Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Λοιπον παιδια θελω την βοηθεια σας..εχω το samsung note 10..επειδη δν εχω εμπειρια σε αυτα ποιο smartwatch εχετε να με προτεινετε??
GiwrgosP- Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Υποθετω δε σε ενδιαφερει να πας σε top fitness tracker οπως τα garmin (που ειναι και ακριβα γενικα). Εγω εχω το galaxy watch 46mm και ειμαι 100% ευχαριστημενος σε ολους τους τομεις. Μπαταρια 3-4 μερες αναλογα τη χρηση (μονιμα συνδεδεμενο στο κινητο με bluetooth), ακριβες sleep tracking, αψογη οθονη. Στα 200 ευρω κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη επιλογη. (budget δεν ανεφερες οποτε το πηρα πανω μου 😂 )
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 48 λεπτά πριν, GiwrgosP- είπε Υποθετω δε σε ενδιαφερει να πας σε top fitness tracker οπως τα garmin (που ειναι και ακριβα γενικα). Εγω εχω το galaxy watch 46mm και ειμαι 100% ευχαριστημενος σε ολους τους τομεις. Μπαταρια 3-4 μερες αναλογα τη χρηση (μονιμα συνδεδεμενο στο κινητο με bluetooth), ακριβες sleep tracking, αψογη οθονη. Στα 200 ευρω κατα τη γνωμη μου ειναι η καλυτερη επιλογη. (budget δεν ανεφερες οποτε το πηρα πανω μου 😂 ) Χαχαχα ...λοιπον ναι ετσι οπως τα λες ειναι..σκεφτομε το active 2 44mm
stark Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 13 ώρες πριν, nikk23 είπε Λοιπον παιδια θελω την βοηθεια σας..εχω το samsung note 10..επειδη δν εχω εμπειρια σε αυτα ποιο smartwatch εχετε να με προτεινετε?? Ενα search στο forum θα σε βοηθησει αρκετά θεωρώ https://www.insomnia.gr/search/?q=smartwatch&type=forums_topic&nodes=67&search_in=titles
asemnos Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Στις 16/1/2020 στις 12:40 ΠΜ, nikk23 είπε Λοιπον παιδια θελω την βοηθεια σας..εχω το samsung note 10..επειδη δν εχω εμπειρια σε αυτα ποιο smartwatch εχετε να με προτεινετε?? Κατοχος S10+, εψαχνα κι εγω smartwatch και κατεληξα στο Samsung Active 2 44mm. Απειρες δυνατοτητες, πολυ καλο στο fitness κομματι και εξισου φοβερο στο smart, η μπαταρια ειναι στο μεσο ορο. Ημουν για καιρο αναμεσα σε αυτο και στο Huawei Watch GT 2 κυριως λογω εμφανισης (νταξ το ρολοι ειναι μουν@#¥) και της τεραστιας αυτονομιας. Το smart ομως ειναι σχεδον ανυπαρκτο και παλι καλα που δεν το προτιμησα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα