Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Ψάχνω να βρω κάποια αξεσουάρ για ενα mbp early 2015 που έχω με retina 13.3''. Δεν θέλω να παραγγείλω απο εξωτερικό οποτε κοιτάζω σκρουτζ,best price κλπ. Το μόνο που έχω βρει μέχρι στιγμής απο αυτά που ήθελα είναι αυτό.

https://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=25200&skr_prm=WyJlZGJmMTdjNC05ODdkLTRlYzAtODFlNS0zZTc5ZTkwM2YyYTEiLDE1NzkxMDI4MDgyMjEseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Αυτό που δεν βρίσκω με τίποτα είναι μια θήκη,μια  απλή πλαστική μαύρη θήκη. Το macbook το δικο μου ειναι a1502 και βρίσκω μονο για a1425. Ξέρετε κανενα μαγαζί που θα μπορούσα να βρώ?
Επισης δεν μπορω να βρω screen protector για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Και κάτι τελευταίο το μόνο plug set που βρήκα είναι αυτό

https://www.mythiki.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=27914&virtuemart_category_id=15&skr_prm=WyJlZGJmMTdjNC05ODdkLTRlYzAtODFlNS0zZTc5ZTkwM2YyYTEiLDE1NzkxMDI2MDUyNDAseyJhcHBfdHlwZSI6IndlYiIsInRhZ3MiOiIifV0

Αλλά λέει απο mid 2011 - mid 2016. Στο δικό μου που είναι early δεν θα κάνει?

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, gkar206 είπε

Αυτό που δεν βρίσκω με τίποτα είναι μια θήκη,μια  απλή πλαστική μαύρη θήκη. Το macbook το δικο μου ειναι a1502 και βρίσκω μονο για a1425. Ξέρετε κανενα μαγαζί που θα μπορούσα να βρώ?
Επισης δεν μπορω να βρω screen protector για το συγκεκριμένο μοντέλο.

Αυτή ??

• Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Jiakometi είπε

Καλή, αλλά.

38 λεπτά πριν, gkar206 είπε

Δεν θέλω να παραγγείλω απο εξωτερικό οποτε κοιτάζω σκρουτζ,best price κλπ. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, gkar206 είπε

Καλή, αλλά.

Συγγνώμη δεν το πρόσεξα. Ναι εδώ μόνο κάτι άκυρα χρώματα υπάρχουν. 

Θεωρώ ότι η μόνη λύση είναι μέσω γνωστού από Amazon / Ebay,  που θα έχεις και αρκετές επιλογές σε ποιότητα. 

Εδώ δεν φαίνεται να έχεις κάποιος μαύρη ούτε με παραγγελία. Εκτός αν πας σε τύπο τσάντας/sleeve, πολύ φαντάζομαι δεν είναι αυτό που θέλεις. 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Jiakometi είπε

Συγγνώμη δεν το πρόσεξα. Ναι εδώ μόνο κάτι άκυρα χρώματα υπάρχουν. 

Θεωρώ ότι η μόνη λύση είναι μέσω γνωστού από Amazon / Ebay,  που θα έχεις και αρκετές επιλογές σε ποιότητα. 

Εδώ δεν φαίνεται να έχεις κάποιος μαύρη ούτε με παραγγελία. Εκτός αν πας σε τύπο τσάντας/sleeve, πολύ φαντάζομαι δεν είναι αυτό που θέλεις. 

Τι συγνώμη σιγά δεν έγινε κάτι. Και thanks για την βοήθεια.

Μου φαίνεται όντως πρέπει να κοιτάξω απ έξω γιατί ούτε screen protector βρίσκω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...