1980 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 hahaha, min anaveis fwties.. k ligo parapanw ta idia legame!!cheers δεν εχω διαβασει τα παραπανω απλα ξερω οτι μολις πεσει η γιουναιτεντ πανω στην μιλαν θα εχουμε κλαμα απο τον κριστιανο παλι. ειπαμε ειναι μαφια αυτη ομαδα.
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Α ρε ΝΕΤ. Ωραία η μετάδοση. Μέχρι που μας έδειχνε σε replay (για να το χωνέψουμε καλά) πως (προσέξτε εδώ) βγήκαν οι παίχτες του Ολυμπιακού από το λεωφορείο! Ξετρελάθηκα. Και στο κάτω κάτω, είμαστε πλέον πρώτοι στη βαθμολογία και μάλιστα δύο βαθμούς παραπάνω από αυτές τις δύο ομάδες. Δεν αξίζουμε ένα σεβασμό; Άντε, ΑΕΛ γερά, πρωτάθλημα ξανά, όπως το '88, ΑΕΛ σ' αγαπώ, και για σένα ζω. Στο τσεπάκι το 'χουμε. Νομίζω ότι οι άλλες ομάδες έχουν μείνει πολύ πίσω στην κούρσα του πρωταθλήματος και η διαφορά δεν καλύπτεται.
Mijithroulis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Περιμενε να παιξει και η ΑΕΚ παιδι του καμπου και μετα τα λεμε... Η προφητεια ολοκληρωνεται, πηρα πτυχιο, εβγαλα διπλωμα, αρχισα να χανω βαρος, το μονο που μενει ειναι να παρει και πρωταθλημα η ΑΕΚ...
DIMITRISG Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Λουα Λουα ! Αν και δεν ειμαι φιλος του Ολυμπιακού, μου άρεσε ο Λούα Λουα. Ευχαριστήθηκα να τον βλεπω να παιζει μπαλα.
21century Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 0-0 ειναι δικαιο αποτελεσμα. Μαλλον γιατι ειχαμε την σκια των πυρκαγιων και των εκλογων...Ο νοων νοειτο...
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Περιμενε να παιξει και η ΑΕΚ παιδι του καμπου και μετα τα λεμε... Η προφητεια ολοκληρωνεται, πηρα πτυχιο, εβγαλα διπλωμα, αρχισα να χανω βαρος, το μονο που μενει ειναι να παρει και πρωταθλημα η ΑΕΚ... Ψιτ... και εγώ πήρα πτυχίο φέτος, βγάζω δίπλωμα στον επόμενο μήνα (θα είχα βγάλει ήδη αν δεν είχα πάθει τη ηλίθια αρρώστια μου που με κράτησε όλο τον Αύγουστο με πυρετό) και άρχισα να χάνω βάρος (ξεκίνησα 125 κιλά τον Απρίλιο και χθες το πρωί είδα στη ζυγαριά 99. Διψήφιος!). Οπότε πρόσεχε ποιον αφορά η προφητεία! Πάντως θα περιμένω να παίξει και η ΑΕΚ. Σοβαρά πάντως, εμένα μου φάνηκαν πολύ καλές οι δύο ΠΟΚομάδες. Ειδικά ο Ολυμπιακός, πιστεύω ότι θα κάνει πολύ καλή πορεία. Αν είχε και καλύτερη κλήρωση στο τσουλου θα πίστευα ότι θα τα πήγαινε και εκεί καλά, αλλά δυστυχώς οι αντίπαλοι δεν αφήνουν πολλά περιθώρια. Του χρόνου όμως που θα έχει δέσει η ομάδα θα μπορούσε να τα πάει καλά ακόμα και μ' αυτές τις ομάδες αντιπάλους. Ελπίζω μόνο να μην υπερισχύσει η ελληνική νοοτροπία και διώξουν πάλι όλους τους παίχτες το καλοκαίρι γιατί πχ το μόνο που κατάφεραν είναι το double και έχασαν 3-0 από τη Ρεάλ στην Ισπανία. Ο ΠΑΟ φάνηκε επίσης σε καλή κατάσταση, αλλά ρε παιδιά ο προπονητής μου φάνηκε πως έκανε ΑΘΛΙΕΣ κινήσεις. Ο Λεοντίου μπακ; Από την αρχή του παιχνιδιού είπα "πάει, από εκείνη την πλευρά ο Γκαλέτι θα κάνει