link_z Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Yandex forever. Chromium based, αέρας, με πολλά καλούδια κάτω από το καπώ και τη σιγουριά της ρωσικής κοινότητας. From Russia with love 2 ώρες πριν, lazlo1992 είπε Νομίζω θα το εχουν αναφέρει και άλλοι. Μερικές επιχειρήσεις χρησιμοποιούν κάποιες διαδικτυακές πλατφόρμες intranet όπου λειτουργούν μόνο στον internet explorer σωστά Έτσι. Μέχρι και η πλατφόρμα ermis για την έκδοση ψηφιακών κλειδιών θέλει ie6 (activeX) Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από link_z 1
giwrgostr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, earinos1975 είπε Τον κατέβασα και τον απεγκατέστησα αμέσως, δεν είχε ελληνικά. Αυτοί ζούνε στην εποχή των σπηλαίων 3
greengr21 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 10 ώρες πριν, zleepy είπε Το ίδιο έχει κάνει και ο Opera τα τελευταία χρόνια και αυτή τη στιγμή είναι Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ BROWSER που έχω χρησιμοποιήσει ποτέ και σε desktop και σε android. Και εμένα είναι ο main μου πάνω από 3 χρόνια, ξέρω ότι έχει σχέση με Κίνα κτλπ αλλά ποσως με ενδιαφέρει σαν πως οι άλλοι δε κάνουν τα ίδια.
glight Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Ένα γρήγορο benchmark δίπλα δίπλα με τον Chrome
skiabox Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, Federer είπε Όταν κυκλοφορήσει browser που θα ξεπεράσει σε ασφάλεια, συμβατότητα, παραμετροποίηση, κατανάλωση πόρων και καλαισθησία τον Internet Explorer 5, το συζητάμε μήπως τον δοκιμάσω...Για βασικό browser ούτε καν. Κάτι chrome, mozilla, gozilla, Εdge, Medge κτλ έχουν να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα για να τον φτάσουν! Σε συνδυασμό με τον Flash Player αποτελούν τους ΗΓΕΤΕΣ στον χώρο του παγκόσμιου ιστού! Είναι όπως με την παραγωγή ρεύματος. Σαν το χειροκίνητο σύστημα δεν έχει!
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Τον είχα δοκιμάσει στην beta αλλά και στην σταθερή έκδοση νομίζω θέλει πολύ δουλειά για να φτάσει στα επίπεδα του Chrome και Firefox.
earinos1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 12 ώρες πριν, giwrgostr είπε έβαλα ελληνικά, αλλά δεν άλλαξε τίποτα
kanagias13 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Οι συμβατότητες κ τα extension του chrome αλλά χωρίς την φαγάνα του , δείχνει καλό. Για να δούμε. ..
TasMan Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 23 ώρες πριν, asmilon είπε Πριν το κρινεις το δοκιμασες; Τι προβλημα εχεις βρει στον Chromium based Edge; Σε αυτό που λες έχεις απόλυτο δίκιο, τον Chromium Based Edge δεν τον έχω δοκιμάσει απλά γιατί δεν δουλέυω πλέον windows πουθενά. Κρίνω όμως βάση όλων των προηγούμενων browsers της MS όπου στην καλύτερη των περιπτώσεων ήταν απλά επαρκείς και διαβάζοντας σχόλια για τον CBE όχι μόνο στο insomnia αλλά και σε άλλα forums όπου η συντριπτική πλειοψηφία είτε τον βρίσκει προβληματικό ή θεωρεί ότι οι υπόλοιποι CB browsers είναι μακράν πιο ώριμοι. Προσωπικά ποτέ δεν μου άρεσε ούτε ο Chrome ούτε κανένας άλλος CB browser. Πες το προσωπική μου αίσθηση άρα και υποκειμενική μου γνώμη αλλά τους θεωρώ κάπως ανομοιογενείς. Πολύ λιτοί (χάρην διακριτικότητας) στο περιβάλλον που δουλεύεις και κάπως - αν όχι πολύπλοκοι - ασαφείς όσον αφορά τις ρυθμίσεις τους.
giwrgostr Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 6 ώρες πριν, earinos1975 είπε έβαλα ελληνικά, αλλά δεν άλλαξε τίποτα Πρέπει να επιλέξεις ποια θα είναι η γλώσσα εμφάνισης από τις τρεις τελείες δεξιά από τη γλώσσα.
MrHavoC Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Στις 15/1/2020 στις 11:21 ΜΜ, Federer είπε Όταν κυκλοφορήσει browser που θα ξεπεράσει σε ασφάλεια, συμβατότητα, παραμετροποίηση, κατανάλωση πόρων και καλαισθησία τον Internet Explorer 5, το συζητάμε μήπως τον δοκιμάσω...Για βασικό browser ούτε καν. Κάτι chrome, mozilla, gozilla, Εdge, Medge κτλ έχουν να φάνε πολλά ψωμιά ακόμα για να τον φτάσουν! Σε συνδυασμό με τον Flash Player αποτελούν τους ΗΓΕΤΕΣ στον χώρο του παγκόσμιου ιστού! Τι ωραίες εποχές με windows 95, 98 plus, Millenium... Θυμάμαι και τον Mozilla αργότερα στα XP στις πρώτες εκδόσεις του που είχε για λογότυπο έναν δεινόσαυρο και όχι την αλεπού.
link_z Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Waterox λέμε. Από τον πατριώτη μας τον Alex Kontos
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 'Έχει κάποιες ωραίες προσθήκες όπως η διαγραφή του ιστορικού κατά το κλείσιμο αλλά, σε γενικές γραμμές, είναι ξαναζεσταμένο φαγητό.
earinos1975 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 5 ώρες πριν, giwrgostr είπε Πρέπει να επιλέξεις ποια θα είναι η γλώσσα εμφάνισης από τις τρεις τελείες δεξιά από τη γλώσσα. Έβαλα ελληνικά αλλα δεν αλλαξε κάτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα