harkouts Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Παιδια διαβασατε σημερα στις εφημεριδες για εναν μικρο απο το Εκουαδορ που ενδιαφερεται ο Ολυμπιακος???λετε να τον εχουν για αντικαταστατη του Castillo???? Καλά δεν είναι και τόσο μικρός 23 ετών είναι.. και βασικός στην εθνική ομάδα του και θα πάει και μουντιάλ. Έχει ξανακουστεί το όνομα του φαίνεται καλή περίπτωση... Castillo μάλλον σούτ
nmtray2 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Castillo μάλλον σούτ Ystera apo ta soutia pou erikse se antipalous (kai den ta plirwse oyte 1 fora).
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Εγω ακουσα για αλλο επιθετικο "σουτ",το ιδιο κοντο αλλα λιγοτερο μαυρο
harkouts Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Λιγότερο ή περισσότερο μαύρο? Εαν εννοείς τον Κύπριο μέγα γκολτζή δεν νομίζω για τον Μπαμπα-Τούριστ παίζεται....
KaizerSoze Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Λιγοτερο μαυρο,εννοω τον χασογκολη Κυπριο,οχι τον αλλο που τα βαζει.Περιμενουν προταση,ετσι ελεγε ο Νικολακοπουλος
sniper_206 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2006 Κάτω τα χέρια από τον Οκκάλντο ρεεεεεεεεεεε!!!
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 παμε μωρι ΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ! και του χρονου!!!!!!αντε γεια!
adi32 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 τι εγινε ρε παιδια ? σοβαρα μιλατε ? το τρενο παλι επεσε στο γκρεμο? αρε παυλαρα μηχανοδηγε κριμα (πλακα κανουμε)
Bougas Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 τι εγινε ρε παιδια ? σοβαρα μιλατε ? το τρενο παλι επεσε στο γκρεμο? αρε παυλαρα μηχανοδηγε κριμα (πλακα κανουμε) ρε τον παυλαρα! ας παρει καμοια ασπιρινι για τον πονοκεφαλο τωρα! ΥΓ.ενοειται πως κανουμε πλακα.αλλιως το ομαδικο αθλημα δεν θα ειχε ουσια!
dim_b Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δημοσ. 12 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω αν ακούσατε τις δηλώσεις. Πάλι η διαιτησία έφταιγε. Μάλλον πρέπει να ζητήσουν στην ΚΑΕ συμβουλές από τον Τζίγκερ (η οικογένεια έχει και δική της εταιρία video, μπορεί να τους εξυπηρετήσει )
billpeppas Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ ποιος ειναι?ο γνωστος τουρκος προεδρος?αυτος με την κοιλαρα τη νααααα!και σας εβαλε 25 ποντους ρε? :mrgreen: :mrgreen: ΥΓ.μην πεταξετε το εισητηριο σας..........υπαρχουν τοσα ωραια μερη να πατε στην τσεχια! ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΡΑΓΑ!αυτα ειναι για τους μεγαλους!!!!!! :-D ΥΓ2.πηγαιντε σε κανα κωλαδικο.εκει εχει τσεχες καλονες με 4 ευρω ολο το βραδι!και αν της δωσετε κανα 10αρικο και την τρελανετε' date='θας σας κανει ολα τα γουστα!!!! ΥΓ3.τραβηξτε και καμοια φωτο για wallpaper και για μας! ΥΓ4.παντος ο διαμαντιδης θα ταξιδευσει πραγα! θα κανει τον additional στο parking που θα παρκαρουνε οι ολυμπιακοι.θα ειμαστε και πολλοι![/quote'] Εσύ μην χαίρεσαι, γιατί άμαν σας συναντήσουμε πάλι θα κάνουμε ξανά σούμα τύπου κυπέλλου
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 @BOUGAS Ρε φιλε,πραγματικα,τα ιδια που κανατε με Λιτμανεν και Αγιαξ τοτε τα κανετε τωρα στο μπασκετ???Εχεισ φαει την που...σφαλιαρα της ζωης σου εδω και 6 χρονια,προλαβες και μερικες την Κυριακη και μιλας??? Μην φοβασαι,εχει αλεες τρεις ψωλ...φαπες στα πλαυ-οφφ Παρακαλω απο μοντερειτορς: εφοσον δεν πεσουν καντιλια,ας μην σβηστει κανενα ποστ μεχρι αυριο...Αν οι γκευ περασουν εγω θα μπω,να ακουσω την χολη και δεν θα μιλησω....Μονο μην τυχει και σαν σταυρωσουν(μερες πουναι) αυριο οι Εβραιοι...ετοιμασου!
dim_b Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Μα ο Ολυμπιακός δεν ήταν ποτέ φαβορί για διάκριση στην Ευρωλίγκα (ίσως ούτε καν γιά πρόκριση από την 1η φάση των ομίλων), ενώ εσείς μας είχατε ζαλίσει με το "τρένο της Ευρώπης" που θα πάρει αήττητο το κύπελο. Δε νομίζω να καταφέρει να προκριθεί αύριο ο Ολυμπιακός, αλλά δεν πειράζει. Την μεγάλη χαρά μας την έδωσε σήμερα η Tau (μόνο εσείς θα χαίρεστε με τις ήττες μας; )
KaizerSoze Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Δημοσ. 13 Απριλίου 2006 Ρε μητσο σορρυ κιολας αλλα νομιζω οτι ριχνεις το επιπεδο σου...Χαρα με τις ηττες των αλλων?Αλλο πραγμα αμα σου κουνηθω εγω να το φερεις ως επιχειρημα και αλλο να ξεκινας να πανηγυριζεις στο Πασαλιμανι για την ΤΑΟΥ Παρεπιπτοντως,μειωνεις και την ομαδα σου ετσι,σαν να λες,"για τον π... ειμαστε,τουλαχιστον να αποκληστειτε και εσεις"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.