πάρτι". Ήμουν σίγουρος ότι αργά η γρήγορα θα έφτιαχνε γκολ. Και είχα δίκιο, έγιναν πολλές ευκαιρίες, αλλά παίχτηκε μόνο ένα ημίχρονο. Στο β' δεν έγινε παιχνίδι, μιλάμε για πάνω από 10 λεπτά καθυστερήσεις και οι διαιτητές έδωσαν 3 (!!!!) εκ των οποίων παίχτηκαν τα 2. Εμείς συζητάγαμε και λέγαμε "θα δώσει το κλασικό 5άρι ή θα τους κόψει τους διαιτητές και θα δώσουν παραπάνω;" και όταν είδαμε το 3 λυθήκαμε στα γέλια. Απίστευτο απλά. Μετά έκανε αλλαγή τον Μάτος για να βάλει τον επιθετικό πωςτονλένε. Πού πας ρε φίλε; Με το ζόρι ελέγχεις το κέντρο με 4 παίχτες και πας να παίξεις με 3; Τελικά έπαιξε και με 2 δηλαδή, αλλά εκεί είχε κάποιο νόημα. Γενικά η τακτική του ΠΑΟ στο β' ημίχρονο ήταν 50-50 και όποιος το πάρει (κυρίως στο τέλος). Kaizer managerα, το ξέρεις το 4-2-4, έτσι δεν είναι; Μεγαλύτερη απογοήτευση από τον ΠΑΟ (και η μόνη μάλλον, οι άλλοι τα πήγαν καλά, συμπεριλαμβανομένου του Λεοντίου που απλά έπαιζε σε θέση που δε του ταίριαζε καθόλου) ήταν ο Μάντζιος. Έπαιζε; Δεν έπαιζε; Δεν μπορούσα να καταλάβω. Ο Ολυμπιακός τα πήγε γενικά καλά. Δε θυμάμαι κάποιον που να έκανε άσχημο παιχνίδι. Ίσως άξιζε περισσότερο τη νίκη, κυρίως όμως γιατί είχε καλύτερη τακτική και περισσότερη όρεξη (η επιθετική τριπλέτα φάνηκε πολύ δυνατή και αποφασισμένη). Αυτάάάάά... Από τους χθεσινούς αγώνες που είδα, πιο έτοιμη φάνηκε η Ξάνθη (και όχι γιατί νίκησε), πολύ καλός ο Πανιώνιος, σωστότατη τακτική, απλά χρειάζεται χρόνο, αλλά θα κάνει σίγουρα πολύ καλή πορεία αν δεν έχει ατυχία, ο Άρης μια απ' τα ίδια με πέρυσι, μας ζάλισαν όλο το καλοκαίρι με τις μεταγραφές που έκανε και σαχλαμάρες. Αν περιμένει ο Άρης από τις μονάδες και τις ατομικές ενέργειες να φτιάξει ομάδα, γελιέται. Όταν είσαι μικρός (ή μικρομεσαίος τέλος πάντων ή ακόμα και μεγαλομεσαίος) βασίζεσαι στην ομαδικότητα και όχι στις τρίπλες των Ισπανών. Γενικά ο Άρης απ' ότι κατάλαβα θα δοκιμάσει 20 παίχτες, σε όσους βγουν οι τρίπλες θα τους κρατήσει, σε όσους όχι θα τους διώξει και θα φέρει άλλους. Δέσιμο, ποτέ. Πιστεύω κακή νοοτροπία που δε θα έχει αποτελέσματα. Απλά έχει το θετικό που έχει και η Λάρισα, ότι όταν παίζει στην έδρα του έχει 12 παίχτες, οπότε εκεί θα αποδώσω την καλή πορεία της ομάδας πέρυσι και φέτος αν επαναληφθεί. Ο ΠΑΟΚ έτσι κι έτσι. Λίγο καλύτερος από πέρυσι, αλλά όχι αρκετός για ΠΑΟΚ ακόμα. Υπομονή, περάσαν πολλά αυτοί εκεί.
johnyboy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Η Σεβίλη πάλι δίδαξε ομαδικό ποδόσφαιρο.Μια χαρά έπαιξε η Αεκ.Αναρωτιέμαι πια ομάδα θα την σταματήσει φέτος.Με τέτοιο ρόστερ μπορεί να κάνει rotation χωρίς καν να μειωθεί η αποτελεσματικότητα της στο γήπεδο.Δεν μου έρχεται καμία ομάδα στο μυαλό που να έχει τόσους πολλούς και ισάξιους παίχτες.Την βλέπω να σηκώνει καμιά κούπα και να την αφιερώσουν στον Puerta.Τώρα θα μου πείτε το πάω μακριά αλλά απο την άλλη είναι και τρελοί αυτοί εκεί δεν ξέρεις ποτέ που θα σταματήσουν.
