Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο Φιλομενο της Τριπολης δεν ειναι ΦΤΥΣΤΟΣ ο Γιωργος ο Σαμαρας της Μαντσεστερ Σιτυ?

Το έλεγα με τον πατέρα μου εχτές, ΙΔΙΟΣ.

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ναι, κι εμείς το έχουμε σχολιάσει (με τον δικό μου πατέρα).

Δημοσ.

Μπράβο ρε παιδιά. Κι εγώ έσπαγα το κεφάλι μου να βρω ποιον μου θυμίζει!

Όσο για το τραμ και το γήπεδο, τι να πει κανείς!Άλλος πλανήτης...

Δημοσ.

Το μαλάκα τον βουλευτή που μπούκαρε στο γήπεδο θα τον παραπέμψει ο εισαγγελέας; Ή παπάρια για ακόμη μία φορά σ' αυτήν την χώρα;

• Super Moderators
Δημοσ.

Εφόσον κριθεί από τον ανακριτή ότι η συμπεριφορά του περιείχε κολάσιμα στοιχεία, η υπόθεση θα πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή.

Ασυλία γαρ.

Δημοσ.
Εφόσον κριθεί από τον ανακριτή ότι η συμπεριφορά του περιείχε κολάσιμα στοιχεία, η υπόθεση θα πρέπει να διαβιβαστεί στη Βουλή.

Ασυλία γαρ.

Ναι, τι να κριθεί; Από την στιγμή που η παρουσία του δεν προβλέπονταν στον αγωνιστικό χώρο... Καλύπτετε από τον νέο νόμο περί εξωσχολικού αθλητισμού και πρέπει να γίνει άρση της ασυλίας.

Δημοσ.

Και ο Κατσουράνης τρώει σουτ απο τη Μπενφίκα.. Μεχρι προχτες τον εξυμνούσαν.. Έχει ο καιρός γυρίσματα ε;

Σε «διαζύγιο» οδηγείται ο Κώστας Κατσουράνης με την Μπενφίκα. Οι «αετοί» του απαγόρευσαν ακόμα και την ατομική προπόνηση και χθες οι δύο πλευρές είχαν συνάντηση, με τον σύλλογο να ζητά άμεσο ραντεβού με τον μάνατζερ του διεθνούς άσου, το οποίο θα έχει γίνει το αργότερο μέχρι την Τρίτη. Εφόσον υπάρξει ομάδα που επιθυμεί να εντάξει τον 29χρονο παίκτη στο δυναμικό της, θα πρέπει να καταθέσει πρόταση ύψους 6 εκατ. ευρώ. Το καλοκαίρι υπήρξε επίσημη πρόταση 5 εκατ. ευρώ από την Ντόρτμουντ, η οποία όμως απορρίφθηκε. Ενδιαφέρον της Ατλέτικο, σύμφωνα με την «As».

Εν τω μεταξύ, μέχρι την Πέμπτη η Μπενφίκα θα ανακοινώσει επίσημα την ποινή του. Η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Πορτογαλίας του επέβαλε τιμωρία μιας αγωνιστικής για την κίνησή του προς τον Λουιζάο. Παρόλα αυτά, ο Ζεράλντο (σ.σ. της ΑΕΚ) δικαιολόγησε τον «Κατσούρ», μιλώντας στη «Record»: «Αυτά συμβαίνουν πάνω στην ένταση του παιχνιδιού!».

http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=114939
Δημοσ.

ixo-m.jpg

ora-m.jpg

prasini-m.jpg

πρωτοσελιδα εφημεριδων

και μετα λεμε πως γινονται επεσοδια

αυτος ο προεδρος δεν εχει παει ακομα σπιτι του

και οι εφημεριδες αυτες δεν εχουν κλεισει

Δημοσ.
Να επιβεβαιώσω απλά πως:

3) Η Μπαρτσελόνα έβαλε μεν για πρώτη φορά στην ιστορία της κάποια 'διαφήμιση' στην φανέλα της (και αφού στο παρελθόν είχε αρνηθεί πάρα πολλές προσφορές εκατομμυρίων από διάφορες επιχειρήσεις), αλλά 'καθαρά' για φιλανθρωπικούς λόγους. Όχι μόνο δεν παίρνει χρήματα απ'την UNICEF για την 'διαφήμιση', αλλά δίνει ένα συγκεκριμένο ποσό ετησίως στην οργάνωση μέσω ενός ιδρύματος το οποίο έχει και το οποίο έχει πληθώρα κοινωνικών και ανθρωπιστικών δραστηριοτήτων.

Υποψιάζομαι ότι είναι το πρώτο βήμα (σαφώς αξιόλογο) ώστε κάποια στιγμή στο κοντινό μέλλον να βάλει η μπάρτσα κανονική διαφήμιση και να πάρει τα τρελά πακέτα που μπορεί να διεκδικήσει από την αγορά...

Ένα πανέξυπνο τρικ δλδ για να συνηθίσουν οι καταλανοί στην ιδέα να αναγράφεται κάποιο μήνυμα πάνω στη φανέλα της ομάδας τους και να τους έρθει πολύ πιο μαλακά όταν ανακοινωθεί ότι μια μεγάλη εταιρεία θα πάρει τη φανέλα της μπάρτσα..

Το παρατηρώ και σε μένα που (σαν φαν της μπάρτσα) ήμουν πολύ αντίθετος να μπει εταιρεία στη φανέλα αλλά πλέον θα μου έρθει πολύ πιο μαλακά

Πάντως σαν κίνηση αυτή με τη unicef είναι εντυπωσιακή, άξια συγχαρητηρίων

Δημοσ.
παραμενει μ...ς αλλα τα λεει : http://www.sport-fm.gr/article.jsp?id=115098

Συμφωνώ απόλυτα και στα δύο ...

Και επίσης, ως φίλαθλος εκτος ΠΟΚ γιατί πρέπει να πληρώνω για να βλέπω στην κρατική τηλεόραση 2ωρες και 3ωρες αναλύσεις από προκατειλημμένος κριτές τα γεγονότα της αγωνιστικής ?

Πολύ καλό το άρθρο του Συρίγου αλλά παραμένει μ....

Δημοσ.

Παιδιά η φάση με το fair play του λουτσιάνο είναι η φάση της χρονιάς !

Ο τερματοφύλακας χτυπημένος να τον παρακαλάει, πραγματικά πολύ γέλιο, όποιος δεν το έχει δει να ψάξει να το βρει επειγόντως !

Δημοσ.
Παιδιά η φάση με το fair play του λουτσιάνο είναι η φάση της χρονιάς !

Ο τερματοφύλακας χτυπημένος να τον παρακαλάει, πραγματικά πολύ γέλιο, όποιος δεν το έχει δει να ψάξει να το βρει επειγόντως !

Δικε μου το ειδα!!!

ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ!!! Ειλικρινα τον σιχαθηκα. Εκανε μαλακιες στον γαυρο, εκανε μαλακιες στον Ατρομητο, εκανε εκεινο το αθλιο με το φαουλ αλλα στο φιναλε ολα τα καταπινεις ως "κουτοπονηρια", ως "αλανια" τεσπα καταπινονται.

Αυτο ομως ρε μαγκα ηταν ΑΘΛΙΟ. Ο αλλος κουτσαινει και πεταει την μπαλα εξω για ονομα του Θεου, ο ανθρωπος δεν μπορει να σταθει. Δεν σου κοβει καμια φαση, η μπαλα ηταν στα χερια του, δεν ειναι καν φαση που λες "συνεχισε να παιζει". Και τρεχεις να την παρεις για να μην βγει και να κανεις σεντρα?ΜΠΟΥΚΕΤΑ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΠΙΝΕΖΑ

Δημοσ.

Και εγώ χτες την είδα τη φάση. Απίστευτος... Πρέπει να θεσπίσουν βραβείο αντί-φερπλέι με το όνομα του.

Μια ερώτηση... Έκανε μήπως και δηλώσεις για να δικαιολογήσει την ενέργεια (όπως με την κομπίνα του φάουλ)?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...