Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
πέρνω το παλιό σπίτι που μου νοίκιαζες (που χρησιμοποιούσαν και κάποιοι άλλοι καλεσμένοι που και που), το γκρεμίζω, μου δίνεις τα μισά λεφτά για να το χτίσω και για 49 χρόνια είναι δικό μου. σε 49 χρόνια που θα είναι άχρηστο, είναι δικό σου.

Και ο δρόμος,το πράσινο τα γκρεμίσματα όλων των εργοστασίων και των σπιτιών που εμποδίζουν?

Πάλι πιο ευνοημένο είναι το άλλο σπίτι.Άσε που και αυτό θα επιστραφεί μετά από μερικές δεκαετίες όταν πλέον θα είναι άχρηστο.

Υ.Γ. Μισά λεφτα? :?

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Nαι, μισα λεφτα διοτι τα αλλα μισα δωθηκαν μεσω του "γιαννενα 2004" διοτι το σπιτι σου μπηκε βιαστικα στον φακελο για τους πανηπειρωτικους αγωνες του 2004.

επισης για το οικοπεδο που μου εδωσεςσου εδωσα για ανταλλαγμα το υπολοιπο ενοικιαστηριο απο ενα σπιτι που ειχα, παλιο μεν αλλα τωρα που σου εδωσα εκτος απο την υψηλη κυριοτητα και την επικαρπια μπορεις να χτισεις οτι θελεις χωρις νομικο προβλημα. επιπλεον ο δρομος και το μετρο δεν θα ειναι μονο προς το σπιτι μου αλλα και προς τα γυρω σπιτια και θα πηγαινει πολυς κοσμος σπιτι του ή στις δουλειες του καθημερινα (λεγεται αξιοποιηση της περιοχης)

εσυ αντιθετα για το δικο σου σπιτι, το οποιο το εχτισες βαζωντας λεφτα αλλα η αληθεια ειναι χωρις οικοπεδο να δω που θα το εχτιζες επειδη ειναι και λιγο μεγαλο και στην περιοχη που θελεις δεν υπαρχουν διαθεσιμα οικοπεδα(ενω εγω ξεσπιτωθηκα αποκει που ημουν) το μονο που παραχωρησες ειναι η χρηση του μετα απο μισο αιωνα οποτε προφανως θα θες καινουριο πιο μοντερνο σπιτι. δεν σου εκατσε και ασχημα οτι με μισα λεφτα και μονο για το σπιτι και οχι το οικοπεδο και τις αδειες εχεις σπιτι για 50 χρονια, ετσι?

υγ. αποψη, εφοσον υπαρχουν οικοπεδα, καλο ειναι να φτιαχνονται σταδια, μην λεμε οτι θελουμε. συνεχεια ακουω για ενα παρκο κτλ τι ωραια τα παιδακια αντι για τους αλητες τους οπαδους. επειδη στα παρκα ομως υπαρχουν εμποροι ναρκωτικων, επειδη δεν χρησιμοποιουνται συνεχεια απο παιδακια και επειδη η αληθεια ειναι οτι αντι να χτιζουμε 200 εκκλησιες, 50 μητροπολιτικα παρκα, 300 καφετεριες και 80 θεατρα, να φτιαχτουν και 2-3 γηπεδα θα ηταν καλο, εμενα μαρεσει που χτιζονται γηπεδα. πως στις αλλες χωρες βρισκουν χωρο-εστω και εξω απο την κυριως πολη-και για γηπεδο, και για παρκα και για ολα?στην αγγλια ειχαμε μια χαρα παρκα, ειχαμε μια χαρα ποδηλατοδρομους, μια χαρα διαβασεις για πεζους, φοβερες συγκοινωνιες και γηπεδα. ειναι ηλιθιο να λες οτι για ενα πραγμα αναγκαζομαι να μην κανω 500 αλλα. απλα εκει περα βοηθαει και καποιος τον εαυτο του, πχ ο δημος φροντιζει για παρτη του, δεν τα περιμενει ολα απο την κεντρικη κυβερνηση

Δημοσ.
Nαι, μισα λεφτα διοτι τα αλλα μισα δωθηκαν μεσω του "γιαννενα 2004" διοτι το σπιτι σου μπηκε βιαστικα στον φακελο για τους πανηπειρωτικους αγωνες του 2004.

επισης για το οικοπεδο που μου εδωσεςσου εδωσα για ανταλλαγμα το υπολοιπο ενοικιαστηριο απο ενα σπιτι που ειχα, παλιο μεν αλλα τωρα που σου εδωσα εκτος απο την υψηλη κυριοτητα και την επικαρπια μπορεις να χτισεις οτι θελεις χωρις νομικο προβλημα. επιπλεον ο δρομος και το μετρο δεν θα ειναι μονο προς το σπιτι μου αλλα και προς τα γυρω σπιτια και θα πηγαινει πολυς κοσμος σπιτι του ή στις δουλειες του καθημερινα (λεγεται αξιοποιηση της περιοχης)

εσυ αντιθετα για το δικο σου σπιτι, το οποιο το εχτισες βαζωντας λεφτα αλλα η αληθεια ειναι χωρις οικοπεδο να δω που θα το εχτιζες επειδη ειναι και λιγο μεγαλο και στην περιοχη που θελεις δεν υπαρχουν διαθεσιμα οικοπεδα(ενω εγω ξεσπιτωθηκα αποκει που ημουν) το μονο που παραχωρησες ειναι η χρηση του μετα απο μισο αιωνα οποτε προφανως θα θες καινουριο πιο μοντερνο σπιτι. δεν σου εκατσε και ασχημα οτι με μισα λεφτα και μονο για το σπιτι και οχι το οικοπεδο και τις αδειες εχεις σπιτι για 50 χρονια, ετσι?

υγ. αποψη, εφοσον υπαρχουν οικοπεδα, καλο ειναι να φτιαχνονται σταδια, μην λεμε οτι θελουμε. συνεχεια ακουω για ενα παρκο κτλ τι ωραια τα παιδακια αντι για τους αλητες τους οπαδους. επειδη στα παρκα ομως υπαρχουν εμποροι ναρκωτικων, επειδη δεν χρησιμοποιουνται συνεχεια απο παιδακια και επειδη η αληθεια ειναι οτι αντι να χτιζουμε 200 εκκλησιες, 50 μητροπολιτικα παρκα, 300 καφετεριες και 80 θεατρα, να φτιαχτουν και 2-3 γηπεδα θα ηταν καλο, εμενα μαρεσει που χτιζονται γηπεδα. πως στις αλλες χωρες βρισκουν χωρο-εστω και εξω απο την κυριως πολη-και για γηπεδο, και για παρκα και για ολα?στην αγγλια ειχαμε μια χαρα παρκα, ειχαμε μια χαρα ποδηλατοδρομους, μια χαρα διαβασεις για πεζους, φοβερες συγκοινωνιες και γηπεδα. ειναι ηλιθιο να λες οτι για ενα πραγμα αναγκαζομαι να μην κανω 500 αλλα. απλα εκει περα βοηθαει και καποιος τον εαυτο του, πχ ο δημος φροντιζει για παρτη του, δεν τα περιμενει ολα απο την κεντρικη κυβερνηση

Ο Κόκκαλης ανέλαβε να κτίσει το Καραισκάκη και να έχει την εκμετάλευσή του υπό την προυπόθεση οτι θα το παραδώσει έτοιμο για τους Ολυμπιακούς του 2004.Απορώ ποιός γράφει οτι του έδωσε τα μισά λεφτά ο "Αθήνα 2004".Πήρε δάνειο ύψους 60 εκατομμυρίων ευρώ το οποιό και αποπληρώνει δίνοντας 6 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο.

Ο Κόκκαλης ανέλαβε να πάρει ένα ερείπιο και να το μετερέψει στο πιο σύχρονο γήπεδο της ελλάδας χωρίς να επιβαρύνει το δημόσιο.

Το οικόπεδο που έδωσε για αντάλλαγμα ο παο δεν είναι δικό του.Ανήκει στην αρχιεπισκοπή Αθηνών και του είχε παραχωρηθεί.Τώρα πως γινεται να προσφέρεις για αντάλλαγμα κάτι που δεν σου ανήκει εξήγησέ το μου!

Επειδή μιλάς για ξεσπίτωμα γιατί δεν κράτησες τη Λεοφώρο και να φτιάξεις ένα γήπεδο 25-28.000 θέσεων με περιορισμένη εμπορική χρήση?Επέλεξες να ξεσπιτωθείς για να φτιάξεις καλύτερο γήπεδο,δεν σε διώξανε.Γιατί ναι μεν ο Ολυμπιακός έχτισε στη φυσική του έδρα αλλά ένα γήπεδο μικρό λόγω του οτι και το οικόπεδο ήταν μικρό.Θα μπορούσε και αυτός να ξεσπιτωθεί και να χτίσει γήπεδο 50.000 θέσεων στον Ελαιώνα π.χ ή στο Ελληνικό.

Μακάρι να γίνει το γήπεδο του παο στο Βοτανικό.Και της αεκ και της λάρισας και του ηρακλή.Μόνο έτσι υπάρχει πιθανότητα να δούμε κάτι καλύτερο.

Αλλά όχι να περνάει και η άποψη οτι το Καραισκάκη είναι σκάνδαλο και στο βοτανικό όλα μέλι-γάλα και αγγελικά πλασμένα.

Δημοσ.

Το οικόπεδο που έδωσε για αντάλλαγμα ο παο δεν είναι δικό του.Ανήκει στην αρχιεπισκοπή Αθηνών και του είχε παραχωρηθεί.Τώρα πως γινεται να προσφέρεις για αντάλλαγμα κάτι που δεν σου ανήκει εξήγησέ το μου!

Δεν καταλαβες μαλλον. Την χρηση την ειχαμε για αλλα 30 περιπου χρονια ΣΥΝ οτι αν καναμε αποκλειστικη χρηση εμεις, με βαση τον νομο περι χρησικτησιας για ακινητα που ειναι 25 χρονια νομιζω το περναμε και κυριολεκτικα το οικοπεδο

Αυτα που παραχωρησαμε ειναι

1. Την χρηση του "ενοικιαστηριου" και του γηπεδου. Αρα ο Δημος δεν θα εχει νομικα τερτιπια(διοτι και συ αν νοικιαζεις σε καποιον κατι, εφοσον υπαρχει συμβολαιο δεν δικαιουσε να τον πεταξεις εξω απο το σπιτι για να βαλεις την γκομενα ξερω γω)

2. Το δικαιωμα στην χρησηκτησια.

Επειδή μιλάς για ξεσπίτωμα γιατί δεν κράτησες τη Λεοφώρο και να φτιάξεις ένα γήπεδο 25-28.000 θέσεων με περιορισμένη εμπορική χρήση?Επέλεξες να ξεσπιτωθείς για να φτιάξεις καλύτερο γήπεδο,δεν σε διώξανε

Μα εκει θελαμε αρχικα! Απλα οι μελετες δειχνανε πως για την αυξηση στις ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 25,000. επρεπε να γινει περιστροφη της Λεωφορου κατα 90ο και φυσικα απαλλατριωση πολλων χωρων, πατεντες και ιστοριες που δεν συμφερανε. Αν με ρωτας καλυτερα να μην ειχε ΟΥΤΕ ΜΙΑ εμπορικη χρηση, χεστηκα. Η διαφορα στις εμπορικες χρησεις ηταν μεταξυ Γουδιου και Βοτανικου, εκει ειδικα κακιζω τον Τζιγγερ, χεστηκα για τα καταστηματα

Ενιγουει, και παλι 25 χιλιαρικα ειναι αρκετα για Παναθηναικο?33 εχετε και θελετε να πατε 36.

Γιατί ναι μεν ο Ολυμπιακός έχτισε στη φυσική του έδρα αλλά ένα γήπεδο μικρό λόγω του οτι και το οικόπεδο ήταν μικρό.Θα μπορούσε και αυτός να ξεσπιτωθεί και να χτίσει γήπεδο 50.000 θέσεων στον Ελαιώνα π.χ ή στο Ελληνικό.

Ε οχι και μικρο σε αντισταθμισμα την φυσικη εδρα, 33 δεν ειναι πολλα αλλα αν υπολογισεις οτι ενα γηπεδακι 40 χιλιαρικα ειναι ΜΙΑ ΧΑΡΑ το οτι εισαι στο Καραισκακη κερδιζει εντυπωσεις. Να στο πω αλλιως? 33-35,000 και Λεοφωρος ή 50 και Βοτανικος?Λεοφωρος και παλι Λεοφωρος φιλε.

Αλλά όχι να περνάει και η άποψη οτι το Καραισκάκη είναι σκάνδαλο και στο βοτανικό όλα μέλι-γάλα και αγγελικά πλασμένα.

Μπαρδον?Ειπα εγω κατι τετοιο?Οτι τα δικας σας ολα στραβα και τα δικα μας ολα αγγελικα?

Κατα την γνωμη μου ουτε Ολυμπιακα εργα ουτε τιποτα. Κανονικα πρεπει να δινεις κατι σε ειδος (πχ χρηση Λεοφωρου) ή ενα μικρο αλλα λογικο αντιτιμο για το οικοπεδο στο Κρατος και να βαζεις μονος σου τα πολλα λεφτα για να το χτισεις. (Αληθεια, του Παναθηναικου πως σου ηρθε οτι θα τα βαλει το κρατος? Ολα η ΠΑΕ μεσω του Δανειου που μπηκε εγγυητης η Τραπεζα της Ελλαδος νομιζω(ή ο Δημος, τεσπα καποιος ΔΗμοσιος φορεας) αλλα ειλικρινα πιστευεις οτι θα φεσοθει το Δημοσιο?Το πολυ πολυ καμια διευκολυνση στις δοσεις. Κατα τα αλλα θα γινει αποπληρωμη δανειου απο την παραχωρηση των εμπορικων χρησεων αλα Αρσεναλ και Εμιρατ style)

Δημοσ.

Πάντως αυτή η σύνδεση των αθλητικών σωματείων με το κράτος,τους βουλευτές,τους νόμους,τους υπουργούς,γενικά ρε παιδί μου την πολιτική και τους πολιτικούς δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλη χώρα στον κόσμο.

Νομίζω οτι όλο αυτό το νταραβέρι προκύπτει από το άγχος των πολιτικών να εξασφαλίζουν ψήφους έχοντας ικανοποιημένους τους οπαδούς των ομάδων.

Δημοσ.
Πάντως αυτή η σύνδεση των αθλητικών σωματείων με το κράτος,τους βουλευτές,τους νόμους,τους υπουργούς,γενικά ρε παιδί μου την πολιτική και τους πολιτικούς δεν ξέρω αν υπάρχει σε άλλη χώρα στον κόσμο.

Προεδρος της μιλαν?

Δημοσ.

http://www.sport24.gr/html/ent/706/ent.182706.asp

ρε μαγκες ξερετε τι σκεφτομαι???

Οταν ενα παλληκαρι στα 22-23 του χρονια κατανταει να ειναι λιγο πιο πλουσιος απο παμπλουτος, να εχει φημη και δοξα λιγο πιο μεγαλη απτο μπραντ πιτ κ να πηδαει οποιο κοριτσακι πεφτει στο οπτικο του πεδιο, τοτε μετα γιατι να θελησει να συνεχισει να πεζει μπαλα??

