denthnpalevw Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Μόλις το δα από κοντά και οι γωνίες θέασης είναι επαρκείς. Δεν είναι TN μιας δεκαετίας πίσω. Σε σχέση με το δικό το IPS (Lenovo) μικρή διαφορά θα λεγα. 1
Zerg13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, denthnpalevw είπε Μόλις το δα από κοντά και οι γωνίες θέασης είναι επαρκείς. Δεν είναι TN μιας δεκαετίας πίσω. Σε σχέση με το δικό το IPS (Lenovo) μικρή διαφορά θα λεγα. Στο καταστημα τι τιμη εχει;
katcos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, Zerg13 είπε Στο καταστημα τι τιμη εχει; 399 έχει και στο κατάστημα
Apocalypser Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Ρε παιδια γιατί τόσο κακή η οθόνη κοντευω να τυφλωθώ όλα πολυ αχρωμα και φωτεινα. Ετσι επρεπε να ειναι?
zacharis1955 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 24 λεπτά πριν, Apocalypser είπε Ρε παιδια γιατί τόσο κακή η οθόνη κοντευω να τυφλωθώ όλα πολυ αχρωμα και φωτεινα. Ετσι επρεπε να ειναι? Ετσι είναι οι TN οθόνες των HP Pavilion, εντελώς γτπ...
Mar1o_s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Ξανά πήγε 599€. Σα να λέμε «οποίος πρόλαβε τον κύριο , είδε».
Mar1o_s Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, Apocalypser είπε Ρε παιδια γιατί τόσο κακή η οθόνη κοντευω να τυφλωθώ όλα πολυ αχρωμα και φωτεινα. Ετσι επρεπε να ειναι? Παίξε με φωτεινότητα και αντίθεση. Το 20-40 είναι καλή αναλογία.
Apocalypser Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 34 λεπτά πριν, Mar1o_s είπε Παίξε με φωτεινότητα και αντίθεση. Το 20-40 είναι καλή αναλογία. Ευχαριστώ πολύ μόλις πάω σπίτι θα το δοκιμάσω...το προϊόν που είδα στο κατάστημα δεν έδειχνε έτσι... μάλλον θα θέλει ρύθμιση.
Bourdoulas Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2020 20 ώρες πριν, Mar1o_s είπε Ξανά πήγε 599€. Σα να λέμε «οποίος πρόλαβε τον κύριο , είδε». 600 ευρώ. Γελάνε και οι πέτρες.
Topreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Πήρε ενας γνωστός μου το λαπτοπ αυτο και δεν μπορει με τιποτα να αλλαξει τα Windows 10 S σε Windows 10 home ! Nαι ακολούθησε τη διαδικασια που προβλεπεται αλλα πάπαλα. Ουτε καν τον αφηνει να κατεβασει οτιδηποτε απο το Μicrosoft store ! (oπου πρεπει να παει για να κανει αλλαγη mode windows 10 S σε Windows 10 Home). Kαι εχει και θεμα με τα κανονικα windows updates ! Kαθως δεν ημουν παρον στο ανοιγμα του λαπτοπ του και το τι εκανε αλλος για τις διάφορες ρυθμισεις (κατι για λογαριασμο εκανε οτι εδωσε κινητο, κατι για pin εβαλε στα windows, κατι σταλθηκε σε κινητο, δεν καταλαβα τι ακριβως εκανε ) Γενικα παντως απο ενα ψαξιμο στο google ειδα οτι ναι υπαρχει σοβαρο θεμα σε μερικους υπολογιστες με τα windows 10 s και o φταίχτης ειναι η microsoft ! Θα παρει τη Microsoft Hellas τηλεφωνο και βλεπουμε. Aλλιως εχω ετοιμη τη λυση με μερικα ευρω ( απο 5 εως 11) με αγορα κλειδιου απο goodoffer24 ή ebay και clean install. Θυμίζω δεν εχει ethernet. https://www.techradar.com/news/some-users-are-stuck-in-windows-10-s-mode-hell-but-microsoft-is-working-on-a-fix Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από Topreader
katcos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Και εγώ το αγόρασα για φίλο και μου πήρε ένα 3λεπτο η αλλαγή από S σε Home ακολουθώντας το παρακάτω: https://support.microsoft.com/el-gr/help/4456067/windows-10-switch-out-of-s-mode 2
Topreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, katcos είπε Και εγώ το αγόρασα για φίλο και μου πήρε ένα 3λεπτο η αλλαγή από S σε Home ακολουθώντας το παρακάτω: https://support.microsoft.com/el-gr/help/4456067/windows-10-switch-out-of-s-mode Mαλλον πρεπει να το επαναλαβω. Oπως ειπα. ο γνωστος μου ΝΑΙ εκανε ακριβως αυτο που λεει το link αλλα δεν εγινε ΤΙΠΟΤΑ ! και οχι μονο αυτο αλλα δεν τον αφηνει να εγκαταστησει οτιδηποτε απο το microsoft store. Φτανει στο σημειο που δειχνει η εικονα (στην περίπτωσή του γράφει Windows 10 Home). Παταει το μπλε κουμπι με το Get. γινεται για λιγο γκριζο το κουμπι αλλα μετα παλι εμφανιζεται το ιδιο κουμπι με το Get και παραμενει εκει που δειχνει η εικονα εδω. Δεν με εχει παρει τηλεφωνο ακομη αν επικοινωνησε με τη Microsoft Hellas και τι εγινε. Ετσι και αλλιως δικο του θεμα ειναι. Αν θελει ας επικοινωνησει. Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από Topreader
katcos Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 windows 10 HOME έχει το laptop ... Μήπως κλικαρε για Upgrade σε Pro??
Topreader Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Tην ειδε την επιλογη για upgrade και κοστιζε ενα σκασμο λεφτα. Oχι. Κανονικα με το FREE για home. Update. To πηγε πισω στο Plaisio για να τα βρουνε εκεινοι με τη microsoft τι συμβαινει. Μου ειπε σε 2 με 3 ημερες θα τον ενημερώσουν τι έγινε. (ειναι ανοιχτα ειδικα σημερα τα καταστηματα Κυριακη) Επεξ/σία 19 Ιανουαρίου 2020 από Topreader
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα