Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εμενα μου την εσπασε που μολις ειπα για το συλλαλητιριο , πεταχτηκαν κ ειπαν κατεφθειαν να πεσει ο ΟΦΗ κ τονα κ τ'αλλο , χωρις να τους ξερω καλα καλα .... Και ναι γουσταρω που καψαμε την boutique του Βαζελου γιατι εχουμε ιδιοκτησιακα προβληματα μαζι τους , φυσικα και εχω και φιλους παναθηναικους . Δεν εχει καμια σχεση με την αντιπαθεια μου στο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ? Αυτος δεν μας αφηνει ανεξαρτητους και καθε χρονο στις μεταγραφικες περδιοδους εχουμε "προβληματα" , οπως και τα τσατσονια του (Βατσινας) .
insomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Συμπάθα με, αλλά οι μοναδικοί παίκτες που ξέρουν μπάλα, προέρχονται από τον ΠΑΟ...
Jero Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Και τί σημασία έχει τώρα αυτό??πού κολλάει το ένα με το άλλο?δλδ θες να πεις ότι πρέπει να πούνε και ευχαριστώ από πάνω?
KaizerSoze Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Εμενα μου την εσπασε που μολις ειπα για το συλλαλητιριο , πεταχτηκαν κ ειπαν κατεφθειαν να πεσει ο ΟΦΗ κ τονα κ τ'αλλο , χωρις να τους ξερω καλα καλα .... Και ναι γουσταρω που καψαμε την boutique του Βαζελου γιατι εχουμε ιδιοκτησιακα προβληματα μαζι τους , φυσικα και εχω και φιλους παναθηναικους . Δεν εχει καμια σχεση με την αντιπαθεια μου στο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ? Αυτος δεν μας αφηνει ανεξαρτητους και καθε χρονο στις μεταγραφικες περδιοδους εχουμε "προβληματα" , οπως και τα τσατσονια του (Βατσινας) . Ρε!! Την παλευεις?Ποιος στην επεσε για το συλλαητηριο?Εγω σιχαινομαι τον ΟΦΗ και τους οπαδους του γενικα. Χωρια απο το συλλαητηριο. Θελω να πεσει η κωλο-ομαδα.
insomniaK Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Απλά δε θα υπήρχατε ποδοσφαιρικά αν οι μεταγραφές σας δε γίνονταν με αυτόν τον τρόπο ή αν ο Βαρδής δεν ήταν ο ιδιοκτήτης... Έχετε την αυταπάτη πως ο οφη, μπορεί να έχει πρόεδρο με λεφτά να κουμαντάρει όπως γουστάρει, προσωπική μου εντύπωση είναι πως θα ήσαστε μία παναχαϊκή, ένας χαραυγιακός κάτι τέτοιο. Και ας μην ξεχνάτε πως τα κατορθώματα της εποχής Γκέραρντ, έγιναν με το ίδιο ιδιοκτησιακό καθεστώς.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Για πες μου λοιπον Kaizer για ποιο λογο σιχαινεσαι τον ΟΦΗ? Ολοι οι οπαδοι του ΟΦΗ μα ολοι προτιμουν ο ΟΦΗ να ειναι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ και να ειναι και στην γ' εθνικη παρα να κρεμεται απο τα αρχ@@@ια του Βαζελου ... Και οι μεταγραφες χρησιμοποιουνται για λαγο-σκοπους , μας εδωσαν το τζορβα μια χρονια . Ειδαν οτι επαιξε και γαμω τις μπαλες γιατι τον ειχαμε συνεχως σε φορμα επηδη ηταν βασικος , και μας τον πηραν κατευθειαν !!! Και για τα 2 εκκατομιρια που υποτιθεται μας εδωσε ο Βαζελος για να τον παρει πισω , οσο τα ειδατε εσεις αλλο τοσο και εμεις , και αν δειτε προς το τελος αυτο το βιντεακι που το εχω ξανα ποσταρει θα καταλαβετε ... Υ.Γ : Και στο κατω κατω δεν ζηταμε να μην μας συχενεστε και να ειμαστε φιλαρακια , να μας αφησετε ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ !!!Αν Και δεν περιμενα κατανοηση απο Βαζελους ...
KaizerSoze Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Γιατι το 99% των οπαδων του ΟΦΗ λενε μαλακιες για τον Παναθηναικο χωρις λογο Αν ανηκεις στο 1% που λεει "Ελα κοφτε, ο Βαρδινογιαννης και μονο φταιει, κοφτε με τον Παναθηναικο" σορρυ, ζητω συγγνωμη, δεν σε πιανει λοιπον και το ληγουμε εδω
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Γενικως το ιστορικο των δυο ομαδων δεν ειναι και τοσο καλο , εγω οπως ειπα ηδη ομως εχω και βαζελους φιλους , στο ο,τι εχετε μαλακα προεδρο (να μου πεις εμεις δεν εχουμε) δεν φταιτε εσεις . Και εσεις εχετε κανει συλλαλιτιριο για να φυγει ο Βαρδινογιαννης αν θυμαμαι καλα , ομως δυστηχως αυτος ο ανθρωπος δεν θα πεθανει γρηγορα για να δουμε ασπρη μερα και ξανα ανεξαρτησια στο ΟΦΗ ... Ελπιζω ο Παπακαλιατης αυτα που λεει της τελευταιες μερες και με τις συναντησεις που κανει με βατσινα κ βαρδινογιαννη , να βγει κατι και επιτελους "ΝΑ ΚΑΜΕΙ ΞΑΣΤΕΡΙΑ" ... Καλησπερα .
Mika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 εγω νομιζα οτι ο νταβελης μολις βλεπει "βαζελο" στο ηρακλειο τον πλακωνει και τον κανει στιφαδο και φωναζει και τουσ φιλους του... τωρα ομως μαθαινω οτι οι φιλοι του τελικα ειναι "βαζελοι" μπερδεμενη προσωπικοτητα...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Λαθος μαλλον καταλαβες , εγω την μπαινω σε Βαζελους που βριζουν την ομαδα μου χωρις να τους εχω δωσει αφορμη ... Και δεν ειπα οτι οι φιλοι μου ειναι βαζελοι , ειπα οτι εχω ενα δυο φιλους οκ ? Δηλαδη εσυ κανεις παρεα μονο με ατομα της ιδιας ομαδας?
jason_rethymno Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2008 Ο Ολυμπιακός πότε παίζει με την Νορτζρλαντ ; ακυρο το βρηκα
antreaslam Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 για το θέμα όφη,δε θα ασχοληθώ! μου θυμίζουν τους θεσσαλονικείς, παλαιότερα περισσότερο, που όταν κατουρούσαν έξω από τη λεκάνη,τους έφταιγε η αθήνα. Τα ίδια και με αυτούς.... Πάμε τώρα,σε μια ομάδα, που ΔΕΝ είναι δορυφόρος του οσφπ, που ΔΕΝ του ανοίγει ποτέ πόδια για να περάσει όταν χρειάζεται βαθμούς, που ΔΕΝ τον τροφοδοτεί με παίχτες, που δεν βάζει ακόμα και τα τρίτα αν χρειαστεί.............. Στην τίμια ομάδα του πανόπουλου αναφέρομαι... Τόμας Ρατζίνσκι: «Ο δικός μας αντίπαλος πάλευε για τη σωτηρία του, αλλά δεν χρειάστηκε να μοχθήσει και πολύ για να μας κερδίσει. Κατ' αρχάς, εμείς κατεβήκαμε με έξι παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί σχεδόν ποτέ. Το ματς ξεκίνησε με τους Κρητικούς να κερδίζουν ένα ανύπαρκτο πέναλτι και λίγο μετά έβαλαν κι άλλο ένα γκολ τραβηγμένο από τα μαλλιά», ανέφερε αρχικά ο Καναδός και πρόσθεσε: «Στο ημίχρονο μπήκα στα αποδυτήρια κλοτσώντας ό,τι έβρισκα μπροστά μου, θέλοντας να προκαλέσω και την αντίδραση των συμπαικτών μου. Τι έκαναν αρκετοί απ' αυτούς; Έβαλαν τα γέλια με μένα! Φυσικά, δεν δέχθηκα να αγωνιστώ στο δεύτερο μέρος. Από τότε άρχισα να ψάχνομαι για να φύγω».
livewire Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2008 Υπάρχουν και χειρότερα από τα δικά μας χάλια, απ' ότι φαίνεται. Σουτζούκ λουκούμ! http://www.dailymotion.com/video/kykX2LORnWbaCCMXIj
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.