Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τελικά πόσο δίκιο έχουν όλοι όσοι βρίζουν τους δημοσιογράφους για την κάλυψη των ομάδων εκτός Αθήνας;

http://www.voetbalzone.nl/doc.asp?uid=51915

(όποιος ξέρει ολλανδικά αν μπορεί να πει και τι άλλο λέει πέραν του τίτλου).

Αυτό δήλωσε ο Φαν Γκαλ για τη Λάρισα.

Αν είχε κάνει την ίδια δήλωση για αεκ, παο ή ολυμπιακό θα ήταν πρωτοσέλιδο. Τώρα, ούτε μια γραμμή σε ένα site.

Ευχαριστώ! Αισθάνομαι μια δικαίωση.

Και για να καταλάβεις το μέγεθος του προβλήματος, αφού έψαξα σε 3 sites να βρω την είδηση μεταφρασμένη, τελικά την βρήκα στο 4ο, όπου η μετάφραση ήταν...

http://www.sport24.gr/html/ent/506/ent.208506.asp

Ήταν η καλύτερη ομάδα που αντιμετωπίσαμε τη φετινή χρονιά και στο ΟΥΕΦΑ και στο πρωτάθλημα μαζί με τον Άγιαξ και την Αϊντχόφεν

Το οποίο σημαίνει ότι ήμασταν ισάξιοι με Άγιαξ και Αϊντχόφεν και όχι καλύτεροι. Βέβαια υπάρχει τρόπος να διαβαστεί και σωστά η παραπάνω πρόταση, αλλά πιο σωστά και ξεκάθαρα θα ήταν αν έγραφαν "συμπεριλαμβανομένων και των Άγιαξ, Αϊντχόφεν".

Το google μου έκανε την παρακάτω μετάφραση για την Ολλανδική σελίδα:

Louis van Gaal had been predicted in advance, but was still satisfied after. Everton won a difficult victory over Larissa and did it a big step toward overwintering in the UEFA Cup. It remained Alkmaarders for the 32nd time in a row without defeat in European football. "This is the best team that we have so far this season have played against", was the coach of AZ at the end. "Including Ajax and PSV, but AZ has played tonight very mature and earned wins. The Greeks were incredibly strong between the lines. "

"As a result we had a lot of patience. That seems easy to say afterwards, but I said it before the game and during rest. Ultimately, we waited until the last quarter. Larissa lacks only scoring ability, but that we lack at Everton this season also. "

Record

"I told my players beforehand that the record is important. Because today we have not lost, they turned part of the history of AZ. They are now in the history books of AZ. I am proud of that. And those are my players. I am convinced. "

Waterman

It is unclear whether Boy Waterman Sunday can play in the league against FC Twente. The goalie got injured against Larissa to his upper leg. Waterman, who left after half hour replaced by Sergio Romero, late Friday to further investigate.

Δημοσ.

ΥΓ. Την ειρωνεία να την ερμηνεύσω ως κόμπλεξ;

Δημοσ.

Εμένα το συμπέρασμα μου από τον αγώνα της λάρισας είναι ότι εκτός από τον μπακαγιόκο το χάος. Δεν έβαζε γκολ η λάρισα χθες ένα αιώνα να έπαιζε.

Κατά τα άλλα ήταν αρκετά καλή..

Δημοσ.

Καλά, τα προβλήματα της Λάρισας είναι εμφανή.

Υπάρχει πρόβλημα στο ότι δεχόμαστε αστεία γκολ στην άμυνα, το οποίο δεν ξέρω πως λύνεται. Απλά περιμένουμε να σταματήσει. Πιστεύω όμως ότι κυρίως είναι θέμα ψυχολογίας νικητή.

Υπάρχει πρόβλημα στο να μετατρέπουμε τις ευκαιρίες μας σε γκολ. Χαρακτηριστικά αναφέρω ότι είμαστε η ομάδα με το καλύτερο δημιουργικό παιχνίδι (δηλαδή τις περισσότερες τελικές προσπάθειες) στο ελληνικό πρωτάθλημα, πάνω από ΑΕΚ, ΠΑΟ, Ολυμπιακό, κάτι το οποίο οφείλεται κατά τη γνώμη μου στο εξαιρετικό κέντρο (όταν τα έλεγα εγώ στην αρχή της χρονιάς ότι φέτος θα έχουμε το καλύτερο κέντρο, όλοι γελούσανε, ΧΑ!). Παρόλα αυτά, δεν έχουμε σκοράρει τόσες πολλές φορές.

Το τελευταίο πρόβλημα, είναι ότι δεν υπάρχει βάθος στην ομάδα. Πέρα από την αρχική 11άδα, άντε να μπορούν άλλες 3 αλλαγές να σταθούν στην ομάδα.

Το καλό όμως, είναι ότι υπάρχουν πολλοί πιτσιρικάδες (Μπουκοβάλας, Λαμπρόπουλος, Πάρα, Μουνιόθ, Βεργώνης κ.α.), από τους οποίους κάποιοι θα εξελιχθούν στην πορεία, οπότε η ομάδα θα αποκτήσει τους παίχτες που λείπουν.

