Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Είδε κανείς το παιχνίδι Λάρισα-ΟΦΗ; Κάντε κανένα σχόλιο (μόνο από αυτούς που το είδαν όλο, όχι όσοι είδατε τις επιλεγμένες φάσεις της τηλεόρασης), έτσι από περιέργεια, γιατί τρελαίνομαι και φορτώνω, αλλά θέλω να συγκρατηθώ.

edit: Εγώ θα σχολιάσω μετά, όταν ηρεμήσω.

Δημοσ.

Μεγάλη αδικία για την Λάρισα, της χάρισαν μόνο ένα γκαλ και ακύρωσαν μονάχα 1 του αντιπάλου.

Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα σπασμένα φαίνεται...

Δημοσ.
Μεγάλη αδικία για την Λάρισα, της χάρισαν μόνο ένα γκαλ και ακύρωσαν μονάχα 1 του αντιπάλου.

Ο ΟΦΗ πλήρωσε τα σπασμένα φαίνεται...

Όταν λέμε της χάρισαν; Πού ακριβώς το είδες αυτό;

Αν και ζήτησα γνώμη κάποιου που να είδε τον αγώνα και θα έπρεπε να σε αγνοήσω.

Δημοσ.
Α μάλιστα, έπρεπε να είμαι μέσα στο Αλκαζάρ με τη βυσινί φανέλα για να έχω γνώμη.

Sorry, δε θα το ξανακάνω.

Μεγάλο παιδί είσαι, ξέρεις να διαβάζεις. Δεν πρέπει να έχεις γνώμη γιατί δεν είδες τον αγώνα. Και σκέψου και λίγο πριν γράψεις. Για να μπαίνω στο φόρουμ εδώ και να ρωτάω, προφανώς ζητάω γνώμη ουδέτερων κριτών, αφού ξέρω ότι οι περισσότεροι είστε ΠΟΚίτες. Αν ήθελα Λαρισαίους, έμπαινα σε άλλο φόρουμ. Δόξα το θεό, έχουμε και εμείς στο επαρχία κομπιούτορες.

Ψάχνοντας λίγο, διαπίστωσα ότι τελικά υπάρχουν αμφιβολίες και για το τελευταίο γκολ της Λάρισας (offside ο Νταμπίζας, αν το βάζει αυτός ή αν έχει περάσει ήδη τη γραμμή κτλ). Δεν το έχω δει σε ριπλέι και δεν ξέρω, πέρα απ' αυτό όμως, εγώ θέλω ένα γενικό σχόλιο για τη διαιτησία, όχι γενικώς για τις μια-δυο φάσεις (γιατί απ' ότι είδα εγώ ζωντανά, και εμάς μας έκοψαν ένα πέναλτι στο 1-1).

Θέλω ολοκληρωμένη άποψη. Άποψη από τις μεμονωμένες (και επιλεγμένες) φάσεις, δε μου λέει τίποτα.

Absinthe, μια που το είδες, θεωρείς ότι η διαιτησία λειτούργησε σωστά όσον αφορά τις καθυστερήσεις που έγιναν ή τα συνεχή σφυρίγματα; Γενικώς έχεις και την υποψία έστω, ότι υπήρχε πρόθεση να ευνοηθεί η Λάρισα;

Δημοσ.

Ας το μεταφέρω και εδώ μια που το έγραψα στο Official Off Topic:

Τελικά πρέπει η κρίση μου να επηρεάζεται αρκετά από το φανατισμό μου. Γιατί δεν μπορεί να χωνέψει το μυαλό μου ότι σ' ένα παιχνίδι που χάναμε συνεχώς και ο διαιτητής δεν άφηνε να γίνει παιχνίδι (πρόσθεσαν μάλιστα τα συμβολικά 5 λεπτά καθυστερήσεων που δίνονται σε όλα τα παιχνίδια της Ελλάδας όταν έχουμε τραυματισμούς, άσχετα αν κράτησαν 5 ή 15 λεπτά), σφύριζε συνεχώς, ήταν πολύ ανεκτικός με τους αντιπάλους (αν και του αναγνωρίζω ότι έβγαλε και κάποιες κίτρινες για τις καθυστερήσεις) και γενικώς μας οδηγούσε σε σίγουρη ήττα με τον τρόπο του, τελικά βγήκαμε και ευνοημένοι από πάνω.

Αν το σκορ είχε μείνει στο 2-3 πάντως, πιστεύω ότι η συζήτηση θα ήταν (δίκαια) για το πως αδικήθηκε η ΑΕΛ (με το πέναλτι που δε δόθηκε και με το β' ημίχρονο που δεν έγινε ποτέ). Τώρα επειδή κερδίσαμε, όλα καλά με τα δικά μας θέματα, κοιτάμε μόνο τις αδικίες του ηττημένου, μέχρι που ο άλλος βγήκε και είπε ότι πληρώνουν το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό. Τι να πω...

soturin, η ΑΕΛ έχει ανάγκη να κερδίζει παίζοντας, όχι με διαιτησίες. Άρα αν είναι για το καλό της ΑΕΛ, μην έρχεσαι στο γήπεδο (αν τέλος πάντων πιστεύεις στις κατάρες αυτές. Εγώ πάντως όχι). Βλέπε και δηλώσεις Πηλαδάκη - Νταμπίζα (καθώς και συζητήσεις που διαβάζω στα φόρουμς).

ΟΦΗτζήδες, sorry, αλλά όταν οι παίχτες σας φέρονται έτσι στον αγωνιστικό χώρο (και εννοώ τα θέατρα, τις καθυστερήσεις και τις διαμαρτυρίες), δε μπορώ να αισθανθώ συμπάθεια για το ότι αδικηθήκατε (γιατί προφανώς έχετε αδικηθεί και εσείς).

Δημοσ.
Τελικά τον Ρεκόμπα τον έβαλε σήμερα; Θα τον δούμε καμιά φορά να παίζει; Υπάρχει;

κανει σεμιναρια ο πανιωνιος " ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΣΕ ΠΑΙΧΤΕΣ "

κεφαλαιο 1 : τα δινετε ολα σε εναν παιχτη τραυματια ετων 34 επειδη εχει εναν γνωστο στην ομαδα σας.

κεφαλαιο 2 : αν δεν παιξει τις πρωτες 10 αγωνιστικες, σημαινει οτι σιγουρα θα παιξει τις 10 τελευταιες.

κεφαλαιο 3 : αμα παιξει τις 10 τελευταιες τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να ΜΗΝ υποβιβαστη η ομαδα

Δημοσ.

Αμοροσο, Ρεκομπα ηρθαν καθαρα για να πουλησουν φανελες. Ειδικα ο Αρης πρεπει να εβγαλε απο τον Αμοροσο για τον Παινωνιο δεν ξερω...

Δημοσ.

ΧαΧα εδώ και μία ώρα λιώνω στο γέλιο. Ποτε ηταν αυτό ρε ? XAXAXAXAXXAXAXAXXA θα πεθάνω ρεεεεεεεεεεεεε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...