Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αλλά νομίζω ότι ένα καλό ποσοστό άμα τους πεις να κάνουν ευχή θα ευχηθούν χρήμα και δόξα.

εγω προσωπικά την υγειά μου να 'χω και στα @@δια μου η δόξα και το χρήμα.

αν θελει ας ερθει αν οχι >-------------------^^

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Βγήκε το πρόγραμμα του επόμενου πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

1. Αρης-Πανιώνιος

2. Βέροια-ΑΕΚ

3. Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΟΚ

4. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

5. Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα

6. Ηρακλής-Εργοτέλης

7. Ατρόμητος-Λεβαδειακός

8. ΟΦΗ- Απόλλων Καλαμαριάς

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όχι μωρέ, και να νικήσουμε τον Αστέρα Τρίπολης, έχετε ελπίδες οι υπόλοιποι :mrgreen:

Δημοσ.
Βγήκε το πρόγραμμα του επόμενου πρωταθλήματος.

Το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής

1. Αρης-Πανιώνιος

2. Βέροια-ΑΕΚ

3. Σκόντα Ξάνθη-ΠΑΟΚ

4. Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός

5. Αστέρας Τρίπολης-Λάρισα

6. Ηρακλής-Εργοτέλης

7. Ατρόμητος-Λεβαδειακός

8. ΟΦΗ- Απόλλων Καλαμαριάς

Nα κάνω μια άσχετη ερώτηση; Απ'όσο θυμάμαι, δεν έχω δει ποτέ σε Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία να γίνεται ντέρμπυ πρώτη αγωνιστική, Σε εμάς γίνεται 2 φορά σε 4 χρόνια. Τόσο μυαλό έχουν πια στην Σούπερ Λίγκα; 26 Αυγούστου, που λείπει ακόμη ο μισός κόσμος διακοπές βρήκαν να το κάνουν;

Anyway, βλέπω Χ και διπλό στη Βέροια και είμαστε από την πρώτη αγωνιστικη (και ως το τέλος :mrgreen: ) πρώτοι.

Δημοσ.

στις χωρες αυτες βαζουν κλειδαριθμο να μη βγαινουν τα ντερμπυ νωρις

εδω ειμαστε πιο ξυπνιοι

Δημοσ.
Nα κάνω μια άσχετη ερώτηση; Απ'όσο θυμάμαι, δεν έχω δει ποτέ σε Ιταλία, Ισπανία, Αγγλία να γίνεται ντέρμπυ πρώτη αγωνιστική, Σε εμάς γίνεται 2 φορά σε 4 χρόνια. Τόσο μυαλό έχουν πια στην Σούπερ Λίγκα; 26 Αυγούστου, που λείπει ακόμη ο μισός κόσμος διακοπές βρήκαν να το κάνουν;

Anyway, βλέπω Χ και διπλό στη Βέροια και είμαστε από την πρώτη αγωνιστικη (και ως το τέλος :mrgreen: ) πρώτοι.

Περα απο το οτι δεν ειμαι σιγουρος για αυτο που γραφεις, το ποδοσφαιρο της Αγγλιας ειναι τρομακτικα πιο σημαντικο κοινωνικο γεγονος απο οτι στην Ελλαδα.

Εδω δεν τους ενδιαφερει να τραβηξουν τον κοσμο στο γηπεδο, απο τη στιγμη που και 15 αυγουστου να παιζανε θα εχουνε τους εκαστοτε οργανωμενους στο πλευρο τους... δει ντοντ γκιβ α νταμ μαι ντιαρ....:)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...