Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αίσχος πραγματικά..!

Όλοι παίρνουν βέβαια. Να βγουν όλοι και να το πουν δεν γίνεται, δεν θα μείνει κανείς να τρέχει.

Δεν παίρνουν όλοι, και είναι θέμα επιλογής και αξιοπρέπειας. Πόσα μετάλλια έχουν κερδίσει στο στίβο οι Δανοί ή οι Ελβετοί ή ακόμα και οι Γερμανοί; Προτιμάνε να μην κερδίσουν παρά να ντοπαριστούν. Και αν ντοπαριστεί κάποιος το κάνει μεμονωμένα, όχι όπως εδώ που ο ίδιος ο Τζέκος ομολόγησε ότι είχε προτείνει στον Λιάνη οργανωμένο σχέδιο ντοπαρίσματος (με τον κωδικό Κόροιβος), κι αντί να πάει φυλακή παρέμεινε προπνητής αθλητών.

Δημοσ.
Δεν παίρνουν όλοι, και είναι θέμα επιλογής και αξιοπρέπειας. Πόσα μετάλλια έχουν κερδίσει στο στίβο οι Δανοί ή οι Ελβετοί ή ακόμα και οι Γερμανοί; Προτιμάνε να μην κερδίσουν παρά να ντοπαριστούν. Και αν ντοπαριστεί κάποιος το κάνει μεμονωμένα, όχι όπως εδώ που ο ίδιος ο Τζέκος ομολόγησε ότι είχε προτείνει στον Λιάνη οργανωμένο σχέδιο ντοπαρίσματος (με τον κωδικό Κόροιβος), κι αντί να πάει φυλακή παρέμεινε προπνητής αθλητών.

Συγνώμη παρεξήγηση. Εννοώ από τους "πρωταθλητές".

Δημοσ.
Μήπως είμαστε χειρότεροι και από την Ανατολική Γερμανία;
Κάτι τέτοιο αναρωτιέμαι κι εγώ όταν βλέπω ότι η επιβράβευση για ένα μετάλλιο είναι μια θέση στις ένοπλες δυνάμεις. Αυτά που έκαναν οι Σοβιετικοί και οι Ανατολικογερμανοί στην περίοδο του ψυχρού πολέμου, εμείς τα κάνουμε στον 21ο αιώνα.
Δημοσ.

αυτα που γραφουν για τον κεντερη ειναι βλακειες. ο λογος που τον δωσανε πριν την ολυμπιαδα ειναι αλλος και εχει να κανει με συμφεροντα. φυσικα δεν μπορω να γραψω τι εγινε.

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγώ, πάλι, δεν μπορώ να φανταστώ ότι θα με κατηγορούσε κάποιος ότι είμαι κλέφτης και απατεώνας και θα δεχόμουν να συμβιβαστώ με δυο χρόνια αναστολή μπας και σώσω την "καριέρα" μου. Ποια καριέρα, την κατεστραμένη;

Δεν ξέρω αν ο Λάντις έκλεψε στο Γύρο της Γαλλίας (αν μου έδιναν πέντε λεπτά και μου ζητούσαν να τα ποντάρω θα τα έβαζα στο "ναι") αλλά τουλάχιστον το τραβάει μέχρι τέλους. Αυτό το κουκούλωμα με τον Κεντέρη και τη Θάνου ήταν ό,τι χειρότερο.

Δημοσ.

εγινε χοντρο σκηνικο. απλα πληροφοριακα το ποτε θα σπασει ενα παγκοσμιο ρεκορ το αποφασιζουν οι εταιριες. αυτο.

Δημοσ.

Η Τζόουνς έστω και αφού την πιάσανε είχε την αξιοπρέπεια να ζητήσει συγγνώμη και να επιστρέψει το μετάλλιο.

Δεν νομίζω. Σε προηγούμενο χρόνο, είχε αρνηθεί δύο φορές ,εμφατικά, ότι δεν χρησιμοποιούσε αναβολικά. Όταν είσαι υπό ανάκριση δύο φορές, λες ψέματα, και μετά αφού σε έχουν στριμώξει, παραδέχεσαι ότι ήσουν doped για να γλυτώσεις βαρύτερη ποινή, τότε όχι...καμμία αξιοπρέπεια...

Το ζήτημα είναι ότι το χρήμα, όσο κάνει το κόσμο να γυρίζει, άλλο τόσο τον διαφθείρει.Και από τη στιγμή που ο αθλητισμός ενεμπλάκει μέσω της διαφήμισης και ακολούθως μέσω των ακριβών επαγγελματικών συμβολαίων, το παιχνίδι βρώμισε...

Κάποτε ήταν η φανέλα και ο εγωισμός, τώρα (στις περισσότερες περιπτώσεις) είναι το contratto..

Δημοσ.

Πρόταση «βόμβα» για ξένους και κοινοτικούς ετοιμάζει η Σούπερ Λίγκα!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Σύμφωνα με πληροφορίες, η Σούπερ Λίγκα ετοιμάζει πρόταση προς την ΕΠΟ, ώστε οι ποδοσφαιριστές από την Αφρική, την Καραϊβική και τον Ειρηνικό ωκεανό, να λογίζονται ως κοινοτικοί και όχι πλέον ως ξένοι!

Η διοργανώτρια αρχή αναμένεται να ζητήσει την εφαρμογή της συνθήκης του Κοτονού, η οποία και εγκρίθηκε πρόσφατα από την ισπανική ομοσπονδία. Φυσικά, η απόφαση από κει και πέρα δεν είναι καθαρά και μόνο θέμα της ΕΠΟ, αλλά και της πολιτείας, καθώς δεν αφορά μόνο το ποδόσφαιρο, αλλά γενικότερα όλους τους εργαζομένους.

Όπως και να ʽχει, πάντως, μιλάμε για μια πρόταση-επανάσταση, που αν τελικά ισχύσει, τότε αναμένεται να επηρεάσει ποικιλοτρόπως το άθλημα στη χώρας μας. Εν αναμονή των εξελίξεων...

Πηγή

Πως σας ακουγεται παιδια; Θα γεμισουμε φθηνα ταλεντα;

Δημοσ.

Άμα θέλουν ταλέντα δεν τους κάνουν όλους κοινοτικούς να τελειώνουμε;

Τι διαφορά έχουν οι βραζιλιάνοι ας πούμε με τους αφρικανούς .. ;

Δημοσ.

Ε, το έχουνε γαμήσει τελείως με τους κοινοτικούς. Ποια ακριβώς η λογική να θεωρείται ένας αφρικανός κοινοτικός; Ποτέ δεν το κατάλαβα. Αν είναι έτσι, να θεωρούνται και οι Ινδοί κοινοτικοί, μιας και κάποτε ήταν υπό αγγλική κατοχή. Αν θέλουν ας άρουν τελείως τον περιορισμό των ξένων να τελειώνουμε.

Δημοσ.

Μη πλακώνεστε ρε παιδιά.Έτσι θα απολαμβάνουμε πλέον ποδοσφαιριστές όπως ο 7ος γιος του Bob Marley ή του Mandela και δεν θα ανησυχούμε αν έχουμε θέσεις κλπ.:lol:

Δημοσ.

Από τη μια η UEFA ψάχνει να βρει τρόπους να αυξήσει τον αριθμό τον γηγενών ποδοσφαιριστών και από την άλλη οι δικοί μας θέλουν να έχουν μόνο ξένους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Πάντως, δεδομένων των δυσκολιών που αντιμετωπίζει η Αγγλία σε επίπεδο εθνικής ομάδας λόγω της κυριαρχίας των αλλοδαπών στο πρωτάθλημά της (δεν της φταίει μόνο αυτά, αλλά παίζει ρόλο) πιστεύω ότι καλό θα ήταν να υπάρχει ένα minimum συμμετοχής γηγενών ποδοσφαιριστών. Αν μελλοντικά την πατήσει και καμία Ισπανία, Γαλλία (δύσκολο οι δεύτεροι, έχουν ένα κάρο πρώην αποικίες που τους τροφοδοτούν με παίκτες αξίες) ίσως και να μπει κάποιος φραγμός.

Δημοσ.

Εμένα δεν μ αρέσει το σκεπτικό σου να έχουμε γηγενείς με σκοπό να τροφοδοτούμε την εθνική ομάδα. Μ αρέσει να έχουμε έλληνες στις ομάδες μας, απλώς γιατί οι ομάδες μας είναι ελληνικές. Και σαν αποτέλεσμα θα γίνει και αυτό που λες, να τροφοδοτούμε δηλαδή και την εθνική μας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...