DIMITRISG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Αλλά νομίζω ότι ένα καλό ποσοστό άμα τους πεις να κάνουν ευχή θα ευχηθούν χρήμα και δόξα. εγω προσωπικά την υγειά μου να 'χω και στα @@δια μου η δόξα και το χρήμα. αν θελει ας ερθει αν οχι >-------------------^^
firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Για όποιον ενδιαφέρεται αυτή την στιγμή στο Sport Plus έχει τον τελικό του 1987.
DIMITRISG Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 τι 87 τι 07 δεν θα καταλαβεις διαφορα, Φ Συριγος , Σκουντης οχι ρε γαμωτ* μου
firewalker Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Πολύ "αστείο" φαίνεται τώρα το μπάσκετ του τότε.
KaizerSoze Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Καλα, ΥΠΕΡΠΑΙΚΤΗΣ ο Νικ και ρισπεκ και ολοι Γκαλοσημο κιετσι αλλα το μπασκετ με μια λεξη ειναι μαλλον Φανης
Aρρωστος 7 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Εγώ θα ήθελα να δώ Γκάλη εναντίον Διαμαντίδη.
dark_banishing Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Βγήκε το πρόγραμμα του επόμενου πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής 1. Αρης-Πανιώνιος 2. Βέροια-ΑΕΚ 3. Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 5. Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 6. Ηρακλής-Εργοτέλης 7. Ατρόμητος-Λεβαδειακός 8. ΟΦΗ- Απόλλων Καλαμαριάς
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 παλι απο την πρωτη αγωνιστικη θα τελειωσει το πρωταθλημα?
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Όχι μωρέ, και να νικήσουμε τον Αστέρα Τρίπολης, έχετε ελπίδες οι υπόλοιποι
izerman76 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Βγήκε το πρόγραμμα του επόμενου πρωταθλήματος. Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής 1. Αρης-Πανιώνιος 2. Βέροια-ΑΕΚ 3. Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΟΚ 4. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός 5. Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα 6. Ηρακλής-Εργοτέλης 7. Ατρόμητος-Λεβαδειακός 8. ΟΦΗ- Απόλλων Καλαμαριάς Nα κάνω μια άσχετη ερώτηση; Απ'όσο θυμάμαι, δεν έχω δει ποτέ σε Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία να γίνεται ντέρμπυ πρώτη αγωνιστική, Σε εμάς γίνεται 2 φορά σε 4 χρόνια. Τόσο μυαλό έχουν πια στην Σούπερ Λίγκα; 26 Αυγούστου, που λείπει ακόμη ο μισός κόσμος διακοπές βρήκαν να το κάνουν; Anyway, βλέπω Χ και διπλό στη Βέροια και είμαστε από την πρώτη αγωνιστικη (και ως το τέλος ) πρώτοι.
adi32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 στις χωρες αυτες βαζουν κλειδαριθμο να μη βγαινουν τα ντερμπυ νωρις εδω ειμαστε πιο ξυπνιοι
Mijithroulis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Nα κάνω μια άσχετη ερώτηση; Απ'όσο θυμάμαι, δεν έχω δει ποτέ σε Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία να γίνεται ντέρμπυ πρώτη αγωνιστική, Σε εμάς γίνεται 2 φορά σε 4 χρόνια. Τόσο μυαλό έχουν πια στην Σούπερ Λίγκα; 26 Αυγούστου, που λείπει ακόμη ο μισός κόσμος διακοπές βρήκαν να το κάνουν; Anyway, βλέπω Χ και διπλό στη Βέροια και είμαστε από την πρώτη αγωνιστικη (και ως το τέλος ) πρώτοι. Περα απο το οτι δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που γραφεις, το ποδοσφαιρο της Αγγλιας ειναι τρομακτικα πιο σημαντικο κοινωνικο γεγονος απο οτι στην Ελλαδα. Εδω δεν τους ενδιαφερει να τραβηξουν τον κοσμο στο γηπεδο, απο τη στιγμη που και 15 αυγουστου να παιζανε θα εχουνε τους εκαστοτε οργανωμενους στο πλευρο τους... δει ντοντ γκιβ α νταμ μαι ντιαρ....
dark_banishing Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αναλυτικά το πρόγραμμα Ωραία φαίνεται που έχουμε πιο πολλές επαρχιακές ομάδες τώρα.
Sadamiraq Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2007 Αναλυτικά το πρόγραμμα Ωραία φαίνεται που έχουμε πιο πολλές επαρχιακές ομάδες τώρα. Ναι βεβαια για να εχουν οι μεγαλες ομαδες να πετανε 5-10 γκολακια σε ενα ματσ. ΠΑΟΚΑΡΑ ΡΕΕΕΕΕΕ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.