Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για τους διαιτητές, συμφωνώ! και επειδή ένας στημένος διαιτητής,δε θα σφύριζε ποτέ κάτι τόσο κραυγαλέο, τι μένει?

ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ(επόπτης) ΗΛΙΘΙΟΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΣ!

δεν ξέρω τι με ενοχλεί παραπάνω!

Να παραδεχθώ ότι είναι ηλιθιοι κ ανίκανοι, ή ότι είναι στημένοι?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εμένα φέτος μου μπήκαν ψύλλοι στ' αυτιά για στήσιμο, αλλά με τις πράξεις τους με πείθουν ότι είναι ηλίθιοι. Τι να πω...

Δημοσ.
Μάλλον πρέπει να αφήσετε τα ευχέλαια κατά μέρος και να πάρετε το Γενάρη έναν επιθετικό που να μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αν δεν ενισχυθεί η Λάρισα τώρα που έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες, πότε θα ενισχυθεί να κάνει το ένα βήμα παραπάνω; Κρίμα που δεν νικήσατε τη Ζενίτ εκείνο το βράδυ, τώρα θα υπήρχαν και άλλοι λόγοι για ενίσχυση.

Ξέρεις κανέναν επιθετικό που να έχει όρεξη να παίξει στην Ελλάδα και μάλιστα στη Λάρισα εκεί που βρίσκεται βαθμολογικά μ' αυτά και με τα άλλα; Για πες να ρίξω ένα τηλέφωνο στον Πηλαδάκη :-) Μάλλον κανέναν παγκίτη θα πρέπει να βρούμε, όπως ήταν και ο Μπακαγιόκο (ο οποίος με μισή καρδιά ήρθε και μ' αυτά που είδε θα θέλει να σηκωθεί να φύγει).

Δημοσ.

Για να προσπαθήσω να σας βγάλω από το σκοτάδι που σας έχουν ρίξει τα αθηναϊκά ΜΜΕ :P (αστειεύομαι)

http://aelnews.gr/content/view/1640/2/

να προσθέσω:

http://aelnews.gr/content/view/1636/2/

και για να μην ξεχνιόμαστε, 8/10 παραπομπές σε αγώνες της Λάρισας! Γιούπι!

http://aelnews.gr/content/view/1651/2/

Δημοσ.

φετος φιλε μου οτι νικες βαθμους εχουμε παρει στο ουεφα ειναι μονο εκτος. :)

Σοσο-Πανιωνιος 0-2

Χελσιμποργκ-Πανιωνιος 1-1

Αουστρια -Πανιωνιος 0-1

Δημοσ.
gang ειναι κονσερβα αυτο που δειχνει το μεγκα.Το ματς εχει τελειωσει πριν απο λιγο.0-1

α οκ κατάλαβα..

Δημοσ.

Ωραίος ο Πανιώνιος. Στο δεύτερο ημίχρονο που είδα έπαιξε μπαλάρα αλλά δεν έμπαινε η μπάλα με τίποτα. Πάντα τέτοια :-)

Δημοσ.

Αποσπάσματα από:

http://aelnews.gr/content/view/1660/2/

Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ψηφοφορία που έγινε και ολοκληρώθηκε, οι πέντε ομάδες που υπερίσχυσαν είναι η Εθνική μπάσκετ Ανδρών, η Εθνική μπάσκετ Εφήβων, η Εθνική ποδοσφαίρου Ανδρών, η Εθνική ποδοσφαίρου Νέων και το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μεταξύ τους θα προκύψει η κορυφαία ομάδα.

Όμως, στην έκτη θέση της λίστας με τους ψήφους, συναντάμε την Κυπελλούχο Ελλάδας ΑΕΛ η οποία συγκέντρωσε 178 πόντους και ήταν ο καλύτερος σύλλογος, καθώς ξεπέρασε και τον Ολυμπιακό που τερμάτισε έβδομος, λαμβάνοντας συνολικό 171 ψήφους.

Σε ό,τι αφορά την κατηγορία του κορυφαίου προπονητή, εκεί συναντάμε δύο τεχνικούς του μπάσκετ και τρεις του ποδοσφαίρου. Εξʼ αυτών, οι τρεις είναι ομοσπονδιακοί και δύο συλλόγων. Παναγιώτης Γιαννάκης, Ότο Ρεχάγκελ και Νίκος Νιόπλιας, προπονητής που οδήγησαν τις εθνικές ομάδες Ανδρών σε μπάσκετ και ποδόσφαιρο, αλλά και εκείνη των Νέων στη μπάλα, σε μεγάλες επιτυχίες.

Επιπλέον, εκτός από τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς που οδήγησε τον μπασκετικό Παναθηναϊκό στην κατάκτηση των τριών τίτλων, υποψήφιος νικητής είναι και ο Γιώργος Δώνης.

Έχει αρχίσει να με παραξενεύει η συμπεριφορά των δημοσιογράφων.

By the way, ξέρετε τι έγινε με την ΚΕΔ και τους Άγγλους κριτές της διαιτησίας, έτσι; ;) Αχ, που είναι όλοι εκείνοι που μου εξηγούσαν πόσο υπερβολικός είμαι και πόσο παρωπίδες έχω, που;

Πάντως η φετινή χρονιά είναι καλύτερη από την περσινή. Μας πηδάνε, αλλά υπάρχει και λίγο συναίσθημα :)

Δημοσ.
Είναι χαρακτηριστικό ότι μετά την ψηφοφορία που έγινε και ολοκληρώθηκε, οι πέντε ομάδες που υπερίσχυσαν είναι η Εθνική μπάσκετ Ανδρών, η Εθνική μπάσκετ Εφήβων, η Εθνική ποδοσφαίρου Ανδρών, η Εθνική ποδοσφαίρου Νέων και το μπάσκετ του Παναθηναϊκού. Μεταξύ τους θα προκύψει η κορυφαία ομάδα.

Όμως, στην έκτη θέση της λίστας με τους ψήφους, συναντάμε την Κυπελλούχο Ελλάδας ΑΕΛ η οποία συγκέντρωσε 178 πόντους και ήταν ο καλύτερος σύλλογος, καθώς ξεπέρασε και τον Ολυμπιακό που τερμάτισε έβδομος, λαμβάνοντας συνολικό 171 ψήφους.

Δεν περιμέναμε τα βραβεία του 2007 για να μάθουμε πόσο αντι-Ολυμπιακοί είναι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι. Κάποτε ο Ολυμπιακός έπαιρνε ντάμπλ με 10 βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα, και στην ψηφοφορία τις μισές ψήφους από την εθνική ομάδα ανσάμπλ (αν και θα έπρεπε να χαιρόμαστε που τόσοι πολλοί δημοσιογράφοι ασχολούνται με το ανσάμπλ... :P)
Δημοσ.
Δεν περιμέναμε τα βραβεία του 2007 για να μάθουμε πόσο αντι-Ολυμπιακοί είναι οι περισσότεροι δημοσιογράφοι.

Πού είναι ρε παιδιά οι αντιολυμπιακοί; Δείξτε μου και μένα να αρχίσω να τους παρακολουθώ τα παλικάρια γιατί πήξαμε στους δημοσιογράφους που μας ενημερώνουν για τις πορδές του Γκαλέτι.

Και εκτός από αντιολυμπιακοί, είναι και αντιαεκτζήδες και αντιπαναθηναϊκοί; Όλοι οι δημοσιογράφοι Λάρισα υποστηρίζουν έτσι; Γι' αυτό θάβουν όλα τα θέματα που μας αφορούν.

Κάποτε ο Ολυμπιακός έπαιρνε ντάμπλ με 10 βαθμούς διαφορά στο πρωτάθλημα, και στην ψηφοφορία τις μισές ψήφους από την εθνική ομάδα ανσάμπλ

Αυτό θα έπρεπε να προβληματίζει.

Δημοσ.

Ψαχνω ενα λογο που να μου φερουν ως δικαιολογια οτι δεν θα πουν την ομαδα του τριπλ-κραουν τελικα και δεν μπορω να σκεφτω(γιατι με τοσες Εθνικες σιγα μην βγαλουν εμας 1ους, τι καναμε μωρε?Απλα πηραμε οτι τροπαιο επαιζε)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...