1980 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 δειτε γεωργιου που τα λεει χυμα ρε. απατη ολα. μην ξαναπατησει κανεις στην μπαλα.
antreaslam Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ποιος φωστήρας του ελληνικού πρωταθλήματος, έβαλε την ίδια ώρα με το παο-οσφπ, το ατρόμητος- λεβαδειακός (το οποίο έκοψε το συγκλονιστικό νούμερο των 564 εισητηρίων)!!!! Αυτό πάει να πει οργάνωση! ΥΓ:υπερομάδα η σεβίλλη, και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί υπήρχαν χανουμια που ήταν αισιοδοξα (παρεπιπτόντως, μια χαρά μου φάνηκε χθες η αεκ)
Super Moderators Snoob Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 ΥΓ:υπερομάδα η σεβίλλη, και πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί υπήρχαν χανουμια που ήταν αισιοδοξα (παρεπιπτόντως, μια χαρά μου φάνηκε χθες η αεκ) Πολύ καλή ήταν, αλλά υπερομάδα δε θα την έλεγα, ειδικά έχοντας δει το ματς με ομάδα των κυβικών της, τη Μίλαν. Βέβαια, έκανε όργια με τη Ρεάλ νωρίτερα, αλλά αυτά ήταν π.Π. και επειδή η εξήγηση των σπάνιων καρδιακών παθήσεων ξυπνά τον κυνικό μέσα μου το αφήνω εδώ. Εγώ τη χάρηκα την αισιοδοξία των φίλων της ΑΕΚ και πιστεύω ότι σε κάποια πράγματα δικαιώθηκαν. Το χτύπησε το παιχνίδι όσο μπορούσε, έχασε από μια γρηγορότερη και ποιοτικότερη ομάδα, ντροπή δεν είναι και τουλάχιστον ο Φερέρ δε δήλωσε ότι πάνε για κούπα.
1980 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Πολύ καλή ήταν, αλλά υπερομάδα δε θα την έλεγα, ειδικά έχοντας δει το ματς με ομάδα των κυβικών της, τη Μίλαν. Βέβαια, έκανε όργια με τη Ρεάλ νωρίτερα, αλλά αυτά ήταν π.Π. και επειδή η εξήγηση των σπάνιων καρδιακών παθήσεων ξυπνά τον κυνικό μέσα μου το αφήνω εδώ. Εγώ τη χάρηκα την αισιοδοξία των φίλων της ΑΕΚ και πιστεύω ότι σε κάποια πράγματα δικαιώθηκαν. Το χτύπησε το παιχνίδι όσο μπορούσε, έχασε από μια γρηγορότερη και ποιοτικότερη ομάδα, ντροπή δεν είναι και τουλάχιστον ο Φερέρ δε δήλωσε ότι πάνε για κούπα. γιατι ξερεις εσυ καμια ομαδα που να μην περνει ντοπα? περνα μια βολτα απο το μιλανελο. μεχρι και στο σκακι πλεον περνουν εφεδρινες τι ψαχνεις να βρεις.
johnyboy Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Στο παιχνίδι με την Μίλαν η Σεβίλη είχε ταξιδέψει ένα σορό φορές.ήρθε Αθήνα για το ματς με Αεκ πήγε πάλη πίσω για τον puerta μετά πήγε για το ματς μς την Μίλαν.Ε δεν είναι και λίγο αυτό.Και έχασε και έναν απο τους ποδοσφαιριστές της.Ε δεν πέρασε και λίγα.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ποιος φωστήρας του ελληνικού πρωταθλήματος, έβαλε την ίδια ώρα με το παο-οσφπ, το ατρόμητος- λεβαδειακός (το οποίο έκοψε το συγκλονιστικό νούμερο των 564 εισητηρίων)!!!! Αυτό πάει να πει οργάνωση! Γιατί, ποιος σκέφτηκε να παίξουν 6 ακόμα ομάδες 2 μόλις ώρες πριν τον μόνο αγώνα που ενδιαφέρει το ελληνικό έθνος και ήταν ολοφάνερο ότι θα απασχολούσε με ρεπορτάζ ( ;! ) και σχολιασμούς το σύνολο των ελληνικών ΜΜΕ; Εδώ που τα λέμε, ποιος σκέφτηκε να παίξουν κι άλλες ομάδες στο πρωτάθλημα δεν έχω καταλάβει.
konnak Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Εχμ, Manuel είσαι λίγο off πάλι. Ο Αντρέας φαντάζομαι εννοεί ότι τα λίγα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λεβαδειακός οφείλονται στο ότι πολλοί ντόπιοι που θα πήγαιναν είτε πήγαν στην Λεωφόρο είτε έμειναν σπίτι τους για να δουν το ντέρμπι, ενώ θα ήθελαν να πάνε στο γήπεδο να δουν την αγαπημένη τους τοπική ομάδα. Δεν βγάζουν όλοι σπυράκια όταν ακούνε τις λέξεις Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός όπως εσύ, ούτε εκστασιάζονται να βλέπουν ντέρμπι Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα ή Πανθεσσαλικός - Θύελλα Βοτονοσίου (χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα σου). Αυτό που δεν καταλαβαίνω με σένα ρε παιδί μου είναι το εξής: εδώ δεν μπορούμε πλέον να παρακολουθήσουμε τους αιώνιους με το θέαμα που παρουσιάζουν (θα προτιμήσω έναν αγώνα ξένου πρωταθλήματος), μου κάνει εντύπωση ότι συνεχώς να υπερμάχεσαι τα "μικρά" ντέρμπι και τις μικρές ομάδες. Προσωπικά δεν έχω κάτι με μαζί τους, αλλά δεν αντέχω την κακοποίηση της μπάλας που βλέπω σε παιχνίδια ομάδων χαμηλότερης ποιότητας. Εδώ έχω αρχίσει να βαριέμαι τα ντέρμπι και τα παιχνίδια των ομάδων μας στα κύπελλα ευρώπης (αν και πάντα η αντίπαλη ομάδα είναι ικανή να χαρίσει συγκινήσεις -βλέπε ΑΕΚ-Σεβίλλη π.χ.). Ελπίζω να καταλάβεις τι εννοώ και να μην σου βγει πάλι στάση άμυνας.
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Ο Αντρέας φαντάζομαι εννοεί ότι τα λίγα εισιτήρια του Ατρόμητος-Λεβαδειακός οφείλονται στο ότι πολλοί ντόπιοι που θα πήγαιναν είτε πήγαν στην Λεωφόρο είτε έμειναν σπίτι τους για να δουν το ντέρμπι, ενώ θα ήθελαν να πάνε στο γήπεδο να δουν την αγαπημένη τους τοπική ομάδα. Βασικά ξεχνάω ότι τις υπόλοιπες μικρομεσαίες ομάδες αυτοί που τις υποστηρίζουν έχουν και δεύτερη ομάδα. Έχω συνηθίσει το "μοναχά Λάρισα". Πρόσφατα το έμαθα αυτό σε μια έρευνα, ότι δηλαδή μόνο στη Λάρισα (εξαιρούνται φυσικά ΠΑΟΚ, Άρης, δε μιλάμε γι' αυτούς αλλά για Ξάνθη, Ατρόμητο και λοιπούς) δεν έχουμε δεύτερη ομάδα. Οπότε ήταν πράγματι άκυρο το ποστ μου. Δεν βγάζουν όλοι σπυράκια όταν ακούνε τις λέξεις Παναθηναϊκός, Ολυμπιακός όπως εσύ Βασικά δε βγάζω σπυράκια, απλά δε μ' ενδιαφέρουν. Ε, με τον Ολυμπιακό έχω η αλήθεια είναι μια σχέση μίσους, αλλά αυτό είναι γιατί μου χαλάει το πρωτάθλημα με τα στησίματα και την απαράδεκτη έδρα του. ούτε εκστασιάζονται να βλέπουν ντέρμπι Αστέρας Τρίπολης - Λάρισα ή Πανθεσσαλικός - Θύελλα Βοτονοσίου (χωρίς να θέλω να μειώσω την ομάδα σου). Ε, ναι ρε παιδιά, εσείς δεν