Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τέλος πάντων, ας πούμε ότι είναι έτσι και έχετε αδικηθεί σε 9 από τα 10 παιχνίδια, μην το κάνουμε θέμα... καλά θα κάνετε πάντως εκεί πέρα να κόψετε τις πολλές διαμαρτηρίες (με πρώτο τον Δώνη) γιατί θα δημιουργήσετε πρόβλημα στην ομάδα και θα την φορτώσετε με το σύνδρομο του κυνηγημένου που στο τέλος απλά αποδέχεται την μοίρα του...

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Σ' αυτό το τελευταίο έχεις ένα δίκιο, αλλά δεν πιστεύω ότι θα συμβεί γιατί βλέπω ότι ο Δώνης έχει απόλυτη αίσθηση του τι συμβαίνει και κάνει πολύ σωστές κρίσεις. Ξέρει ακριβώς τα προβλήματα της ομάδας, τις αδυναμίες και ποιες είναι οι διαιτησίες που δημιουργούν πρόβλημα (κυρίως λόγω του ότι διακόπτουν τη ροή του παιχνιδιού με μικροφάουλ) και ποιες απλά σου τη σπάνε με ένα πέναλτι που δε δίνουν και δεν αλλάζουν κάτι στην εικόνα που παρουσιάζει η ομάδα.

Δημοσ.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Καλυτερη ομαδα η Εθνικη Ποδοσφαιρου επειδη περασε στο Γιουρο απο τον ομιλο με τους Τιτανες. Που να κανει και νικη, θα τρεξουμε στην ΦΙΦΑ για Παγκοσμια Αναγνωριση

Τα αλλα τα παλτα που πηραν Ευρωπαικο και νταμπλ, δλδ οτι υπηρχε και δεν υπηρχε, πηραν τους μισους ψηφους

Δημοσ.

Φιλε Manuel ο Δωνης για μενα ειναι ο πιο τυχερος ανθρωπος στο πρωταθλημα και να το εξηγησω.Καταρχην δεχομαι οτι εχει αδικηθει απο την διαιτησια.Αν δεν ειχε αυτη την δικαιολογια της διαιτησιας μηπως θα επρεπε να ειναι σπιτι του??(κατι εχω ακουσει βεβαια οτι ειναι μετοχος στην ομαδα).Τι εχει κανει ο Δωνης τα χρονια που ειναι στην ομαδα?Θα μου πεις πηρε κυπελλο :) αλλα σωθηκες την τελευταια αγωνιστικη.ας ειναι καλα η καλαμαρια,εβλεπα τους παππουδες τους ποντιους να γυρνανε απο το γηπεδο και να λενε τους διναμε την μπαλα να βαλουνε γκολ και δεν μπορουσανε :).Ποιο ταλεντο εβγαλε η ομαδα και ο Δωνης??Που ειναι ο Χατζηλιοντας και ο Πουτας???Αλλα το καλυτερο που ειπε ειναι οτι καποιο θελουνε να μας διωξου απο την σουπερλιγκα(αντιπροεδρος της οποιας ητανε ο πηλαδακης!) και να μας στειλουν στην πρεμιερσιπ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Διαβάζοντας τις δηλώσεις Δώνη και Πηλαδάκη σχετικά με το πέναλτι του Φωτάκη που δε δόθηκε στον αγώνα με τον Άρη, μου γεννιέται μία απορία: ποιος έχει δίκιο, ο Δώνης που ισχυρίζεται ότι η φάση δεν ήταν καθαρή και χρειάστηκαν πολλά ριπλέι για να δει το πέναλτι, ή ο Πηλαδάκης που χαρακτηρίζει το πέναλτι "εμφανές";

Δημοσ.
Αν δεν ειχε αυτη την δικαιολογια της διαιτησιας μηπως θα επρεπε να ειναι σπιτι του??

Εντελώς καθόλου.

(κατι εχω ακουσει βεβαια οτι ειναι μετοχος στην ομαδα).

Εντελώς όχι.

Τι εχει κανει ο Δωνης τα χρονια που ειναι στην ομαδα?

Την πρώτη χρονιά ανεβήκαμε στην α' εθνική. Μικρό πράγμα;

Τη δεύτερη χρονιά, που ήταν η πρώτη μας χρονιά στην α' και συνήθως αυτές οι ομάδες είναι φαβορί για υποβιβασμό, φτιάξαμε ανταγωνιστική ομάδα που τερμάτισε στην 8η θέση και πήρε εισιτήριο για το ιντερτότο.

