Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1)δεν ειναι το ιδιο να νικας τον <υποτιθεμενο> πρωταθλητη ευρωπης<με κοψιμο βρανκοβιτς>,και το ιδιο μια ομαδα διαλημενη,σβησμενη,παρατημενη στο ελεος του κοκκαλη.
Αρχιζουμε απο την ειρωνια για το 96...Ναι,το κοψιμο ηταν αντικανονικο...το πεντακαθαρο φαουλο στον Γιαννακη πριν τι ηταν?Δεν ηταν αδικια?Οτι κολλησε ο χρονος και απο 3-4 δευτερολεπτα κοντεψαν να πανε στα 10+ την επιθεση?Δεν ηταν αδικια?Δεν πειραζει αγορινα,καλυτερα να σε ζηλευουνε παρα να σε λυπουνται.

Δηλαδη εσυ τωρα εσυ νιωθεις καλα που λες "Οχι,οχι,δεν με βιαζουν 8 χρονια τωρα(ειδες,σου κανω την χαρη),εγω ανοιγω τα ποδια και τοχω χαλαρο σαν κουρτινα".Για το συγκεκριμενο ματς δες τι λεω και στον αντι.Και παρεπιπτοντως,μιλατε για ενα ματς ενω χρονια τωρα πατε απο φαπα σε φαπα.Και φετος αρχισατε να μιλατε,παρε την 30αρα μεσα στην εδρα σας(κατι που δεν εχετε και δεν προκειται να κανετε ποτε),μας νικατε με 7,παλι γλωσσα,παρε την 20αρα...συνεχιστε,αντεχουμε

2)ειτε πρωταγωνιστουμε στο μπασκετ,ειτε στο πολο,ειτε καπου αλλου,το αθλημα ειναι 1.η ΜΠΑΛΑ.αυτο σας καιει φιλε καισερ.ιδου και η γνωμη των βαζελων:

agonas008.jpg

Αφενως δεν μου απαντας για το τι λεγες επι Ιωαννιδη,τοτε παλι για μπαλα ελεγες?Αφετερου,το πανω πηγαινε στον Τζιγγερ που βολευεται με την θεση του Τσ.Λιγκ.Βλεπεις εγω την ομαδα μου την θελω μονο πρωτη,ζεστηκα αν οι αντιπαλοι θα βγουν 4οι 5οι 6οι,αν θα αποκλειστουν στην Ευρωπη και τα ρεστα
3)ποτε νικησαμε την σιενα.η μαλλον,ποτε παιξαμε με τη σιενα και δεν το κερουμε?
Sorry,Μαλαγα,δεν σας παρακολουθω κιολας
4)δεν σας εκοψε κανενα σερι η αεκ.ο στεφαν ρισασε σας το εκοψε,αχρηστοι!
Kαι μετα κανατε 0-2,πανηγυριζατε και σας εκλεισε το σπιτι ο Κακιουζης.Αλλα μια ζωη έτσι δεν ήσουν?Νικαγες ημιτελικους,πουτ...φαπα στον τελικο.Στο ταμειο και οι 2 χωρις Κυπελλο.εγω 3ος,εσυ 2ος.Και τωρα την μονη φορα που δεν το πηραμε ρε ξεφτιλισμενοι,σας το πηρε ο Κακιουζης και ο Χατζης,πωπω για μπατσες ειστε:-D

Καλα,το αστειακι με την μασκοτ ηταν πολυ καλο,αντε βρε,και σε βλεπω παρεα με τον Ζαραλικο

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συν ότι την επόμενη χρονιά πήρατε εσείς το ευρωπαϊκό. Οπότε αυτό με την παντοδυναμία ήταν ατυχές επιχείρημα.

Δεν πρόκειται να μπω στο τριπάκι να υποστηρίξω την ομάδα μου έναντι συλλογισμών του στυλ "ο αστυνόμος είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι". Ούτε θα την πω στον φίλτατο Bouga, αφού μετά τις τοποθετήσεις του στο thread για τις γυναίκες αποφάσισα ότι είναι χαμένος χρόνος και κόπος να προσπαθήσεις να του αλλάξεις μυαλά.

ΥΓ dim_b σε εκτιμώ πολύ, το ξέρεις πιστεύω, αλλά προσπάθησε να παρακολουθήσεις το thread ή ως αντικειμενικός συντονιστής, ή ως οπαδός του ολυμπιακού, και τα δύο δεν γίνονται. Το ποιος είναι περισσότερο ερειστικός στην όλη ιστορία είναι προφανές, δεν κατάλαβα την συγκεκριμένη "παρατήρηση" στον devil_will_cry, γι' αυτό το λέω.

Δημοσ.
Συν ότι την επόμενη χρονιά πήρατε εσείς το ευρωπαϊκό. Οπότε αυτό με την παντοδυναμία ήταν ατυχές επιχείρημα.

Δεν πρόκειται να μπω στο τριπάκι να υποστηρίξω την ομάδα μου έναντι συλλογισμών του στυλ "ο αστυνόμος είναι όργανο' date=' το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνόμος είναι μπουζούκι". Ούτε θα την πω στον φίλτατο Bouga, αφού μετά τις τοποθετήσεις του στο thread για τις γυναίκες αποφάσισα ότι είναι χαμένος χρόνος και κόπος να προσπαθήσεις να του αλλάξεις μυαλά.

ΥΓ dim_b σε εκτιμώ πολύ, το ξέρεις πιστεύω, αλλά προσπάθησε να παρακολουθήσεις το thread ή ως αντικειμενικός συντονιστής, ή ως οπαδός του ολυμπιακού, και τα δύο δεν γίνονται. Το ποιος είναι περισσότερο ερειστικός στην όλη ιστορία είναι προφανές, δεν κατάλαβα την συγκεκριμένη "παρατήρηση" στον devil_will_cry, γι' αυτό το λέω.[/quote']

κλασικη,αποψη,αντικειμενικου παναθηναικου!

φιλτατε κοννακ,ερειστικος,ειναι αυτος που σε μια συζητηση μεταξι 2 ανθρωπων,πεταγετε σαν να μην πω τι.και παιρνει το μερος του ενος,σε μια κοντρα που δεν τον αφορα.και χαρακτηριζει και τον αλλο καραγκιωζη.

ΥΓ1.τη αποψη μου για τις γυναικες,την εξεφρασα σε πμ στη Cristina.

τωρα το αν εσυ πηρες στα σοβαρα τα λογια μου(η μαλλον,μερικα απο τα λογια μου),λυπαμαι πολυ,αλλα δεν φταιω εγω!

ΥΓ2.γιατι να μου αλλαξεις μυαλα?ενοχλω κανενα?γινομαι βαρος σε κανενα?πειραξα κανενα?ποιος ο λογος να μου αλλαξεις μυαλα,και κυριος ποιος ο λογος να παρω τα μυαλα καποιου αλλου?δηλαδη εσυ,η ο καθενας μας εχει δικιο,και οι υπολοιποι εχουνε αδικο?

ΥΓ3.εγω τον κοννακ,δεν θα τον εκρινα ποτε σε ενα ποδοσφαιρικο thread.την αρκετα καλη μου αποψη γι'αυτον,την εχω βγαλει καιρο τωρα απο τα 900+ ποστ του.

Δημοσ.

παντοδυναμη ή δυνατη ή οπως αλλιως θελετε πεστε το ειναι μια ομαδα η οποια κατακτα την κορυφη της Ευρωπης και εχει δωσει δισεκατομυρια σε μεταγραφες πολλα περισσοτερα απο τους αντιπαλους της

τωρα αν θεωρειτε οτι ο περσινος Ολυμπιακος ηταν στην ιδια θεση με την ομαδα σας του 96 τι να πω

Δημοσ.

Φίλε BOUGAS, όπως λέει κι ένα ιστορικό ρητό:

Μια φορά 35 πόντους, είναι one-night stand.

Συνέχεια όμως 20, 34, 30, 19 πόντους,

αυτό είναι σχέση...

Φιλικά.

Δημοσ.

adi

Δηλαδη εσυ ρε παιδι μου νιωθεις ωραια που στην ουσια λες "Σας κερδισαμε την χρονια που πηρατε το 1ο σας Ευρωπαικο και απο τοτε ναι,ειστε καλυτεροι,ναι πεφτει σφαλαιρα αλλα το εχουμε εγκαταληψει"??

Γιατι εγω ας πουμε στο ποδοσφαιρο δεν μπορω να νιωσω χαρουμενος που μετα το νταμπλ του 2004 περνουμε 2 φορες τον πουλο γιατι απλα το διαλυσαμε και φυγανε ολοι.Δηλαδη ειλικρινα δεν θα μπορουσα να το πω?Εχεις Ριβαλντο και Τζορτζεβιτς και εγω παιζω με τον Σεριτς και τον Μπιδη,εγω ας πουμε το λεω οτι 2 χρονια τωρα(και οπως το βλεπω και του χρονου) ειστε καλυτεροι και ο Τζιγγερ εχει ριξει λευκη πετσετα.Βαζει κατω τα βιβλια και περνει παικτες αναλογα με το αν θα μεινει και ενεργητικο στο τελος....

