Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

και 2-3 ο Πανιώνιος. Και αυτοί μια χαρά ευκαρίες (έχασαν) και τώρα αυτοκτονούν σιγά σιγά. Να πάρει

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι ρε παιδιά, τι ήταν αυτό με τον Πανιώνιο... Κερδίζαν 2-0, τους αρκούσε και η ισοπαλία και έφαγαν το τρίτο γκολ στο '87 ενώ οι άλλοι δεν προσπάθησαν καν να σκοράρουν.

Τελικά δε συμβαίνουν μόνο στην ΑΕΛ αυτά.

Χαλκιά, φοβάμαι πως μόλις έχασες τη θέση του βασικού στην Εθνική το καλοκαίρι. Και εις άλλα με υγεία.

Τον αγώνα της ΑΕΛ με την Νυρεμβέργη θα τον δείξει λέει ένα κανάλι που λέγεται Channel 9. Τι 'ν' τούτο ρε παιδιά, ξέρει κανένας; Το πιάνουμε άραγε εδώ στη Λάρισα, γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω.

Δημοσ.

Τον αγώνα της ΑΕΛ με την Νυρεμβέργη θα τον δείξει λέει ένα κανάλι που λέγεται Channel 9. Τι 'ν' τούτο ρε παιδιά, ξέρει κανένας; Το πιάνουμε άραγε εδώ στη Λάρισα, γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω.

Της πλάκας κανάλι είναι.Το πρώην Polis αν το έχεις ακουστά.Πριν καιρό το σπρώχνανε πολύ από το σπορ φμ.

Δεν έχει πανελλήνια εμβέλεια οπότε μάλλον δεν θα μπορέσεις να δείς την ομάδα σου.

Δημοσ.
Το πιάνουμε άραγε εδώ στη Λάρισα, γιατί εγώ πρώτη φορά το ακούω.

'Οχι. Ποτέ και σε κανένα ζάπινγκ στον κάμπο δε το θυμάμαι.

Δημοσ.

Πλάκα έχει αυτό. Την Λάρισα την δείχνει κανάλι που δεν πιάνει στη Λάρισα; Πιστεύουν άραγε ότι είναι πολλοί αυτοί που θα κάτσουν να δουν έναν εντελώς αδιάφορο αγώνα χωρίς να είναι οπαδοί της ομάδας;

Όσο για τον Πανιώνιο (και χωρίς να έχω δει το ματς), όταν παίζεις με τα δεύτερα μιας αδιάφορης ομάδας, προηγείσαι 2-0 και καταφέρνεις να φας 3, μάλλον δε σου άξιζε να προκριθείς. Έστω και αν τελικά σου μένει η πικρία ότι έχασες την πρόκριση στη διαφορά τερμάτων με μια ομάδα που δεν έπρεπε να σε κερδίσει.

Δημοσ.
Πλάκα έχει αυτό. Την Λάρισα την δείχνει κανάλι που δεν πιάνει στη Λάρισα; Πιστεύουν άραγε ότι είναι πολλοί αυτοί που θα κάτσουν να δουν έναν εντελώς αδιάφορο αγώνα χωρίς να είναι οπαδοί της ομάδας;

Η Λάρισα έχει αρκετούς οπαδούς και στην Αθήνα.

Παρόλα αυτά, είναι χαζομάρα.

Δημοσ.
Ρε βλεπει κανεις τον κακομοιρη τον Αρη?

Μια ανυπαρκτη Μπαγερν προηγειται γιατι ενας ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΗΛΙΘΙΟΣ που θελει και θεσει βασικου στην Εθνικη μην χεσω εχει πνιξει 100% και τα 2 γκολ(πρωτη φορα το βλεπω αυτο, το πνιξιμο στο σουτ εχει δικαιολογιες, φταιει και η αμυνα ου εγινε το σουτ αλλα 2 πνιξηματα σε σεντρα γαμω το φελεκι του? ) και ενα βλαμενο που ο αδελφος του πρεπει να ντρεπεται που ειναι οικογενεια, εκει μπροστα, τον Ιβιτς λεω, που εχει 2/2 ΤΣΟΥΡΟΥΚΙΕΣ απο τα 3 μετρα με τον Καν ξαπλωμενο

Οι υπολοιποι 9 ηρωικοι θα πεσουν θυματα 2 ηλιθιων

Ε καλα δεν ειναι ακριβως ετσι. Ο Ριμπερι και ο Λαμ τους ειχαν κανει κουδουνια ολους απο αριστερα. O Βανκελι και ο Παπαδοπουλος θα βλεπουν εφιαλτες με τον Ριμπερι για ολη τους την ζωη ενω ο Ροναλντο(του Αρη) θα ακουει Τονι και θα χτυπαει το κεφαλι του στον τοιχο.