Την τρίτη χρονιά πήραμε κύπελλο και είχαμε 6 βαθμούς απόσταση από τις θέσεις που οδηγούν στην Ευρώπη, με τα γνωστά προβλήματα της διαιτησίας και η ομάδα ανέβηκε ακόμα ένα επίπεδο σε ποιότητα ποδοσφαίρου.

Φέτος η ομάδα έχει τις περισσότερες τελικές προσπάθειες από κάθε άλλη ομάδα του πρωταθλήματος, πράγμα που δείχνει σαφώς ότι παίζει καταπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά έχει ένα ελάττωμα στην τελική προσπάθεια. Αποκλείσαμε την Μπλάκμπερν στα ίσια και παλικαρίσια και δημιουργήσαμε μεγάλα προβλήματα σε μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες, αναγκάζοντας τον προπονητή της Αλκμάαρ να δηλώσει ότι μαζί με τον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν ήμασταν η πιο δύσκολη ομάδα που έχει αντιμετωπίσει φέτος ή την Έβερτον να κλειστεί στην περιοχή της για ένα ολόκληρο ημίχρονο.

ας ειναι καλα η καλαμαρια,εβλεπα τους παππουδες τους ποντιους να γυρνανε απο το γηπεδο και να λενε τους διναμε την μπαλα να βαλουνε γκολ και δεν μπορουσανε :)

Καλύτερα εκτός από τους παππούδες να έβλεπες και το παιχνίδι, γιατί δεν ήταν καθόλου έτσι.

Ποιο ταλεντο εβγαλε η ομαδα και ο Δωνης??Που ειναι ο Χατζηλιοντας και ο Πουτας???

Έχεις παράπονα από τον Δώνη, επειδή δεν κατάφερε σε μια πόλη όπου εδώ και 10 χρόνια δεν ασχολείται καθόλου με το ποδόσφαιρο και κανένας πιτσιρικάς δεν έπαιζε και όλοι το έχουν ρίξει στο μπάσκετ (όπου έχουμε δύο ομάδες στην α' εθνική), δεν κατάφερε να βγάλει ταλέντα;! Σε διάστημα 3-4 χρόνων;! Μήπως είσαι λίγο ιδιότροπος; Από πού να τα βγάλει δηλαδή τα ταλέντα; Από το μανίκι του; Ή μήπως φαντάζεσαι ότι ο Πούτας και ο Χατζηλιόντας προτού εμφανιστεί ο Δώνης και η ΑΕΛ, είχαν στο μυαλό τους ότι θα παίξουν ποδόσφαιρο στη ζωή τους;

Διευκρινίζω πως υπάρχει ένας πυρήνας στην Λάρισα που βλέπει πάντα την ΑΕΛ (γύρω στα 1500-3000 άτομα) ακόμα και όταν έπαιζε στη Γ' Εθνική, αλλά οι πιτσιρικάδες για να κάτσουν ν' ασχοληθούν θέλουν να βλέπουν πιο τζερτζελές να γίνεται.

Αλλα το καλυτερο που ειπε ειναι οτι καποιο θελουνε να μας διωξου απο την σουπερλιγκα(αντιπροεδρος της οποιας ητανε ο πηλαδακης!) και να μας στειλουν στην πρεμιερσιπ.

Ναι, οκ. Αυτό ακριβώς είπε.

edit: Το πιο περίεργο απ' όλα πάντως, είναι ότι δηλώνεις πως ο Δώνης είναι κωλόφαρδος, τη στιγμή που έχει πέσει μια απίστευτη κατάρα στη Λάρισα και (κατά γενική ομολογία) διεκδικούμε όσκαρ ατυχίας. Που να ήμασταν και τυχεροί δηλαδή...

Δημοσ.
Διαβάζοντας τις δηλώσεις Δώνη και Πηλαδάκη σχετικά με το πέναλτι του Φωτάκη που δε δόθηκε στον αγώνα με τον Άρη, μου γεννιέται μία απορία: ποιος έχει δίκιο, ο Δώνης που ισχυρίζεται ότι η φάση δεν ήταν καθαρή και χρειάστηκαν πολλά ριπλέι για να δει το πέναλτι, ή ο Πηλαδάκης που χαρακτηρίζει το πέναλτι "εμφανές";

Και οι δύο έχουν δίκιο κατά τη γνώμη μου.

Πολλοί ήταν αυτοί που δεν παρατήρησαν σωστά τη φάση, χαρακτηριστικό είναι ότι στο supersport ΚΑΙ κατά τη διάρκεια του αγώνα αλλά ΚΑΙ μετά που συζήταγαν τις αμφισβητούμενες φάσεις, δεν έδειξαν τη συγκεκριμένη φάση στο ριπλέι (δηλαδή το χέρι του Φωτάκη) αλλά το χέρι που γίνεται λίγα δευτερόλεπτα αργότερα με τον Πάρα (στο οποίο δεν υπάρχει παράβαση), θεωρώντας ότι γι' αυτό διαμαρτύρονταν οι παίχτες του Άρη. Άρα προφανώς ούτε στο live υπήρχαν πολλοί που κατάλαβαν τι έγινε, αλλά ούτε και οι τεχνικοί που είδαν όλη τη φάση στο ριπλέι αντιλήφθηκαν αμέσως τι συμβαίνει, γι' αυτό και έδειχναν την άλλη φάση. Χρειάστηκαν λοιπόν πολλά ριπλέι για να καταλάβουμε που υπήρξε το πρόβλημα.

Από τη στιγμή όμως που θα καταλάβεις τη φάση που δημιουργείται το πρόβλημα και την παρατηρήσεις, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι υπάρχει χέρι (θα μπορούσε το ριπλέι να μην είναι ξεκάθαρο, να υπάρχουν πολλές γνώμες κτλ). Άρα έχει δίκιο και ο Πηλαδάκης.

Απλά πράγματα πιστεύω.

• Super Moderators
Δημοσ.

Θα έκανα edit στο προηγούμενο μήνυμά μου, αλλά παρεμβλήθηκε το post του Manuel οπότε γράφω εδώ:

Η παραπομπή του Παπασταμάτη, έγινε πριν ή μετά τις δηλώσεις Δώνη και Πηλαδάκη;

Κατά τα λοιπά, η Λάρισα το τσίμπησε το ευνοϊκό μη-σφύριγμα* και ελπίζω οι παράγοντές της να πιστεύουν πραγματικά αυτά που δήλωσαν, ότι δηλαδή όλα τα λάθη δε γίνονται από δόλο. Μακάρι αυτή τη μεγαλοψυχία να την είχαν δείξει μετά από κάποια ματς όπου το λάθος έγινε σε βάρος τους. Άλλα, φυσικά, πιο εύκολα παραδέχεσαι το άδολο λάθος όταν δε σου έχει στοιχίσει βαθμούς, παρά όταν σου έχει στοιχίσει.

* Εντελώς παρενθετικά, με το κλίμα που υπήρχε, ο Παπασταμάτης θα πρέπει να ήταν παράφρονας για να σφυρίξει πέναλτι σε βάρος της Λάρισας στο 94' μέσα στο γήπεδό της.

Δημοσ.
ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Καλυτερη ομαδα η Εθνικη Ποδοσφαιρου επειδη περασε στο Γιουρο απο τον ομιλο με τους Τιτανες. Που να κανει και νικη, θα τρεξουμε στην ΦΙΦΑ για Παγκοσμια Αναγνωριση

Τα αλλα τα παλτα που πηραν Ευρωπαικο και νταμπλ, δλδ οτι υπηρχε και δεν υπηρχε, πηραν τους μισους ψηφους

Κάτι μου θυμίζει αυτό.Μια ομάδα ποδοσφαίρου που είχε πάρει ντάμπλ,το πρωτάθλημα με 15 πόντους διαφορά,είχε φτάσει μια άνάσα από τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ και όμως ήταν πίσω από την ομάδα του ανσάμπλ!

Αυτές οι ψηφοφορίες είναι παραγματικά για γέλια και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Δημοσ.

Η παραπομπή νομίζω ότι έγινε ανάμεσα. Δηλαδή μετά τις δηλώσεις Δώνη και πριν τις δηλώσεις Πηλαδάκη.

