KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 A. Οταν λες περιμενουμε να αποτυχετε σημαινει οτι πετυχαινετε και τιποτα και απλα περιμενουμε ποτε θα αποτυχετε.Οταν στο επομενο ποστ λες οτι σας κραζουμε σαν κομπλεξικοι απο την κληρωση κιολας σημαινει οτι δεν περιμενουμε ποτε θα αποτυχετε...Τελικα τι κανουμε?Σας κραζουμε απο την αρχη ή περιμενουμε πως και πως ποτε θα αποτυχετε αργοτερα? Β. Αφενος εγω προσωπικα ποτε μου δεν περιμενα στην Ευρωπη τις σφαλιαρες του Ολυμπιακου,ειχα την δικη μου ομαδα μεχρι προσφατα να ασχοληθω και να χαρω...Οσο για το ποιος τρωει σφαλιαρες και περιμενει την Ευρωπη ,ειδα πως απο χτες πως ολοι οι γαυροι θυμηθηκατε το μπασκετ (3 μερες μετα την 20αρα) που τοσα χρονια λεγανε "Ελα μωρε,το μπασκετακι.." Γενικα ρε παιδι μου ο μεσος γαυρος αλλαζει αθλημα 2 φορες την βδομαδα,αναλογα με το που κερδιζει η που χανει ο Ολυμπιακος. Και στο φιναλε εγω περιμενα την Ευρωπη στην μπαλα γιατι εβλεπα οτι μεσα ειχατε οργιασει,τα πεναλτυ δινονταν απο τα αποδυτηρια και μολις περναγατε το Ελληνικο αρχιζει οι πονοι.Μεχρι και νεο αεροδρομιο σας φτιαξαμε αλλα ακομα τον Κοντε και τον μπαγεβιτς θυμαστε.9 σερι συμμετοχες εχετε και μονο μια φορα περασατε απο τα μεγαθηρια Αγιαξ και Κροασια(καλα,την 3η ομαδα δεν την θυμαμαι καν).Στο μπασκετ πως τολματε και μιλατε που τοσα χρονια ειστε στην φαπα μεσα εξω?Που μου μιλαγατε για διαιτησια του Γιαννακοπουλου που περσυ παραλιγο να μην μπειτε στα πλαυ-οφφ?
devil_will_cry Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 @DevilwillcryΕίπα οτι το insomnia δε στερειται επιπέδου καθώς αυτό διαπίστωσα μιλώντας και διαβάζοντας τα γραφόμενα ορισμένων μελών... Παντού υπάρχουν άτομα όλων των επιπέδων.Ατομα που ταιριάζεις και που δε ταιριάζεις... @γαύρους και βάζελους! Η καζούρα μετά από ήττα έχει πλάκα μεταξύ φίλων και ώριμων φιλάθλων... Τα τραβηγμένα επισόδια χαιρέκακων οπαδών δεν είναι καν άξια σχολιασμου. Στο κάτω κάτω με τις ομάδες ασχολείσαι για την πλάκα σου,δε σου δίνουν ψωμί να φας. Πάρει δε πάρει ο γαύρος (η ο βάζελος) το ευρωπαικό, μπορείτε να βρείτε τι θα ωφελήσει εμένα;;; Θα χαρώ δε λέω αλλά μέχρι εκεί...το άλλο πρωί ξανά δουλειά και προβλήματα...[/QUO εγω δεν σου ειπα οτι ειμαι ουτε φανατικος ουτε οπαδος. ουτε θα λυνοντουσταν τα προβληματα μου αν ο αλβερτης σηκωνε την κουπα και επαιρνε το πριμ. ομως την αγαπαω καλως η κακως αυτη την ομαδα και ιδιαιτερα του μπασκετ και οταν βλεπω καποιους ανθρωπους να παλευουν για ενα σκοπο δεν μπορω παρα να ταυτιστω μαζι τους για αυτο το χρονικο διαστημα. οσο για εσας που λετε οτι χαιρεστε επειδη χαιρομαστε εμεις ετσι γινεστε χειροτεροι απο οσους το κανουν γιατι προφανως δεν εχετε ισχυρη προσοπικοτητα και γινεστε υποχειρια της πικρας σας. κοινως δεν ξερετε να διαχειριστειτε τα συναισθηματα σας. και το καζο καλο ειναι πλακα εχει αρκει να μην γινετε κακεντρεχια οπως αυτος που τον ειπα βλαχο γιατι ειναι βλαχος και στερειτε επιπεδου για να τα γραφει αυτα. και δεν θα ξεχασω ποτε τον πειραια να καιγετε οταν εβαζε γκολ ο λιτμανεν μην τα ξεχνατε αυτα.