Βέβαια αυτά δε θα τα κρίνω από χθες, γιατί ΟΚ, με την Αλκμάαρ παίζαμε, προφανώς δεν είναι εύκολο να σκοράρεις εναντίον της, μέσα στην έδρα της (χθες σπάσανε ρεκόρ, με το να είναι αήττητοι εντός έδρας επί 32 παιχνίδια σε ευρωπαϊκούς αγώνες). Σπάσαμε το ρεκόρ της Μπλάκμπερν που ήταν αήττητοι επί 15 παιχνίδια πριν παίξουν μαζί μας, αλλά μέχρι εκεί.

Δημοσ.

Αν μου εξηγήσεις μια δεύτερη εκδοχή, μπορεί και να τη σκεφτώ. Εκτός αν θεωρείς ότι ο van Gaal είναι κανένας τυχάρπαστος που δεν ξέρει τι λέει, οπότε ξαναγυρνάμε στα περί κόμπλεξ.

Δημοσ.
Αν μου εξηγήσεις μια δεύτερη εκδοχή, μπορεί και να τη σκεφτώ. Εκτός αν θεωρείς ότι ο van Gaal είναι κανένας τυχάρπαστος που δεν ξέρει τι λέει, οπότε ξαναγυρνάμε στα περί κόμπλεξ.

Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά με τα επικοινωνιακά παιχνίδια του van Gaal. Προτιμώ να γράψω καμιά μ@λακία να περάσει η ώρα. Άμα είναι να τα παίρνεις όλα τόσο σοβαρά είναι δικό σου πρόβλημα, εσύ χαλάς την ζαχαρένια σου.

Δημοσ.
Δεν θα κάτσω να ασχοληθώ σοβαρά με τα επικοινωνιακά παιχνίδια του van Gaal.

Α, ΟΚ. Δεκτότατον.

Για μια στιγμή νόμιζα ότι είσαι υπέρμαχος της φιλοσοφίας που έχει προάγει ο Ολυμπιακός στην Ελλάδα "μια ομάδα είναι καλή όταν έχει καλές μονάδες, όχι καλό σύνολο", κάτι που είναι περίεργο να προωθείται στην Ελλάδα ακόμα και μετά το θρίαμβο της Πορτογαλίας.

KWSN, του χρόνου β' εθνική.

Δημοσ.

Και εγώ μετά απο χρόνια βλέπω να έχουμε 5-6 δυνατές ομάδες στην Ελλάδα που να μπορούν να χτυπήσουν οποιονδήποτε στην Ελλάδα, ειδικά όταν παίζουν εντός έδρας.

Αγροτικός Αστέρας ( ρεσιτάλ τα παλικάρια ),

Άρης

Πανιώνιος

ΑΕΛ

Παο

Αεκ

ΟΣΦΠ

Βέβαια, αυτό αποδεικνύεται και απο τις τρελές προκρίσεις στην Ευρώπη, δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο πράγμα (!)

Δημοσ.

Ρε παιδιά, αυτοί οι άτιμοι οι διαιτητές, τι πίνουν και δε μας δίνουν, δε μπορώ να καταλάβω. Είδατε τι offside έδωσε ο άλλος στο ΟΦΗ-Λάρισα; Τραγικά πράγματα. Τριπλάρει ο άλλος έναν παίκτη πετώντας την μπάλα μπροστά του, πίσω από την άμυνα, την ξαναπαίρνει ο ίδιος, και δίνει offside επειδή υπήρχε ένας παίχτης offside μερικά μέτρα παραδίπλα! Είναι τρελοί οι άνθρωποι, δεν πατάνε! Ο ίδιος επόπτης δίνει offside σε παίχτη που ΟΧΙ ΜΟΝΟ δεν ήταν, αλλά δε διεκδικεί και τη μπάλα, ο διαιτητής κάτι φάουλ με τα μάτια απίστευτα και η λήξη του παιχνιδιού έγινε τη στιγμή που γινόταν σέντρα κοντά στο κόρνερ. Τι στο καλό; Επειδή ο αγώνας γινόταν στη Κρήτη, λες να τους έδωσαν τίποτα οι Ζωνιανοί;

Κατά τα άλλα, the same my little Pantelis, the same my Pantelis. Άπειρες ευκαιρίες, μηδέν γκολ. Πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να κάνουμε ευχέλαιο.

Δημοσ.

Μάλλον πρέπει να αφήσετε τα ευχέλαια κατά μέρος και να πάρετε το Γενάρη έναν επιθετικό που να μπορεί να βάλει τη μπάλα στα δίχτυα. Αν δεν ενισχυθεί η Λάρισα τώρα που έχει δείξει ότι έχει δυνατότητες, πότε θα ενισχυθεί να κάνει το ένα βήμα παραπάνω; Κρίμα που δεν νικήσατε τη Ζενίτ εκείνο το βράδυ, τώρα θα υπήρχαν και άλλοι λόγοι για ενίσχυση.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...