Δημοσ.
Κάτι μου θυμίζει αυτό.Μια ομάδα ποδοσφαίρου που είχε πάρει ντάμπλ,το πρωτάθλημα με 15 πόντους διαφορά,είχε φτάσει μια άνάσα από τον ημιτελικό του Τσάμπιονς Λίγκ και όμως ήταν πίσω από την ομάδα του ανσάμπλ!

Αυτές οι ψηφοφορίες είναι παραγματικά για γέλια και δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα.

Και οχι μονο αυτο...μια αλλη χρονια που ο Ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα και καλυτερη ομαδα αναδειχθηκε ο 2ος Παναθηναικος.:lol:

Και οπως και να εχει οι φαρμακοτριφτηδες δειξανε για αλλη μια φορα ποσο μικροπρεπεις και κομπλεξικοι ειναι που επειδη δεν ψηφιστηκε η ομαδα τους απαγορεψαν σε Ομπραντοβιτς και Διαμαντιδη να παραλαβουν τα βραβεια τους.

Η μικροπρεπεια σε ολο της το μεγαλειο.

Δημοσ.
Και οχι μονο αυτο...μια αλλη χρονια που ο Ολυμπιακος πηρε το πρωταθλημα και καλυτερη ομαδα αναδειχθηκε ο 2ος Παναθηναικος.:lol:

Και οπως και να εχει οι φαρμακοτριφτηδες δειξανε για αλλη μια φορα ποσο μικροπρεπεις και κομπλεξικοι ειναι που επειδη δεν ψηφιστηκε η ομαδα τους απαγορεψαν σε Ομπραντοβιτς και Διαμαντιδη να παραλαβουν τα βραβεια τους.

Η μικροπρεπεια σε ολο της το μεγαλειο.

Kαι από δίπλα να τους αβαντάρει πρωτοσέλιδα και η Heineken.

Εντάξει τα χόμπιτ έχουν κάνει χειρότερα πράγματα (ντού στο γήπεδο,επίθεση στους διαιτητές,προσβλητικά βιντεάκια στα μάτριξ),η απαγόρευση είναι πταίσμα. :lol:

Δημοσ.

πραγματικα εχω διαβασει και αλλες συζητησεις που κανεις και εχω καταλαβει οτι εισαι υπερβολικος γι αυτο δεν ξανασχολουμαι μ αυτα που γραφεις.Δες λιγο τα κατορθωματα του αστερα τριπολης....

Δημοσ.
πραγματικα εχω διαβασει και αλλες συζητησεις που κανεις και εχω καταλαβει οτι εισαι υπερβολικος γι αυτο δεν ξανασχολουμαι μ αυτα που γραφεις.Δες λιγο τα κατορθωματα του αστερα τριπολης....

Τι να πώ?Με αποστόμωσες.

Δημοσ.

Άρρωστος, νομίζω ότι εννοεί εμένα.

Τώρα δηλαδή τον Αστέρα Τρίπολης, μου τον έβαλες απέναντι στον τυχερό Δώνη, έτσι; Δηλαδή από όσα έχεις δει εσύ μέχρι τώρα, αυτό που καταλαβαίνεις είναι ότι η Λάρισα έχει πάρει 2 νίκες με κωλοφαρδία και πολύ της είναι με τόσο κακή ομάδα που έχει, ενώ ο Αστέρας Τρίπολης είναι 4ος γιατί έχει την καλύτερη ομάδα εκτός ΠΟΚ;

ΟΚ, η αξία της γνώμης σου δυστυχώς πήρε την κατιούσα.

Το ότι έχουμε τις περισσότερες τελικές ευκαιρίες από ΟΛΕΣ τις ομάδες, πώς το ερμηνεύεις δηλαδή; Κωλοφαρδία είναι και αυτό μήπως; Εδώ σε διαψεύδει η στατιστική.

Έχεις δίκιο, μην ασχολείσαι μαζί μου. Θα χάσεις.

ΥΓ. Συμπαθέστατη ομάδα ο Αστέρας και καλά κάνει και κερδίζει και να έχει και λίγη τύχη. Έτσι είναι το παιχνίδι. Όταν όμως κρίνουμε το έργο ενός προπονητή και γενικά των ανθρώπων που απαρτίζουν μια ομάδα, δε βασιζόμαστε στ' αποτελέσματα (εκτός και αν δεν έχουμε κριτήριο).

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...