Dr.Strangelove Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Πού είναι ρε παιδιά οι αντιολυμπιακοί; Δείξτε μου και μένα να αρχίσω να τους παρακολουθώ τα παλικάρια γιατί πήξαμε στους δημοσιογράφους που μας ενημερώνουν για τις πορδές του Γκαλέτι. Υπάρχουν πολλοί Ολυμπιακοί, αλλά όλοι οι υπόλοιποι είναι αντι-ολυμπιακοί περισσότερο απ'όσο είναι Παναθηναϊκοί, Αεκτζήδες, Παοκτζήδες κλπ. Ειδικά από βόρεια Ελλάδα δε νομίζω να υπάρχει δημοσιογράφος που θα ψήφιζε ποτέ Ολυμπιακό για βραβείο. Όταν η κορυφαία, για κάποιους, ομάδα της χρονιάς κινδύνευε μέχρι την τελευταία αγωνιστική να υποβιβαστεί, κάτι δεν πάει καλά. Συμπαθέστατη ομάδα η Λάρισα και το χάρηκα που ξαναγύρισε στην Α' Εθνική και τους τίτλους, αλλά όχι και κορυφαία της χρονιάς. Και αν θέλεις τη γνώμη μου, ο Ολυμπιακός με καμία δύναμη δεν ήταν από τις κορυφαίες πέρυσι, και ας πήρε το πρωτάθλημα για πλάκα (στους τυφλούς βασιλεύει ο μονόφθαλμος όπως λέει και η παροιμία). Εγώ απ'όλες αυτές που αναφέρθηκαν θα ψήφιζα την Εθνική ανδρών ποδοσφαίρου και τον ΠΑΟ στο μπάσκετ (όσο και αν πονάει αυτό ). Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει.Όντως θα έπρεπε να προβληματίζει... τους κομπλεξικούς που δε θα ψήφιζαν τον Ολυμπιακό ακόμα και αν έπαιρνε το champions league (μη βαράτε, υποθετικά μιλάω ). ΥΓ. Που είναι η προπονητάρα ο Φερέρ; Πέρυσι μας είχαν ζαλίσει όλοι για τον φοβερό δάσκαλο και τώρα τον ξέχασαν και δεν μπήκε ούτε στην πεντάδα;
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Όταν η κορυφαία, για κάποιους, ομάδα της χρονιάς κινδύνευε μέχρι την τελευταία αγωνιστική να υποβιβαστεί, κάτι δεν πάει καλά. Ε, απλά πέρυσι το πρωτάθλημα πήρε τέτοια πορεία, που η θέσεις που οδηγούσαν στο ΟΥΕΦΑ με τις θέσεις υποβιβασμού ήταν πολύ κοντά και ήταν θέμα τύχης που θα βρεθείς στις τελευταίες 3-4 αγωνιστικές. Άνετα με μια νίκη στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Ηρακλή θα μπορούσαμε να είχαμε τερματίσει στην 6άδα. Και ειδικά για τη Λάρισα, έχεις ακουστά φαντάζομαι και τι γίνεται με τη διαιτησία, έτσι; Ε, πέρυσι τα πράγματα δεν ήταν καλύτερα. Χάσαμε πολλουουούς βαθμούς από τη διαιτησία, βαριέμαι να τα ξαναγράφω (και δε θέλω και να τα θυμάμαι πια, βαρέθηκα). Anyway, bottom line, δεν ήμασταν σε καμία περίπτωση για να διεκδικούμαι τη σωτηρία μας. Έπρεπε άνετα να είμαστε στις ομάδες του ΟΥΕΦΑ. Συμπαθέστατη ομάδα η Λάρισα και το χάρηκα που ξαναγύρισε στην Α' Εθνική και τους τίτλους, αλλά όχι και κορυφαία της χρονιάς. Πάντως ούτε εγώ καταλαβαίνω τι θα πει κορυφαία ομάδα της χρονιάς. Εννοεί ότι πχ έπαιζε πέρυσι το καλύτερο ποδόσφαιρο; Δε νομίζω ότι διαφωνεί κανένας πως δεν ισχύει με τίποτα κάτι τέτοιο, ούτε και οι δημοσιογράφοι. Αν είχε κάτι παραπάνω η Λάρισα από άλλες ομάδες πέρυσι (και φέτος) είναι ότι έχει περισσότερο ομαδικό πνεύμα. Αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι βγάζεις καλύτερη ομάδα, γιατί μπορεί η ποιότητα των μονάδων κάποιας άλλης ομάδας να υπερέχει της δικιάς σου συνολικής ποιότητας. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο Ολυμπιακός που βασίζεται σε πολύ μεγάλο ποσοστό στις ατομικές ενέργειες των παιχτών του, γι' αυτό και τους αλλάζει κάθε χρόνο όλους (και για να πουλάει φανέλες) χωρίς να επηρεάζεται ουσιαστικά η ομάδα, δηλαδή να γίνεται χειρότερη (όπως θα έπρεπε κανονικά) ή καλύτερη. Τουλάχιστον όχι σε μεγάλο βαθμό. Πάνω κάτω τα ίδια και λογικό είναι. Η Λάρισα αντίθετα βελτιώνεται πάρα πολύ κάθε χρόνο. Ίσως να μέτρησαν κάτι τέτοιο. Τέλος πάντων, είναι κάπως γελοία η ψηφοφορία. Τι θα πει τώρα "καλύτερη ομάδα της χρονιάς"; Ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλει και ψηφίζει όπως να 'ναι, αλλά όπως και να 'χει, μια σημασία για μια ομάδα όπως η Λάρισα την έχει. Αλλά μέχρι εκεί.
xrest Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2007 Mηπως η λαρισα πρεπει να παιξει και λιγο ποδοσφαιρο να παρει αποτελεσματα και να μην εχει σαν αλλοθι συνεχεια την διαιτησια?Σαφως και εχει αδικηθει σε 2-3 ματς αλλα δε παυει να υπαρχει και η αγωνιστικη καθοδος.Σαφες παραδειγμα το μεταξυ μας παιχνιδι στην Ν.Σμυρνη.Που στο 2ο ημιχρονο μια μπαλια δεν μπορουσατε να αλλαξετε.Μια καθοδος που συνεχιζεται θα ελεγα απο περσυ. Βεβαια την ομαδα σου την ξερεις πολυ καλυτερα απο μενα,εγω λεω οτι βλεπω εξω απο τον χορο της ομαδας σου.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δεν υπάρχει καμία κάθοδος, αντιθέτως. Η Λάρισα είναι η ομάδα με τις περισσότερες τελικές προσπάθειες από κάθε άλλη στο πρωτάθλημα (συμπεριλαμβανομένων των ΠΟΚ), κάτι που δείχνει πολύ απλά ότι παίζει καλό ποδόσφαιρο και έχει πολύ καλό κέντρο. Από την άλλη, δείχνει και πολύ σαφώς ότι υπάρχει πρόβλημα στο σκοράρισμα που είναι το βασικό πρόβλημα καθώς και το ότι τα γκολ που δέχεται είναι από αδράνειες - λάθη - γελοιότητες της άμυνας και όχι από κακή οργάνωση. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο εγώ δεν το θυμάμαι έτσι πάντως. ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, τι κάθοδος να υπάρξει από πέρυσι; Η ομάδα πριν 3 χρόνια ήταν στη β' εθνική και από τότε μόνο προς τα πάνω πηγαίνει στην ουσία. Δηλαδή η καλύτερη Λάρισα ήταν πρόπερσι;
The_Edge Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα πάντως που μας ευνόησε η διαιτησία δεν κάνουμε καμμία αναφορά, σωστά?
1980 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα πάντως που μας ευνόησε η διαιτησία δεν κάνουμε καμμία αναφορά, σωστά? για κανε μια αναφορα δεν εχω μαθει αν και ακουσα οτι οι αρειανοι πηγαν να τα σπασουν ολα κατι παιχτηκε.
MiltoZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα πάντως που μας ευνόησε η διαιτησία δεν κάνουμε καμμία αναφορά, σωστά? Ο Δώνης πάντως έκανε αναφορά στην συνέντευξη τύπου. Επειδή λέει φέτος έχουμε καεί κι εμείς από την διαιτησία και θέλω να είμαι δίκαιος , παρ΄ότι οι δικοί μου μου λένε ότι δεν ήταν μπέναλντι θέλω να δω στο βίντεο την φάση για να εκφέρω γνώμη!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Τώρα πάντως που μας ευνόησε η διαιτησία δεν κάνουμε καμμία αναφορά, σωστά? Όταν λέμε μας ευνόησε; Η φάση με το Χαβίτο είναι πεντακάθαρα έξω από την περιοχή. Η φάση με τον Κώτσιο ήταν μέχρι κίτρινη, με τίποτα απ' ευθείας κόκκινη. Στην τελευταία φάση, όλες οι εκπομπές ασχολούνταν με το πρώτο μέρος της φάσης με τον Πάρα, όπου χέρι δεν είναι με τίποτα. Τώρα, στη συνέχεια της φάσης, έχω ακούσει ότι υπάρχει χέρι ΚΑΙ από τον Φωτάκη. Εδώ οι απόψεις που έχω διαβάσει είναι δύο. Πέναλτι ή επιθετικό φάουλ γιατί ο Φωτάκης σπρώχνεται. Δεν έχω δει τη φάση, δεν έχω άποψη και δε φταίω εγώ. Απλά δεν την δείχνουν πουθενά. Ακόμα και εκείνη την ώρα που έγινε ο αγώνας, δείχναν μόνο το πρώτο μέρος. Ο Δώνης όμως, έχει άποψη και όποιος έλεγε "μας έχει πρήξει ο Δώνης, κάτσε να ευνοηθεί η Λάρισα και να δεις που δε θα μιλάει" και είναι μάγκας, ας βγει να πει τώρα ότι τον αδίκησε. http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/Larisa/179277.html Συμφωνώ απόλυτα πάντως με δύο πράγματα: αφενός ότι ο διαιτητής βοηθούσε πολύ το παιχνίδι να παιχτεί καθώς δε σφύριζε τα μικρά φάουλ για ΚΑΜΙΑ από τις δύο πλευρές, πράγμα που μου άρεσε πολύ ακόμα και όταν χάναμε την μπάλα γι' αυτό το λόγο, αγγλική διαιτησία, μπράβο και δεύτερον ότι εμείς όταν μιλάμε για διαιτησία δεν αναφερόμαστε σε μια και δύο φάσεις, αλλά στο σύνολο της απόδοσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Ο Δώνης πάντως έκανε αναφορά στην συνέντευξη τύπου. Επειδή λέει φέτος έχουμε καεί κι εμείς από την διαιτησία και θέλω να είμαι δίκαιος , παρ΄ότι οι δικοί μου μου λένε ότι δεν ήταν μπέναλντι θέλω να δω στο βίντεο την φάση για να εκφέρω γνώμη! Όπως καταλαβαίνεις, το lol δε χρειαζόταν. Είμαι περήφανος τελικά για τον Δώνη, κλείνει στόματα.
KYRIAKOS_GKLEZAKOS Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Εσυ στη Λαρισσα μονο Match διαβαζεις; Στην Αθλητικη Κυριακη το εδειξε πεντακαθαρα οτι ο Φωτακης σηκωνεται σαν τον Superman και βρισκει τη μπαλα με το χερι.
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Χαχα! Σιγά μη δω Αθλητική Κυριακή! Είδα την εκπομπή στο supersport. Το σχόλιο για τη match είναι χαζό και το αντιπαρέρχομαι. Σιγά μη διαβάζω αυτή τη σαβούρα.
MiltoZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Όπως καταλαβαίνεις, το lol δε χρειαζόταν. Είμαι περήφανος τελικά για τον Δώνη, κλείνει στόματα. Το lol δεν πήγαινει στο αν θα εκφέρει γνώμη, αλλά στην καταφανέστατη κουτοπονηριά του και την προσπάθειά του να κερδίσει εντυπώσεις Όσο για την διατησία, απ' ότι φαίνεται η πολύ η γκρίνια άρχισε να αποδείδει καρπούς
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Ε, μα μερικοί δεν είστε ευχαριστημένοι με τίποτα πια! Δε μιλάει = "Χαχα, δε είπε τίποτα ο Δώνης, κουτοπόνηρος" Μιλάει = "Χαχα, τώρα προσπαθεί να κερδίσει εντυπώσεις" ή και εγώ δεν ξέρω τι. Για πες μας τι θα έπρεπε ακριβώς να κάνει ο Δώνης για να σε ευχαριστήσει; Καλά, το τελευταίο σχόλιο είναι απλά απαράδεκτο. Ολοφάνερο ότι δεν είδες τον αγώνα και δεν εμπέδωσες το σχόλιο μου. Η Λάρισα δε διαμαρτυρήθηκε ποτέ για μια φάση. Διαμαρτύρεται για σ-υ-ν-ο-λ-ι-κ-η διαιτησία. Εδώ μιλάμε πολύ απλά για μια κ μόνη φάση. Μερικοί άνθρωποι είστε απλά απίστευτοι.
MiltoZ Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 ή και εγώ δεν ξέρω τι. Για πες μας τι θα έπρεπε ακριβώς να κάνει ο Δώνης για να σε ευχαριστήσει; Θα έπρεπε να μην πετάει σπόντες ότι έχει αδικηθεί "γενικά" από την διατησία την στιγμή που στο συγκεκριμένο ματς ο αντίπαλος έχει φρικτά παράπονα! Και ο Άρης δηλαδή τι φταίει? Εγώ πρωσοπικά χέστηκα αλλά εχει καταντήσει κουραστικό αυτό το πράγμα! Ακόμα και όταν ευνοείται η Λάρισα εμείς πετάμε σπόντες για την διατησία!
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2007 Ε, ναι, όταν έχεις αδικηθεί 9 παιχνίδια, ευνοείσαι σε 1 και συνεχίζεις να παραπονιέσαι, ε ναι φίλε μου, είσαι γκρινιάρης. Τι άλλο θ' ακούσουμε...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.