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 @BOUGAS Ρε φιλε' date='πραγματικα,τα ιδια που κανατε με Λιτμανεν και Αγιαξ τοτε τα κανετε τωρα στο μπασκετ???Εχεισ φαει την που...σφαλιαρα της ζωης σου εδω και 6 χρονια,προλαβες και μερικες την Κυριακη και μιλας??? Μην φοβασαι,εχει αλεες τρεις ψωλ...φαπες στα πλαυ-οφφ Παρακαλω απο μοντερειτορς: εφοσον δεν πεσουν καντιλια,ας μην σβηστει κανενα ποστ μεχρι αυριο...Αν οι γκευ περασουν εγω θα μπω,να ακουσω την χολη και δεν θα μιλησω....Μονο μην τυχει και σαν σταυρωσουν(μερες πουναι) αυριο οι Εβραιοι...ετοιμασου![/quote'] 1)αν δεν περασουμε,δεν εχεις τιποτε απολυτος να μας πεις.εμεις βλεπεις,δεν καβαλαμε καλαμι,δεν το παιζουμε κορυφαιοι,και προπαντον,δεν λεμε οτι ειμαστε τραινο.σε αντιθεση με κατι αλλους,που χθες φαγανε παλτο! 2)γκευ,δεν θα σου πω ποιον να πεις.βρες το μονος σου. 3)μιλανε για λιτμανεν και αγιαξ,αυτοι που οι παιχτες της ομαδας του (αλβερτης,οικονομου),πανηγηριζαν με τους οπαδους της ρεαλ + μπανταλονα? 4)6 χρονια σφαλιαρες?που?στο ποδοσφαιρο? το μπασκετακι ειναι για αυτους που δεν την παλευουν στην μπαλα!και η μπαλα ειναι αυτη που σας καιει,και οχι το μπασκετ-ακι! 5)ναι,το πιθανοτερο ειναι στα πλει οφ,να φαμε λολοφαπα που λες.τουλαχιστον δεν θα ειμαστε πρωταθλητες ευρωπης(73-38 )! 6)για να μαθαινεις,επειδη φαινεσαι μικρος,δεν ειναι 6 χρονια σφαλιαρας,ειναι 8!μην κλεβεσαι μονος σου! τα σεβη μου!
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Απορώ που παραμένει ως έχει το thread...προφανώς για κάτι τέτοια έκλεισε ευθύς εξαρχής το Μπλα Μπλα. Κρίμα... συμφωνω απολυτα μαζι σου φιλε βιπερ. δες ομως τα ποστ,να δεις πιοι ξεκινησαν να προκαλουν. ειχαμε μια πολυ καλη συζητηση,μεχρι που πεταχτικε ο kaiserzone,και προκαλουσε με εκφρασεις:ποσα πεναλτι ο τζορτζεβιτς,κοκκαλης,9/10 με διαιτησια.........κτλ. γνωμη μου ειναι πως ο ΗΑL,το καλυτερο που εχει να κανει ειναι να απαγορευσει το ποδοσφαιρο στο μπλα μπλα.κατι το οποιο ειχα ζητησει πριν 2 μηνες να ανοιξει. τωρα,καταλαβα οτι εκανα λαθος.
Cromb Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 @devilwillcry Ο πειραιάς καιγόταν όταν έβαλε γκόλ ο λιτμανεν, η ομόνια καιγόταν όταν έχανε τελικούς ο γαύρος επι ιωαννίδη, ο θρίαμβος κωλοπετινίτσας είχε πανιγύρι προχτες, με την πτώση της μισητής ομάδας του γειτονικού χωριού, αστραπής αλεποχωρίου στην β ερασιτεχνική κατηγορία...κτλ Αυτές οι συμπεριφορές υπάρχουν και θα υπάρχουν για την εκτόνωση απωθημένων ή οτιδήποτε άλλων ψυχαναγκασμών ορισμένων ανθρώπων... Απλά δε μπορώ να καταλάβω πως συνδέεις την αγάπη για την ομάδα σου με το τι αθλιότητες μπορεί να κάνει ο αντίπαλος... Μη δίνεις σημασία στο κάτω κάτω. Κι εγώ γουστάρω την ομάδα μου, την έχω ακολουθήσει πολλές φορές με φιλαράκια για χαβαλέ και εκτός έδρας, αλλά σιγά μη κάτσω και ασχοληθώ με τους κομπλεξικούς... ούτε καν με ενδιαφέρουν. Εγώ κοιτάω την ομάδα μου, μπορει και να ταυτιστώ μαζί της, χαίρομαι στις νίκες, λυπάμαι στις χαρές...μέχρι εκεί. 'Α και μερικές φορές γελάω με το κόμπλεξ ορισμένων που βγαίνουν να πανιγυρίσουν με την ήττα του αντιπάλου... @buga, bluviper Εγώ διαφωνώ... πιστεύω πως μέσα από τέτοιες συζητήσεις αποκαλύπτεται ο χαρακτήρας και το επίπεδο του καθενός...γνωριζόμαστε καλύτερα στο κάτω κάτω. ;-)
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Είδες για πότε το διόρθωσε? Εγώ πάντως γενικα στην Ευρώπη είμαι με όλες τις Ελληνικές ομάδες σε όλα τα αθλήματα με μία μικρή εξαίρεση: Ακόμα και τούρκοι να παίζουν με το βάζελο' date=' ναι θα υποστηρίζω τους τούρκους.[/quote'] και δεν νομιζω οτι κανεις κατι κακο. ημαρτον ρε παιδια! εδω στην ελλαδα εχουμε καταντησει το μπασκετ και το ποδοσφαιρο εθνικο ζητημα!ημαρτον. πως να υποστιρηξω εγω τον παο στην ευρωπη?να παρει ευρωπαικο και να χαρω που το πηρε? και μετα τι?να ακουω να με κοροιδευουν οτι εχουν 4 και εμεις 1? ΥΓ.σε λιγο θα μας πουνε προδοτες-ανθελληνες.
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Α και μερικές φορές γελάω με το κόμπλεξ ορισμένων που βγαίνουν να πανιγυρίσουν με την ήττα του αντιπάλου... δεν θα το'λεγα κομπλεξ,αλλα χαβαλε.τουλαχιστον απο την πλειοψηφια των φιλαθλον.απλα γελαμε με την πικρα τους,οπως αυτοι με τι δικη μας. δεν θα πλακωθουμε κιολας. εγω δεν εχω κανενα φιλο ολυμπιακο.μονο παναθηναικους. μεχρι και η κοπελα μου εχει πρασινα ματια και ειναι και παναθηναικος. ΥΓ.πως μπωρει καποιος να καταλαβει το επιπεδο του αλλου μεσα απο ενα φορουμ?
Cromb Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 δεν θα το'λεγα κομπλεξ' date='αλλα χαβαλε.τουλαχιστον απο την πλειοψηφια των φιλαθλον.απλα γελαμε με την πικρα τους,οπως αυτοι με τι δικη μας.δεν θα πλακωθουμε κιολας. εγω δεν εχω κανενα φιλο ολυμπιακο.μονο παναθηναικους. μεχρι και η κοπελα μου εχει πρασινα ματια και ειναι και παναθηναικος.[/quote'] Απευθύνομαι στις υπερβολικές συμπεριφορές και όχι στο χαβαλέ... Εννοείται οτι ο χαβαλές πρέπει να υπάρχει..
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δεν φτανει που θα αγορασουμε και τα εισητηρια σας,μιλατε και απο πανω. κατι ακουσα οτι ο femerlink,θα πουλαει ποπ κορν εξω απο το γυπεδο! ισχυει? ΥΓ.και να μην περασουμε,τουλαχιστον καναμε κατα 1 μερα μεγαλυτερη πορεια απο σας!(εσεις ολο για πορειες δεν μιλατε?)
greekboy Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 ΥΓ.και να μην περασουμε,τουλαχιστον καναμε κατα 1 μερα μεγαλυτερη πορεια απο σας!(εσεις ολο για πορειες δεν μιλατε?) αντε τουλαχιστον θα εχουμε καλυτερη πορεια(πιστευω ομως οτι θα περασουμε) κατι ακουσα οτι ο femerlink,θα πουλαει ποπ κορν εξω απο το γυπεδο! γιατι τον ολοι οι αλλοι τι θα κανουν???τις μαζορέτες???ολοι ποπ κορν και μαλλι της γριας θα πουλανε
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 1)αν δεν περασουμε,δεν εχεις τιποτε απολυτος να μας πεις.εμεις βλεπεις,δεν καβαλαμε καλαμι,δεν το παιζουμε κορυφαιοι,και προπαντον,δεν λεμε οτι ειμαστε τραινο.σε αντιθεση με κατι αλλους,που χθες φαγανε παλτο!Ναι το ειδα πως δεν βγαλατε γλωσσα μετα την νικη επι της Σιενα...αλλα μετα ηρθε η Μπαρτσελονα και μετα ειχαμε και της Κυριακης οποτε ειπατε να χαμηλωσετε τον πυχη.Παντως χαιρομαι που δεχεσαι οτι σας εχουμε για τις φαπες...ωραιος 3)μιλανε για λιτμανεν και αγιαξ,αυτοι που οι παιχτες της ομαδας του (αλβερτης,οικονομου),πανηγηριζαν με τους οπαδους της ρεαλ + μπανταλονα?Το ιδιο ειναι σου φαινεται?Βγηκαμε εμεις να πανηγυρισουμε την νικη της Μπανταλονα και της Ρεαλ?Καναμε εμεις ποτε τετοιες γελοιοτητες?Μπορουσαμε να γινουμε εξισου γραφκοι με τους γαυρους οταν φαγατε την 7αρα αλλα ειδες κανενα στον δρομο?Καιγω ειμαι σημερα Μακαμπι αλλα ως εκει,δεν θα βγω να το πανηγυρισω ουτε ειχα σκοπο να στο ετριβα στην μουρη.Και ασε εμενα,για εκεινα τα 22χρονα και 23χρονα τοτε παιδια,που παιζανε μαλιστα στην ομαδα και τρωγανε λεφτα.Ο ενας μαλιστα για να δεις ποσο βαζελος ειναι και υπερανω χρηματων επαιξε στην ομαδα σου.Τοτε μαλλον δεν θα σε πειραζε που ηταν με την Μπανταλονα 4)6 χρονια σφαλιαρες?που?στο ποδοσφαιρο?το μπασκετακι ειναι για αυτους που δεν την παλευουν στην μπαλα!και η μπαλα ειναι αυτη που σας καιει,και οχι το μπασκετ-ακι! Ναι αλλα μου πεταχτηκες εχτες σαν να μην πω τι 10'' αφου εληξε το ματς,ετσι?Αλλα ξεχασα,ειναι οι 2 ωρες που επιτρεπεται να μιλαμε για μπαλα.Αραγε την περιοδο '93-'98 ελεγες τα ιδια?Η τελικα πρεπει ολη η Ελλαδα να ασχολειται με το αθλημα που καθε φορα περνει το Ελληνικο πρωταθλημα ο Ολυμπιακος?5)ναι,το πιθανοτερο ειναι στα πλει οφ,να φαμε λολοφαπα που λες.τουλαχιστον δεν θα ειμαστε πρωταθλητες ευρωπης(73-38 )!Xαχα,αυτο ειναι το καλυτερο επιχειρημα που πιπιλατε,"Ναι,αλλα 35 δεν μας εχετε ριξει ποτε".Εχετε φαει εδω και 3 χρονια την 30αρα και την 20αρα της ζωης σας,μεσα εξω,ειδατε να σηκωνουμε τιτλο μεσα στην εδρα σας(κατι που δεν εχετε δει ποτε) και λετε την ιδια βλακεια μια ζωη...Λοοολ,ειναι τελειως αξιοθρηνητο6)για να μαθαινεις,επειδη φαινεσαι μικρος,δεν ειναι 6 χρονια σφαλιαρας,ειναι 8!μην κλεβεσαι μονος σου!Για να μαθεις,επειδη δεν φαινεσαι αλλα ΕΙΣΑΙ μικρος(ειμαι 27,αληθεια ποσο εισαι?) μας εχει κοψει το σερι η ΑΕΚ το 2002.Εγω βλεπεις δεν σφετεριζομαι τιτλους αλλων.Οποτε η αληθεια ειναι 4+3...παντως καλα εκανες και ειπες 8,οπως φαινεται το φετινο το εχεις ξεγραψει
