cac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Παιδια χρειάζομαι άμεσα τη βοήθεια σας. Εχω δυο σκληρούς δίσκους σε dock station και μάλλον έγινε κλωνοποίηση και τώρα μου εμφανίζουν και οι δυο το ιδιο περιεχόμενο αν και η χωρητικότητα τους είναι διαφορετική. Το ζήτημα είναι ότι αυτός που χαθηκε είχε πολύ σημαντικά αρχεία και δεν ξέρω πως να τον επαναφέρω!!!
cac Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 δηλαδη? Δεν ηθελα να γινει κλώνος. Μαλλον καταλάθος ή καποιο παιδί....
skar1983 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δοκίμασε κάποιο file recovery tool. τύπου https://www.easeus.com/datarecoverywizard/free-data-recovery-software.htm 1
cac Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 υστερα απο άπειρες προσπάθεις και κάθε λύση που προτάθηκε δυστυχώς έχασα όλα τα δεδομένα. Χθες που του έκανα format o δίσκος των 2τβ εξακολουθεί και αναγνωρίζεται ως 750 gb στο λαπτοπ. Τι συμβαίνει???
dpolal Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 29 λεπτά πριν, cac είπε υστερα απο άπειρες προσπάθεις και κάθε λύση που προτάθηκε δυστυχώς έχασα όλα τα δεδομένα. Χθες που του έκανα format o δίσκος των 2τβ εξακολουθεί και αναγνωρίζεται ως 750 gb στο λαπτοπ. Τι συμβαίνει??? Ο δίσκος έχει «φτιαγμένο» διαμέρισμα χωριτικότητας 750GB, το υπόλοιπο κομμάτι του είναι κενό και δεν εμφανίζεται. Διορθώνεται αυτό αν κάνεις διαγραφή του διαμερίσματος από την διαχείρηση δίσκων και δημιουργήσεις νέο που να καταλαμβάνει ολόκληρο τον δίσκο. Αν δεν γνωρίζεις πώς γίνεται δες κάνα βιντεάκι ή βρες οδηγίες. Κατά πάσα πιθανότητα ο άλλος δίσκος που κλωνοποιήθηκε ήταν 750ρης και έτσι ο μεγαλύτερος φτιάχθηκε καθ' εικόνα. Και έτσι όπως το αντιλαμβάνομαι το dock station έχει δική του διαδικασία κλωνοποίησης, η οποία ενεργοποιήθηκε κατά λάθος. 2
snbblp Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2020 8 ώρες πριν, cac είπε Ειχες δικιο! ευχαριστω!!! Το κακό βέβαια είναι ότι οριστικά έχασες τα αρχεία, που δεν μπορούν πλέον να ανακτηθούν. Καλή συνέχεια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα