Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
23 ώρες πριν, sakisdog είπε

Έχει ξαναπαίξει και παλιότερα αλλά επειδή το θέμα έχει κλειδώσει έφτιαξα νέο. Στα 37.27€ επιλέγοντας  την αποθήκη της Τσεχίας και παράδοση σε 2-3 εργάσιμες.

Μετά από διάβασμα του προηγούμενου θέματος νομίζω πως είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της.

ΠΡΟΣΟΧΗ όμως καθώς χρειάζεται ένα άλλο καλώδιο τροφοδοσίας με γείωση γιατί αυτό που έχει είναι με 2 καλώδια.

https://www.banggood.com/MiniGB-ZX7-200-220V-200A-Mini-Electric-Welding-Machine-IGBT-DC-Inverter-ARC-MMA-Stick-Welder-220V-p-1497117.html?cur_warehouse=CZ

Screenshot 2020-01-15 at 9.20.12 PM.png

Κ για να αλλάξεις καλώδιο την ανοίγεις? 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.
1 ώρα πριν, manosfp είπε

Έβαλα παραπάνω. Δεν έχω πάρει κάτι άλλο. 

Πότε εβαλες;

Απο την ωρα που τα εβαλες χθες τα "app link" σε καθε σου σχολιο, εφυγαν αμεσα, διαβασε το δευτερο σχολιο γιατι μαλλον δεν εχεις δει τιποτα μεσα στο θεμα, μονο ποσταρεις και φευγεις. :)   

Δημοσ.

Το είδα ρε δάσκαλε αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει εκτός app 😥

22 λεπτά πριν, bobirakos είπε

Μερικές βιδούλες 

Δημοσ.

Λόγω χαμηλής τιμής παραμέρισα τους ενδοιασμούς μου και παρήγγειλα κι εγώ την 250Α πριν κανα δίμηνο μιας και μου φάνηκε πιο καλή.  Την περιμένω να μου έρθει από μέρα σε μέρα, τώρα είναι Γερμανία. Για  πες manosfp το καλώδιο τροφοδοσίας έχει γείωση;  Την δούλεψες καθόλου, έχει anti-stick;  Τι καλώδια χρησιμοποίησες 16mm ή 25mm;

Δημοσ.

Την κίτρινη έχω δοκιμάσει. Τώρα περιμένω την κόκκινη που έχει και anti stick και Hot start πως το λένε.Το καλώδιο τροφοδοσίας στην κίτρινη δεν είχε γείωση, λογικά ούτε κι αυτό. Αυτά τα καλώδια έχω. 

Screenshot_2020-01-16-21-20-12-637_com.banggood.client.jpg

• Moderators
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, manosfp είπε

Το είδα ρε δάσκαλε αλλά δεν ξέρω πως μπαίνει εκτός app 😥

Απο το κινητο εισαι τωρα;

Μπες banggood απο chrome ακομα και απο το κινητο, ασε την εφαρμογη τους κατα μερος.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, matrixxx είπε

Απο το κινητο εισαι τωρα;

Μπες banggood απο chrome ακομα και απο το κινητο, ασε την εφαρμογη τους κατα μερος.

Πρέπει να σβήσω την εφαρμογή. Κάνω login από Chrome και με μεταφέρει στην εφαρμογή. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
55 λεπτά πριν, bobirakos είπε

Γιατί φοβάσαι μην χάσεις την εγγύηση; χαχαχαχα. Την ανοίγεις και βάζεις το κίτρινο καλώδιο στο σασί της ηλεκτροκόλλησης (άμα βρεις την προηγούμενη προσφορά θα δεις φωτογραφία που έχω βάλει) Η κίτρινη είναι πραγματικά 130Α περίπου η κόκκινη άιντε να είναι 140-150, μια χαρά δουλεύει το 2.5αρι ηλεκτρόδιο και η μία και η άλλη. Προσωπική μου άποψη είναι να πάρετε την κόκκινη γιατί έχει hot arc start, anti-stick και arc force overload protection, είναι λειτουργίες που την κάνει πιο καλή στην λειτουργία για τον χρήστη. 

Επεξ/σία από thanasisxask
  • Moderators
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, manosfp είπε

Πρέπει να σβήσω την εφαρμογή. Κάνω login από Chrome και με μεταφέρει στην εφαρμογή. 

Η να παρεις πισι. 😛

Δημοσ.
22 ώρες πριν, manosfp είπε

Τελωνειο δεν πέρασε, την πήρα με priority. Έδωσα 38 για κόλληση και μεταφορικά και 13 για τα παρελκόμενα 

Edit :

Κάνω επεξεργασία γιατί όσο το σκέφτομαι τόσο τρελαίνομαι. 

Έδωσα 50€ και πήρα ένα απίστευτο μηχάνημα, τουλάχιστον στα δικά μου ερασιτεχνικά μάτια. 

Βέβαια όσοι την έχουν δει έχουν μείνει έκπληκτοι και αμέσως μου ζητάνε να τους παραγγείλω. Να ζήσει η Κίνα. Σε τόσο δύσκολους καιρούς μας βοηθάει να μη νιώθουμε ξοφλημένοι. 

τι παρελκόμενα έβαλες; τσιμπίδες;

Δημοσ.

παραγγεληθηκε αυτη που ειπε ο ματριξ..εχω και 2-3 παλιες χαλκου,θα παρω απο κει καλωδιο

αλλα ο κινεζος με την εφερε με το insurance ενω το ξετικαρα μου το ξανα περασε και χρεωθηκα 1.35€

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...