agriniopk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Πρόγραμμα αντιγραφής και επικόλλησης Ψάχνω ένα καλό πρόγραμμα αντιγραφής και επικόλλησης αλλά κάτι ποιο δυνατό από το copy paste των windows. Πχ να μπορεί να κρατά κάποιες προτίμησης να σε ενημερώνει αν έγινε σωστά η αντιγραφή ή διακόπηκε για κάποιο λόγο να κρατά αρχείο για επαναλαμβανόμενες αντιγραφές σε στυλ backup κτλ Υπάρχει;
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δεν ξέρω αν καταλαβαίνω τι ζητας. Εγω χρησιμοποιώ το clipx.
agriniopk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Χρήσιμο και αυτό αλλά θέλω - ψάχνω πρόγραμμα για copy tools. Δηλαδή πρόγραμμα για αντιγραφή αρχείον
agriniopk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Ωραίο. Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση ....
micos000 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 59 λεπτά πριν, agriniopk είπε Ωραίο. Αν υπάρχει και κάποια άλλη πρόταση .... Σαν το teracopy δε θα βρεις.
1ns0mn1a Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Total Commander ps. ..μάλλον είμαι εκτός θέματος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα