Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δεν έχει να κάνει με το αν θα είναι ΠΑΟ αυτός που θα μου το πει. Αντιθέτως, αυτοί που είναι ΠΑΟ και είδαν τον αγώνα, θα καταλάβουν. Το πρόβλημα θα είναι με όλους τους άλλους που απλά είδαν το αποτέλεσμα κ μετά άκουσαν και κάτι στα πεταχτά (και είναι πολλοί αυτοί, όπως ήταν και πολλοί αυτοί που είπαν ότι η Καλαμαριά μας έδωσε το παιχνίδι την τελευταία αγωνιστική, αφού το δεύτερο γκολ ήταν αυτογκόλ και φυσικά δεν είχαν δει τον αγώνα)
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Φίλε σημασία δεν έχει τι λένε,αλλά ποιοί το λένε.
antreaslam Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Μετά από απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η ποινή της τιμωρίας του Αλμπάν Μπούσι διατηρήθηκε στις τρεις αγωνιστικές, αλλά το χρηματικό πρόστιμο άλλαξε σημαντικά και από 40.000 ευρώ μειώθηκε στα 180. σορρυ,στα τετοια μου πόσα θα πληρώσει πρόστιμο ο κάθε παιχτης,αλλά πόσο γελοίο είναι η μείωση ενός προστίμου κατά....99,55%??????????? πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος αυτήν την αθλητική δικαιοσύνη?
1980 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2007 σορρυ,στα τετοια μου πόσα θα πληρώσει πρόστιμο ο κάθε παιχτης,αλλά πόσο γελοίο είναι η μείωση ενός προστίμου κατά....99,55%??????????? πόσο σοβαρά μπορεί να πάρει κάποιος αυτήν την αθλητική δικαιοσύνη? καλα αστον θα κατεβει στην λεωφορο του χρονου , αν κατεβει γιατι το βλεπω να εχει φροντισει να εχει φαει καρτες για να μην παιξει.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δεν ξέρω ποιος είδε το παιχνίδι Δανία - Σουηδία αλλά ήταν παιχνιδάρα. Δυστυχώς από το 3-3 τελείωσε 0-3 στα χαρτιά.
dark_banishing Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Εγώ άκουσα ότι η φίφα δεν έχει αποφασίσει ακόμα για το συγκεκριμένο ματς.
firewalker Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Άμα το έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο αγώνα και υπέγραψαν οι αρχηγοί... Λίγα έχει να αποφασίσει η F.I.F.A. Μόνο για την τιμωρία.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Λεβαδειακός,Τρίπολη και Βέροια στην Ά εθνική στη θέση του Αιγάλεω του Ιωνικού και της Κέρκυρας.Ωραίο φαντάζει το επόμενο πρωτάθλημα με μόνο 5 ομάδες από αττική και εφτά από επαρχία!
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Kαι για σας ακομα πιο καλα με Βεροια-Λειβαδια στην ΣουπερΚλικα. Τον κακομοιρο τον Ντεμη, παλι με το στο χερι θα μεινει
1980 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Kαι για σας ακομα πιο καλα με Βεροια-Λειβαδια στην ΣουπερΚλικα. Τον κακομοιρο τον Ντεμη, παλι με το στο χερι θα μεινει τι δικοι τους ειναι και αυτοι? φυγανε δυο ηρθανε δυο?
KaizerSoze Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Εμ τι ρε, η Λειβαδια του Τακη ή η Βεροια που πανε ολοι οι παλαιμαχοι του Ολυμπιακου Μαγκες, δεν την λεω στον γαυρο, αλλα οπως ο Ιωνικος πχ ηταν φιλογαυρος και δεν εχει νοημα να κανουμε πως δεν το βλεπουμε ετσι και η Βεροια
Aρρωστος 7 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Kαι για σας ακομα πιο καλα με Βεροια-Λειβαδια στην ΣουπερΚλικα. Τον κακομοιρο τον Ντεμη, παλι με το στο χερι θα μεινει Για πές μου τους παλαίμαχους που πήγαν στη Βέροια γιατί εκτός από Μητρόπουλο και Προτάσοφ δεν μου έρχεται κανένας άλλος ρε φίλε..... Όχι τίποτε άλλο αλλά αν είναι αυτοί οι δύο και ο Ντέμης δικός μας είναι με Ρίμπο-Τζωρτζόπουλο-Κόντη και Κονέ που ξεκίνησε από του Ρέντη.
theos-7- Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2007 KaizerSoze απο που κιως που φιλογαυρος ο ιωνικος???? εξηγησετο μου δλδ να καταλαβω... παντως τα τελευταια 7χρονια,σε 14 αγωνες του "φιλογαυρου και αντιαεκτζη" ιωνικου με αντιπαλο την αεκ οι νικες ειναι...13 για την αεκ και 1 για τον ιωνικο... αν μη τι αλλο οχι και πολυ εχθρικες σχεσεις αποτι φαινεται....
KaizerSoze Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ο Γιωτης ο Τσαλουχιδης Βεροια δεν πηγε? Επισης νομιζω και ο Νικολας ο Τσιαντακης. Μιλησα εγω για ΑΕΚ και Ιωνικο???
Aρρωστος 7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2007 Ο Γιωτης ο Τσαλουχιδης Βεροια δεν πηγε?Επισης νομιζω και ο Νικολας ο Τσιαντακης. O Τσαλουχίδης ως προπονητής για τον Τσιαντάκη δεν το ξέρω.Δεν μου απάντησες όμως.Με την ίδια λογική είναι και η αεκ του Ολυμπιακού μαγαζάκι???
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.