εκστασιάζεστε, αλλά εδώ ήμασταν 30.000 άνθρωποι που δε δίνουμε δεκάρα για το ποιος θα πάρει το ντέρμπι και ήμασταν κολλημένοι στα ραδιόφωνα μας και ακούγαμε μέσα από τα παράσιτα τι γίνεται. Αυτό που δεν καταλαβαίνω με σένα ρε παιδί μου είναι το εξής: εδώ δεν μπορούμε πλέον να παρακολουθήσουμε τους αιώνιους με το θέαμα που παρουσιάζουν (θα προτιμήσω έναν αγώνα ξένου πρωταθλήματος), μου κάνει εντύπωση ότι συνεχώς να υπερμάχεσαι τα "μικρά" ντέρμπι και τις μικρές ομάδες. Προσωπικά δεν έχω κάτι με μαζί τους, αλλά δεν αντέχω την κακοποίηση της μπάλας που βλέπω σε παιχνίδια ομάδων χαμηλότερης ποιότητας. Εδώ έχω αρχίσει να βαριέμαι τα ντέρμπι και τα παιχνίδια των ομάδων μας στα κύπελλα ευρώπης (αν και πάντα η αντίπαλη ομάδα είναι ικανή να χαρίσει συγκινήσεις -βλέπε ΑΕΚ-Σεβίλλη π.χ.). Κοίταξε, πολύ απλά και ξεκάθαρα. Έχω αγάπη για την ομάδα μου. Δε μ' ενδιαφέρει αν παίζει καλά. Δεν πηγαίνω στο γήπεδο για το θέαμα. Πηγαίνω γιατί μου αρέσει το παιχνίδι. Μου αρέσει να βλέπω δύο ομάδες που θέλουν να κερδίσουν και το διεκδικούν. Δε με ενδιαφέρουν οι τρίπλες και τα ψαλίδια. Μ' ενδιαφέρει η τακτική, μ' ενδιαφέρει να βλέπω την ομάδα μου να παίζει. Στεναχωριέμαι όταν χάνουμε, χαίρομαι όταν κερδίζουμε, όπως και να παίξουμε. Όταν παίζω σκάκι με τον φίλο μου, έχω αγωνία και θέλω να κερδίσω. Δε με νοιάζει που ούτε εγώ ούτε ο φίλος μου δεν είμαστε ο Κασπάροφ. Δε μ' ενθουσιάζει στο ελληνικό πρωτάθλημα το ποδόσφαιρο καμίας ομάδας. Όταν παίζει η ΑΕΛ είμαι με κομμένη την ανάσα και η καρδιά μου χτυπάει σαν ταμπούρλο για 2 ώρες. Όλα τα άλλα που συμβαίνουν στο πρωτάθλημα με ενδιαφέρουν πολύ λιγότερο και μόνο για λόγους ανταγωνισμού. Πολύ απλά, αν η ΑΕΛ ήταν στη β' εθνική, δε θα ήξερα ποιος πήρε το πρωτάθλημα ούτε ότι έχει ντέρμπι αυτή την Κυριακή ούτε τους παίχτες του ΠΟΚ, ούτε τίποτα (όπως και συνέβη άλλωστε, όταν παίζαμε στη β' δεν είχα ιδέα). Θα ήξερα όμως τους παίχτες και το σύστημα που παίζει ο ΠΑΣ Γιάννενα (που τώρα δεν τα ξέρω). Το ότι κάθομαι και υπερασπίζομαι το ποδόσφαιρο των μικρών ομάδων, μάλλον συμβαίνει γιατί δεν αντέχω τα φαινόμενα του τύπου που συνέβησαν την Κυριακή (μιλάω για τη μη μετάδοση του αγώνα, ώστε να δούμε σε ριπλέι πως κατέβηκαν οι παίχτες από το λεωφορείο, καθώς και πως κατέβηκαν από τα λεωφορεία τα τελευταία 20 χρόνια). Με τη λογική που περιγράφεις (ή μάλλον που υποθέτεις ότι έχουν όλοι οι φίλαθλοι), παρακολουθώ μόνο ξένα παιχνίδια (αγγλικό, ισπανικό, ιταλικό πρωτάθλημα). Ελπίζω να μην ήμουν πολύ αμυντικός
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.