Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μαλλον εδω ειναι το καλυτερο μερος να το ποσταρο, μιας και δεν υπαρχει τοπικ του αρη.

Ρε σεις δειτε στο σπορτ24 το βιντεο του τονι καλβο που πηρε ο αρης απο την μπαρτσα. Πιστιρικος, αλλα κανει παπαδες

http://www.sport24.gr/html/ent/755/ent.183755.asp

Δημοσ.

καλα λειπει ο Γκαλης απο αυτην τη βραδια; δεν το πιστευω και ουτε καν τον αναφερε .

Καλα επαθα πλακα μολις ειδα τον τσατσενκο .Ο γιαννακης ακομα θα θυματε την αγκωνια οταν τον βλεπει

Δημοσ.

Ο Γκαλης παντα λειπει απο γιορτες κτλ αλλα να μην τον αναφερουν καθολου ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ, ΝΤΡΟΠΗ.

Δημοσ.

Απ ότι έχω παρατηρήσει όπου είναι ο πολίτης ο Γκάλης δεν πηγαίνει και καλά κάνει κατά την γνώμη μου.Γιατί στις γιορτές του παο είναι σχεδόν πάντα.

Κάτι άλλο τώρα.Με τις μεταγραφές τις μπαρτσα τι γίνεται?Ετσι όπως πάει θα αγοράσει όλους τους παίχτες.Ανρί - Αμπιντάλ - Τουρέ και πάει και Λαμπαρτ και τσιβου απο ρόμα.Ευτυχώς ο παό δεν παίζει τσουλού.Μπάρτσα vs παο 10-0 άνετα.

Δημοσ.

Θυμάμαι ότι ο Τσατσένκο είχε πλακώσει το Γιαννάκη. Τότε λεγότανε ότι αν ήταν κάποιος άλλος παίκτης στη θέση του Δράκου θα είχε συνθλιβεί, αλλά ο Γιαννάκης είχε φοβερό σκαρί και ήταν πολύ γυμνασμένος. Γίγαντας όμως πραγματικά ο άτιμος! :-D

Για τον Κίβου μάλλον αποσύρεται και πάει Ιντερ. Αν μπορέσει να γίνει η τράμπα Ντέκο - Λάμπαρντ...

Δημοσ.

Δεν τον ειχε πλακωσει , απλως ειχε την μπαλα ο τσατσενκο με τα δυο χερια και πηγε να τα σηκωσει και ο αγκωνας βρηκε τον γιαννακη και επεσε στο πατωμα ξερος. Καλα ο τσατσενκο δεν ειναι ανθρωπος ειναι καποιο ειδος ζωου . Οντως αν ηταν αλλος στην θεση του γιαννακη θα ειχε παθει διάσειση

Δημοσ.

E τα παραλενε λιγο κλασικοι δημοσιογραφοι. Απλα κατεβασε τα χερια και χτυπησε τον Γιαννακη στο κεφαλι με τον αγκωνα. Παντως ο Αγαθος γιγαντας ειναι ο Τσατσενκο οχι ο Καμπουρης ο οποιος btw δουλευει σαν σωφερ/ταξιτζης τωρα και εχει γιο που παιζει μπασκετ.

Δημοσ.
Παντως ο Αγαθος γιγαντας ειναι ο Τσατσενκο οχι ο Καμπουρης ο οποιος btw δουλευει σαν σωφερ/ταξιτζης τωρα και εχει γιο που παιζει μπασκετ.

Δεν δουλευει οικοδομη πλέον;

Δημοσ.

Ο Ρονάλντο δεν ήταν αποδεκτός στις τάξεις της Ρεάλ Μαδρίτης και ο πρόεδρος της, Ραμόν Καλντερόν, εξήγησε γιατί η ομάδα του κατέκτησε τον τίτλο στην Ισπανία: "Εφυγε ο Ρονάλντο. Με αυτόν στην ομάδα, δεν υπήρχε περίπτωση να τα καταφέρουμε". Ας του δώσουν και πριμ πρωταθλήματος, τότε...

sportime.gr

Επισκέπτης
Δημοσ.

Εγώ ένα έχω να δηλώσω. Πιστεύω ότι φέτος θα γίνει γερό πρωτάθλημα σούπερ λίγκας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...