Διοτι αλλο το να παιζεις μπαλα στην αλανα κ να γουσταρεις κ αλλο το να παιζεις σε μια ομαδα τοπ κλας με τον καθε οπαδο να σε κριτικαρει συνεχως.

και να εχεις τα αγχη που εχει ο πρωταθλητισμος.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Γιατί τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή δεν είναι το χρήμα, η φήμη και οι γκόμενες. Αντιθέτως, παρά της φήμες, τα αποτελέσματα δείχνουν ότι είναι και από τα πιο ασήμαντα.

Ο αυτοσεβασμός για παράδειγμα είναι πιο σημαντικός.

Δημοσ.

ναι δεν ειδες?εχουμε μπουχτισει στον αυτοσεβασμο.

Σε τετοιο βαθμο μαλιστα που ο περσινος καλυτερος παιχτης του κοσμου εβαλε 15 κιλα και αραξε στις δαφνες του

Δημοσ.

Γαμω το μαρκετινγκ!!!

Ο Ντιεγκο επαιζε μεχρι τα 40 παρα κατι. Ειχε αναγκη τα λεφτα ο Ντιεγκο?Οκ, για την κοκα ηθελε φραγκα αλλα 2 διαφημισεις να εκανε και γινοταν Τονι Μοντανα αμα γουσταρε.

Ομως τωρα το καθε πιτσιρικι απο τα 18 του το λενε νεο Ντιεγκο, Πελε, Κροιφ. Βεβαια μετα απο 2 χρονια θα βγει ο νεος νεο Ντιεγκο και μετα απο αλλα 2 ο νεος νεος νεος Ντιεγκο. Και ο παλιος παλιος νεος Ντιεγκος θα πεσει. Το μαρκετινγκ φερνει ΤΕΡΑΣΤΙΑ εσοδα στις ομαδες. Σιγα μην πληρωνεται η ΠΛ με 900 εκ ευρω επειδη παιζεται σουπερ ποδοσφαιρο. Για το σοου τα περνει και μαγκια τους.

Ομως τα παιδακια αυτα που σε 1 χρονο γινονται Θεοι μαθαινουν οτι οι διαφημισεις και τα πατατακια ειναι πιο καλα απο το τοπι. Και ξαφνικα, αβυσσος...

Μια χαρα εχει ορεξη ο Ροναλντινιο για μπαλα, απλα πλεον δεν παιζει για να κερδισει, παιζει για να κανει νεο συμβολαιο με την Ναικ.

Επισκέπτης
Δημοσ.
ναι δεν ειδες?εχουμε μπουχτισει στον αυτοσεβασμο.

Σε τετοιο βαθμο μαλιστα που ο περσινος καλυτερος παιχτης του κοσμου εβαλε 15 κιλα και αραξε στις δαφνες του

Και πιστεύεις ότι είναι ευτυχισμένος; Εγώ δεν είπα ότι αυτό κυνηγάνε οι περισσότεροι άνθρωποι. Οι πιο πολλοί σκέφτονται σαν εσένα γι' αυτό όλοι αισθάνονται σκατ... Γιατί είτε δεν πετυχαίνουν αυτούς τους στόχους και μένουν να τους ονειρεύονται είτε τους πετυχαίνουν και δεν μπορούν να καταλάβουν γιατί εξακολουθούν να αισθάνονται τόσο άθλια, οπότε αρχίζουν τα ναρκωτικά και τις σαχλαμάρες. Ωραία ζωή.

Δημοσ.
Οι πιο πολλοί σκέφτονται σαν εσένα

Finito la musica-pasato la fiesta δε θα κατσω να ασχοληθώ, εχεις δικιο λοιπον.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά, μη το παίρνεις και σαν προσβολή. Ακούστηκε (μάλλον γράφτηκε) λίγο άσχημα το "σαν εσένα". Αλλά νομίζω ότι ένα καλό ποσοστό άμα τους πεις να κάνουν ευχή θα ευχηθούν χρήμα και δόξα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...