Ronnie1985 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Γεια σας πηρα ενα mouse ασυρματο της corsair rgb, εχω το προγραμμα icue ωστε να διαχειριζομαι φωτισμους κλπ κ σε αλλα κομματια corsair που εχω. Το θεμα μου ειναι οτι μολις κλεισω το pc ενω τα παντα σβηνουν, ο φωτισμος του ποντικιου παραμενει ανοιχτος. Πρεπει καθε φορα να κλεινω κ το ποντικι απο κατω, δηλαδη απο το 2.4ghz που ειναι για να ειναι ανοιχτο να πηγαινω το διακοπτακι στο off καθε φορα. Υπαρχει μηπως κανενας αλλος τροπος ωστε να κλεινει ο φωτισμος κ να μην ειμαι συνεχεια ανοιξε κλεισε; Η ετσι δουλευουνδυστυχως τα rgb ασυρματα;
camel555 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Γεια σας πηρα ενα mouse ασυρματο της corsair rgb, εχω το προγραμμα icue ωστε να διαχειριζομαι φωτισμους κλπ κ σε αλλα κομματια corsair που εχω. Το θεμα μου ειναι οτι μολις κλεισω το pc ενω τα παντα σβηνουν, ο φωτισμος του ποντικιου παραμενει ανοιχτος. Πρεπει καθε φορα να κλεινω κ το ποντικι απο κατω, δηλαδη απο το 2.4ghz που ειναι για να ειναι ανοιχτο να πηγαινω το διακοπτακι στο off καθε φορα. Υπαρχει μηπως κανενας αλλος τροπος ωστε να κλεινει ο φωτισμος κ να μην ειμαι συνεχεια ανοιξε κλεισε; Η ετσι δουλευουνδυστυχως τα rgb ασυρματα; Μέσα στο iCUE θα βρεις τα device settings, εκεί ενεργοποίησε το "enable sleep mode" και όρισε το χρόνο σου (εγώ το έχω στα 5 λεπτά) και πάτα ENTER.
Ronnie1985 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Σε ευχαριστω πολυ! Με dongle κ wireless εχεις παρατηρησει καθολου stuttering? Κουναω γρηγορα το πιντικι δεξια αριστερα κ μια στις τοσες κανει σα να freezarei στιγμιαια... Παρολο που ειχε κανει update στο firmware. Σκεφτηκα μηπως επειδη το εχω βαλει το dongle στη πισω μερια της μητρικης κ δε κανει καλη συνδεση; Δοκιμασα ενα force update μεσα απο το icue να ξαναπερασει δηλαδη το firmware στο mouse κ μεχρι στιγμης δουλευει κομπλε δε το χει ξανακανει. Ελπιζω να ταν απο κει.
camel555 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, Ronnie1985 είπε Σε ευχαριστω πολυ! Με dongle κ wireless εχεις παρατηρησει καθολου stuttering? Κουναω γρηγορα το πιντικι δεξια αριστερα κ μια στις τοσες κανει σα να freezarei στιγμιαια... Παρολο που ειχε κανει update στο firmware. Σκεφτηκα μηπως επειδη το εχω βαλει το dongle στη πισω μερια της μητρικης κ δε κανει καλη συνδεση; Δοκιμασα ενα force update μεσα απο το icue να ξαναπερασει δηλαδη το firmware στο mouse κ μεχρι στιγμης δουλευει κομπλε δε το χει ξανακανει. Ελπιζω να ταν απο κει. Δεν έχω παρατηρήσει κάτι με αυτό το ποντίκι. Με άλλο ποντίκι, στο ίδιο pc (intel nuc) είχα το πρόβλημα που περιγράφεις.... Με είχε ταλαιπωρήσει πάρα πολύ διότι δεν ήμουν σίγουρος αν ήταν θέμα των 10.... Μου το έκανε ακόμα και με extension cable και άμεση οπτική επαφή. Πάει καιρός αλλά έτεινα στο συμπέρασμα ότι ήταν θέμα των 10. Παίζει και αυτό που λες για την απόσταση usb dongle αλλά και σε μένα δεν έχουν άμεση επαφή, μιας και το nuc το έχω κάτω από το γραφείο.
Ronnie1985 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2020 Εβαλα το dongle στις μροστα θυρες του κουτιου κ το stuttering εξαφανιστηκε. Μαλλον επειδη εχω το κουτι πανω στο γραφειο κ το dongle απο πισω μεσολαβουσαν αρκετα εμποδια στην επικοινωνια με το ποντικι. Να το αφησω εκει μπροστα; Γιατι καπου ειχα διαβασει οτι καλυτερα για τετοιου ειδους συνδεσεις το dongle να ναι κατευθειαν σε θυρα της μητρικης. Εμενα ομως μου κανει κολπα οπως ανεφερα ενω τωρα δουλευει αψογα. Το αφηνω ως εχει; Η να παρω καλωδιο προεκτασης usb κ να βαλω εκει το dongle;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα