Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Και διαμαρτυρόταν και για την κίτρινη... "αφού δεν βγήκε αίμα" έλεγε...

Α, καλά το είδα λοιπόν. Γιατί εκείνη την ώρα έτριψα τα μάτια μου! :shock:

Ο άνθρωπος όχι απλά κόκκινη έπρεπε να φάει, αλλά να τιμωρηθεί και με 2 αγωνιστικές ακόμα. Τη γλίτωσε όχι πάμφθηνα, αλλά τζάμπα με κίτρινη και διαμαρτυρήθηκε! Έτριβα τα μάτια μου και δεν ήμουν σίγουρος αν είχα δει σωστά.

Δημοσ.

Ρωγμώδες κάταγμα έπαθε...

2 φορές σηκώθηκε και ξαναέπεσε

---

Παρατήρηση Νο 1: Ας καλωσορίσουμε τον νέο μας πελάτη Ζοζέ. Οι υπόλοιποι είναι παλιοί και καλή πελάτες.

Παρατήρηση Νο 2: Έμεινα ξύπνιος για να δω αν ο Αλεξανδρής θα μιλήσει πάλι για το γρασίδι αλλά στην συνέντευξη τύπου πήγε ο βοηθός. Άραγε τον σχόλασαν; Για να πάω να δω.

Δημοσ.

Για το συλλαλιτηριο του ΟΦΗ τιποτα? Τοσος κοσμος , μεχρι κ την μπουτιγκ του βαζελου καψαμε , μαλλον εδω δεν εχουμε κ πολλους οφητζηδες ...

Δημοσ.
Για το συλλαλιτηριο του ΟΦΗ τιποτα? Τοσος κοσμος , μεχρι κ την μπουτιγκ του βαζελου καψαμε , μαλλον εδω δεν εχουμε κ πολλους οφητζηδες ...

Εγώ είμαι ΟΦΗ

Δημοσ.

Στην Β Εθνικη να πεσετε τσιρακια τον ΟΦΗ σας μεσα...

Εχανε ο γαυρος απο Λεβαδιακους και Ιωνικους για να σας ριξει και πως τον 'τιμωρησατε" την επομενη χρονια αφου σωθηκατε κατα τυχη?

Αμυνα στο κεντρο στο Καραισκακη, συνοπτικα στο Ηρακλειο και με μας ξεσκιστηκατε. Η πιο σιχαμενη ομαδα για τους Παναθηναικους

Δημοσ.
Στην Β Εθνικη να πεσετε τσιρακια τον ΟΦΗ σας μεσα...

πες τα ρε Καιζερ... αμαν και πως εκανα να πεσει προπερσι και τελικα τη γλιτωσε ρε π0υστη. κοσμο δεν εχουν, κακο μας κανουν, αι στα αγυριστα να τελειωνουμε

Δημοσ.

Εμα κακια ρε KaizerSoze , εμα ... Και για να μην ξεχνιομαστε 4-1!!!! 4 ΗΤΑΝ ΑΥΤΑ ΡΕ!!! 4!!!!!!!

41vedouzars0.th.jpgthpix.gif

protathlimaenaaapv9.th.jpgthpix.gif

Δημοσ.
Κρίμα είναι να μαλώνετε ρε... μια οικογένεια είσαστε.

Μεχρι να τους διωξουμε ... Ο Παπακαλιατης ενδιαφερεται και εκανε επισημη προταση για να βαλει μετοχες , μιλησε μα βαρδινογιαννη κ πατερα , εεεε ρε κωλοπαιδα σας εχουμε ΣΤΡΙΜΩΞΕΙ ΡΕ!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...