερες στην Μπαρτσελονα, αλλα μερα με τη μερα πεφτει ολο και πιο πολυ στα ματια μου.....
fck23 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Εγώ το Ριβάλντο για ένα πράγμα θα τον θυμάμαι μόνο. Για ότι έκανε στο ΠΚ στο ματς με την Τουρκία. Για τίποτα άλλο. Προφανώς δεν του έχει πει κανείς ότι οι μεγάλοι παίκτες δεν είναι μόνο όταν έχουν τη μπάλα στα πόδια... Και το βασικότερο, όταν τελειώνει η καριέρα σου και βλέπεις δεν πάει άλλο δεν πας να κολλήσεις τα τελευταία σου ένσημα. Αποχωρείς σαν κύριος... Τη δόξα πολλοί....το χρήμα ουδείς (ούτε κι ο Ριβάλντο)
Child_In_Time Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2008 Έτσι ακριβώς.. Καλύτερα να κλωτσάς, παρά να μιλάς Ρίμπο..
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Μ' αρέσει που έχετε και άποψη για ένα πρωτάθλημα και μια χώρα για τα οποία δεν ξέρετε τίποτα απολύτως. Κάποιος μάλιστα έγραψε ότι είναι και στην Ευρώπη. Α ρε Ελλάδα... Θα καθόμουν να γράψω κι άλλα, αλλά θα το αφήσω έτσι και ελπίζω να προβληματιστείτε.
KWSN_Men Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Ρε συ Manuel, είπαμε, μαύρα χάλια το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά όχι και Uzbekistan. Έλεος δηλαδή...
Mika Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2008 Κι εσυ Μανουελ που ξερεις οτι οι προλαλησαντες δεν ξερουν τιποτα για το Ουζμπεκισταν και το πρωταθλημα του? (περα απο οποιον εγραψε για Ευρωπη). μου φαινεται κι εσυ βιαστηκες να βγαλεις συμπερασματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.