FilipposMD Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης, με τα αποψινά φάνηκε ξεκάθαρα και η διαφορά ΟΥΕΦΑ-Τσουλού. Ο Ολυμπιακός παίζοντας άθλια πέρασε με περίπατο εκτός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός, παίζοντας ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι έχασε εύκολα 0-2 εντός έδρας.
KaizerSoze Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Επίσης, με τα αποψινά φάνηκε ξεκάθαρα και η διαφορά ΟΥΕΦΑ-Τσουλού. Ο Ολυμπιακός παίζοντας άθλια πέρασε με περίπατο εκτός έδρας, ενώ ο Παναθηναϊκός, παίζοντας ίσως το καλύτερο φετινό του παιχνίδι έχασε εύκολα 0-2 εντός έδρας. Δικιο εχεις αλλα το τραβας Δεν νομιζω οτι με ιδιες εμφανισεις το ΤΛ Παναθηναικος-Ανορθωση και το ΟΥΕΦΑ Εβερτον-Ολυμπιακος θα ειχαν τα ιδια αποτελεσματα
FilipposMD Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Προφανώς, αλλά το θέμα είναι πόσο συχνάς συναντάς δυνατές ομάδες στο ένα και πόσες στο άλλο. Αν προχωρήσει ο ΟΣΦΠ, μέχρι τα Χριστούγεννα, άντε να παίξει 1 ματς με ομάδα επιπέδου Έβερτον, ενώ θα έχει παίξει 5 εύκολα ως μέτρια ματς. Οι αριθμοί στο Τσάμπιονς Λιγκ είναι αντίστροφοι.
jiraya sama Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2008 ρε παιδια ξέρει κάποιος από κύπρο ποιο ματς θα δείξει το ανοικτό σιγμα....
alexzzz Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Τον συμπαθώ αρκετά τον Αλέκο Αλεξανδρή αλλά αυτή η εμμονή του με τους χλοοτάπητες έχει αρχίσει να μου την σπάει. Όταν ήταν ακόμα στην Αθλητική Κυριακή το έλεγε και το συνέχισε όταν έγινε προπονητής. Την προηγούμενη εβδομάδα εδώ μέσα στην Καβάλα άρχισε πάλι και τώρα μόλις είδα τις δηλώσεις του όπου πάλι με το χορτάρι ασχολείται.
Chrisxxx Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Ασχολειται επειδη μικρος ηθελε να γινει κηπουρος.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2008 Από τότε που ήταν πάικτης είχε κόλλημα με το χόρτο ο Αλεξαδρής.Θυμάμαι δήλωσή του μετά από αγώνα στην Πάτρα,είχε χάσει απίστευτη ευκαιρία και είπε οτι η μπάλα χτύπησε σε ένα υψωματάκι λίγο πρίν την σουτάρει και για αυτό το έχασε. Υψωματάκι!!!!!
Child_In_Time Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Για όποιον δεν το έχει ακούσει, αυτό που γίνεται στον Ηλυσιακό, με τον Θωμά Μητρόπουλο, δεν έχει προηγούμενο πουθενά στον πλανήτη! Αθάνατη Ελλάδα..
KWSN_Men Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Για όποιον δεν το έχει ακούσει, αυτό που γίνεται στον Ηλυσιακό, με τον Θωμά Μητρόπουλο, δεν έχει προηγούμενο πουθενά στον πλανήτη!Αθάνατη Ελλάδα.. Ωραία όλα αυτά και από το Μητρόπουλο δεν περιμέναμε και κάιτ καλό. Επέτρεψέ μου όμως να έχω σοβαρές αμφιβολίες για το ότι ήταν μέσα οπαδοί του Παναθηναϊκού, ανακατεμένοι με ομάδα του Μητρόπουλου.
Child_In_Time Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Το συγκεκριμένο ήταν, αμφιβόλου εγκυρότητας, σχόλιο του δημοσιογράφου τoυ goalday.gr.
alexzzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Επέτρεψέ μου όμως να έχω σοβαρές αμφιβολίες για το ότι ήταν μέσα οπαδοί του Παναθηναϊκού, ανακατεμένοι με ομάδα του Μητρόπουλου. Αμφιβάλεις δηλαδή ότι 2 βάζελοι και 3 γαύροι φίλοι από το σχολείο πήγαν στο γήπεδο για να γλυτώσουν από την μουρμούρα των γυναικών τους και ο "δημοσιογράφος" το έκανε "150 φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκου"; Και με αυτό θέλω να χλευάσω τον δημοσιογράφο φυσικά.
johnyboy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Aυτά που γράφει η εξέδρα για τον πιλαδάκη και την prozone τι είναι?
KWSN_Men Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Αμφιβάλεις δηλαδή ότι 2 βάζελοι και 3 γαύροι φίλοι από το σχολείο πήγαν στο γήπεδο για να γλυτώσουν από την μουρμούρα των γυναικών τους και ο "δημοσιογράφος" το έκανε "150 φίλαθλοι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκου";Και με αυτό θέλω να χλευάσω τον δημοσιογράφο φυσικά. Μπορεί να ήταν και σειρές του Μητρόπουλου από το στρατό. Αλλά υπάρχει γενικότερα μια μεγαλύτερη απέχθεια από τους Παναθηναϊκούς προς οτ πρόσωπό του. Δε νομίζω να διαφωνείς (και) σε αυτό;
alexzzz Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2008 Μπορεί να ήταν και σειρές του Μητρόπουλου από το στρατό. Αλλά υπάρχει γενικότερα μια μεγαλύτερη απέχθεια από τους Παναθηναϊκούς προς οτ πρόσωπό του. Δε νομίζω να διαφωνείς (και) σε αυτό; Δεν διαφωνώ απλά πιστεύω στην βλακεία του δημοσιογραφίσκου παρά ότι είναι έτσι ότι έχει κρυφά μηνύματα το άρθρο.
FilipposMD Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2008 Χοχο, τι καρακλωτσάρα έριξε αυτός του Άρη απόψε; Είμαι αναποφάσιστος. Οι καρατιές του Μπαρκαουάν χθες ή η κλωτσιά του Βίτολο σήμερα ήταν χειρότερο; Superleague καράτε κιντ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.