Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα φίλοι. Όπως λέει κ ο τίτλος αντιμετωπίζω πρόβλημα με την Android Tv μου κατά την αναπαραγωγή ταινιών (σίγουρα mp4 ίσως κ σε άλλα) με τον VLC. Το πρόβλημα είναι στιγμιαία παγώματα σε κάποια Frames.

True Motion εντελώς απενεργοποιημένο, hardware acceleration στον VLC απενεργοποιημένο. Δοκίμασα να αλλάξω την τιμή της Cache σε 1000ms, ούτε αυτό έπαιξε.

Το πρόβλημα το κάνει με υπότιτλους, δεν έχω δοκιμάσει αν το κάνει χωρίς. Επίσης το κάνει σε ταινίες 1080p ενώ με 720p όχι!!

Δεν έχω δοκιμάσει με άλλον player, η τηλεόραση είναι πετσοκομμένη softwarικά (debloated μέσω ADB)

Δεν θέλω να πιστέψω ότι μπορεί να ευθύνεται ο επεξεργαστής σε μια τηλεόραση των 700 ευρώ.

Έχει επιλύσει κανείς αντίστοιχο πρόβλημα;

Δημοσ.

ε κανε καποιες απο τις λυσεις που προτεινεις μονος σου για αρχη.. 

πχ αλλον Player, χωρις υποτιτλους.. να δουμε τι μπορει να φταει και να ξεκινησουμε απο καπου...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Update: Όσες ταινίες έχω δει από τότε, δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα θέμα. (mkv, mp4, avi σε 1080p). Μπορούμε να υποθέσουμε ότι είχε να κάνει με τη συμπίεση.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, leonidas_ είπε

Update: Όσες ταινίες έχω δει από τότε, δεν μου έχουν δημιουργήσει κανένα θέμα. (mkv, mp4, avi σε 1080p). Μπορούμε να υποθέσουμε ότι είχε να κάνει με τη συμπίεση.

Φίλε leonidas_ θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση. Ο vlc σου διαβάζει σκληρούς ή usb stick με διαμόρφωση ntfs. Σε ρωτάω γιατί σε android tv που έχω (όχι sony) ο player της τηλεόρασης διαβάζει ntfs ενώ οι players που εγκαθιστώ μέσω play store (vlc,mx player κ.α.) αρνούνται να διαβάσουν σκληρούς ή στικάκια σε ntfs.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, syrio είπε

Φίλε leonidas_ θα ήθελα να σου κάνω μία ερώτηση. Ο vlc σου διαβάζει σκληρούς ή usb stick με διαμόρφωση ntfs. Σε ρωτάω γιατί σε android tv που έχω (όχι sony) ο player της τηλεόρασης διαβάζει ntfs ενώ οι players που εγκαθιστώ μέσω play store (vlc,mx player κ.α.) αρνούνται να διαβάσουν σκληρούς ή στικάκια σε ntfs.

Ναι. Κ συγκεκριμένα χθες το stick που χρησιμοποίησα το διαμόρφωσα σε ntfs

Επεξ/σία από leonidas_
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Το πρόβλημα συνεχίζεται σε συνδιασμό αρχείων .mkv με συμπίεση h264 κ .srt εξωτερικούς υπότιτλους.

Το πρόβλημα δεν παρουσιάζεται αν δεν φορτωθούν οι υπότιτλοι, αλλά όταν φορτωθούν αρχίζουν τα κολλήματα, σε κάθε νέο "καρέ" ας το πούμε υπότιτλων.

Επίσης είναι εμφανές ότι κάτι δεν πάει καλά με τους υπότιτλους καθώς εμφανίζεται ένα επιπλέον περίγραμμα λευκού χρώματος έξω από το μαύρο περίγραμμα.

Τέλος το πρόβλημα δεν υπάρχει με άλλους player πέραν του VLC.

Καμμία ιδέα;!!

Δημοσ.

Τo προβλημα με το περιγραμμα λευκου γυρω απο τους υποτιτλους το εχω και εγω και με το vlc και με τον player της tv.Κολληματα συνεχομενα δεν εχω εχω αλλα στη διαρκεια μιας ταινειας 4Κ θα κανει 2-3 κολληματα οπου κρασαρει ο player  και φτιαχνει μονο με επανεκκινηση της tv.Σε 1080 δεν εχω κανενα προβλημα.Ολα αυτα σε sony xf9005

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...