ilias78 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Έχουμε ένα laptop turbo-x με Intel i5 M480 2.67 hz, 3gb ram κ 500αρι hdd. Νομίζω έχει ενσωματωμένα γραφικά. Σηκώνει 10αρια?
dpolal Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Mια χαρά τα σηκώνει έτσι όπως είναι. Θα είναι πολύ ποιό άνετα όμως αν του βάλεις λίγη ram ακόμα και με έναν ssd θα απογειωθεί. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από dpolal 1
ilias78 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Σίγουρα θα μπει ssd πάνω. Θα κοιτάξω κ για ram. Τώρα το laptop έχει 7αρια πάνω. Τα οποία ήταν εγκατεστημένα από την αρχή από το πλαίσιο. Έχουμε κ τον κωδικό ενεργοποίησης. Έχω έτοιμο στικάκι για να περάσω τα 10αρια. Μπορώ τον κωδικό από τα 7αρια να τον χρησιμοποιήσω για να ενεργοποιήσω τα 10αρια ή πρέπει να αγοράσω κλειδί?
dpolal Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, ilias78 είπε ... Έχουμε κ τον κωδικό ενεργοποίησης. Έχω έτοιμο στικάκι για να περάσω τα 10αρια. Μπορώ τον κωδικό από τα 7αρια να τον χρησιμοποιήσω για να ενεργοποιήσω τα 10αρια ή πρέπει να αγοράσω κλειδί? Μπορείς να τον χρησιμοποιήσεις κανονικά, απλά αν έχει τώρα 7 home θα του περάσεις 10 home ή το αντίστοιχο με pro. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από dpolal
hyperlost Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Η απάντηση στην ερώτηση σου είναι ότι σηκώνει τα 10, αλλά δεν ξέρεις τι θα υπάρχει απο drivers για να λειτουργήσουν τα υπόλοιπα εξαρτήματα όπως το trackpad, κάρτα wifi ή και bluetooth. Η καλύτερη λύση που σου προτείνω είναι να κάνεις ένα backup με τα win7 που τρέχεις τώρα και να δοκιμάσεις τα win10 pro με καθαρή εγκατάσταση από στικάκι. Θα κατεβάσεις τα win10 pro επίσημα απο την Microsoft, θα τα εγκαταστήσεις και μετά αγοράζεις ένα κλειδί να τα ενεργοποιήσεις όταν δεις ότι όλα λειτουργούν καλά και είσαι ευχαριστημένος. Τα windows 10 pro τα κατεβάζεις και τα εγκαθιστάς στο στικάκι απο εδώ. Ενδέχεται να μην δεις την απόκριση που είχες πριν στο trackpad, αλλά αν λειτουργήσουν όλα ρολόι και είσαι ευχαριστημένος θα είσαι εντάξει πιστεύω. Ακόμα και σε περίπτωση που δεν λειτουργεί το wifi/bluetooth στα win10, μπορείς να αλλάξεις την υπάρχον κάρτα του λάπτοπ με άλλη νεώτερη. Επειδή είναι βήμα που θέλει άνοιγμα υπολογιστή στο αφήνω για μετά. Πιστεύω ότι αν δοκιμάσεις τα win10 θα βγάλεις το συμπέρασμα σου και νομίζω υπάρχει μεγάλη περίπτωση να λειτουργήσουν όλα χωρίς να χρειαστείς κάποια αλλαγή. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου 2020 από hyperlost
@topos Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Ότι μηχάνημα σήκωνε Vista αξιοπρεπώς(4gb ram/c2d+)δουλεύει κ με win10 για απλή χρηση(browsing/YouTube 720p κοκ).
29gk Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2020 22 ώρες πριν, ilias78 είπε Έχουμε ένα laptop turbo-x με Intel i5 M480 2.67 hz, 3gb ram κ 500αρι hdd. Νομίζω έχει ενσωματωμένα γραφικά. Σηκώνει 10αρια? Για να μην ξαναγραφω, δες και εδω 1
panick Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2020 Τον περασμένο Οκτώβριο χρειάστηκε να κάνω το ίδιο σε λάπτοπ φίλου με παρόμοια χαρακτηριστικά. Φορμάτ και windows 10. Online drivers δε βρήκα, τηλεφώνησα όμως στο Πλαίσιο (τηλ. κέντρο) και μίλησα με τεχνικό. Του έδωσα ένα e-mail και σε 5 λεπτά μου είχε στείλει όλους τους drivers! Η αλήθεια είναι ότι τα windows 10 βρήκαν τις περισσότερες συσκευές εκτός wifi και touchpad. Επίσης η ενεργοποίηση γίνεται αυτόματα με τον κωδικό των 7, αρκεί όπως ειπώθηκε παραπάνω να είναι ίδια έκδοση (π.χ. 7 home με 10 home). Θεωρώ λοιπόν ότι γίνεται, αλλά με την ενσωματωμένη κάρτα γραφικών τσάκιζε λίγο στο youtube με 720p αν και αναβαθμίστηκε σε ssd και μνήμη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα