Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει ρε παιδιά. Συγνώμη κιόλας που χαρήκαμε ενώ θα έπρεπε να τα βάψουμε μαύρα και να κλάψουμε μαζί σας επειδή έχασε η υπερομάδα της Ευρώπης.

ΥΓ: Μήπως πέρνετε πολύ στα σοβαρά τον αθλητισμό; Αξίζει να χαλιέστε έτσι επειδή έχασε η ομάδα σας και κάποιοι σας κάνουν καζούρα;

ΥΓ2: Και κόψε τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις γιατί το ban δεν θα το γλυτώσεις.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εντάξει ρε παιδιά. Συγνώμη κιόλας που χαρήκαμε ενώ θα έπρεπε να τα βάψουμε μαύρα και να κλάψουμε μαζί σας επειδή έχασε η υπερομάδα της Ευρώπης.

ΥΓ: Μήπως πέρνετε πολύ στα σοβαρά τον αθλητισμό; Αξίζει να χαλιέστε έτσι επειδή έχασε η ομάδα σας και κάποιοι σας κάνουν καζούρα;

ΥΓ2: Και κόψε τους χαρακτηρισμούς και τις προσωπικές επιθέσεις γιατί το ban δεν θα το γλυτώσεις.

μηπως εθελοτυφλεις λιγο???η ειρωνια ειναι πολυ χειροτερη απο καθε ειδους χαρακτηρισμο αλλα εδω μεσα η ειρωνια ζει και βασιλευει. ο χαρακτηρισμος τουλαχιστον ειναι συγκεκριμενος και καθαρος.

Δημοσ.

προτεινω για να μην παμε στα χειροτερα να σβηνεται καθε μηνυμα αυτου που επιτιθεται με υβριστικους χαρακτηρισμους

Δημοσ.

Πας καλά αγόρι μου; Πότε σε ειρωνεύτηκα;

Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι χάρηκα που νίκησε η Tau και με χαρακτήρισες κομπλεξικό, χαιρέκακο, πονεμένο, βλάχο και ποιός ξέρει τι άλλο.

Τέλος πάντων. Δεν αξίζει να ασχολούμαι άλλο. Συνέχισε έτσι...

Δημοσ.
προτεινω για να μην παμε στα χειροτερα να σβηνεται καθε μηνυμα αυτου που επιτιθεται με υβριστικους χαρακτηρισμους

καποιοι σε προηγουμενα ποστ,μιλαγανε για επιπεδο!

anyway,τουλαχιστον ο bougas δεν χαρακτηριζει.

δεν ειναι αναγκη να σβισει το ποστ του.ειληκρινα σου λεω,δεν με πειραξε καθολου,και ξερεις γιατι?

γιατι πιθανος να αντιδρασω και εγω αυριο ετσι.οποτε τον καταλαβαινω.

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι χάρηκα που νίκησε η Tau και με χαρακτήρισες κομπλεξικό' date=' χαιρέκακο, πονεμένο, βλάχο και ποιός ξέρει τι άλλο.

Τέλος πάντων. Δεν αξίζει να ασχολούμαι άλλο. Συνέχισε έτσι...[/quote']

φιλε,ειληκρινα δεν αξιζει να ασχολεισαι.

πριν μιλαγανε για επιπεδο..........

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που είπα είναι ότι χάρηκα που νίκησε η Tau και με χαρακτήρισες κομπλεξικό' date=' χαιρέκακο, πονεμένο, βλάχο και ποιός ξέρει τι άλλο.

Τέλος πάντων. Δεν αξίζει να ασχολούμαι άλλο. Συνέχισε έτσι...[/quote']

πρωτον δεν ειπα οτι με ειρωνευτικες ειπα οτι σχολιασες τον χαρακτηρισμο μου και οχι την ειρωνια του αλλου προφανος γιατι ειναι μια συμπεριφορα που σου ειναι γνωριμη εμενα ευτυχως δεν ειναι. και αυτα τα δεν ασχολουμαι αλλο να τα πεις σε κανενα παιδακι οχι σε εμενα. και δεν σου ζητησα ποτε να ασχοληθεις μαζι μου αλλοι ειναι αυτοι που επιζητουν τον προβολεα εδω μεσα. και να ετσι θα συνεχισω γιατι αυτο κανω και εξω οταν ακουω πραγματα που με ενοχλουνε τα λεω χυμα και σε οποιον αρεσει. εξαλου οι εχθροι σε ενα ποσοστο 60% ειναι πιο ειλικρινεις απο τους φιλους. τεσπα δεν τρεχει μια.

Δημοσ.
απο νετ?:-D :-D

ΥΓ.α ρε μιχαλακη ζαμπιδη' date='ξυλο που εχεις να φας!![/quote']

μην παραποιεις τα λογια μου ειπα εξω. ρε μεγαλε εισαι μεγαλος ειρωνας τοσο που κατανταει αηδια.

Δημοσ.
ρε μεγαλε εισαι μεγαλος ειρωνας τοσο που κατανταει αηδια.

ειμαι ειρωνας,εκει που χρειαζεται.και σε οποιους το αξιζουνε.

ειδες ποτε να φερθω ειρωνικα στους (πχ),billpeppas,mariaTS,Christina,γιαννη πλατανο,nzeppos,s2katana,blueviper,CROMB,,sorath,και τοσα αλλα παιδια του φορουμ?

η συμπεριφορα σου,εξαρτατε σε μεγιστο βαθμο απο το συνομιλητη σου φιλε μου.

τωρα αν εσυ δεν περνεις απο μπασκετικη πλακα,δεν σου φταιω εγω.

ΕΓΩ,θα χαρω πολυ να με πειραξεις και να μου την πεις το βραδι που θα χασουμε.αν δεν το κανεις εσυ,η ο kaizerzone,η καποιος αλλος,θα αρρωστησω.

γιαυτο ασχολουμε με τον αθλητισμο εγω.για το πειραγμα,κατι που φαινετε εσυ δεν το δεχεσε.

Δημοσ.

Προτείνω να κλείσουμε και ένα ραντεβού για ξύλο και μετά, αφου ξεσπάσουμε, να βρεθούμε πάλι εδω να συζητήσουμε για επίπεδο και φίλαθλο αθλητικό πνεύμα... :-) :-)

Δημοσ.
(Οι 35 ποντοι ηταν επι παντοδυναμιας σας και αυτο εχει μεγαλη σημασια)
Δεν καταλαβα?Επι παντοδυναμιας μας?Αν θυμασαι αυτο εγινε το 96...Μεχρι τοτε δεν ειχαμε παρει ουτε 1 πρωταθλημα και ηταν την χρονια που απλα ειχαμε παρει το Κυπελλο και το Ευρωπαικο.Ασφαλως δεν το λες παντοδυναμια την στιγμη που εσεις ειχατε ηδη 3(νομιζω,μπορει και 4) πρωαθληματα.Και μηπως θυμασαι οτι σε εκεινο το ματς κατεβηκαμε χωρις το μεγαλο μας αστερι τον Ντομινικ?
Δημοσ.
Δεν καταλαβα?Επι παντοδυναμιας μας?Αν θυμασαι αυτο εγινε το 96...Μεχρι τοτε δεν ειχαμε παρει ουτε 1 πρωταθλημα και ηταν την χρονια που απλα ειχαμε παρει το Κυπελλο και το Ευρωπαικο.Ασφαλως δεν το λες παντοδυναμια την στιγμη που εσεις ειχατε ηδη 3(νομιζω,μπορει και 4) πρωαθληματα.Και μηπως θυμασαι οτι σε εκεινο το ματς κατεβηκαμε χωρις το μεγαλο μας αστερι τον Ντομινικ?

μην απολογησε ειμασταν αδικαιολογητοι σε εκεινον τον αγωνα και δωσαμε δικαιωμα στους κομπλεξικους να μας αμφισβητισουν .δεν υπαρχουν δικαιολογιες και ας παιζαμε και χωρις το αστερι μας. και το οτι παραδεχεσε οτι χρησιμοποιεις την ειρωνια οταν σε στριμωξει ο αλλος ειναι τραγικο για μενα. ψαχτο λιγο με την συμπεριφορα σου δεν θα σου βγει σε καλο γιατι εξω δεν υπαρχει η αποσταση και ο κοσμος δεν παιζει με την ειρωνια.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...