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 μεχρι που πεταχτικε ο kaiserzone,και προκαλουσε με εκφρασεις:ποσα πεναλτι ο τζορτζεβιτς,κοκκαλης,9/10 με διαιτησια........ Δεν θυμαμαι να ξεκινησα να χρησιμοποιω ονοματα,υβρεις,προσβολες.Δεν αποκαλεσα κανενα "μαλακα" αν και πολλοι μου δωσαν το πατημα.Αν δεν αντεχεις να διαβαζεις αυτα που λεει ολη η Ελλαδα εκτος απο τον Τακη και τον Αλεκο τοτε μαλλον καταλαβαινεις πως μαλλον δικαια τα λεμε,αλλιως δεν θα σε πειραζαν
devil_will_cry Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 1)αν δεν περασουμε' date='δεν εχεις τιποτε απολυτος να μας πεις.εμεις βλεπεις,δεν καβαλαμε καλαμι,δεν το παιζουμε κορυφαιοι,και προπαντον,δεν λεμε οτι ειμαστε τραινο.σε αντιθεση με κατι αλλους,που χθες φαγανε παλτο!2)γκευ,δεν θα σου πω ποιον να πεις.βρες το μονος σου. 3)μιλανε για λιτμανεν και αγιαξ,αυτοι που οι παιχτες της ομαδας του (αλβερτης,οικονομου),πανηγηριζαν με τους οπαδους της ρεαλ + μπανταλονα? 4)6 χρονια σφαλιαρες?που?στο ποδοσφαιρο? το μπασκετακι ειναι για αυτους που δεν την παλευουν στην μπαλα!και η μπαλα ειναι αυτη που σας καιει,και οχι το μπασκετ-ακι! 5)ναι,το πιθανοτερο ειναι στα πλει οφ,να φαμε λολοφαπα που λες.τουλαχιστον δεν θα ειμαστε πρωταθλητες ευρωπης(73-38 )! 6)για να μαθαινεις,επειδη φαινεσαι μικρος,δεν ειναι 6 χρονια σφαλιαρας,ειναι 8!μην κλεβεσαι μονος σου! τα σεβη μου![/quote'] για να καταλαβεις ποσο μικρος εισαι κατι το οποιο του αποδιδεις υποκοριστικο στην συγκεκριμενη περιπτωση το μπασκετ το χρησιμοποιεις για να πικρανεις τον αλλον. κοινως χρησιμοποιεις καθε μεσο για να επιτυχεις τον σκοπο σου που δεν ειναι αλλος απο το να πικαρεις τον αλλον αλλα τελικα τον εαυτο σου μειωνεις. αν ψαχνεις να δεις ποιος δεν την παλευει δεν χρειαζετε να κοιταξεις μακρια την απαντηση θα την βρεις μεσα σου.
adi32 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 (Οι 35 ποντοι ηταν επι παντοδυναμιας σας και αυτο εχει μεγαλη σημασια) Εμεις δεν εχουμε κανενα προβλημα να παραδεχτουμε οτι για μερικα χρονια εχουμε παρατησει το μπασκετ και δικαιως χαναμε τοσα χρονια δεν τα ριχνουμε ουτε σε διαιτησιες ουτε σε παραγκες ουτε σε τιποτα Καποιοι αλλοι δεν εχουν καταλαβει οτι η ομαδα τους ειναι παρατημενη και ζουν με ονειρα ευρωπαικων φορεσιων τησ Αθλητικης Ηχους προσπαθωντας να δικαιολογησουν τα αδικαιολογητα
Bougas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 προτεινω να τον κανουμε μασκοτ του φορουμ!εχει πολυ γελιο ο ανθρωπας! 1)δεν ειναι το ιδιο να νικας τον <υποτιθεμενο> πρωταθλητη ευρωπης<με κοψιμο βρανκοβιτς>,και το ιδιο μια ομαδα διαλημενη,σβησμενη,παρατημενη στο ελεος του κοκκαλη. 2)ειτε πρωταγωνιστουμε στο μπασκετ,ειτε στο πολο,ειτε καπου αλλου,το αθλημα ειναι 1.η ΜΠΑΛΑ.αυτο σας καιει φιλε καισερ.ιδου και η γνωμη των βαζελων: 3)ποτε νικησαμε την σιενα.η μαλλον,ποτε παιξαμε με τη σιενα και δεν το κερουμε? 4)δεν σας εκοψε κανενα σερι η αεκ.ο στεφαν ρισασε σας το εκοψε,αχρηστοι!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.