Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αμα μου φτυσεις τη μασχαλη μπορει και να γελασω Mika ... Και μεχρι να ξαναπαιξουμε εδω , να την θυμασαι την 4αρα!!! Και πιστευω οτι ειστε η μονη ομαδα που σας αντιπαθουν ολοι !!!

Δημοσ.

Οπου και να πηγαινεται ξυλο τρωτε ? Τη αλλο θες?

Δημοσ.

Καλα , τη ξυλο εχετε φαει... Μονο εσεις το ξερετε , καθε φορα που ερχεστε εδω μαζευονται και αλλοι οπαδοι εκτος οφητζηδες για να μην το εχουμε μονοπολιο καθε φορα ... Να χαρουν και οι αλλοι , σας κανουμε και στιφαδο στο τελος ... Λαγουδακια !!!

Δημοσ.

right... το παγκρητιο ξερεις που ειναι ή βλεπεις τους αγωνες στα διαλλειματα απο το wow με πιτσα και πορτοκαλαδα? γιατι απο αυτα που λες μαλλον δεν εχεις πατησει ουτε στο γηπεδο του σχολειου σου ;)

Δημοσ.

Το οτι εχω διαρκειας και καθε φορα βγαζω το λαριγγυ μου στο γηπεδο , δεν λεει τιποτα ετσι ? Και το οτι παιζω wow που ακριβως κολαει ? Επισης δεν εχουμε ολοι nova για να βλεπουμε τους αγωνες ...

Δημοσ.

Στην παρακατω φωτο ειναι οι οπαδοι του Παναθηναικου που τους βαρανε οι οφητζηδες μεσα στο γεντικουλε:

ofi-pao03.jpg

και στην παρακατω, απο τον ιδιο αγωνα, οι οπαδοι του οφη βαρανε τους Παναθηναικους:

ofi-pao04.jpg

εχεις δικιο τελικα!

Δημοσ.

Με ηλιθιους δεν ασχολουμαι , και οταν παιξουμε εδω μεσα , σε παρακαλω κατεβα και εσυ . Μονο πες το μου .

Καληνυχτα .

Δημοσ.

σιγα τη σκληροπυρηνικη εκδρομη στο ηρακλειο :-D

μολις βγηκαν οι φωτο την κανουμε σιγα σιγα ε??

καλυνχτα κρητικαρε ;)

Δημοσ.

Λολ , οκ ... Οπως θες . Καποιοι ανθρωποι ξυπνανε νωρις ξερεις ...

Δημοσ.

Οι απειλές μέσω ίντερνετ, είναι απλά pathetic. Και ζωντανά το ίδιο δηλαδή.

Δημοσ.
Με ηλιθιους δεν ασχολουμαι , και οταν παιξουμε εδω μεσα , σε παρακαλω κατεβα και εσυ . Μονο πες το μου .

Καληνυχτα .

Λογικά αυτό σου εγείρει σοβαρά υπαρξιακά προβλήματα

Πώς να ξυριστείς ας πούμε;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...