KaizerSoze Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2007 Tα καλα της ΑΕΚ, αν το 60% τοσο των χρεωμενων παρατηθει ή ερθει σε διακανονισμο, αναγκαζεται και το υπολοιπο 30κατι% να ερθει σε συμβιβασμο Κοινως αν χρωστας σε 10 ατομα και οι 7 σου πουνε "Καλα αστο γαματο" ή "Μου χρωστας 5 αλλα επειδη δεν εχεις, απο το τιποτα δωσε 2 και κλεισαμε" τοτε και οι αλλοι 3 πρεπει να δεχθουν διακανονισμο αλλιως εχουμε παραγραφη χρεων. Στις ομαδες πολλα ειναι σε εφορια, ΕΠΟ, ΙΚΑ κτλ οποτε το κρατος χαριζει χρεη στις ομαδες, κανουν και 2 διακανονισμους και αναγκαζονται και οι υπολοιποι να τα βρουν, και αποκει που χρωσταγες 10δις ξερω γω, δινεις 2 και μενεις και στην κατηγορια αντι να κηρυξεις πτωχευση
Harkon Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2007 πω ρε. ξενέρωσα απ τη ζωη μου τώρα. http://www.naftemporiki.gr/news/static/07/06/11/1344809.htm
revil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 παει κ αυτος. θελουμε βιγια λεει τωρα αν και ξενερωνει ο μπορχα που θα του μειωθει ο χρονος συμμετοχης αν ερθει!
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Στο τσακ κρατήθηκα νωρίτερα όταν το διάβασα να γράψω: 'Καλά αυτός δεν είχε κλείσει στον Ολυμπιακό;'
revil Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 το καλο ειναι οτι το εχουμε παρει ολοι στο χαβαλε. φανταζεστε ρε μαγκες να πιστευει κανεις ολα αυτα τα σεναρια? παει θα τρελαθει
Harkon Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΕΟΟΕΕ μουφα ήταν τελικά! http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=51585 σόρρυ αλλά είμαι φανατικός "κανονιέρης" κ είχα ξενερώσει τα μάλα χθες
21century Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 απο που αντλουν τα χρηματα οι παε και ποσα απο αυτα πληρωνουν αραγε οι ελληνες φορολογουμενοι?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 ΕΟΕΟΟΕΟΕΟΕΕΟΟΕΕμουφα ήταν τελικά! http://www.sportime.gr/football_inside.asp?article_id=51585 σόρρυ αλλά είμαι φανατικός "κανονιέρης" κ είχα ξενερώσει τα μάλα χθες Εμένα να πω την αλήθεια για σαχλαμάρα μου φάνηκε από την αρχή. Εκτός αν είχε αποφασίσει η Μπάρτσα να πουλήσει τον Ετό, γιατί και οι δύο σ' αυτήν την ομάδα δε χωράνε με τίποτα. Άσε που μόλις είχε ανανεώσει το συμβόλαιο του ο Ανρί πέρυσι. Γενικά δεν έβρισκα λογική και αιτία σ' αυτή τη μεταγραφή. Μόνο για να πουλήσουν φανέλες σκέφτηκα.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 απο που αντλουν τα χρηματα οι παε και ποσα απο αυτα πληρωνουν αραγε οι ελληνες φορολογουμενοι? Από τους προέδρους τους που δίνουν λεφτά για πληρωμές παικτών και λοιπά έξοδα και από χορηγούς.Το κράτος πληρώνει μέσω των διαφημίσεων κρατικών εταιρειών στις φανέλες κάποιων ομάδων. Επίσης πληρώνει και για να φτιάξει γήπεδο σε κάποιους ευνοημένους.
DaddyCool Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 επίσης πληρώνει και για να φτιάξει γήπεδο σε κάποιους ευνοημένους. Όπως επίσης παραχωρούν εκτάσεις σε ιδιώτες για εκμετάλλευση για χ χρόνια.:twisted: φιλικά πάντα!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Όπως επίσης παραχωρούν εκτάσεις σε ιδιώτες για εκμετάλλευση για χ χρόνια.:twisted: φιλικά πάντα! Λοιπόν ας κάνουμε μια συμφωνία. Εγώ σου παραχωρώ ένα οικόπεδο σε πολύ κεντρικό σημείο να το χτίσεις με δικά σου λεφτά και εσύ θα μου παραχωρήσεις ένα οικόπεδο σε κεντρικό σημείο αλλά θα μου γκρεμίσεις ότι υπάρχει γύρω-γύρω,θα μου φτιάξεις δρόμο να πηγαίνω στο σπίτι που θα χτίσω,θα μου φυτέψεις και πράσινο γιατί μου αρέσουν τα δεντράκια και εγώ θα βάλω τα λεφτά για το σπίτι. Δεν πιστεύω να σε αδίκησα!
KWSN_Men Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 πέρνω το παλιό σπίτι που μου νοίκιαζες (που χρησιμοποιούσαν και κάποιοι άλλοι καλεσμένοι που και που), το γκρεμίζω, μου δίνεις τα μισά λεφτά για να το χτίσω και για 49 χρόνια είναι δικό μου. σε 49 χρόνια που θα είναι άχρηστο, είναι δικό σου.
theos-7- Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 μου δίνεις τα μισά λεφτά για να το χτίσω ? μαλλον καποιος 3ος που ειναι ζηλαρης σου πουλαει σότα. πέρνω το παλιό σπίτι που μου νοίκιαζες (που χρησιμοποιούσαν και κάποιοι άλλοι καλεσμένοι που και που), το γκρεμίζω,και για 49 χρόνια είναι δικό μου. σε 49 χρόνια που θα είναι άχρηστο, είναι δικό σου. και επισης μετα το 15ο ετος λειτουργιας σου πληρωνω και νοικι για το σπιτι που ειναι δικο μου για 49 χρονια. δλδ και δικο μου και 34 χρονια νοικι. ε?
DaddyCool Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2007 Λοιπόν ας κάνουμε μια συμφωνία. Εγώ σου παραχωρώ ένα οικόπεδο σε πολύ κεντρικό σημείο να το χτίσεις με δικά σου λεφτά και εσύ θα μου παραχωρήσεις ένα οικόπεδο σε κεντρικό σημείο αλλά θα μου γκρεμίσεις ότι υπάρχει γύρω-γύρω,θα μου φτιάξεις δρόμο να πηγαίνω στο σπίτι που θα χτίσω,θα μου φυτέψεις και πράσινο γιατί μου αρέσουν τα δεντράκια και εγώ θα βάλω τα λεφτά για το σπίτι. Δεν πιστεύω να σε αδίκησα! Χμ… Για να σκεφτώ…. Αν φορούσα πράσινα κ είχα συγκεκριμένο φυτό στο στήθος θα σου έλεγα ότι είναι μια χαρά συμφωνία! Αν φορούσα κόκκινα κ είχα έναν έφηβο στο στήθος θα σου έλεγα ορίστε εγώ είμαι μια χαρά κ εσύ είσαι κρατικοδίαιτος!Εγώ είμαι από τους αλλουνούς τους δικέφαλους του 44.:oops: Για να σοβαρευτούμε λιγουλάκι, πιστεύω ότι σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει το δημόσιο να χαρίζει εκτάσεις, εκτάσεις «αναπλασμένες» και χρέη σε ανώνυμες κερδοσκοπικές εταιρίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.