Ασχετα που δεν θεωρω οτι η διαφορα μας ειναι στους 10 βαθμους αλλα γυρω στους 4 με 5

Αυτο ομως ρε φιλε τι να λεει?Δηλαδη να το πω εγω σαν επιχειρημα?Χειροτερα θα τα κανω,θα παραδεχομαι οτι ειμαι της φαπας

Δημοσ.
Φίλε BOUGAS' date=' όπως λέει κι ένα ιστορικό ρητό:

Μια φορά 35 πόντους, είναι one-night stand.

Συνέχεια όμως 20, 34, 30, 19 πόντους,

αυτό είναι σχέση...

Φιλικά.[/quote']

δεν εχεις αδικο.αλλα μην ξεχνας και την κατασταση στην οποια βρισκομαστε τα τελευταια χρονια.

του χρονου πιστευω,θα μπορουμε να βγαλουμε καλυτερα συμπερασματα.

Δημοσ.

κανε edit το ποστ σου greekboy,ωστε να μην φας κανα ban,και για να μην πεφτεις στο επιπεδο οπαδων αλλων ομαδων!

Δημοσ.

Το δέχομαι φίλε BOUGAS. Όπως θα πρέπει να δεχθείς το γεγονός πως η κόντρα Μάλκοβιτς - Ντομινίκ που οδήγησε στη φυγή του τελευταίου πριν από τον τελικό του +35 που τόσο καμαρώνετε (και καλά κάνετε), έκανε άνω-κάτω την ομάδα. Συνεπώς, ούτε η δική μας κατάσταση τότε ήταν η καλύτερη.

Δημοσ.
Το δέχομαι φίλε BOUGAS. Όπως θα πρέπει να δεχθείς το γεγονός πως η κόντρα Μάλκοβιτς - Ντομινίκ που οδήγησε στη φυγή του τελευταίου πριν από τον τελικό του +35 που τόσο καμαρώνετε (και καλά κάνετε), έκανε άνω-κάτω την ομάδα. Συνεπώς, ούτε η δική μας κατάσταση τότε ήταν η καλύτερη.

πιστευω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο.ο καθενας υποστιριζει οτι τον συμφερει,ετσι δεν ειναι?

ΥΓ.επιτελους,ενας σοβαρος φιλαθλος του παο,να πουμε και 2 κουβεντες της προκοπης!

ΥΓ2.με τετιους φιλαθλους,που διατυπωνουν τοσο ομορφα την αποψη τους χωρις να προκαλουν,το θεωρω αδυνατο να υπαρξουν κοντρες.;)

Δημοσ.

Σαφώς και είναι καθαρά υποκειμενικό. Και δεν τ' ανέφερα σαν δικαιολογία, παρά μόνο σαν υπενθύμιση στην πραγματική κατάσταση του Παναθηναϊκού τότε, χωρίς να θέλω να μειώσω και την φανταστική απόδοση του Ολυμπιακού στο συγκεκριμένο παιγνίδι.

ΥΓ. Νομίζω πως υπάρχουν πολλοί σοβαροί φίλαθλοι στο insomnia και δη του Παο ;)

ΥΓ2. Ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και ανταποδίδω.

Δημοσ.
πιστευω οτι ειναι καθαρα υποκειμενικο.ο καθενας υποστιριζει οτι τον συμφερει' date='ετσι δεν ειναι?

ΥΓ.επιτελους,ενας σοβαρος φιλαθλος του παο,να πουμε και 2 κουβεντες της προκοπης!

ΥΓ2.με τετιους φιλαθλους,που διατυπωνουν τοσο ομορφα την αποψη τους χωρις να προκαλουν,το θεωρω αδυνατο να υπαρξουν κοντρες.;)[/quote']

ρε μεγαλε σε ποιον νομιζεις οτι μιλας????? εσυ αρχισες να ειρωνευεσε και πηρες την απαντηση που σου αξιζε. εσυ θελεις υποχειρια χαμηλων τονων για να τα κανεις οτι θελεις. αν δεν χανατε το μπασκετακι θα το ειχες κανει καραμελα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...