Δεν μιλαμε για Χαλκια! Τετοιο πραγμα δεν εχω ξαναδει! Δεν ξαναγινε τετοιο πραγμα!!!!

4 λαθη του Χαλκια, φοβερα ομως λαθη που δινει 4 πασες στον Τονι, παρε-βαλε.:confused:

Ο Νεμπεγλερας θα κανει για να ξεκουραστει μετα το σημερινο, κανα χρονο, ενω ολοι οι ποδοσφαιριστες του Αρη θα εχουν μελανιες σε ολο τους το σωμα καθως θα εχουν νιωσει τι σημαινει Γερμανικο ποδοσφαιρο. ;)

Ακομη παιζοντας στο slow-motion Ελληνικο πρωταθλημα, σημερα οι παικτες του Αρη ειδαν τι θα πει υψηλου επιπεδου ποδοσφαιρο. Τρεξιμο 90 λεπτα συνεχεια.

Η Μπαγερν δεν ειναι ανυπαρκτη αλλα ντεφορμε.

Και βεβαια οπως ειχα τονισει πολλες φορες, η αποψη οτι αφου περασε απο Σαραγοσα, μπορει και απο Μπαγερν, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ!

Η Μπαγερν ανηκει στις μεγαλυτερες ομαδες ολων των αποχων, ενω η Σαραγοσα ειναι απλα μια μικρομεσαια ομαδα. Ουτε καν απο τις μεσαιες στην Ευρωπη.

Δημοσ.
Η Λάρισα έχει αρκετούς οπαδούς και στην Αθήνα
Δεν αμφιβάλω, αλλά σίγουρα είναι πολύ λίγοι σε σχέση με αυτούς που ζουν στη Λάρισα και πιό γενικά, στη Θεσσαλία (εκτός από το Βόλο φαντάζομαι :P). Οι περισσότεροι Λαρισαίοι που ζουν στην Αθήνα μάλλον θα υποστηρίζουν κάποια από τις ομάδες του "ΠΟΚ".
Δημοσ.

Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που λες, γιατί γενικά οι Λαρισαίοι έχουμε μια ψυχοπάθεια με την ομάδα μας (δες και τον Ντικούδη που πήρε πρωτάθλημα Ευρωπαϊκό με τον ΠΑΟ στο μπάσκετ και στη συνέντευξη έλεγε συγχαρητήρια στη Λάρισα για το... Κύπελλο Ελλάδος, του οποίου ο τελικός είχε γίνει την προηγούμενη μέρα).

Είμαστε (σύμφωνα με έρευνα που είχε γίνει την άνοιξη) η μόνη επαρχιακή πόλη που οι περισσότεροι οπαδοί της υποστηρίζουν ΜΟΝΟ Λάρισα και όχι ΚΑΙ κάποια άλλη ομάδα. Πχ οι περισσότεροι οπαδοί της Ξάνθης, έχουν και δεύτερη ομάδα, δηλαδή σου λέει ο άλλος "υποστηρίζω την Ξάνθη ως τοπική ομάδα, αλλά είμαι και Ολυμπιακός". Επίσης είμαστε η μόνη επαρχιακή πόλη που δεν υπάρχει σύλλογος φιλάθλων του ΠΟΚ. Δηλαδή δεν υπάρχει πχ "σύλλογος φιλάθλων Ολυμπιακού Λάρισας", άσχετο αν οι Ολυμπιακοί και οι Παναθηναϊκοί κρεμάνε πανό που γράφουν "ΠΑΟ Λάρισα" στα μεταξύ μας παιχνίδια. Γίνεται για σπάσιμο επειδή είναι γνωστή κόντρα πολλών χρόνων. Όταν ο Καραπιάλης πήγε στον Ολυμπιακό και γύρισε να εγγράψει Λαρισαίους στην ομάδα, κατάφερε να εγγράψει 17 (!) μέλη.

Υπάρχει πάντως σύλλογος φιλάθλων της Λάρισα στην Αθήνα. Δηλαδή Monsters Athens.

Με βάση αυτά, δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτό που λες λοιπόν, χωρίς όμως να το υπερασπίζομαι και φανατικά, γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν ξέρω. Μια υπόθεση κάνω.

Δημοσ.

άσχετο, αλλά είπα να ρωτήσω εδώ, μπας και μου φύγει η απορία: όταν η μπαρτσελόνα έβαλε την διαφήμιση της unicef στην φανέλα, είχα ακούσει κάπου πως έχει μείνει πλέον μόνο μία ομάδα με "καθαρή" φανέλα (μέχρι τότε ήταν δύο μαζί με την μπάρτσα). Θυμάται κανένας ποια είναι;;; Γνωστή ευρωπαϊκή είναι, όχι του επιπέδου της μπάρτσα όμως, αλλά δεν μπορώ να την θυμηθώ με τίποτα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...