Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν η εκπομπή του Δημήτρη Σταρόβα και του Μάκη Προβατά Αλλαξομπαλιές που έχει κάθε βράδυ στην Ερα Σπορτ 22:00 με 24:00 σταμάτησε; Ξέρει κανείς τι έγινε;

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Δε νομίζω να σταμάτησε, απλώς πάντα όταν έχει αγώνα εκείνη την ώρα αναβάλλεται. Όπως τώρα με την εθνική.

Ναι το ξέρω αυτό. Απλώς κάτι ανέφερε κάποιος ακροατής στο Τρίτο Μάτι και δεν το έπιασα καλά...

Δημοσ.
Ναι το ξέρω αυτό. Απλώς κάτι ανέφερε κάποιος ακροατής στο Τρίτο Μάτι και δεν το έπιασα καλά...

Βασικά με τόσα που έλεγαν (ειδικά ο προβατάς) δεν αποκλείω και να τους έκοψαν. Ειδικά τώρα που είναι και εκλογές..

Δημοσ.

παιδια καποιες ερωτησεις εχω να κανω σχετικα με την super league

-με ποια λογικη 2 ομαδες,παοκ και αρης διωχνουν τον προπονητη απο την πρωτη αγωνιστικη?

-πως ειναι δυνατον στο ντερμπι το γηπεδο να μην ειναι γεματο ενω εδω και μια βδομαδα να μας λενε οτι τα εισητηρια εχουν εξαντληθει?

-τα γηπεδα της τουμπας και το παγκρητηριο το δεκεμβριο πως θα ειναι?θα αρμεγουν οι γελαδες?

-οι οπαδοι του παοκ ειναι εμπρηστες?

-πως ειναι δυνατον να μην εχει γινει συλληψη αυτου που σκοτωσε τον οπαδο του παναθηναικου?

-ο γκαλετι λετε να ματιασε τον λεοντιου?

-ποτε θα ειναι ετοιμες οι ελληνικες ομαδες?θα περασει και ο σεπτεμβριος και θα εχουν παιξει ενα επισημο παιχνιδι.

-γιατι ο φερερ οταν χανει αρχιζει τις μαλακιες για χαμηλο μπατζετ?δεν το ηξερε απο πριν?

Δημοσ.
Ξέρει κανείς αν η εκπομπή του Δημήτρη Σταρόβα και του Μάκη Προβατά Αλλαξομπαλιές που έχει κάθε βράδυ στην Ερα Σπορτ 22:00 με 24:00 σταμάτησε; Ξέρει κανείς τι έγινε;

Πήγαν στο sportime fm μόλις το είδα τυχαία :

http://www.sportime.gr/articles_inside.asp?article_id=58453

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά, υπάρχει κάποιος διαγωνισμός για την πιό gay εμφάνιση ομάδας;

Και καλά, ας πούμε ότι αυτό το πορτοκαλο-σιέλ της Μαρσέιγ έχει κάτι ενδιαφέρον, το ροζ της Σεβίλης τι το ωραίο έχει;

Πως πας να παίξεις στο Νόου Κάμπ σε ματς που θα δει όλος ο πλανήτης με ροζ εμφανίσεις;

Φαντάζεστε να είχε εμφανιστεί Ελληνική ομάδα με τέτοια χρώματα; :lol:

OM_MINIKIT3_BD_AH1684.jpg

g11182marti.jpg

Δημοσ.

Σε τέσσερα χρόνια από τώρα, η Μπαρτσελόνα αναμένεται να αγωνίζεται στο πλήρως ανακαινισμένο «Καμπ Νου». Οι ιθύνοντες του συλλόγου της Καταλονίας και ο Βρετανός αρχιτέκτονας Νόρμαν Φόστερ, με αφορμή τη συμπλήρωση 50 ετών από την κατασκευή του γηπέδου, παρουσίασαν το βράδυ του Σαββάτου το σχέδιο ανακαίνισής του, το οποίο είναι εμπνευσμένο από τον Καταλανό αρχιτέκτονα Αντόνιο Γκαούντι, ο οποίος δεν βρίσκεται πλέον στη ζωή.

Το νέο «Καμπ Νου» θα είναι εξωτερικά κατασκευασμένο με κεραμικά πλακάκια στα χρώματα του εμβλήματος του συλλόγου (μπλε, μοβ, κόκκινο, κίτρινο), ενώ θα τοποθετηθεί στέγαστρο που θα καλύπτει το σύνολο των θέσεων των θεατών. Η χωρητικότητα του, αναμένεται νʼ αυξηθεί κατά 10.000 θέσεις, φτάνοντας συνολικά τις 109.000. Βελτιώσεις θα υπάρξουν στα αποδυτήρια και στις αίθουσες VIP, ενώ ο αριθμός των τουαλετών και των ανελκυστήρων για τη μετακίνηση των θεατών στα υψηλότερα διαζώματα, θα αυξηθεί.

http://www.e-soccer.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=1956&Itemid=1

Το γήπεδο θα γίνει διαστημικό!!! :)

post-72865-129062952163_thumb.jpg

Δημοσ.

Αυτός μου φαίνεται έχει χάσει την μπάλα. Μετά από τα όργια που έκανε πριν από λίγο καιρό...ερωτεύτηκε μια κοπελίτσα (τραγουδίστρια) που έγινε γνωστή μέσα από το Super Idol της Πορτογαλίας!

http://www.sport24.gr/html/ent/662/ent.197662.asp

Δημοσ.

fields%20-%20campnou%20-%20new.jpg

Ρόδα τσάντα και κοπάνα και μαρσάρω τη Husqvarna

κι οι μπαρμπάδες στις διαβάσεις τρέχουν μη τους πάρω σβάρνα.

Φοράω το δερμάτινο και τη see-through φανέλα

και κάνω μια κωλιά μπροστά στη Barbarella.

Μου λέει το γκομενάκι μου "Give a bit a MMM to me"

της λέω ασ' τα εγγλέζικα και μπαίνω στο ζουμί

πάμε να κουνηθούμε κάτω απ' τη ντίσκο μπάλα

τώρα που ο D.J. μιξάρει "κολεγιάλα".

Δημοσ.
fields%20-%20campnou%20-%20new.jpg

Ρόδα τσάντα και κοπάνα και μαρσάρω τη Husqvarna

κι οι μπαρμπάδες στις διαβάσεις τρέχουν μη τους πάρω σβάρνα.

Φοράω το δερμάτινο και τη see-through φανέλα

και κάνω μια κωλιά μπροστά στη Barbarella.

Μου λέει το γκομενάκι μου "Give a bit a MMM to me"

της λέω ασ' τα εγγλέζικα και μπαίνω στο ζουμί

πάμε να κουνηθούμε κάτω απ' τη ντίσκο μπάλα

τώρα που ο D.J. μιξάρει "κολεγιάλα".

Kalair είσαι κορυφαίος :mrgreen::mrgreen::mrgreen:....Όντως είναι σαν την "BARBARELLA"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...