iosifnew Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Εβαλα πριν 7 μηνες μια μπαταρια στο αυτ/το μου vw tiquan 1.4 2008 και πριν δεκα μερες ξαφνικα αδειαζει δεν παιρνει μπροστα μονο με καλωδια και με πολλη κοπο και ταλαιπωρια κατεληξα στο οτι η εχει διαροη μεγαλη καπου το αυτοκινητο η δεν μπορει κανεις να βρη τι συμβαινει Με τα πολλα ενας ηλεκ/γος που το εψαξε κατεληξε οτι αν και καινουργια η μπαταρια δεν ειναι βραχυκυκλωμενη αλλα καποιο προβλημα εργοστασιακο εχει και δεν γεμιζουν και βαστανε τα στοιχεια με αποτελεσμα με καθε φορτιση με καλωδια να μην βασταει ρευμα και να αδειαζει ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΡΑ Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα ?
papoys1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 25 λεπτά πριν, iosifnew είπε Εβαλα πριν 7 μηνες μια μπαταρια στο αυτ/το μου vw tiquan 1.4 2008 και πριν δεκα μερες ξαφνικα αδειαζει δεν παιρνει μπροστα μονο με καλωδια και με πολλη κοπο και ταλαιπωρια κατεληξα στο οτι η εχει διαροη μεγαλη καπου το αυτοκινητο η δεν μπορει κανεις να βρη τι συμβαινει Με τα πολλα ενας ηλεκ/γος που το εψαξε κατεληξε οτι αν και καινουργια η μπαταρια δεν ειναι βραχυκυκλωμενη αλλα καποιο προβλημα εργοστασιακο εχει και δεν γεμιζουν και βαστανε τα στοιχεια με αποτελεσμα με καθε φορτιση με καλωδια να μην βασταει ρευμα και να αδειαζει ΜΕΓΑΛΟΣ ΜΠΕΛΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΟΥΡΑ Ειχε καποιος παρομοιο προβλημα ? Μήπως αφήνεις πολύ καιρό ακίνητο το αυτοκίνητο και αδειάζει η μπαταρία;;;;; Αν όχι , ο δυναμός σου ελέγχθηκε και φορτίζει κανονικά τότε μάλλον ήταν προβληματική μπαταρία. Οι φτηνές που βάζουμε οι περισσότεροι είναι Κινέζικο προιόν με ένα χρόνο εγγύηση και όχι δύο όπως οι άλλες για αυτό έχουν και τα ρίσκα τους.
iosifnew Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 οχι δεν ειναι ακινητο καιρο το δυναμο ελεγθηκε και μου ειπανε ειναι με προβλημα η μπαταρια αν και bosh
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μόλις τώρα, iosifnew είπε οχι δεν ειναι ακινητο καιρο το δυναμο ελεγθηκε και μου ειπανε ειναι με προβλημα η μπαταρια αν και bosh ΕΓΓΥΗΣΗ δεν έχει ?
iosifnew Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 ναι εχει την πηγα απο εκει που την πηρα και μου ειπε θα την στειλη αντιπροσωπεια θα περιμενω απαντηση αν και υποψιαζομε οτι η αντιπροσωπεια μπορει να πη δεν εχει τιποτα δεν στην αλλαζω
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, iosifnew είπε ναι εχει την πηγα απο εκει που την πηρα και μου ειπε θα την στειλη αντιπροσωπεια θα περιμενω απαντηση αν και υποψιαζομε οτι η αντιπροσωπεια μπορει να πη δεν εχει τιποτα δεν στην αλλαζω Ασε τι υποψιάζεσαι,οταν και αν το πούνε τότε γκρινιάζεις.
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 λεπτό πριν, iosifnew είπε ναι εχει την πηγα απο εκει που την πηρα και μου ειπε θα την στειλη αντιπροσωπεια θα περιμενω απαντηση αν και υποψιαζομε οτι η αντιπροσωπεια μπορει να πη δεν εχει τιποτα δεν στην αλλαζω Και θα μείνεις ΠΟΣΕΣ ημέρες χωρίς μπαταρία ?
panosk1 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Η εργοστασιακή μπαταρία μου είχε κρατήσει 6-7 χρόνια ,έβαλα καλή Bosch μπαταρία και χάλασε σε λιγότερο από 2 χρόνια με καθημερινή χρήση στο αυτοκίνητο ,ψιλότσακώθηκα με τον ηλεκτρολόγο που την ειχα βάλει γιατί είχε εγγύηση 2 χρόνια αλλά δεν βρήκα απόδειξη .Μαλλον είναι θέμα τύχης καμία φορά.
iosifnew Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 εχω βαλη προσωρινα μια βαρτα καινουργια απο ενα γνωστο και αν μου κανουν αλλαγη θα την παω πισω
kabamaru21 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 (επεξεργασμένο) Βασικά το πρόβλημα σου ειναι οτι εβαλες Bosch. Ειναι κάκιστη μπαταρία και εμφανίζονται διάφορα προβλήματα, την έχουμε πατήσει πολλοί. Τωρα ξερεις Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2020 από kabamaru21 1
ifaist Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Ετυχε και σε εμενα.. Περιπου στους 9 μηνες με 1 χρονο αδειασε, την ειχα βαλει απο γνωστο μαγαζι με μπαταριες και ηταν μεσα στην εγγυηση. Πηγα ελεγξαν αυτοι το αμαξι δωρεαν, μου εβαλαν μια προσωρινη και μου ειπαν να περιμενω μια εβδομαδα. Γενικα πηγαν να γκρινιαξουν και με ρωτουσαν αν καθοταν το αμαξι καιρο κτλ κτλ. Τους εκοψα λεγοντας την αληθεια οτι το αμαξι καθε μερα κανει 25+25 χλμ για την δουλεια μου και ΝΑΙ εκατσε το ΣΚ στην πυλωτη. Στο τελος της εβδομαδας αντικατασταθηκε με καινουργια χωρις κανενα εξοδο.
iosifnew Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 μαλιστα οκ ευχαριστω ολους καταλαβα τι γινεται σε λιγες μερες να το δουλεψω και θα σας πω πως παη και τι εκανα και παλι ευχαριστω
GREGORYMO Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 1 ώρα πριν, panosk1 είπε Η εργοστασιακή μπαταρία μου είχε κρατήσει 6-7 χρόνια ,έβαλα καλή Bosch μπαταρία και χάλασε σε λιγότερο από 2 χρόνια με καθημερινή χρήση στο αυτοκίνητο ,ψιλότσακώθηκα με τον ηλεκτρολόγο που την ειχα βάλει γιατί είχε εγγύηση 2 χρόνια αλλά δεν βρήκα απόδειξη .Μαλλον είναι θέμα τύχης καμία φορά. ΠΑΝΩ στην μπαταρία τσεκαρεται η ημερομηνία λήξης.
htaccess Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2020 10 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε ΠΑΝΩ στην μπαταρία τσεκαρεται η ημερομηνία λήξης. Fitting date https://www.yuasa.co.uk/info/technical/need-know-batteries/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα