seventh_son Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παιδιά να ρωτήσω κάτι. Έλειψα απο τη δουλειά μου με αναρρωτική στις 31/12/2019 με χαρτι γιατρού απο κρατικό νοσοκομείο. Την 1/1/2020 παίρνω κανονική άδεια (την είχα δηλώσει και είχα πάρει αδειόχαρτο πριν την ασθένεια). 2/1/2020 και 3/1/2020 καινούρια αναρρωτική με επανεξέταση και καινουριο χαρτι γιατρού από κρατικό νοσοκομείο. Το ίδιο νοσοκομείο και ο ίδιος γιατρός. Επειδή λοιπόν δουλεύω σε εταιρεία μέσω εταιρείας που νοικίαζει προσωπικο, η εταιρεία που δουλεύω μου δίνει βεβαίωση για αναρρωτική άδεια για τις μέρες 31/12, 2/1 και 3/1 και μου λέει μαζί με τα χαρτια που έχεις απο το νοσοκομείο, πήγαινε τα στην εταιρεία που σε νοικιάζει. Τα πηγαίνω λοιπόν και αυτός απο το HR μου λέει το εξης : Για αναρρωτική άδεια άνω των 3 ημερών θα πρέπει να πάρεις τα χαρτιά και να τα πας στο τμήμα παροχών του ΙΚΑ , θα βγεί μια απόφαση και θα μας τη φέρεις, ακόμα και αν ειναι απορριπτική. Η ερώτηση μου είναι η εξής : Γιατί θεωρεί ότι είναι αναρρωτική άδεια άνω των 3 ημερών ; Μόνο εγώ βλέπω ότι είναι 3 ημέρες αναρρωτική άδεια (31/12, 2/1 και 3/1) και 1 μέρα κανονική άδεια ; Τι να κάνω ; Υπάρχει κανένας που να ξέρει σίγουρα να μου πει ; Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από seventh_son
nemesi54 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Προφανώς και δεν διάβασε/καταλαβε καλά. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις ξανά μαζι του/της και να της πεις ότι υπάρχει και κανονική άδεια μέσα Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από nemesi54
seventh_son Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, mylo είπε Πρωτοχρονιά είναι εργάσιμη στο τομέα σου; Ναί
mylo Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 8 λεπτά πριν, nemesi54 είπε Προφανώς και δεν διάβασε/καταλαβε καλά. Μάλλον θα πρέπει να μιλήσεις ξανά μαζι του/της και να της πεις ότι υπάρχει και κανονική άδεια μέσα Τότε ισχύει αυτό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα