sakisdog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Έχει ξαναπαίξει και παλιότερα αλλά επειδή το θέμα έχει κλειδώσει έφτιαξα νέο. Στα 37.27€ επιλέγοντας την αποθήκη της Τσεχίας και παράδοση σε 2-3 εργάσιμες. Μετά από διάβασμα του προηγούμενου θέματος νομίζω πως είναι αρκετά καλή για τα λεφτά της. ΠΡΟΣΟΧΗ όμως καθώς χρειάζεται ένα άλλο καλώδιο τροφοδοσίας με γείωση γιατί αυτό που έχει είναι με 2 καλώδια. https://www.banggood.com/MiniGB-ZX7-200-220V-200A-Mini-Electric-Welding-Machine-IGBT-DC-Inverter-ARC-MMA-Stick-Welder-220V-p-1497117.html?cur_warehouse=CZ 2 1
Telumetar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Edit : ακυρο . Την πέρασα για αυτή εδώ [35,68€ 47% OFF]Minleaf ZX7-250 250A Mini Electric Welding Machine Portable Digital Display MMA ARC DC Inverter Plastic Welder Weld Equipment Power Tools from Tools, Industrial & Scientific on banggood.com
Moderators matrixxx Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Moderators Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 30 λεπτά πριν, Telumetar είπε Edit : ακυρο . Την πέρασα για αυτή εδώ [35,68€ 47% OFF]Minleaf ZX7-250 250A Mini Electric Welding Machine Portable Digital Display MMA ARC DC Inverter Plastic Welder Weld Equipment Power Tools from Tools, Industrial & Scientific on banggood.com Μην βαζεις λινκ απο το app, ειναι βρωμικα. Σε αυτη αναφερεσαι; https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-250-250A-Mini-Electric-Welding-Machine-Portable-Digital-Display-MMA-ARC-DC-Inverter-Plastic-Welder-Weld-Equipment-p-1583503.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN 1
iCyd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 37 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μην βαζεις λινκ απο το app, ειναι βρωμικα. Σε αυτη αναφερεσαι; https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-250-250A-Mini-Electric-Welding-Machine-Portable-Digital-Display-MMA-ARC-DC-Inverter-Plastic-Welder-Weld-Equipment-p-1583503.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Αυτη μου φαινεται καλυτερη , του TS ειναι στα 200Α.
Telumetar Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 40 λεπτά πριν, matrixxx είπε Μην βαζεις λινκ απο το app, ειναι βρωμικα. Σε αυτη αναφερεσαι; https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-250-250A-Mini-Electric-Welding-Machine-Portable-Digital-Display-MMA-ARC-DC-Inverter-Plastic-Welder-Weld-Equipment-p-1583503.html?rmmds=search&cur_warehouse=CN Ακριβώς. Την θεωρώ καλύτερη.
sakisdog Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, iCyd είπε Αυτη μου φαινεται καλυτερη , του TS ειναι στα 200Α. Έχετε δίκιο. Όντως είναι καλύτερη. Απλώς αυτή που έβαλα έρχεται από Ευρωπαϊκή αποθήκη (χωρίς τελωνείο) σε 2-3 μέρες γι'αυτό το λόγω το θεώρησα "προσφορά". Σίγουρα για κάποιον που δεν την βιάζεται αυτή που πόσταρε ο @Telumetar είναι καλύτερη. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από sakisdog
iCyd Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Λογικά αν και έχω καιρό να πάρω απο Κίνα κάτι αξίας που περνάει τελωνείο , με EU priority line δεν θα εχει πρόβλημα τελωνείου.
manosfp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τη 250ρα μου την έστειλαν πρωτοχρονιά μετά από δύο μήνες αναμονή... Πιστεύω άξιζε τον κόπο.
helicoid Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, manosfp είπε Τη 250ρα μου την έστειλαν πρωτοχρονιά μετά από δύο μήνες αναμονή... Πιστεύω άξιζε τον κόπο. Πόσο πήγε το τελωνείο και όλα τα έξτρα κόστη γενικώς;
manosfp Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Τελωνειο δεν πέρασε, την πήρα με priority. Έδωσα 38 για κόλληση και μεταφορικά και 13 για τα παρελκόμενα Edit : Κάνω επεξεργασία γιατί όσο το σκέφτομαι τόσο τρελαίνομαι. Έδωσα 50€ και πήρα ένα απίστευτο μηχάνημα, τουλάχιστον στα δικά μου ερασιτεχνικά μάτια. Βέβαια όσοι την έχουν δει έχουν μείνει έκπληκτοι και αμέσως μου ζητάνε να τους παραγγείλω. Να ζήσει η Κίνα. Σε τόσο δύσκολους καιρούς μας βοηθάει να μη νιώθουμε ξοφλημένοι. 2
a16 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 11 ώρες πριν, manosfp είπε Τελωνειο δεν πέρασε, την πήρα με priority. Έδωσα 38 για κόλληση και μεταφορικά και 13 για τα παρελκόμενα Edit : Κάνω επεξεργασία γιατί όσο το σκέφτομαι τόσο τρελαίνομαι. Έδωσα 50€ και πήρα ένα απίστευτο μηχάνημα, τουλάχιστον στα δικά μου ερασιτεχνικά μάτια. Βέβαια όσοι την έχουν δει έχουν μείνει έκπληκτοι και αμέσως μου ζητάνε να τους παραγγείλω. Να ζήσει η Κίνα. Σε τόσο δύσκολους καιρούς μας βοηθάει να μη νιώθουμε ξοφλημένοι. Αναφέρεσαι σε αυτήν που έχει ποσταρει ο ts ;
bill987 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 3 λεπτά πριν, a16 είπε Αναφέρεσαι σε αυτήν που έχει ποσταρει ο ts ; Αναφέρεται σε αυτή που πόσταρε ο matrixxx , την 250άρα! 1
George b Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Πολυ καλή ηλεκτροκόλληση ,εγώ έχω πάρει την κίτρινη από τότε που είχε ανεβεί η πρώτη προσφορά,για τα χρήματα της,πάρα πολύ καλή,για να κολλήσεις κανένα σίδερο μια φορά στο τόσο δεν έχει κανένα θέμα,ακόμη κ σε επαγγελματία συγκολλητή που την έδωσα να την δοκιμάσει μου είπε τα καλύτερα. Από εκεί και πέρα δεν ξέρω κατά πόσο ισχύουν τα 200-250A που διαφημίζουν και οι 2,αλλά για μικροδουλειές στο σπίτι και για αυτά τα χρήματα θεωρώ ότι δεν παίζει τόσο ρόλο.
Unlock solution Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 18 ώρες πριν, manosfp είπε Τελωνειο δεν πέρασε, την πήρα με priority. Έδωσα 38 για κόλληση και μεταφορικά και 13 για τα παρελκόμενα Edit : Κάνω επεξεργασία γιατί όσο το σκέφτομαι τόσο τρελαίνομαι. Έδωσα 50€ και πήρα ένα απίστευτο μηχάνημα, τουλάχιστον στα δικά μου ερασιτεχνικά μάτια. Βέβαια όσοι την έχουν δει έχουν μείνει έκπληκτοι και αμέσως μου ζητάνε να τους παραγγείλω. Να ζήσει η Κίνα. Σε τόσο δύσκολους καιρούς μας βοηθάει να μη νιώθουμε ξοφλημένοι. Κάποιο link για τα παρελκόμενα μήπως μπορείς να βάλεις;
Προτεινόμενες αναρτήσεις