Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτα μπλου,συμφωνα μαζι σου.Βασικα εξαρχης πιστευα οτι δεν διορθωνομαστε(και τον εαυτο μου μεσα βαζω) οταν αναβουν τα αιματα.Προτινω η απλα να το δεχτουμε και να συνεχισει ετσι ή να ξανακλεισει το Μπλαμπλα

Δημοσ.
Κοιτα μπλου,συμφωνα μαζι σου.Βασικα εξαρχης πιστευα οτι δεν διορθωνομαστε(και τον εαυτο μου μεσα βαζω) οταν αναβουν τα αιματα.Προτινω η απλα να το δεχτουμε και να συνεχισει ετσι ή να ξανακλεισει το Μπλαμπλα

Μπορούμε να προσπαθήσουμε λίγο να δείξουμε ένα επίπεδο.... γιατί τα παρατάς τόσο εύκολα;;;:)

Εξάλλου το επίπεδο του καθενός φαίνεται όταν ανεβαίνουν τα αίματα... και δε νομίζω οτι το insomnia στερείται επιπέδου...

Δημοσ.
Μπορούμε να προσπαθήσουμε λίγο να δείξουμε ένα επίπεδο.... γιατί τα παρατάς τόσο εύκολα;;;:)

Εξάλλου το επίπεδο του καθενός φαίνεται όταν ανεβαίνουν τα αίματα... και δε νομίζω οτι το insomnia στερείται επιπέδου...

δεν νομιζεις οτι στερειτε επιπεδου???? δωσε εσυ το ελευθερο και θα δεις τι εχει να γινει εδω μεσα.εχει μαζευτει τοσο κομπλεξ και κακια εδω μεσα που αυτοι ειναι ικανοι να αρχισουν να βριζουν μανες οικογενειες σπιτια κοπελες και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις. εδω ρε o moderator που υποτιθετε οτι ειναι επιλεγμενος για τις αρετες του(εδω γελαμε ετσι, που τις ειδατε τις αρετες ενος ανθρωπου μεσω του ιντερνετ) και βγαινει και λεει οτι πηρε χαρα που μας απεκλεισε η tau καταλαβαινεις ποσο κομπλεξικος ειναι ο ανθρωπος. πονεμενος μαλλον. και ας μου ριξει μπαν εγω αυτο που θελω θα το πω . οταν καποιος αντλει χαρα απο την λυπη του αλλου ειναι κομπλεξικος χαιρεκακος και στερειτε παιδειας εγω αυτο εχω μαθει στην ζωη μου μπορει να ειμαι και λαθος δεν ξερω αλλα εγω αυτο νοιωθω. εγω που ημουν στο γηπεδο πικραθικα τοσο πολυ που μου ηρθε ζαλαδα και εμετος απο την πικρα. δεν μπορω να ακουω καποιον να χαιρεται γιαυτο.τι να πω σημαδια των καιρων.

Δημοσ.
edw re o moderator poy hpotithete oti einai epilegmenos kai bgainei kai leei oti phre xara poy mas apekleise h tau katalabaineis poso komplexikos einai o anthropos. ponemenos mallon. kai as moy rixei kai ban egw ayto poy thelw na pw tha to pw. otan kapoios antlei xara apo thn lyph toy alloy anthropoy einai komplexikos xairekakos kai stereite paideias egw ayto exw mathei sthn zwh moy mporei na eimai kai lathos den xerw alla egw ayto niwthw. egw poy hmoyn sto ghpedo pikrathika toso poly poy moy hrthe zalada kai emetos apo thn pikra. den mporw na akoyw kapoion na xairete giayto.ti na pw.

Ναι, είμαι γαύρος άρα και κομπλεξικός, χαιρέκακος, πονεμένος, στερούμαι παιδείας κλπ.

Ευτυχώς εσείς είστε ανώτεροι άνθρωποι και ποτέ δεν χαίρεστε με τις αποτυχίες των άλλων (aka 7άρες, 5άρες, 0-5-23 και άλλα τέτοια).

(κατά βάθος ο LL είναι γαύρος και δεν το ξέρει :P)

ΥΓ: Κρίμα που το post σου είναι σε greeklish και θα σβηστεί από τον επίσης γαύρο (άρα κομπλεξικό) paredwse ;)

Δημοσ.
ΥΓ: Κρίμα που το post σου είναι σε greeklish και θα σβηστεί από τον επίσης γαύρο (άρα κομπλεξικό) paredwse ;)

Είδες για πότε το διόρθωσε? :mrgreen:

Εγώ πάντως γενικα στην Ευρώπη είμαι με όλες τις Ελληνικές ομάδες σε όλα τα αθλήματα με μία μικρή εξαίρεση: Ακόμα και τούρκοι να παίζουν με το βάζελο, ναι θα υποστηρίζω τους τούρκους. Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου έχει μείνει η εικόνα του βρωμοαλβέρτη και του Οικονόμου (που έφαγε ψωμι στο γάυρο) στο Τελ Αβίβ που πανυγήριζαν σαν τρελοί όταν χάσαμε στον τελικό από την Μπανταλόνα. Ήμουν που ήμουν αντιβάζελος από τότε είμαι ένα παραπάνω και δεν κολλάω να το πω όπως μερικοί βάζελοι "αντικειμενικοί" που κρυφοχαίρονται για να μην παρεξηγηθούν. Αλλά μια ζωή λαγοί... :P

Δημοσ.

ρε παιδια πλακα κανουμε το ειπαμε

μια μερα πλακα δικαιολογειται οταν ο αλλος κοκορευεται μερα νυχτα για πορειες τρενα ευρωπαικες φορεσιες

απο κει και περα τελος η πλακα σταματαει εκει

καποιοι αλλοι βαζουν ακομα τα γκολ του Σουκερ και της Γιουβε

Δημοσ.

Εγώ πάντως γενικα στην Ευρώπη είμαι με όλες τις Ελληνικές ομάδες σε όλα τα αθλήματα με μία μικρή εξαίρεση: Ακόμα και τούρκοι να παίζουν με το βάζελο, ναι θα υποστηρίζω τους τούρκους. Δεν ξέρω για σας αλλά εμένα μου έχει μείνει η εικόνα του βρωμοαλβέρτη και του Οικονόμου (που έφαγε ψωμι στο γάυρο) στο Τελ Αβίβ που πανυγήριζαν σαν τρελοί όταν χάσαμε στον τελικό από την Μπανταλόνα. Ήμουν που ήμουν αντιβάζελος από τότε είμαι ένα παραπάνω και δεν κολλάω να το πω όπως μερικοί βάζελοι "αντικειμενικοί" που κρυφοχαίρονται για να μην παρεξηγηθούν. Αλλά μια ζωή λαγοί... :P

Το αυτό...

Μία από τα ίδια.Καθώς δε θα ξεχάσω τη πίκρα που έφαγα με τον Κόντε στο 1-1 με τη γιουβέντους και τα πανηγύρια με κροτίδες,βεγγαλικά κτλ κάποιων βάζελων που έμεναν παραδίπλα...

Δημοσ.

Ξαφνικά οι βάζελοι γίνατε πολύ ευαίσθητοι και δεν αντέχετε την καζούρα... ξεχνάτε οτι είστε οι κατ εξοχήν οπαδοί που περιμένετε την αποτυχία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο τσ.λιγκ για να βγείτε με πρωτοσέλιδα για καρνάβαλους κλόουν πόρνες της Ευρώπης κλπ

Δημοσ.
Ξαφνικά οι βάζελοι γίνατε πολύ ευαίσθητοι και δεν αντέχετε την καζούρα... ξεχνάτε οτι είστε οι κατ εξοχήν οπαδοί που περιμένετε την αποτυχία του Ολυμπιακού στην Ευρώπη στο τσ.λιγκ[/b'] για να βγείτε με πρωτοσέλιδα για καρνάβαλους κλόουν πόρνες της Ευρώπης κλπ

Μπραβο ρε γιγαντα,και ελεγα τι ειμαστε...εχεις δικιο,εχουμε φαει τετοια σφαλιαρα στην Ευρωπη που δεν αντεχουμε τις επιτυχιες σας και πραγματι,καθε φορα-και ειναι αρκετες αυτεσ,οχι μαλακιες τωρα-που κανετε κατι καλο στην Ευρωπη περιμενουμε πως και πως να αποκλειστειτε γιατι εμεις ειμαστε για φαπες...Να ακομα θυμαμαι που ειχαμε βγει και πανηγυριζαμε για τον Λιτμανεν και τοτε που μας βοηθησε η Μπαρτσα και κρατησε το 3-1 και γενικα βγαζουμε ενα κομπλεξ ρε παιδι μου.

Δημοσ.
Μπραβο ρε γιγαντα,και ελεγα τι ειμαστε...εχεις δικιο,εχουμε φαει τετοια σφαλιαρα στην Ευρωπη που δεν αντεχουμε τις επιτυχιες σας και πραγματι,καθε φορα-και ειναι αρκετες αυτεσ,οχι μαλακιες τωρα-που κανετε κατι καλο στην Ευρωπη περιμενουμε πως και πως να αποκλειστειτε γιατι εμεις ειμαστε για φαπες...Να ακομα θυμαμαι που ειχαμε βγει και πανηγυριζαμε για τον Λιτμανεν και τοτε που μας βοηθησε η Μπαρτσα και κρατησε το 3-1 και γενικα βγαζουμε ενα κομπλεξ ρε παιδι μου.

Μίλησα για επιτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη??? Αυτό που λέω είναι ότι εσείς βγάζετε χολή πρίν καν γίνει το παιχνίδι και απο την κλήρωση των ομίλων λέτε για πάρτυ των ομάδων που έχουν στον όμιλο τον Ολυμπιακό

Δημοσ.

Ε,καποιο δικαιωμα θα εχετε δωσει και εσεις

Και φυσικα ξερεις οτι τωρα πας να τα γυρισεις ετσι?Αυτο που εκανα κουουτ καμια σχεση με αυτο που και καλα λες τωρα...

Δημοσ.

@Devilwillcry

Είπα οτι το insomnia δε στερειται επιπέδου καθώς αυτό διαπίστωσα μιλώντας και διαβάζοντας τα γραφόμενα ορισμένων μελών... Παντού υπάρχουν άτομα όλων των επιπέδων.Ατομα που ταιριάζεις και που δε ταιριάζεις...

@γαύρους και βάζελους!

Η καζούρα μετά από ήττα έχει πλάκα μεταξύ φίλων και ώριμων φιλάθλων...

Τα τραβηγμένα επισόδια χαιρέκακων οπαδών δεν είναι καν άξια σχολιασμου.

Στο κάτω κάτω με τις ομάδες ασχολείσαι για την πλάκα σου,δε σου δίνουν ψωμί να φας. Πάρει δε πάρει ο γαύρος (η ο βάζελος) το ευρωπαικό, μπορείτε να βρείτε τι θα ωφελήσει εμένα;;; Θα χαρώ δε λέω αλλά μέχρι εκεί...το άλλο πρωί ξανά δουλειά και προβλήματα...

• Super Moderators
Δημοσ.
@γαύρους και βάζελους!

Η καζούρα μετά από ήττα έχει πλάκα μεταξύ φίλων και ώριμων φιλάθλων...[...]

Φυσικά έχει πλάκα. Αν κερδίσει ο Θρύλος σε κανά καλό ματς' date=' στέλνω υβριστικότατα e-mail σε ένα φιλαράκι που'ναι βαμμένος βάζελος. Αν χάσουμε, ξέρω τι λάβω. Ρίχνουμε όχι απλά καντήλια αλλά ολόκληρα κωδωνοστάσια.

Κανείς εκ των δύο δεν παρεξηγείται φυσικά. :)

Στο κάτω κάτω με τις ομάδες ασχολείσαι για την πλάκα σου,δε σου δίνουν ψωμί να φας. Πάρει δε πάρει ο γαύρος (η ο βάζελος) το ευρωπαικό, μπορείτε να βρείτε τι θα ωφελήσει εμένα;;; Θα χαρώ δε λέω αλλά μέχρι εκεί...το άλλο πρωί ξανά δουλειά και προβλήματα...

Ακριβώς αυτό. Και τι με νοιάζει εμένα; Σιγά μην πλακωθώ με κανέναν... Ηλιθιότητες... :)

Δημοσ.
Ε' date='καποιο δικαιωμα θα εχετε δωσει και εσεις

Και φυσικα ξερεις οτι τωρα πας να τα γυρισεις ετσι?Αυτο που εκανα κουουτ καμια σχεση με αυτο που και καλα λες τωρα...[/quote']

Τι καμμία σχέση? Τι πάω να γυρίσω δεν κατάλαβα? Είπα οτι περιμένετε τις αποτυχίες του Ολυμπιακού στην Ευρώπη δεν μίλησα για επιτυχίες..

Και για να σου το κάνω πιο λιανά επειδή στο ποδόσφαιρο δέκα χρόνια τρώτε σφαλιάρες απο εμας περιμένετε τα ματς του Ολυμπιακού στην Ευρώπη για να πανηγυρίσετε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...