firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Ποιος παίκτης είναι ο ντοπαρισμένος από τους τέσσερις που πέρασαν έλεγχο; Ακούστηκε τίποτε;
Harkon Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 για τον τυπο της ΑΕΛ ακουσα σημερα πρωι αυτόν που έκανε το 2-1 στον τελικο.. δε ξερω κατα ποσο ισχύει βέβαια..
antreaslam Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 να πιαστεί ντοπαρισμένος κάποιος,το καταλαβαίνω, έχει "νόημα" (πήγε να αυξήσει τις πιθανότητές του να βγει νικητής από το γήπεδο)! αλλά,να έχει πάρει κόκα, είναι διπλή μλκία,και θέλω κ εγώ να μάθω ποιος είναι,για να μπει στο πάνθεον δίπλα σε τάκη φύσσα κ λουκά βύντρα!
firewalker Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 και θέλω κ εγώ να μάθω ποιος είναι,για να μπει στο πάνθεον δίπλα σε τάκη φύσσα κ λουκά βύντρα! Για πες περισσότερα...
Aρρωστος 7 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 O Aντσουέ πρέπει να είναι ντοπέ,αυτός που έβαλε το 2ο γκολ της Λάρισας.Και απότι ακούστηκε δεν έχει κάνει χρήση κοκαίνης,μάλλον για χασισάκι πρόκειτε.Ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος,δεκάδες αθλητές έχουν πιάσει για χρήση χασίς,ειδικά μπασκετμπολίστες και δή έγχρωμους.Θα τιμωρηθεί με κανά 4μηνο αποκλεισμό.
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Δημοσ. 21 Μαΐου 2007 Το καλό που εύχομαι στους δημοσιογράφους, να είναι αλήθεια, γιατί με εκνευρίζουν που το παρουσιάζουν σαν είδηση, ενώ πιθανώς να μην ξέρουν. Τέλος πάντων, αν ισχύει, έχει καλώς. Αν δεν ισχύει, ελπίζω να μου επιτρέψουν μερικοί να πω δυο λογάκια.
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ρε manuel,τι στραβώνεις εσύ?ακόμα κ ντοπέ να ήταν,που είναι το πρόβλημα? αμφισβήτησε κανείς τη νίκη σου? ή υπάρχει κανείς που νομίζει ότι κανείς δε ντοπάρεται? (το έχω ξαναπεί...είναι δυνατόν ο μπεν τζόνσον να κάνει 9.79 τα 100μ κ να είναι ντοπέ, κ ο καρλ λιουις, 9.81 τα 100μ και να μην είναι ντοπέ?το ίδιο ισχύει σε όλα τα αθληματα,σε όλους τους αθλητές)! επίσης,ακριβώς για το λόγο ότι δεν είναι επιβεβαιωμένο,δεν έχει δωθεί το όνομα στη δημοσιοτητα! αυτό για την κόκα άρρωστε,το διάβασα από τον πανουτσο,δεν ξέρω αν αληθεύει!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Αntreaslam κανείς μας δεν ξέρει τι αληθεύει.Εγώ άκουσα εχτές από την ΕΡΑ σπορ οτι δεν πρόκειτε για κόκα αλλά για χασίς,και μάλιστα το έλεγαν και με κάποια βεβαιότητα.Τι από όλα αυτά ισχύει θα το μάθουμε σύντομα.
naiv_dim Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 οτι κ να λεμε μες την ''ντοπα'' ειναι ολη η Ελλαδα..
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 είμαι ο μόνος που δεν τον ενοχλεί η ντόπα? αν τρέχουμε εγώ κ ο αρρωστος,θα κάνουμε τα 100μ σε 1 λεπτό εγώ,και σε 59'' ο άρρωστος. αν ντοπαριστούμε κ οι 2, θα κάνουμε τα 100μ σε 44'' εγώ,και σε 43'' ο άρρωστος. αρα,πάλι ο άρρωστος θα κερδίσει ! τώρα,αν ο πρωταθλητισμός επιβαρύνει την υγεία,ναι,την έχει αυτή την...επίπτωση,αλλά αν θέλεις να βγάλεις λεφτά από αυτό,(κ να σπας πχ παγκόσμια ρεκόρ),τότε κάνεις την "παραχώρηση" της ντόπας! το ότι κάποιους πιάνουν με ντόπα κ κάποιους όχι,είνια καθαρά θέμα πολιτικής κ μάρκετινγκ,και τίποτα άλλο! εκτός αν μπορούμε όλοι να δεχθούμε αμασητα ότι ο καχιασβίλι σηκώνει 225 κιλά και είναι καθαρός, ενώ ο Χ πο σηκώνει 227,5 είναι ντοπέ! Δεν είναι τυχαίο,ότι το αντι-ντόπινγκ είναι ΠΑΝΤΑ ένα βήμα πίσω από την ντόπα, γιαυτό κ τελικά καταλήγει να πιάνει όχι τους ντοπαρισμένους,αλλά τα ...."πρεζόνια" (χασίς , κόκα κλπ)!
Harkon Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 δεν παίζει κάποιος να έχει πρόσβαση σε καλύτερες "ντόπες" οπότε κ πάλι να έχουμε αθέμητο ανταγωνισμό;;;;; και στην τελική το πνεύμα του αθλητισμού (κ όχι του πρωταθλητισμού) δεν είναι απ την άλλη άκρη απο αυτή της ντόπας;;; τι λέω τωρα ε...;
antreaslam Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Harkon,θα έρθω να συμφωνήσω μαζί σου! έλα πες μου λοιπον,αφού ως τώρα,καλώς ή κακώς οι αθλητές ντοπάρονταν, αν σταματήσουν να ντοπάρονται,ποιος θα παρακολουθήσει ένα αγώνα 100μ,που οι άντρες θα κάνουν 11 δευτερόλεπτα,με παγκόσμιο 9,80?οι ακοντιστές θα το στέλνουν στα 78μ με παγκόσμιο 90? οι 90κιλών αρσιβαρίστες θα σηκώνουν 190,με παγκόσμιο 230? ο Χ γκατούζο θα καλύπτει 8 χλμ,αντί για 12?το γήπεδο ποδοσφαίρου,θα φαίνεται πολύ πιο άδειο,οι παίχτες θα σκάνε πιο εύκολα? ο τραυματισμός ενός παιχτή θα τον στέλνει 6-7 μήνες εκτός? όλα αυτά, θα ξενερώσουν τον πελάτη,άρα οι επιχειρήσεις θα χάσουν χρήματα. Η ντόπα υπήρχε και θα υπάρχει,και ξεκινώντας για πρωταθλητισμό,είναι κάτι που ξέρεις ότι θα το κάνεις! αν δε μου αρέσει,ασχολούμαι ερασιτεχνικά με τον αθλητισμό! όλα είναι ζήτημα επιλογων!
Aρρωστος 7 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Λόγω δουλειάς είμαι σε θέση να ξέρω οτι πολλοί γονείς που βλέπουν οτι τα παιδιά τους έχουν κάποιο ταλέντο αρνούντε τα παιδιά τους να ασχοληθούνε με τον αθλητισμό γιατί φοβούντε μήπως από αθλητισμό το γυρίσουν στον πρωταθλητισμό και μετά αναπόφευκτα θα πέσουν στην ντόπα. Κακά τα ψέμματα,άλλο αθλητισμός και άλλο πρωταθλητισμός.Ένας οργανισμός ΔΕΝ γίνεται να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πρωταθλητισμού χωρίς κάποια υποβοήθηση.Πολύ απλά δεν γίνεται μόνο με την προπόνηση να κάνεις τα 100 σε κάτω από 10 δευτερόλεπτα,να σηκώσεις 200 κιλά,να πηδάς 7,5 μέτρα μήκος,να παίζεις 2 90λεπτα σε φουλ ένταση την εβδομάδα και ένα σωρό άλλα. Τώρα όπως τα ναρκωτικά χωρίζοντε σε σκληρά και ελαφριά κάτι ανάλογο ισχύει και με τις ντόπες.Άλλο έιναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που σου δίνει έξτρα σίδηρο ή κρεατίνη πχ και άλλο να παίρνει κάποιος στεροειδή. Έχει δίκιο ο antreaslam,αν αύριο κοπούν όλες οι ντόπες και τα 100 τα κάνουν σε 11 δεύτερα,ή στην άρση σηκώνουν 150 κιλά το πολλύ,κανένας δεν θα ασχολείτε πλέον.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 Δημοσ. 22 Μαΐου 2007 ρε manuel,τι στραβώνεις εσύ?ακόμα κ ντοπέ να ήταν,που είναι το πρόβλημα?αμφισβήτησε κανείς τη νίκη σου? ή υπάρχει κανείς που νομίζει ότι κανείς δε ντοπάρεται? Δε λέω τίποτα για εσάς εδώ, αλλά ο πολύς κόσμος θα ακούσει απλά μια μέρα στις ειδήσεις "ντοπαρισμένος παίχτης της κυπελλούχου Λάρισας" χωρίς να το ψάξει φυσικά παραπάνω και μετά θα αρχίσει να λέει "Α, έτσι εξηγείται. Είπα και εγώ, πως στο διάολο νίκησαν τα τυριά την υπερομαδάρα". Ήδη μου το έχουν πει 3 άνθρωποι αυτό "άντε, τελικά αποδείχθηκε πως νικήσατε". Τι να τους πω εγώ τώρα; Και ειδικά αν αργότερα αποδειχθεί ότι τίποτα δεν ήταν αλήθεια. Βέβαια όπως όλα δείχνουν, μάλλον ήταν ντοπαρισμένος, αλλά και πάλι, αν ήταν ντοπαρισμένος για περισσότερη αντοχή, δεν έχει και τόση σημασία γιατί δεν έπαιξε όλο τον αγώνα. Γρήγορος είναι έτσι κι αλλιώς (εμείς το ξέραμε εδώ και πολύ καιρό, δεν μπορώ να καταλάβω πως μπορεί να μην το ήξερε ο Μουνιόθ, αφού και λίίίίγο να το έψαχνε, θα το ανακάλυπτε). Τέλος πάντων, κατά πάσα πιθανότητα ήξεραν κάτι παραπάνω οι δημοσιογράφοι (είχαν τις πηγές τους). Είπα, θα βγω να τα χώσω μόνο αν αποδειχθεί λάθος.
Aρρωστος 7 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δημοσ. 23 Μαΐου 2007 Δεν νομίζω οτι θα υπάρξει βάζελος που θα έχει τη στοιχειώδη νουμοσύνη και θα πει οτι η ομάδα του έχασε εξαιτίας του μπάφου που έκανε ο Αντσουέ. Αν υπάρξει απλά δεν αξίζει να ασχοληθείς μαζί του. Είναι σαν να πώ εγώ οτι αποκλειστήκαμε από τον Πας επειδή ο Κοντοβουλίδης είχε καπνίσει ένα τσιγαριλίκι.Έλεος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.