Deep2deep Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Γεια σας, εκει που δουλευα στο πισι, ξαφνικα κολαει, κανω ρεσταρτ, και δεν ξεκινουσε το boot, επισης το πληκτρολογιο δεν δουλευε, ηταν σαν, παγωμενο, ι5 4690, gpu r9 280, 8gb ram, 1ssd, win1064bit, 700w τροφοδοτικο, mobo msi z97g45 gaming Εβγαλα τις μνημες, cpu,, τα ξαναβαλα τα καθαρισα, εκανα clearcmos τπτ το πισι απλα δεν ξεκιναγε, ουτε καποιο μπιπ τιποτα, τελικα βρηκα την παλια μου gpu την εβαλα και μπηκε μπουταρε κανονικα. Ξαναεβαλα αυτη που ειχα, παλι τπτ οχι μπουτ και πληκτρολογιο δεν επαιρνε ρευμα, οποτε τωρα ξαναεβαλα την παλια μου. Να φανταστω η καρτα γραφικων τα επαιξε? Την πηγα σενα φιλαρακι εδω διπλα να την βαλει στο δικο του να δουμε αν κανει τα ιδια, θα μου πει αυριο, αν ειναι η καρτα γραφικων το θεμα. Απορω γιατι δεν εδινε ρευμα στο πληκτρολογιο? Πως σχετιζονται αυτα? Υπαρχει περιπτωση ναναι τροφοδοτικο, να δινει λιγοτερο ρευμα η τπτ αλλο? Χελπ! Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Deep2deep
Fredman Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Deep2deep είπε Γεια σας, εκει που δουλευα στο πισι, ξαφνικα κολαει, κανω ρεσταρτ, και δεν ξεκινουσε το boot, επισης το πληκτρολογιο δεν δουλευε, ηταν σαν, παγωμενο, ι5 4690, gpu r9 280, 8gb ram, 1ssd, win1064bit, 700w τροφοδοτικο, mobo msi z97g45 gaming Εβγαλα τις μνημες, cpu,, τα ξαναβαλα τα καθαρισα, εκανα clearcmos τπτ το πισι απλα δεν ξεκιναγε, ουτε καποιο μπιπ τιποτα, τελικα βρηκα την παλια μου gpu την εβαλα και μπηκε μπουταρε κανονικα. Ξαναεβαλα αυτη που ειχα, παλι τπτ οχι μπουτ και πληκτρολογιο δεν επαιρνε ρευμα, οποτε τωρα ξαναεβαλα την παλια μου. Να φανταστω η καρτα γραφικων τα επαιξε? Την πηγα σενα φιλαρακι εδω διπλα να την βαλει στο δικο του να δουμε αν κανει τα ιδια, θα μου πει αυριο, αν ειναι η καρτα γραφικων το θεμα. Απορω γιατι δεν εδινε ρευμα στο πληκτρολογιο? Πως σχετιζονται αυτα? Υπαρχει περιπτωση ναναι τροφοδοτικο, να δινει λιγοτερο ρευμα η τπτ αλλο? Χελπ! Συνήθως είναι αυτό που φαίνεται : η κάρτα γραφικών. Αν ήταν το τροφοδοτικό, δεν θα άνοιγε καθόλου. Επίσης δοκίμασες άλλη κάρτα και δουλεύει κανονικά. Η 280 παίρνει παραπάνω ρεύμα μέσω βύσματος ή την βάζεις απλώς στο slot? Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Fredman
Pstathece Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Ίσως η κάρτα να βραχυκυκλώνει και να τραβάει περισσότερο ρεύμα. Επίσης ίσως το τροφοδοτικό να έχει θέμα πλέον, και να μην δίνει όσο ρεύμα ζητάει η κάρτα. Η παλιά σου κάρτα ποια είναι? 1
Deep2deep Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fredman είπε Η 280 παίρνει παραπάνω ρεύμα μέσω βύσματος ή την βάζεις απλώς στο slot? Παιρνει παραπανω απο βυσμα, εχει ενα 6πινο και ενα 8πινο 1 ώρα πριν, Νυσταγμένος είπε Ίσως η κάρτα να βραχυκυκλώνει και να τραβάει περισσότερο ρεύμα. Επίσης ίσως το τροφοδοτικό να έχει θέμα πλέον, και να μην δίνει όσο ρεύμα ζητάει η κάρτα. Η παλιά σου κάρτα ποια είναι? Η asus EN9800GTX 512MB. Πως μπορω να τσεκαρω αν το τροφοδοτικο δινει οκ ρευμα? Να πω οτι οσο αναβα το πισι, δουλευαν οι ανεμιστηρες της Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από Deep2deep
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα