Προς το περιεχόμενο

Το Καφενειο Των Φιλαθλων!

adi32

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
To κυπελλο ελλαδας

που διαγωνιζονται και οι 3 εθνικες κατηγοριες (superleague B' Γ' )

:???: ε?

α μιλατε για Β εθνικη?λεω κιεγω

• Απαντ. 2,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άξια το πήρε η Λάρισσα.Είχε πάθος,θέληση και τεράστιο ποδοσφαιρικό τσαμπουκά.Για τον παο τι να πει κανείς?Η κατρακύλα απλά συνεχίζεται!

Δημοσ.

ευχαριστω για το λινκ

αλλα θελεις να μου πεις οτι

η Λαρισα πηρε το κυπελλο,,,το γνωστο?

ντοινγκ

το πρωταθλημα?

Δημοσ.
ευχαριστω για το λινκ

αλλα θελεις να μου πεις οτι

η Λαρισα πηρε το κυπελλο,,,το γνωστο?

ντοινγκ

το πρωταθλημα?

Έλα τώρα,μα καλά ερώτηση είναι αυτή?Σαν να ρωτάς από που βγαίνει ο ήλιος,Ανατολή ή Δύση?

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Δημοσ.
Έλα τώρα,μα καλά ερώτηση είναι αυτή?Σαν να ρωτάς από που βγαίνει ο ήλιος,Ανατολή ή Δύση?

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

μωρε κιεγω ολυμπιακος ειμαι

ασχετα που δεν καταγομαι απο Πειραια

αλλα να παρει η Λαρισα το κυπελλ...ρε σιγουρα?

τι να πω σας πιστευω!:?

Δημοσ.
μωρε κιεγω ολυμπιακος ειμαι

ασχετα που δεν καταγομαι απο Πειραια

αλλα να παρει η Λαρισα το κυπελλ...ρε σιγουρα?

τι να πω σας πιστευω!:?

ρε μας πηραν στο ψιλο ολοι....

Δημοσ.

μεγαλη ομαδα ο παναθηναικος το πηρε δικαια το ευρωπαικο πρωταθλημα

συγχαρητηρια

και στον παπαλουκα που ηταν ολη η τσσκα

καλα ο συριγος τι τουβλα πεταγε τον ακουσατε ;

Δημοσ.

9-5-2007

Rομα-Ιντερ 6-2.

10-5-2007

Χεταφε-Μπαρτσελόνα 4-0

Κάνω μια άτυπη αντιπαράθεση.

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός 6-2

Εργοτέλης-παο 4-0

Φανταστέιτε τι θα είχε γίνει στην Ελλάδα αν είχαμε τέτοια αποτελέσματα.Χωρίς να γνωρίζω τι έγινε σε Ιταλία και Ισπανία,υποθέτω οτι εκεί δεν θα ήρθε και η συντέλεια του κόσμου για Ιντερ και Μπάρτσα.

Αυτό έτσι απλά για το πώς αντιμετωπίζουμε το ποδόσφαιρο εμείς και πώς κάποιοι άλλοι.

Δημοσ.

Καλά ας είχε ο παναθηναϊκός (και ο κάθε παναθηναϊκός) ομάδα σαν την μπαρτσελόνα και δεν θα διαμαρτυρόταν κανείς σε πληροφορώ. Το θέμα είναι τι μπάλα βλέπουμε από τις ομάδες μας. Γιατί όταν βλέπεις θέαμα επιπέδου μπάρτσα, όταν πριν λίγες μέρες έβαλες γκολ αλά μαραντόνα ε ντάξει έχει μια διαφορά ξέρεις.

Δημοσ.

Κ όμως,θα συμφωνήσω με τον άρρωστο! αν ο οσφπ ή ο παο έπαιζε ποδόσφαιρο επιπέδου μπάρτσα,πάλι θα γκρινιαζε ο κόσμος που δε σηκώνει καθε χρόνο την ευρωπαική κούπα!

και μην συγκρίνουμε το ποδόσφαιρο κ το επίπεδο των ομάδων,αλλά πηγαίντε το αναλογικά!

(όσο και αν μας αρέσει ή όχι, ο αντίστοιχος ετο,είναι ο κωσταντίνου ή ο σάλπι,και ο αντίστοιχος μέσσι, ο ιβανσιτς κ ο τζορτζεβιτς. αντίστοιχα, ο παο κ ο οσφπ,ειναι η ρεαλ κ η μπαρτσα). αναλογικά πάνε αυτά,όχι κατ αντιστοιχια απολυτη!

Δημοσ.

Ας πούμε στο μπάσκετ κάτι ήττες που έχει κάνει ο παναθηναϊκός δε νομίζω να υπήρξαν μεγάλες αντιδράσεις. Αφού έχει ομάδα. Πήρε ευρωπαϊκό, ο πρόεδρος δίνει λεφτά, έχει παίκτες, έχει προπονητή κτλ.

Ομοίως και στο ποδόσφαιρο αν συνέβαιναν αυτά οι αντιδράσεις θα ελαχιστοποιούνταν. Επίσης το παράδειγμα του άρρωστου ήταν να έχανες από την χετάφε, όχι το ευρωπαϊκό κύπελο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...