Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια απο την βεροια δεν τον πηρε ο ολυμπιακος ; ε ξαναγυρισε στην ομαδα του τι σημαινει αυτο ;

απλα οτι ο ολυμπιακος συνεργαζεται περισσοτερο με τις ομαδες της μακεδονιας απ οτι παο και αεκ :)

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όσο εύκολο είναι να πετάξει κάποιος μια μπαρούφα για δημιουργία εντυπώσεων άλλο τόσο δύσκολο είναι μετά να υποστηρίξει με επιχειρήματα αυτό που είπε.

Δημοσ.

Kαφρικα...Εμ τι ειναι?Ποιος στηριξε στην αρχη τον Ντεμη?Ο Κοκκαλης. Και σαν ανταλλαγμα?Μια χαρουλα πηρες 4 ποντακια φετος απο το 4 στο ανετο...

Οχι καφρικα...Δεν μπορει το μεγεθος ΑΕΚ να συγκριθει με το μεγεθος Κερκυρα ή Βεροια που πηγαινουν οι ΑμανατιδοΜητροπουλοι για ενσημα(παρεπιπτοντως, τον Γιωτη τον θυμαμαι να ΠΑΙΖΕΙ στην Βεροια, οχι απλως να προπονει) και γιαυτο δεν ειναι παραρτημα.Με την ιδια λογικη δεν μπορεις να πεις την Μπαρτσα μαγαζακι της Ρεαλ επειδη της πηρε τον Φιγκο.Δεν την "τροφοδοτεις" την ΑΕΚ, στην ουσια λογω περιορισμενων χρηματων αναγκαζεται και περνει οτι σου περισσευει

Καλα, οσο για την δημιουργια εντυπωσεων, εδω θα ειμαστε και του χρονου(μακαρι, πρωτα ο Ομπραντοβιτς) να δουμε ποσο θα "δυσκολευτει" ο Ολυμπιακος στην Βεροια, την Λειβαδια(ειδικα εκει πρεπει να ξεχρεωθει και το γραμματιο το περσυνο που πηγατε να ριξετε τον ΟΦΗ για να σωθει ο Τακης) οπως δυσκολευεται στην Κερκυρα, με το Αιγαλεω(που ξαφνικα το 0-2 εγινε 3-2) κτλ κτλ. Εκτος να παλι σας τυχει τελευταια αγωνιστικη και θελετε να φτιαξετε νεα "καβα" για του παραχρονου

Δημοσ.

Μιλησα εγω για ΑΕΚ και Ιωνικο???

δε μιλησες για αεκ και ιωνικο,απλα ανεφερες τον νικολαιδη(ειπες θα μεινει με το στο χερι) και ανεφερες τον ιωνικο ως φιλογαυρο(και σε καποιον που ειναι πειραιωτης,αυτο του ακουγεται πιο πολυ σαν ανεκδοτο..).. υστερα απτα αποτελεσματα που ανεφερα,γιατι δεν τον αποκαλεις και φιλοχανουμο???

και ελεος δεν μπορω νακουω παναθηναικους να μιλανε για "δικες μας" ομαδες οταν υπαρχει το ιστορικο με τον οφη.

επισης για τη βεροια που ειναι παοκοφιλη ομαδα δε νομιζω να πολυσυμπαθει τον ολυμπιακο... και δε γινεται μια τετοια αποψη να στηριζεται στις 3-4 μεταγραφες που εχουν γινει στην ιστορια των 2 ομαδων..

τελος δεν μπορω να καταλαβω,αν δε δυσκολευτει ο ολυμπιακος με τη βεροια πχ,παει να πει οτι ειναι δικια μας ομαδα? ειναι υποχρεωτικο δλδ να δυσκολευτει ο πρωταθλητης ολυμπιακος οταν θαντιμετωπισει μια ομαδα που εχει στοχο την παραμονη στην κατηγορια?(το ιδιο ισχυει για παο και αεκ..σε normal συνθηκες σε τετοιες ομαδες ριχνουν 5 για πλακα..)

Δημοσ.
και σε καποιον που ειναι πειραιωτης,αυτο του ακουγεται πιο πολυ σαν ανεκδοτο
Σε καποιον που ειναι Παναθηναικος να δεις ποσο αστειο καθεται οτι ο Ιωνικος ΔΕΝ ανοιγει τα ποδια...
υστερα απτα αποτελεσματα που ανεφερα,γιατι δεν τον αποκαλεις και φιλοχανουμο???

Οκ, και στο ΑΕΚ καθεται, ενταξει τωρα?Αυτο αλλαζει οτι ειναι φιλογαυρος ο Ιωνικος?

και ελεος δεν μπορω νακουω παναθηναικους να μιλανε για "δικες μας" ομαδες οταν υπαρχει το ιστορικο με τον οφη.

Δεν φταιει κανεις αλλος, ο Βαρδινογιαννης φταιει.Περσυ 3 αγωνιστικες πηγατε να σωσετε Ιωνικο, Λεβαδιακο και καποιον αλλο,δεν θυμαμαι, για να πεσει ο ΟΦΗ.Και φυσικα τι γινεται φετος?Περνατε μεσα-εξω με τον γιγαντα Σηφακη, εμεις 2 Χιναρια.Μην θυμηθω τον Κουτσουπια.Μπραβο μας,ωραια παραρτηματα εχουμε.

Βλεπω μια χαρα περναει η προπαγανδα, οτι αποτελεσματα και να ερχονται, ο ΟΦΗ ειναι βρωμικος, το Αιγαλεω, η Προδευτικη παλαιοτερα, ο Ιωνικος, η Βεροια, η Κερκυρα, η Λαρισα, μην μιλησω για τον ΠΑΟΚ τα τελευταια χρονια, ειναι ολοι καθαροι

τελος δεν μπορω να καταλαβω,αν δε δυσκολευτει ο ολυμπιακος με τη βεροια πχ,παει να πει οτι ειναι δικια μας ομαδα? ειναι υποχρεωτικο δλδ να δυσκολευτει ο πρωταθλητης ολυμπιακος οταν θαντιμετωπισει μια ομαδα που εχει στοχο την παραμονη στην κατηγορια?(το ιδιο ισχυει για παο και αεκ..σε normal συνθηκες σε τετοιες ομαδες ριχνουν 5 για πλακα..)

Αυτο θα το κρινουμε με την εικονα των ομαδων οταν ερθει η ωρα.Αν παιζετε του χρονου μπαλα και η Βεροια ειναι διαλυμενη και ριξετε 5 κανω μοκο. Αν ομως εχετε ιδια εικονα με φετος και η Βεροια βγει κατι σαν τον Αρη τον φετινο ή τον Πανιωνιο, και αγκομαχανε ολες οι ομαδες και εσεις ειστε παλι στο 3-0 στο 20' τι θα πεις?

Να προσθεσω δε οτι ΠΡΩΤΑ περνας αερα απο κατι τετοιες εδρες και ΜΕΤΑ γινεσαι πρωταθλητης, οποτε το "δεν μπορει ο πρωταθλητης Ολυμπιακος..." δεν εχει και πολυ αξια

Δημοσ.

καταρχήν,αφήνω τον κάιζερ να προσπαθήσει να αποδείξει ότι ένας ελεφάντας , είναι.... πράγματι ελέφαντας, αλλά και ότι ένας σκύλος, δεν είναι ελέφαντα΅!!!!

και δεύτερον,ο τσαλουχίδης έχει παίξει σίγουρα στη βέροια.

Δημοσ.

Εντάξει kaizer καταννοώ την πίκρα σου που βλέπεις την πλάτη του Θρύλου εδώ και 11 χρόνια με εξαίρεση μια χρονιά και να προσπαθήσεις να τα παρουσιάσεις όλα σάπια μειώνοντας την επιτυχία αυτή αλλά ρε φίλε μου λές την Προοδευτική ομάδα του Ολυμπιακού που ειχε για σπόνσορα στη φανέλλα της την Εταιρεία πετρελαίων του Βαρδινογιάννη?Που είναι ακόμα και σήμερα η μοναδική ομάδα της οποίας έχει μεταδώσει εντός έδρας αγώνα πρωταθλήματος το γνωστό αντικειμενικό κανάλι σταρ τσάνελ καταβάλλοντας όπως όλοι έλεγαν τότε υπέρογκο ποσό.Και ξέρεις ποιόν αγώνα?Προοδευτική-Ολυμπιακός 1-0!!!!!

Να μου λές για τη Λάρισσα που πέρυσι με το έτσι θέλω δεν έδινε εισητήρια για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου τη στιγμή που στον αγώνα στο Καραισκάκη είχε πάρει κανονικά εισητήρια.Και που έιχε φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός να την αποκλείσει.

Για τον παοκ που μόλις άκουσε οτι ο Ολυμπιακός θέλει το Χριστοδουλόπουλο του έβαλε 5 εκατομμύρια ρήτρα και που όποτε παίζει ο Ολυμπιακός στην Τούμπα γίνεται πόλεμος?Που για ένα ανάποδο πλάγιο και ένα φάουλ στη σέντρα βγλαζει ανακοινώσεις εναντίον του Ολυμπιακού?

Ο Ιωνικός από που και ως που?Απλά επειδή είναι από τον Πειραιά?

Τώρα ανακάλυψες και τη Βέροια επειδή πήρε 4 παίκτες 35-37 χρονών που τους άφησε ο Ολυμπιακός να φύγουνε?Από αυτό κρίνεις οτι είναι φιλολυμπιακή ομάδα?Και αν ισχύει αυτό γιατί ο προστάτης ο Κόκκαλης την άφησε να βολοδέρνει 8 χρόνια στη Β και στη Γ εθνική?

Το Αιγάλεω και η Κέρκυρα είναι και αυτές τόσο πολύ ομάδες του Κόκκαλη που φουντάρανε πακέτο στη Β και οι δύο φέτος.

Και απέναντι σε αυτά υπάρχει εδώ και 25 χρόνια στην Α εθνική ομάδα που το γήπεδό της λέγεται Βαρδινογιάννης,το προπονητικό της κέντρο και αυτό Βαρδινογιάννης,έχετε πάρει από εκεί καμιά 30αριά παίκτες,έχετε πάρει μέχρι και προπονητή (Σκάζνι),έχουνε βγει κατά καιρούς στελέχη της δοιίκησής της και έχουνε πεί οτι κουμάντο κάνει η Παιανία και εσύ μου λές για την κεφαλιά του Κουτσουπιά και τις γκέλες του Σηφάκη.

Επισκέπτης
Δημοσ.
Να μου λές για τη Λάρισσα που πέρυσι με το έτσι θέλω δεν έδινε εισητήρια για τον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου τη στιγμή που στον αγώνα στο Καραισκάκη είχε πάρει κανονικά εισητήρια.Και που έιχε φτύσει αίμα ο Ολυμπιακός να την αποκλείσει.

Και όταν λέμε κανονικά εισιτήρια, εννοούμε ότι επιτρέπεται να πάρεις το 40% των θέσεων του Καραϊσκάκη και πήραμε 800.

Και όταν λέμε δεν έδινε η Λάρισα, εννοούμε ότι ο Ολυμπιακός διεκδικούσε το 40% των θέσεων εδώ πέρα (δηλαδή 4500 από τις 12000) και η αστυνομία έλεγε ότι δεν μπορεί να προστατέψει τόσο κόσμο, αλλά μέχρι 1200 (αν θυμάμαι καλά). Τελικά δεν πήραν καθόλου εισιτήρια (οι εντυπώσεις όμως έμειναν, άρα ο στόχος επετεύχθη. Έχετε ωραίο πρόεδρο, τι να πω...)

Α! Λεπτομέρεια. Ποτέ (τουλάχιστον στα χρόνια που παρακολουθώ εγώ) καμία φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει πάρει 40% των εισιτηρίων για λόγους ασφαλείας. Άμα θέλεις όμως να δημιουργήσεις εντυπώσεις, κάνεις το χαζό, ξεθάβεις νόμους και αρχίζεις "Γιατί δεν έχει άδεια το ποδήλατο; Άτιμοι Λαρισαίοι"

Τέλος, όταν λέμε έφτυσε αίμα ο Ολυμπιακός, εννοούμε με πέτσινο πέναλτι στο Καραϊσκάκη και με μερικές αποβολές στη Λάρισα (τελειώσαμε το παιχνίδι με 8 παίχτες, ο ένας τραυματίας).

Δημοσ.

Ξερει κανεις που μπορω να δω σε ποιους αγωνες του Ολυμπιακου πετυχε γκολ ο Ριβαλντο απο το 2004 που ηρθε?

Δημοσ.
Ξερει κανεις που μπορω να δω σε ποιους αγωνες του Ολυμπιακου πετυχε γκολ ο Ριβαλντο απο το 2004 που ηρθε?

Εδώ θα βρείς όλα τα γκολ του Ρίμπο από το 2004 σε πρωταθλημα κύπελλο και ευρώπη.

http://66.102.9.104/search?q=cache:C1htbO8UfEoJ:www.sportline.gr/football/hellas07/teams/bio.asp%3Fp%3D1249+%CE%A1%CE%B9%CE%B2%CE%AC%CE%BB%CE%BD%CF%84%CE%BF&hl=el&ct=clnk&cd=16&gl=gr&lr=lang_el

Δημοσ.

Ποια είναι η γνώμη σας για τις επικείμενες αλλαγές στο πρωτάθλημα? Εννοώ το σύστημα playoff που θέλουν να προωθήσουν? Εμένα μου αρέσει ωστόσο θεωρώ πως για να πετύχει θα πρέπει να μειωθούν δραστικά οι ομάδες. 10 ομάδες και playoffs θα ήταν μου φαίνεται το ιδανικό!

Δημοσ.
Ποια είναι η γνώμη σας για τις επικείμενες αλλαγές στο πρωτάθλημα? Εννοώ το σύστημα playoff που θέλουν να προωθήσουν? Εμένα μου αρέσει ωστόσο θεωρώ πως για να πετύχει θα πρέπει να μειωθούν δραστικά οι ομάδες. 10 ομάδες και playoffs θα ήταν μου φαίνεται το ιδανικό!

Εχεις κανα link για περισοτερες πληροφοριες???

Δημοσ.

http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/156152.html

http://www.sport-fm.gr/news.jsp?newsID=88652

Ακόμα είναι θολό το τοπίο ωστόσο σύντομα αναμένουμε εξελίξεις για την τελική μορφή. Το παν είναι να μειωθούν οι ομάδες (εγώ θα προτιμούσα ένα πρωτάθλημα των τριών αλλά αυτό είναι όνειρο θερινής νυκτός :D)!!!!!!!

Δημοσ.

Για μενα το καλυτερο θα ηταν η πανευρωπαϊκή καταργηση των εθνικων πρωταθληματων της πρωτης κατηγοριας και να παιζει ολη η Ευρωπη σε ενα πολυ διευρυμενο champions league απο τον Αυγουστο-Σεπτεμβριο εως τον Μαιο-Ιουνιο.

Το λεω αυτο με την λογικη οτι αφου βαδιζουμε προς τις «Ηνωμενες Πολιτειες της Ευρωπης» ολο και περισσοτερο που θα καταληξει στο τελος και με δικους της ομοσπονδιακους υπουργους και κυβερνηση και ευρωπαϊκο στρατο, τοτε γιατι οχι και ενιαιο ευρωπαϊκο πρωταθλητισμο στα πρωτυπα του αμερικανικου NBA, του NFL, του NHL κ.ο.κ.

Ετσι στα ευρωπαϊκα γιγαπρωταθληματα θα μειωθουν κατα πολυ και φαινομενα του στυλ "η παραγκα του μπαρμπα-Θωμα".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...