Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Αμα μου φτυσεις τη μασχαλη μπορει και να γελασω Mika ... Και μεχρι να ξαναπαιξουμε εδω , να την θυμασαι την 4αρα!!! Και πιστευω οτι ειστε η μονη ομαδα που σας αντιπαθουν ολοι !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2008 Οπου και να πηγαινεται ξυλο τρωτε ? Τη αλλο θες?
Mika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 σιγα μην βαρας πολυ Νταβελη θα σκισεις κανα καλσονακι
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Καλα , τη ξυλο εχετε φαει... Μονο εσεις το ξερετε , καθε φορα που ερχεστε εδω μαζευονται και αλλοι οπαδοι εκτος οφητζηδες για να μην το εχουμε μονοπολιο καθε φορα ... Να χαρουν και οι αλλοι , σας κανουμε και στιφαδο στο τελος ... Λαγουδακια !!!
Mika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 right... το παγκρητιο ξερεις που ειναι ή βλεπεις τους αγωνες στα διαλλειματα απο το wow με πιτσα και πορτοκαλαδα? γιατι απο αυτα που λες μαλλον δεν εχεις πατησει ουτε στο γηπεδο του σχολειου σου
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Το οτι εχω διαρκειας και καθε φορα βγαζω το λαριγγυ μου στο γηπεδο , δεν λεει τιποτα ετσι ? Και το οτι παιζω wow που ακριβως κολαει ? Επισης δεν εχουμε ολοι nova για να βλεπουμε τους αγωνες ...
Mika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Στην παρακατω φωτο ειναι οι οπαδοι του Παναθηναικου που τους βαρανε οι οφητζηδες μεσα στο γεντικουλε: και στην παρακατω, απο τον ιδιο αγωνα, οι οπαδοι του οφη βαρανε τους Παναθηναικους: εχεις δικιο τελικα!
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Με ηλιθιους δεν ασχολουμαι , και οταν παιξουμε εδω μεσα , σε παρακαλω κατεβα και εσυ . Μονο πες το μου . Καληνυχτα .
Mika Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 σιγα τη σκληροπυρηνικη εκδρομη στο ηρακλειο μολις βγηκαν οι φωτο την κανουμε σιγα σιγα ε?? καλυνχτα κρητικαρε
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Λολ , οκ ... Οπως θες . Καποιοι ανθρωποι ξυπνανε νωρις ξερεις ...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Οι απειλές μέσω ίντερνετ, είναι απλά pathetic. Και ζωντανά το ίδιο δηλαδή.
KWSN_Men Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2008 Με ηλιθιους δεν ασχολουμαι , και οταν παιξουμε εδω μεσα , σε παρακαλω κατεβα και εσυ . Μονο πες το μου . Καληνυχτα . Λογικά αυτό σου εγείρει σοβαρά υπαρξιακά προβλήματα Πώς να ξυριστείς ας πούμε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.